Τετάρτη, 26 Φεβρουαρίου 2014

Ομπάμα μπροστά στον Ισλαμιστή Γκιούλ:'' Είμαστε έθνος πολιτών. Δεν είμαστε χριστιανική χώρα! '' (βίντεο)


Obama to Turkey: We are not a Christian nationΟ Ομπάμα του Σόρος, μπροστά στον μετριοπαθή Ισλαμιστή Γκιούλ στις 6 Απριλίου του 2009:

Οι Ηνωμένες Πολιτείες είναι μια κοσμική χώρα. Είμαστε έθνος πολιτών. Δεν είμαστε χριστιανική χώρα! Πρότυπο του κοσμικού κράτους είναι η Τουρκία ως θεμελιωτής του κοσμικού κράτους.

....Εδώ ξέχασε να αναφέρει τον Κεμάλ...τον Ντονμέ Κεμάλ τον ιδρυτή του κοσμικού κράτους που χάρισε απίστευτη "καλοσύνη" στους χριστιανούς....Φτάσαμε μετά από πολέμους και συγκρούσεις αιώνων ένας Αμερικανός Πρόεδρος να μην αναγνωρίζει την πλειοψηφία των πιστών μέσα στην χώρα του.

Oι εβραίοι της Αμερικής παρέδωσαν εκατομμύρια πιστών χριστιανών σε άθεους και αγράμματους....παρέδωσαν τους χριστιανούς στην κόλαση της Σαρίας. Το φονικό Ισλάμ που βιάζει και δολοφονεί. Το Ισλάμ που ακρωτηριάζει και καθαρίζει κοινωνίες για όφελος των τοκογλύφων.
Η "θρησκόληπτη" Σαουδική Αραβία των πετρελαίων και των πορνείων που χρηματοδοτεί ότι κατακάθι κυκλοφορεί...

Κι εσύ περιμένεις τι;;;

Να σταματήσει η σφαγή των χριστιανών στην Συρία;; Στην Αίγυπτο; Στην Νιγηρία;;
Να σταματήσει η Τουρκία να σου στέλνει μουσουλμάνους;; Να σταματήσει η Τουρκία να είναι κράτος τρομοκράτης;; Να υπάρξει βοήθεια για τις αποτρόπαιες δολοφονίες εις βάρος των Ελλήνων;;

O πόλεμος είναι και θρησκευτικός. Δεν είναι μόνο οικονομικός, γεωστρατηγικός και πολιτιστικός.
Η Αμερική δεν πρόκειται ποτέ να εγκαταλείψει την Τουρκία, άσχετα αν ο Ερντογάν κάνει τα δικά του...η Τουρκία των Ντονμέδων..που έχει υπόγεια σύνδεση με το Ισραήλ...
Dogs in Space