Πέμπτη, 24 Ιουλίου 2014

Έχουν αποφασίσει να μετατρέψουν την Ελλάδα σ’ έναν τόπο μόνιμης διαμονής λαθρομεταναστών, σε μια αποθήκη ψυχών.................για χάρη των δανειστών. Η Ελλάδα είναι υπό Προτεσταντική και Εβραική κατοχή....Δεν υπάρχει ανεξάρτητο κράτος με το όνομα Ελλάδα. Ο Ελληνικός λαός θα υποστεί τα πάνδεινα και όχι φυσικά τα σώματα ασφαλείας που εν καιρώ ΔΝΤ ζητάνε αυξήσεις στους μισθούς και bonus....την ίδια στιγμή που τσακίζονται οι πάντες....Τα σώματα ασφαλείας που τον Μάιο του 2011 έδειξαν πολύ καλά το πρόσωπό τους....

Οποιος λάθρο μηνύσει στέλεχος των Σωμάτων Ασφαλείας κερδίζει ένα χρόνο νόμιμη παραμονή στη χώρα! Και η αστυνομία στο κόλπο είναι.....με τον δικό της τρόπο. Δεν είναι τυχαία άλλωστε τα σεμινάρια αντιφασισμού στην ΓΑΔΑ!!! Για την αστυνομία των βενιζελικών κάθε τι πατριωτικό είναι φασιστικό....Περαστικά σας!


Εν κρυπτώ και με απλή υπουργική απόφαση που υπογράφουν οι υπουργοί Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη Νίκος Δένδιας, ο υπουργός Δικαιοσύνης Χαράλαμπος Αθανασίου, ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών Λεωνίδας Γρηγοράκος και ο υφυπουργός Εργασίας Βασίλης Κεγκέρογλου, και η οποία δημοσιεύθηκε στο ΦΕΚ Β'1453 της 05/06/2014, όποιος λαθρομετανάστης καταγγέλλει ρατσιστική συμπεριφορά σε βάρος του, έστω και λεκτική, καθώς και οι ουσιώδεις μάρτυρες που θα προτείνει ο λαθρομετανάστης, δικαιούνται αυτόματα άδεια παραμονής ενός έτους μέχρι της εκδίκασης της υπόθεσης!


Πρόκειται για την περίφημη διάταξη που είχε επιχειρηθεί να περάσει ως νόμος τον περασμένο Μάρτιο ο Λ.Γρηγοράκος με προσωπική εντολή του προέδρου του ΠΑΣΟΚ Ε.Βενιζέλου και είχε απορρίψει ο γραμματέας της κυβέρνησης Π.Μπαλτάκος.


Τι σημαίνει το παραπάνω; Οτι π.χ. μπορεί να 20 λαθρομετανάστες να περάσουν από την Τουρκία στην Ελλάδα και να καταγγείλουν ότι κατά την περισυλλογή τους εξυβρίστηκαν ή δέχθηκαν υποτιμιτικές λεκτικές "ρατσιστικές" επιθέσεις από ένα στέλεχος της Ακτοφυλακής ή της ΕΛΑΣ!


Αυτός που θα το καταγγείλλει αυτοματα "κερδίζει" ένα χρόνο νόμιμης παραμονής στην Ελλάδα με κανονική κάρτα παραμονής!
Μαζί του "κερδίζουν" άδεια παραμονής και οι μάρτυρες της υπόθεσης, δηλαδή οι υπόλοιποι λαθρομετανάστες που είναι μαζί του!


Από όταν πέρασε στο ΦΕΚ, αυτόματα άρχισαν όλοι οι λαθρομετανάστες, κατάλληλα εημερωμένοι από τους Τούρκους, με το που πατούσαν το πόδι τους σε ελληνικό έδαφος να καταθέτουν μηνύσεις κατά των στελεχών της Ατκοφυλακής και να κατονομάζουν ως μάρτυρες όλους τους συντρόφους τους!


Τον Μάρτιο, όταν το ΠΑΣΟΚ επέμενε να ψηφιστεί το άρθρο, ο Π.Μπαλτάκος ως έσχατη γραμμή άμυνας είχε προτείνει να εγκριθεί σχετική διάταξη που θα προέβλεπε ότι σε περίπτωση που θα αποδεικνυόταν ότι είναι ψευδής και συκοφαντική η κατηγορία αυτομάτως οι λαθρομετανάστε θα απελαύνονταν.


Είχε υπάρχει σφοδρή αντίδραση από το ΠΑΣΟΚ (με έκδοση ανακοίνωσης Τύπου από το ΠΑΣΟΚ) σε βάρος του Π.Μπαλτάκου και εν τέλει συμφωνήθηκε να αποσυρθούν και οι δύο διατάξεις.


