30 Μαΐ 2014

Η ίδρυση της Λέσχης Bilderberg.- Η οικογένεια Μητσοτάκη με την Action Aid Hellas και το ΕΛΙΑΜΕΠ…Φέτος στην Μπίλντεμπεργκ (ΕΡΕΥΝΑ)


Η ίδρυση της Λέσχης Bilderberg



Στις 29 με 31 Μαΐου 1954 μια ομάδα παγκόσμιων ηγετών, πολιτικών και τραπεζιτών συμμετείχε σε μια σύσκεψη για τη διεθνή πολιτική και την οικονομία στο Όοστεμπικ (Oosterbeek)της Ολλανδίας, μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Από τότε, η διάσκεψη αυτής της ισχυρής πολιτικής και οικονομικής ελίτ, ονομάστηκε Λέσχη Μπίλντερμπεργκ, από το όνομα του ξενοδοχείου που τη φιλοξένησε για πρώτη φορά.

Βασικοί ιδρυτές της Μπίλντερμπεργκ υπήρξαν ο Πολωνός (κατά άλλουςΠολωνοεβραίος) μετανάστης Γιόζεφ Ρέτινγκερ (Józef Retinger), πολιτικός σύμβουλος του εβραϊκής καταγωγής μασόνου και φανατικού αντιχριστιανού προέδρου του Μεξικού Plutarco Elías Calles, πρωτεργάτης στη δημιουργία του Συμβουλίου της Ευρώπης, «πατριάρχης» της Ευρωπαϊκής Ένωσης και οραματιστής της παγκοσμιοποίησης και ο πρίγκηπας Βερνάρδοςτης Ολλανδίας (που είχε διατελέσει ενεργό μέλος των SS).

Όλες οι συζητήσεις διεξάγονται με πλήρη μυστικότητα, που για να εξασφαλισθεί κλείνονται ολόκληρα ξενοδοχεία, που φυλάσσονται με δρακόντεια μέτρα από φρουρούς των μυστικών υπηρεσιών και τις τοπικές αστυνομίες. Η είσοδος στους δημοσιογράφους απαγορεύεται ρητά, εκτός από ορισμένους έμπιστους διευθυντές και ρεπόρτερ που καλεί η ίδια η «Λέσχη».

Κι ενώ τα ΜΜΕ αγνοούν παντελώς το περιεχόμενο των συζητήσεων της Μπίλντερμπεργκ, από την άλλη πολλά μέλη της είναι ιδιοκτήτες μεγάλων μέσων ενημέρωσης, που όμως τηρούν σιγή ιχθύος σχετικά με τις αποφάσεις της «Λέσχης», οι οποίες επηρεάζουν άμεσα την παγκόσμια πολιτική και οικονομία, καθιστώντας την Μπίλντερμπεργκ μια άτυπη παγκόσμια κυβέρνηση.

Για την ύπαρξή της ο κόσμος είχε πλήρη άγνοια μέχρι τα τέλη της δεκαετίας '80.


29 Μαΐ 2014

Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ εκτίμηση των ''εκλογικών'' αποτελεσμάτων. ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ...ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟ !!...


Δημοσιεύτηκε στις 29 Μαΐ 2014

Με την Ολγα και Τανυα Γεριτσιδου. 1. την βασική ανάλυση προπαγάνδας από το κυβερνητικό μέτωπο και την επικοινωνιακή τους αντεπίθεση στην συντριβή που υπέστησαν και αναγκάστηκαν να ανακοινώσουν μια σκιά της παρ' όλη την εκτεταμένη νοθεία, με μεθοδολογία τύπου το 'ημέρωμα της στρίγγλας' όπου στρίγγλα για αυτούς είναι ο Ελληνικός Λαός, 2. την υπεροχή του Ελληνικού Λαού στο επικοινωνιακό Μέτωπο που πρέπει να διατηρήσει και πώς, 3. την πλιατσικολογική εφόρμηση των κυβερνητικών στο σύνηθες μοτίβο τους.





ΠΗΓΗ :



24 Μαΐ 2014

Τι ψηφίζετε ρε Έλληνες ;;;;



From HEIL GAP (or mind the GAP)

Ο κόσμος αντιλαμβάνεται πλέον ότι τα πολιτικά κόμματα δεν εκπροσωπούν τα συμφέροντα των Ελλήνων, εκπροσωπούν και αντιπροσωπεύουν μόνο επιχειρηματικά συμφέροντα, ενώ οι πολιτικοί εκπροσωπούν, απλά την τσέπη τους , και , ότι αυτό που πραγματικά έγινε τα τρία τελευταία χρόνια , δεν ήταν η διάσωση της χώρας (αυτή την χρεοκόπησαν) … αυτό που έγινε ήταν η προδοσία !!!

Ούτε ο χειρότερος πιστωτής της χώρας δεν θα μπορούσε να φανταστεί αυτά που συμφώνησε και υπόγραψε η πολιτική ηγεσία του τόπου, ενώ σχεδόν όλοι οι πολιτικοί και ... ανεξαρτήτως πολίτικης αποχρώσεως ... συναίνεσαν στην προδοσία, ο καθένας τους με τον τρόπο του !!!

