Δευτέρα, 24 Φεβρουαρίου 2014

Jack Lew: Mεγάλη ευκαιρία για την Ουκρανία να ζητήσει βοήθεια από το ΔΝΤ.Eίναι συμμορία και το δείχνουν χωρίς ίχνος ντροπής...


Ο εβραίος Lew μίλησε με τον Arseny Yatsenyuk, μέλος της προσωρινής ηγεσίας της Ουκρανίας, ενώ επέστρεφε στην Ουάσιγκτον από τη συνάντηση της G20 στο Σίδνεϊ, όπου υπήρχε ευρεία υποστήριξη για ένα πακέτο του ΔΝΤ-με βάση, σύμφωνα με μια επίσημη αναφορά του Υπουργείου Οικονομικών.Οι Ηνωμένες Πολιτείες, μαζί με την Ευρώπη και άλλα μέλη της διεθνούς κοινότητας, είναι σε ετοιμότητα να συνεισφέρουν σε ένα πρόγραμμα του ΔΝΤ για τον μετριασμό των επιπτώσεων των μεταρρυθμίσεων με χαμηλό εισόδημα Ουκρανούς, δήλωσε επίσημος αξιωματούχος.

Η προσωρινή ηγεσία της Ουκρανίας δεσμεύθηκε την Κυριακή να βάλει τη χώρα σε πορεία για την ''ευρωπαϊκή ολοκλήρωση'' τώρα που ο Βίκτορ Γιανούκοβιτς έχει εκδιωχθεί από την προεδρία.
Η Φωνή της Ρωσίας, Reuters
ΠΗΓΗ : DOGS IN SPACEΤουλάχιστον προκλητικός είναι ο τρόπος που τα ΜΜΕ παρουσιάζουν τις διαδηλώσεις στο Κίεβο.


Πρετεντεροχατζηαβάτηδες που σε κάθε εκδήλωση ακόμη και της ελάχιστης λεκτικής υπέρβασης απαιτούν εις τριπλούν οσφυοκαμψίες, δηλώσεις μετανοίας και καταδίκης της βίας, στην περίπτωση των διαδηλώσεων στο Κίεβο στάζουν κροκοδείλια δάκρυα για τις λαϊκές ελευθερίες.

Αλλά εκεί που σταματάει η πρόκληση και αρχίζει η εντεταλμένη υπηρεσία είναι η απόλυτη αποσιώπηση του πρωταγωνιστικού ρόλου που διεκδικεί στις διαδηλώσεις η νεοναζιστική Πανουκρανική Ένωση «Свобода».

Το κόμμα «Πανουκρανική Ένωση Σβομπόντα» («Всеукраїнське об’єднання «Свобода») προέρχεται από το «Εθνικοσοσιαλιστικό Κόμμα της Ουκρανίας», που είχε ιδρυθεί το 1991.

Αυτοχαρακτηρίζεται σαν συνέχεια της «Οργάνωσης Ουκρανών Εθνικιστών» (OUN), η οποία είχε συνεργασθεί με τους ναζί, τιμά, επίσημα, όσους πολέμησαν στις τάξεις των «Waffen SS της Γαλικίας», συνεργάζεται με το γερμανικό νεοναζιστικό Εθνικό Δημοκρατικό Κόμμα (NDP) και βασική του προγραμματική θέση είναι η ένταξη της Ουκρανίας στο ΝΑΤΟ.

Ηγέτης του από το 2002, είναι ο Oleh Tiahnybok (Ολέγ Τιαχνίμποκ ) και η βασική του ρητορική είναι εναντίον της πολιτικής διαφθοράς.

Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ
ΦΩΤΟ : ΕΔΩ

Εβραικής καταγωγής και η Τιμοσένκο που ετοιμάζεται να πάρει την εξουσία στην Ουκρανία 


ΣΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΟΙ ΕΜΠΟΡΟΙ ΤΗΣ ΒΕΝΕΤΙΑΣ...

 

Μια μικρή βόλτα να κάνει κανείς στο διαδίκτυο καταλαβαίνει αμέσως τι παίζει…..
Εγγονή ενός περίεργου τύπου που τον λέγαν Αβραάμ η Τιμοσένκο….και ο οποίος ήταν διευθυντής εβραικού σχολείου…

Εσείς τι λέτε ;;; ήταν ορθόδοξος η καθολικός….


Απόσπασμα απο την ελέυθερη εγκυκλοπαίδεια :

Yulia Tymoshenko (born Hrihyan[4][35][36]) was born 27 November 1960, in Dnipropetrovsk, Soviet Ukraine (then part of the Soviet Union).[37] Her mother, Lyudmila Telehina (née Nelepova), was born 11 August 1937, in Dnipropetrovsk.[38] Her father, Volodymyr Abramovych Hrihyan— who abandoned Lyudmila Telehina and his daughter when Yulia was three years old[39]—was born December 3, 1937, in Dnipropetrovsk and was according to his Soviet passport Latvian.[38] His mother was Maria Yosypivna Hrihyan, born in 1909.[38] His father was Abram Kelmanovych Kapitelman (Ukrainian: Абрам Кельманович Капітельман, born in 1914); after graduating fromDnipropetrovsk State University in 1940 Kapitalman was sent to work in Western Ukraine, where he worked «one academic quarter» as the director of a public Jewish school in the city Sniatyn


Πηγή


Αφελείς οι Ουκρανοί. Χάνουν μια για πάντα την χώρα τους. Θέλουν Δύση;; Θέλουν μεταρρυθμίσεις;; Θέλουν πολλά λεφτά;; Θέλουν βίζες;; Υπομονή! Σε λίγα χρόνια οι Ουκρανέζες θα κάνουν καριέρα στα μπουρδέλα της Γερμανίας!!! Ας πρόσεχαν...

Δεν υπάρχει φιλία με τους προτεστάντες!! Δεν υπάρχει φιλία με τους χαζάρους...CHAOS-CRISIS