29 Αυγ 2014

Προχωρούν ΜΕΘΟΔΙΚΑ στην ΕΚΧΩΡΗΣΗ ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ



Ιδιαίτερα αποκαλυπτικός ο αρθρογράφος Παναγιώτης Αποστόλου, για την ΕΘΝΙΚΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ της Μακεδονίας, από τον Σαμαρά και το βρώμικο παιχνίδι του Γιώργου Καρατζαφέρη.

Παράλληλα, αποκαλύπτει και τον εθνοπροδοτικό ρόλο του Προέδρου της Κύπρου Νίκου Αναστασιάδη.

Είναι συγκλονιστικός και αξίζει να τον ακούσετε, για τα επερχόμενα στην Πατρίδα μας :





ΑΞΙΟΣ !!!!!!!!!!!...................................

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ, ΕΔΩ KAI ΕΔΩ


«Στη Γερμανία λέμε, ένας συμβιβασμός γίνεται, όταν όσοι συμμετέχουν εμφανίζονται εξίσου δυσαρεστημένοι. Δεν μπορεί να επιτευχθεί συμβιβασμός και να είναι όλοι ικανοποιημένοι και περιχαρείς. Όταν όλοι είναι εξίσου δυσαρεστημένοι, τότε θεωρείται δίκαιος ο συμβιβασμός» υπογράμμισε Μέρκελ και πρόσθεσε ότι πρέπει να επιλυθεί το πρόβλημα της ονομασίας, ώστε να προχωρήσει η ευρωπαϊκή και ευρωατλαντική προοπτική των Σκοπίων.

«Η διαφωνία του ονόματος μεταξύ της FYROM και της Ελλάδας πρέπει να επιλυθεί επειγόντως και να υπάρξει ετοιμότητα για συμβιβασμό από όλες τις πλευρές», δήλωσε η Γερμανίδα Καγκελάριος Άνγκελα Μέρκελ

Η Σύνοδος Κορυφής των ηγετών των Δυτικών Βαλκανίων στο Βερολίνο στις 28 Αυγούστου ήταν μια πρωτοβουλία της Άνγκελα Μέρκελ στην οποία συμμετείχαν τα Σκόπια, η Σερβία, η Βοσνία-Ερζεγοβίνη, το Μαυροβούνιο, η Αλβανία και το Κοσσυφοπέδιο.(Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΥΡΙΕ;;;;)

«Η Γερμανίδα Καγκελάριος δεσμεύθηκε να συνεχίσει το Βερολίνο την προώθηση της οικονομικής ανάπτυξης στα Δυτικά Βαλκάνια. Η Μέρκελ τόνισε ότι η χρηματοδότηση των έργων υποδομής, έχει μεγάλη σημασία, καθώς θα συμβάλει στην επίτευξη της κατανόησης μεταξύ των βαλκανικών εθνών στην πορεία τους προς το μέλλον. Σύμφωνα με την ίδια, υπάρχει μια ρεαλιστική προοπτική της ένταξης των χωρών της περιοχής στην ΕΕ»..................