19 Φεβ 2014

Μήπως οι εκλογές είναι το πρόσχημα;;



Αναρωτηθείτε τι όφελος έχετε από τις κατοχικές εκλογές…του Φούχτελ.


Σκεφτείτε για λίγο.....και παρατήστε τα blogs. Γυρίστε το βλέμμα σας προς την Συρία. Κοιτάξτε προς Ουκρανία...προς Αίγυπτο.

Είναι η ίδια συμμορία.

Οι ιδιωτικοποιήσεις και η ελεύθερη οικονομία επιβάλλεται μόνον στους Έλληνες. Έδωσαν το μεγαλύτερο λιμάνι της χώρας στους Κινέζους.Τηλεπικοινωνίες, αεροδρόμια, δημόσια κτίρια, λιμάνια μια από τα ίδια.

Μέσα σε λίγα χρόνια και με ελάχιστα χρήματα θα αποκτήσουν το σύνολο των υποδομών της πατρίδας μας . Κατέβασαν και κατεβάζουν δικούς τους χαφιέδες στους Δήμους και στις Περιφέρειες.

Για να σας πουν τι;;;

Πόσο όμορφο κώλο έχουν;;; Πόσο πουλημένοι είναι;; Πόσο άθλιοι είναι;;

Ποιος υποψήφιος δήμαρχος θα μιλήσει δημόσια για το ξεπούλημα της χώρας;;

Ποιος;; Το ΕΣΠΑ του Φούχτελ να είναι καλά μήπως και αρπάξει κάτι ο κώλος μας.

Αλλά για να πάρουμε το ΕΣΠΑ , θα πρέπει να μιλήσουμε για φασισμούς και λάθρο.

Θα πρέπει οι σύγχρονοι Έλληνες να είναι φασίστες και ρατσιστές. Θα πρέπει να είναι σκληροί ρατσιστές που δεν θέλουν να ψηφίζουν λάθρο, όπως μας είπε πρόσφατα ο άθλιος Παπανδρέου.

Είναι τυχαίο το γεγονός που οι υποψήφιοι δήμαρχοι των Αθηνών, το παίζουν αντιφασίστες;; Σε ποιους το παίζουν αντιφασίστες;; Στον λαό η στους δανειστές τοκογλύφους;; Τι σχέση έχει ένας υποψήφιος δήμαρχος με αυτή την δυσφημιστική εκστρατεία;;;;; Αυτή είναι η δουλειά του;;

Πως είναι δυνατόν να κατεβαίνουν υπόδικοι που έχουν κατηγορηθεί για φασισμό;; Τι σχέση έχουν με την αυτοδιοίκηση;; Μήπως είναι προβοκάτορες;;

Μήπως κάποιοι φοβούνται την αντίδραση του Ελληνικού λαού και φτιάχνουν κλίμα Ουκρανίας;;


Μήπως οι εκλογές είναι το πρόσχημα;;


chaos-crisis - διαμόρφωση/φώτο:Α.Τ.