Κυριακή, 2 Φεβρουαρίου 2014

ΣΟΥ ΘΥΜΙΖΕΙ ΚΑΤΙ ;

Κάντο όπως ο Γκρίφιν…

…μεγάλη υπόθεση το internet...Νικ Γκρίφιν


Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια


O Νικ Γκρίφιν (αγγλ. Nick Griffin) (Λονδίνο, 1959) είναι Βρετανός πολιτικός, αρχηγός του ακροδεξιού Βρετανικού Εθνικού Κόμματος.

Το 1995 εντάχθηκε στο Βρετανικό Εθνικό Κόμμα (BNP), στο οποίο έγινε εκδότης του κομματικού εντύπου Spearhead (λόγχη) και κομματικός εκπρόσωπος. Σε αρκετές περιπτώσεις ο Γκρίφιν εξέφρασε θετικές απόψεις για τον Χίτλερ. Επίσης, είναι γνωστός αρνητής του ολοκαυτώματος. Το 1998 του επιβλήθηκαν κυρώσεις για τις ρατσιστικές απόψεις που εξέφρασε στο έντυπο The Rune (έκδοση Νο. 12/1997) στο οποίο μεταξύ άλλων χαρακτήρισε τους μαύρους ως "ράτσα σκλάβων".


Το 1999 έγινε αρχηγός του κόμματος, παίρνοντας τη θέση του Τζον Τύνταλ (ιδρυτής το 1982 του Βρετανικού Εθνικού Κόμματος (BNP) όταν η Θάτσερ δηλαδή άρχιζε το ξεπούλημα)… Θέλησε να δώσει στο κόμμα μια νέα εικόνα, αφαιρώντας από τις δημόσιες εμφανίσεις σύμβολα που παρέπεμπαν στο ναζισμό (τα οποία είχαν χρησιμοποιηθεί από τον προκάτοχό του).

Στις Ευρωεκλογές του 2009, εκλέχτηκε ευρωβουλευτής με το κόμμα του και θα εκπροσωπήσει τη χώρα του στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο με τον ομόσταυλό του Άντριου Μπρονς.

Να πούμε πως την εποχή που ο σοσιαλιστής Τόνι Μπλέρ ξεπουλούσε την Αγγλία ( γέφυρες, διόδια, σιδηροδρομικοί σταθμοί ) ο Γκρίφιν,γινόταν αρχηγός κόμματος...

Το ΔΝΤ χώθηκε στην Αγγλία από τους σοσιαλιστές το 1976....αλλά συνεχίζεται μέχρι και σήμερα ύπουλα....διαλύοντας φυσικά τα πάντα. Σήμερα η Αγγλία, είναι ένα κανονικό μπαγκλαντές....και οι Άγγλοι αιχμάλωτοι...όποιος πατριώτης τολμήσει και μιλήσει είναι φασίστας.....του εθνικού κόμματος Του εθνικού κόμματος που χαρακτήριζε εντελώς "τυχαία" τους μαύρους σκλάβους....τους μαύρους που σήμερα ελέγχουν μαζί με μουσουλμάνους την μισή Αγγλία.....

ΣΟΥ ΘΥΜΙΖΕΙ ΚΑΤΙ Η ΜΕΘΟΔΕΥΣΗ ;

ΠΗΓΗ
ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗ:Α.Τ.