11 Ιουλ 2014

Προφυλακίσεις και ένα σωρό....


Θέλουν να έχουν τον κόσμο φοβισμένο. Θέλουν κλίμα εμφυλιοπολεμικό.


Φυσικά και είναι γελοίες οι κατηγορίες εις βάρος των στελεχών της Χρυσής Αυγής, αλλά δεν τους νοιάζει. Γιατί;; Γιατί απλά ελέγχουν το κράτος. Δικό τους είναι το κράτος. Δεν έχουν λόγους να φοβούνται κάτι μιας και όλα τα κόμματα είναι ελεγχόμενα. Η Χρυσή Αυγή πλέον είναι διαλυμένη. Αυτό που θέλουν είναι να δώσουν μια φαντασιακή δυναμική στη Χρυσή Αυγή. Τιμωρούν επίτηδες την Χ.Α στα μάτια του κόσμου για να τους δώσει μίσος ο λαός. Αυτό θέλουν. Μίσος! Ένα μίσος από πληρωμένα και φανατικά blogs. Ένα μίσος των ΜΜΕ. Τα γνωστά σε όλους μας παπαγαλάκια.

Έχουν ανάγκη να πείσουν τον κόσμο να φοβάται έναν σικέ εμφύλιο, γιατί από τον φόβο αυτόν εξαρτάται και η δική τους επιβίωση. Θα βγεις να διαμαρτυρηθείς για το μνημόνιο και τις αδικίες και θα σε χαρακτηρίσουν φασίστα! Αυτός, ο οποίος θα καταγγέλλει τη λεηλασία της πατρίδας του θα είναι κρυφοναζιστής. Θα τολμήσουν να πουν πως οι μισοί περίπου έλληνες είναι ναζιστές…και οι άλλοι δημοκράτες. Άλλωστε στην Ελλάδα οι πιο σκληροί φασίστες είναι αυτοί, οι οποίοι κάνουν τους "προστάτες" της δημοκρατίας. Αυτό είναι το όλο κόλπο των ανθρώπων που μας οδήγησαν στο σφαγείο του ΔΝΤ. Ούτε είναι τυχαία κάποια κείμενα που κάνουν αναφορά στους γελοίους Τζιχανιστές του Ομπάμα....δήθεν θέλουν με όπλα να καταλάβουν την Ελλάδα....την Ελλάδα που ξεπουλά...σε Σείχηδες...του Κατάρ.

Γιατί γίνονται όλα αυτά;

Γιατί θέλουν να κρατάνε την Ελλάδα υπό ομηρία. Θέλουν να σαρώσουν ΟΛΟΚΛΗΡΗ την χώρα. Θέλουν να ξεπουλήσουν μια και καλή αυτά που συμφώνησαν με τους τοκογλύφους… τους τοκογλύφους που τους απασχολούν οι πληρωμές. Τους τοκογλύφους που ρημάζουν την Ουκρανία. Μιλάμε για ένα αντικοινωνικό και απάνθρωπο παιχνίδι εις βάρος του ελληνικού λαού…… Στην Γερμανία της Μέρκελ, δεν περνά μέρα που οι κάτοικοι της Ελλάδας να μην χαρακτηρίζονται ναζιστές…. μέσα από σιωνιστικά συνέδρια. Μια από τα ίδια σε Αγγλία και Αμερική.

Πόσο πιο χαμηλά, λοιπόν, να ρίξουν την λογική ενός ολόκληρου Έθνους για να υπακούσουν στις εντολές ξένων αφεντάδων;

Ένα είναι σίγουρο. Αν, ο Ελληνισμός καταφέρει, και επιβιώσει από αυτόν τον σιωνιστικό εφιάλτη τα επίθετα Σαμαράς, Τσίπρας, Μητσοτάκης, Σημίτης, Στουρνάρας, Παπανδρέου, Παπακωνσταντίνου, Αβραμόπουλος, Λαλιώτης, Λοβέρδος, Παπαντωνίου, Αλογοσκούφης, Γεωργιάδης, Καρατζαφέρης, Χρυσοχοίδης, Κρανιδιώτης, Καμμένος, Καραμανλής, Koυβέλης, Μαρινάκης, Βαρδής, Λάτσης, Σάλλας, Λαυρεντιάδης, Παναγόπουλος, Καμίνης, Ιερώνυμος-Λιάπης, Μπόμπολας, Ψυχάρης, Παπαρήγα, Κουτσούμπας, Παπούλιας , Στεφανόπουλος και Βενιζέλος θα περάσουν στην ιστορία ως κάτι βαρύ και συνάμα σκοτεινό.....για τις μελλοντικές γενιές.

Θα αποτελέσουν ένα παράδειγμα απίστευτου δοσιλογισμού εις βάρος ενός έθνους.....μιας αδικοχαμένης γενιάς ενός έθνους που σύρθηκε στη σφαγή για κερδοσκοπικούς λόγους.

Ο ιστορικός του μέλλοντος θα είναι ο καλύτερος τιμωρός...


ΠΗΓΗ - ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗ/ΦΩΤΟ : Α.Τ.