28 Απρ 2014

Αλήθεια χωρίς Σύνορα


Θα σας προσφωνούμε μαλάκες, όπως σας προσφωνεί όλος ο κόσμος που γνωρίζει πόσο κάλπικοι είστε.


 Όλους εσάς που μάς είδατε αλευρωμένους και μάς περάσατε για μυλωνάδες. Εφόσον το 30% (?) των Ελλήνων απέχουν από το παρτάκι των εκλογών αποκαλώντας σας μαλάκες λόγω των συμμετοχής σας στην κατοχική εκλογική διαδικασία αλλά και των λεγομένων σας, τότε ο κάθε απέχων έχει το δικαίωμα να σάς αποκαλεί μαλάκες. Δημοκρατικά και πλειοψηφικά.

Αν θεωρείτε ότι με την συμμετοχή σε ένα ψηφοδέλτιο μπορείτε να λέτε ό,τι μαλακία θέλετε, τότε στην αόρατη Δημοκρατία αυτών που δεν τσιμπάνε σε δολώματα σωτηρίας δεν είστε τίποτε παραπάνω από υποψήφιοι μαλάκες. Και εσείς που βάλατε πλώρη να παίζετε με δήθεν μειονότητες της Θράκης και με το όνομα Μακεδονία αλλά και οι άλλοι που έχουν προσκυνήσει στον ολοκληρωτισμό της ΕΕ αντιμετωπίζοντας τον Έλληνα πολίτη ως βάρος στο καράβι της Ευρώπης.

Δύο είναι οι πολιτικές γραμμές που παλεύουν αυτή την στιγμή για το τελειωτικό χτύπημα της Ελλάδας μέσω εκλογών:

Η μία γραμμή της «αριστεράς» με όνομα «Ελλάδα χωρίς Σύνορα» και

η άλλη των δεξιοκεντρωαριστερών με το όνομα «Ελλάδα χωρίς Έλληνες».

Ο στόχος και των δύο είναι να τελειώνει η χώρα που γνωρίζαμε γρήγορα, αναίμακτα και αποτελεσματικά. Δύο επιλογές που έχουν κοινό σκοπό και ανάμεσά τους καμιά 80αριά υποκόμματα να μαζεύουν αυτούς που δεν θέλουν να πάρουν άμεσα την ευθύνη του μακελειού αλλά στο έγκλημα συμμετέχουν με μεγάλη άνεση.

Η ευρωπαϊκή πορεία σάς μάρανε όλους σας δεξιούς, σοσιαλιστές, αριστερούς, φασίστες.

Με το επίδομα φτώχειας 200 ευρώ από επιδοτούμενα προγράμματα της ΕΕ που μπαίνει πιλοτικά από αυτό το καλοκαίρι και γίνεται θεσμός από το 2015 έχει σκοπό να μάς σώσει η Ευρώπη σας;

Κοστολογήσατε την ζωή, τον μισθό και την αξιοπρέπεια στα 200 ευρώ. Εφόσον λοιπόν η Ευρώπη σας αυτό έχει σκοπό να το κάνει θεσμό σημαίνει ότι έχει πάρει και την απόφαση ότι η αξία του να είσαι Έλληνας εις τον αιώνα τον άπαντα θα είναι μικρότερη από όσο 20 κιλά μοσχαρίσιο κρέας. Καλύτερα να μην έχεις και παιδιά γιατί το ποσό πέφτει στα 400 ευρώ για μια τετραμελή οικογένεια. Το παιδί σου έχει αξία 10 κιλών μοσχαρίσιου κρέατος. Καλύτερα να έχεις βουστάσιο παρά παιδιά διότι οι ευρωπαϊκές επιδοτήσεις είναι μεγαλύτερες.

Σε μια «Ελλάδα χωρίς Σύνορα» γίνεται πιο εύκολα η δουλειά της παράταξης «Ελλάδα χωρίς Έλληνες» και όλοι μαζί οι υποψήφιοι γι’ αυτό εργάζονται λυσσαλέα.

Τεμπέληδες, άεργοι, λαμογίσκοι, σοβαροφανείς, νοικοκυραίοι και κουλτουριαραίοι της κακιάς ώρας όλοι τους λαδώνουν από όλες τις πλευρές τον γιγάντιο μηχανισμό για μια «Ευρώπη χωρίς Ελλάδα». Τι μένει άλλο να τελειώσουν σε αυτό τον τόπο; Όλα τα έχουν παραδώσει και τους μένει μόνο το μεγάλο ελάττωμα της Ελλάδας που δεν είναι άλλο από τον κάθε Έλληνα. Δεν έχουν τι να σε κάνουν. Βλέπεις δεν είναι και παλιές καλές εποχές της πολεμικής ναζιστοευρώπης να σου πετάξουν 1,000 βόμβες να σε τελειώσουν. Είναι η φιλάνθρωπη Ευρώπη τούτη εδώ, η Ευρώπη των λαών, η Ευρώπη του Ιθαγενών που δεν σκοπεύει να σπαταλήσει ούτε μια σφαίρα για τους κατώτερους φυλετικά Έλληνες. Από την άλλη η μη έναρξη ενός πολέμου ξεκαθαρίσματος αποδεικνύει ότι ο Έλληνας δεν είναι επικίνδυνος πλέον για καμία ανατροπή αφού με 21,000 διαδηλώσεις τα τελευταία 4 χρόνια το μόνο που κατάφερε είναι να κάνει κυβέρνηση Συνασπισμού (δεξιοκεντρώων) με αντιπολίτευση τον Συνασπισμό (αριστεροκεντρώων).

Για όλα αυτά σε μια «Ελλάδα χωρίς Σύνορα, χωρίς Έλληνες, χωρίς Πατρίδα» το να σάς προσφωνεί μαλάκες όλος ο συνειδητοποιημένος και αλωμένος από τις πράξεις και τις ξεφτίλες σας λαός, είναι πταίσμα. Είναι όμως και το πραγματικό Σύνορο που διαχωρίζει τους πουλημένους Ελληνοεδρεύοντες από τους αδιαπραγμάτευτους Έλληνες.


ΠΗΓΗ - ΦΩΤΟ:Α.Τ.