Κυριακή, 6 Απριλίου 2014

O ημιπαράφρων φυγόστρατος λόγω παχυσαρκίας και οκνηρίας: "να αποτιμηθεί η χώρα εμπορικά" για να ξέρουμε πόσα πιάνει να την πουλήσω...


Μπεννυφρενής: "να αποτιμηθεί η χώρα εμπορικά" για να ξέρουμε πόσα πιάνει να την πουλήσω.
Στη φωτό ο ημιπαράφρων φυγόστρατος λόγω παχυσαρκίας και οκνηρίας, μαζί με τον επικεφαλής του Αμοραλισμού των Πολιτευτών, ο οποίος αν δεν υπήρχε, τώρα θα είχαμε καί...δημοκρατία, και ανεξαρτησία.

The Bloopers Team (web radio)


ΥΓ. BLOG :ΚΑΜΑΡΩΣΤΕ ΤΟΥΣ !!!!


"ΤΡΕΛΛΑΜΕΝΟΣ" από χαρά ο πρωθυπουργεύων ΔΟΣΙΛΟΓΟΣ για την επίσκεψη στην Αθήνα της ΓΕΡΜΑΝΟΠΟΥΤΑΝΑΣ απογόνου των εγκληματιών ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ..
Βλέπει ανάπτυξη και έξοδο στις αγορές...

«Η άφιξη της κ. Μέρκελ σηματοδοτεί αλλαγή σελίδας», τόνισε ο αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης Ευάγγελος Βενιζέλος, στη διάρκεια συζήτησής του με δημοσιογράφους αμέσως μετά το τέλος του άτυπου Συμβουλίου Εξωτερικών της Ε.Ε. στο Ζάππειο.
Όπως τόνισε ο κ. Βενιζέλος, η κ. Μέρκελ «έρχεται να στηρίξει την ελληνική οικονομία εν όψει και της διαφαινόμενης εξόδου στις αγορές».

ΟΙ δοσίλογοι της κατοχής και οι σημερινοί απόγονοί τους… δοσίλογοι κι αυτοί.
Τι άλλαξε;

ΞΥΠΝΑΤΕ!!!....


Ο Πάγκαλος, η Siemens, ο Χριστοφοράκος, το συγκρότημα Λαμπράκη,ο Λάτσης, η “Μακεδονία που δεν είναι Ελληνική”, το μνημόνιο, όλα τα καλά παιδιά σα να μην πέρασε μια μέρα......
Σαν σήμερα, η Ελλάδα φανερά και επίσημα περιήλθε στην ιδιοκτησία της Γερμανίας.

Αυτών που εφηύραν την “Άρεια φυλή” για να κρύψουν την διαχρονική βαρβαρότητα και την πολιτιστική ανυπαρξία τους. Η φυλετική ανωτερότητα κατά τα πρότυπα του παντουρκισμού – πανισλάμ, η υπερβορεία – Θούλη στην συνταγή της Εργενεκόν.

Που εφηύραν και την Ινδοευρωπαϊκή φυλή, για να μας πείσουν ότι “είμαστε όλοι μετανάστες” και ότι την Ακρόπολη δεν την έχτισαν κάποιοι “μιαροί Ελληνες” αλλά φυλετικά ανώτεροι Ινδοευρωπαίοι που μετά πήγαν στην Γερμανία για να ανακαλύψουν τα λουκάνικα.

Διαχρονικά χέρι – χέρι τα μικρόβια της Γης, οι φορείς της αρρώστειας και του μίσους που δεν μπόρεσαν να αποβάλλουν την απολίτιστη ληστρική τους φύση....

Τι έχει αλλάξει από τότε μέχρι σήμερα; Μπορεί στην Ακρόπολη να κυματίζει η γαλανόλευκη, η ελίτ να θεωρεί must την δαιμονοποίηση του ναζισμού και την αποθέωση της “λαϊκής εξουσίας” όμως οι ομοιότητες προσώπων και καταστάσεων στην νεοελληνική εξουσιαστική οπερέτα δεν είναι καθόλου μα καθόλου συμπτωματικές....

Τα ίδια τομάρια, με άλλο περιτύλιγμα. Οι “προοδευτικοί”. Οι “ανθρωπιστές”. Οι “αντιστασιακοί” που μάλιστα έχουν κατοχυρώσει και τον τίτλο του “αντιφασισμού” . Οι φίλοι του Χριστοφοράκου, εγγυητές κάθε εχθρού της πατρίδας, του συνόλου, του λαού.