Επανήλθαν όμως ύπουλα και με απλή υπουργική απόφαση η οποία εκδόθηκε στις 5 Ιουνίου, τελικά οι λαθρομετανάστες κερδίζουν ένα χρόνο παραμονής στην Ελλάδα ... δωρεάν!


Πηγές του ΛΣ/Ακτοφυλακή, οι οποίοι ήρθαν σε επαφή με το defencenet.gr, αναφέρουν ότι ήδη πολλά στελέχη του Λιμενικού διώκονται ήδη για κατά φαντασίας εξύβριση και "ρατσιστική συμπεριφορά" από μηνύσεις λάθρο, οι οποίοι εν συνεχεία λαμβάνουν άδεια παραμονής μέχρι την εκδίκαση της υπόθεσης!


[Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr]


Έχουν αποφασίσει να μετατρέψουν την Ελλάδα σ’ έναν τόπο μόνιμης διαμονής λαθρομεταναστών, σε μια αποθήκη ψυχών.................για χάρη των δανειστών. Η Ελλάδα είναι υπό Προτεσταντική και Εβραική κατοχή....Δεν υπάρχει ανεξάρτητο κράτος με το όνομα Ελλάδα. Ο Ελληνικός λαός θα υποστεί τα πάνδεινα και όχι φυσικά τα σώματα ασφαλείας που εν καιρώ ΔΝΤ ζητάνε αυξήσεις στους μισθούς και bonus....την ίδια στιγμή που τσακίζονται οι πάντες....Τα σώματα ασφαλείας που τον Μάιο του 2011 έδειξαν πολύ καλά το πρόσωπό τους....
Η επίτροπος της ΕΕ έδωσε εντολές στα ανδρείκελα του Μνημονίου για ακόμα πιο ελεύθερη διακίνηση λαθρομεταναστών!! ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΕΙ ΤΙΠΟΤΑ...ΟΛΑ ΣΤΗΜΕΝΑ.

Ένα μικρό απόσπασμα από την επίσκεψη της κρυόκωλης Προτεστάντισσας…

Η Μάλμστρομ συναντήθηκε διαδοχικά με τους Βαρβιτσιώτη, Σαμαρά, Δένδια, Κικίλια και Δούρου, για να δώσει εντολές για τον τρόπο, με τον οποίο θα κινηθούν οι ελληνόφωνοι συνεργάτες της. Η Μάλμστρομ, μάλιστα, δήλωσε «εντυπωσιασμένη» από την δέσμευση του Κικίλια να εργαστεί σύμφωνα με τα δικά της θέλω γύρω από τα θέματα της μετανάστευσης και του ασύλου!!!!!!!!!!!!!!

Ο ίδιος ο Κικίλιας την ενημέρωσε «για την σημαντική πρόοδο που έχει σημειώσει η Ελλάδα στο θέμα της υποδοχής των παράνομων μεταναστών και της παροχής υπηρεσιών ασύλου», ενώ τόνισε ακόμη «ότι ο σεβασμός των ανθρωπίνων δικαιωμάτων των μεταναστών είναι προτεραιότητα για την Χώρα μας».


Πολύ ενδιαφέρον, επίσης, έχουν τα όσα είπε ο επικεφαλής της ΕΕ, Πάνος Καρβούνης: «Η συνεχιζόμενη ροή μεταναστών προς την Ελλάδα, η εθνική και ευρωπαϊκή στρατηγική για τη διαχείριση των συνόρων αλλά και τα αποτελέσματα των μέτρων που έχει λάβει η κυβέρνηση θα βρεθούν στο επίκεντρο των συζητήσεων της επιτρόπου Μάλστρομ. Η παρουσία της επιτρόπου στη χώρα μας καταδεικνύει ότι η Ευρώπη βρίσκεται στο πλευρό της Ελλάδας, έτοιμη να παράσχει υποστήριξη ώστε να διασφαλιστούν οι καλύτερες διαδικασίες προστασίας των μεταναστών και των αιτούντων άσυλο. Η Ελλάδα, παρά το τέλος της προεδρίας, δεν επαναπαύεται και συνεχίζει να δουλεύει, με τη βοήθεια της ΕΕ, για ένα λειτουργικό και αποδοτικό σύστημα διαχείρισης των μεταναστευτικών ροών».

Είναι ολοφάνερο από τα λεγόμενά του ότι η ΕΕ έχει αποφασίσει να μετατρέψει την Ελλάδα σ’ έναν τόπο μόνιμης διαμονής λαθρομεταναστών, σε μια αποθήκη ψυχών.................

http://sxolianews.blogspot.com


ΠΗΓΗ
ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗ/ΣΥΜΠΤΥΞΗ : Α.Τ.