Πέμπτη, 24 Απριλίου 2014

Για πρώτη φορά μετά το 1922 περιφορά Επιταφίου στους δρόμους της Σμύρνης (ΦΩΤΟ) Που είναι τα εθνικιστικά-πατριωτικά blogs να δείξουν αυτές τις συγκινητικές εικόνες;; Έχουμε εκλογές μήπως και δεν κάνει ;;;;...


Για πρώτη φορά μετά την Μικρασιατική καταστροφή (92 χρόνια μετά) έγινε περιφορά του Επιταφίου των Ρωμιών στους δρόμους της Σμύρνης.


Η Ακολουθία του Επιταφίου τελέστηκε με τη συμμετοχή πολύ κόσμου στον Ρωμαιοκαθολικό Ναό του Αγίου Ιωάννου, που παραχωρήθηκε γι' αυτήν ακριβώς την Ακολουθία στους Ορθοδόξους. Την Ακολουθία τέλεσε ο εφημέριος του Ορθόδοξου ναού της Αγίας Φωτεινής Σμύρνης Αρχιμ. του Οικουμενικού Θρόνου Κύριλλος Συκής.


Η περιφορά του Επιταφίου στους δρόμους της Σμύρνης σκόρπισε σε όλους ρίγη συγκινήσεως.


Η πομπή κατέληξε στον Ιερό Ναό της Αγίας Φωτεινής.Ελάχιστοι, άλλωστε, γνωρίζουν ότι στη Σμύρνη ζουν ακόμη Ελληνες...

Στην Ελλάδα υπάρχουν πράκτορες, μεθύστακες και "αδερφές" που μόνο να παίρνουν ξέρουν….….Επί έναν αιώνα έχουν στην κυριολεξία "ευνουχίσει" τον ελληνισμό...Ζούμε απίστευτες καταστάσεις.


Πόσοι Ελληνες γνωρίζουν το γεγονός αυτό;; Σε αυτήν την πρωτοφανούς έντασης τοκογλυφική επίθεση εις βάρος του Ελληνισμού κάποιοι τυφλώνουν ακόμα περισσότερο τον λαό.


Μήπως η Σμύρνη ξυπνά μνήμες στο καθεστώς των βενιζελικών;;;

Ποιοι βενιζελικοί;;

Αυτοί που σε κυβερνάνε σχεδόν 100 χρόνια.

Αυτοί που σε έχωσαν στο ΔΝΤ....αυτοί που ετοιμάζονται για τις ευρωεκλογές λέγοντας στον φουκαρά λαό τις γνωστές παπαριές!

Ετοιμάζονται;;; Πολλά τα λεφτά......για ταξίδια με κέφι και χαρά! Από τους υπερπατριώτες εθνικιστές δεν περιμένουμε και κάτι....τους βαρέθηκε μέχρι και ο ΣΑΛΠΙΓΚΤΗΣ.......

Όλα μα όλα είναι μια κακόγουστη προπαγάνδα πάνω στις πλάτες του λαού.

Δήθεν οι Βούλγαροι θα μας πάρουν την Μακεδονία. Δήθεν οι Αλβανοί θέλουν την Ήπειρο.....Δήθεν ο Πάγκαλος....Αυτό που τους απασχολεί είναι τα μνημόνια.

Η ανοιχτή κοινωνία της καθυστέρας! Όσο, ο λαός κοιτά αλλού.....κάποιοι άλλοι σκάνε στα γέλια.


Έχουν γελοιοποιηθεί πλέον τα blogs!
ΠΗΓΗ