Εχθροί της δημοκρατίας που ό,τι αντιτίθεται στο παρακράτος τους, προσπαθούν να το απαξιώσουν, ακόμα και αν είναι το συμβούλιο της επικρατείας!

«ΤΑ ΝΕΑ» εκδόθηκαν για πρώτη φορά το 1931 με τον τίτλο «ΑΘΗΝΑΪΚΑ ΝΕΑ» ως ημερήσια απογευματινή εφημερίδα. Το 1945 η εφημερίδα μετονομάστηκε «ΤΑ ΝΕΑ» και εξακολουθεί να κυκλοφορεί αδιάλειπτα ως ημερήσια απογευματινή έως και σήμερα. (πηγή ΔΟΛ).

Γιατί μετονομάστηκαν δεν μας το λένε βέβαια, μπορείτε όμως να το διαβάσετε εδώ… Για να μπορέσουν να επανακυκλοφορήσουν μετά τις δίκες των δοσίλογων! Που βέβαια δεν ακούμπησαν κανέναν....

Άλλο ένα όνομα που αθωώθηκε στις δίκες των δοσιλόγων ήταν ο περιβόητος Ιωάννης Λάτσης.
 Κατά την περίοδο της Κατοχής φέρεται να συνεργάστηκε με τους Ιταλούς με αποτέλεσμα να αποκτήσει μεγάλη περιουσία την οποία και επένδυσε σε επιβατικά και φορτηγά πλοία. Λάτσης μεσουρανεί και σήμερα. Οι ομοτράπεζοι των σημερινών δοσιλόγων στα προεκλογικά δείπνα.
Μακεδονία, Παγκαλομπουτάρηδες, άξιοι συνεχιστές του Άξονα.

Υπάρχουν και οι ελληνόφωνοι που υποστηρίζουν τις θέσεις του Γκρουέφσκι, προβάλλοντας μάλιστα “προοδευτική” νομιμοποίηση για τις ελεεινές θέσεις τους. Τους ξέρετε όλοι. Ας μιλήσουν για πρόοδο στα παλικάρια της αντίστασης. Σε αυτά τα παιδιά και τις κοπέλλες που έπεφταν για να μην δώσουν οι ναζί την Μακεδονία στους συνεργάτες τους, τους ομογάλακτους του Γκρουέφσκι.

Η “ξεχασμένη” γενοκτονία. Όπως και οι προκάτοχοι τους. Από τον Αλάριχο, την Ιερά συμμαχία, τον Φον Γκρούμπκωφ (γενοκτόνο της Θεσσαλίας), τους γερμανούς δημιουργούς των Νεότουρκων, τους εκπαιδευτές και συμμάχους του Κεμάλ, έτσι και οι κατοχικές δυνάμεις προέβησαν σε μία στυγνή γενοκτονία με μαλθουσιανικό σχεδιασμό.Πάνω από 350,000 Έλληνες πέθαναν από την πείνα και τις κακουχίες τον χειμώνα του 41/42.

Και όμως, η έντεχνη προπαγάνδα απέναντι στις μειοδοτικές κυβερνήσεις που ακολούθησαν έχει τον μύθο των “Φιλελλήνων”. Αναπτύχθηκε μαζί με τους “αντιστασιακούς – αντιναζί” του αριστερισμού που στην ουσία ήταν τα ίδια πρόσωπα που υμνούσαν τον Χίτλερ και συνετέλεσαν στην γενοκτονία του Ελληνικού λαού.

Όλοι οι συνεργάτες του Χριστοφοράκου, της Siemens και της νεογερμανικής λαίλαπας ήταν οι “αντιστασιακοί” του ΠΑΚ, αριστεριστικών οργανώσεων τύπου “κόκκινη προβιά”, Τσουκάτοι, Μαντέληδες κλπ. Απόδειξη ότι ο διαχρονικός αντίπαλος τους ήταν ο πηγαίος Πατριωτισμός που πάντα του κολλούσαν μία ταμπέλα: ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ.

Τι γελοίο οι φυσικοί και γνήσιοι συνεργάτες του ναζισμού να βαφτίζουν τους Πατριώτες ως “ναζί”, ΜΕ ΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ οργανώσεων που ΔΡΟΥΝ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΑ,με κάλυψη το ΜΑΝΔΥΑ του ΕΛΛΗΝΑ ΠΑΤΡΙΩΤΗ.....