Θα θυμάμαι για πάντα το υφάκι της κυρίας παπαρήγα που την στιγμή της επιδρομής του Δ.Ν.Τ. στην πατρίδα μας "εκείνη εξηγούσε πως απλά επρόκειτο για μια ακόμη κρίση του καπιταλισμού" ενώ κάποιοι σύγχρονοι Λένιν ανακάλυπταν ότι ευθυνόταν ο καπιταλισμός και όχι η παγκοσμιοποίηση, βαπτίζοντας την τρόικα και το πλιάτσικο που επρόκειτο να γίνει στην χώρα μας, ως μια κρίση του καπιταλισμού και όχι ως την ολική επαναφορά στην φεουδαρχία …


Χμ, εκείνες τις ουσιαστικά ασφυκτικές ώρες που οι αρχιπροδότες του "πασοκ" μαζί το "λάος" μας έπνιγαν στα χημικά ανοίγοντας συγχρόνως διάπλατα την πόρτα στα μνημόνια και στους zio-banksters. Αυτοί οι εφιάλτες που σήμερα έχουν το θράσος να πλασάρουν τους εαυτούς τους ως εθνοσωτήρες, που υβρίζουν τους αγανακτισμένους … χμ, και που δεν έχουν φάει ακόμη ξύλο.


Οι άνθρωποι ... μπορεί μεν να καταλαβαίνουν τι ακριβώς συμβαίνει … όμως να ...πιστεύουν ακόμη στην συνέχεια της δημοκρατία … στις εκλογές που θα δώσουν την λύση … Ποια δημοκρατία ; ποιες εκλογές ; Όλοι θέλουν την εξουσία. Αυτό έχουν κοινό.
Όλοι θέλουν να είναι οι αυτοκράτορες ... έστω για λίγο.




21 Μαΐ 2014

Ο ελληνικός λαός είναι θύμα προπαγάνδας αυτήν τη στιγμή. Βοήθεια με τόκο δεν υπάρχει. «Συμβαίνουν αυτά» αλλά δεν συμβαίνουν σε χώρες που η αξία της ζωής δεν μπαίνει σε διαπραγμάτευση. «Συμβαίνουν αυτά» είτε είσαι ευρωπαίος, είτε είσαι ασιάτης,όταν βάζεις το πολιτικό κέρδος πάνω από την αξία της ζωής,πόσο μάλλον όταν είσαι μέλος μιας ''ομοσπονδίας'' κρατών που σε θεωρούν αναλώσιμο και τελευταίο... «Συμβαίνουν αυτά» όχι μακριά από το δικό μας κόσμο αλλά μέσα στην χώρα που ζούμε όσο κι αν το σελοφάν των εκλογών και των πανηγυρισμών των υποστηρικτών της «ανάπτυξης» θέλουν να καλύψουν την μυρωδιά των επικείμενων αναπτυξιακών τάφων μας. «Συμβαίνουν αυτά» διότι τα επιτρέπουμε να συμβαίνουν...


ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΤΑ ΨΕΜΜΑΤΑ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ...





ΤΟ ΜΠΛΟΓΚ ΔΕΝ ΞΕΠΟΥΛΙΕΤΑΙ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟ ΟΥΤΕ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΛΑΡΙΝΟΚΑΜΑΡΙΕΡΕΣ ΤΟΥ ΕΝΤΟΣ ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ...

20 Μαΐ 2014

ΤΟ ΟΛΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΣΕ ΞΑΝΑΤΡΑΒΗΞΟΥΝ ΣΙΔΗΡΟΔΕΣΜΙΟ ΚΑΙ ΓΕΜΑΤΟ ΕΝΟΧΕΣ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΚΑΛΠΗ.ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΦΟΡΑ ΘΑ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΔΙΚΟΥ ΣΟΥ ΛΑΟΥ...



Για να καταλάβουμε όλοι πως το μεγαλύτερο μερίδιο ευθύνης δεν το έχουν οι πολιτικοί αλλά όλοι εμείς που τους ψηφίζουμε και μάλιστα ορισμένοι οι οποίοι δεν έχουν ούτε τα προσόντα αλλά ούτε τις ικανότητες να παλέψουν με την αξία τους,τους στηρίζουν με θέρμη μήπως και 'βολευτούν'.

Αυτό είναι για κάποιους 'ελεύθερη οικονομία'...

Μέχρι σήμερα ψήφιζαν όλα αυτά τα παράνομα αλλά πάνω απ'ολα απάνθρωπα μέτρα και ψήφιζαν όλους αυτούς τους νόμους για να μην χρεωκοπήσουμε ως χώρα.

Τώρα και ενώ μας κατέστρεψαν μας λένε πως χρεωκοπήσαμε και να είμαστε ευχαριστημένοι που δεν είμαστε όλοι άνεργοι !!...

Τραβήξου τώρα  Ελληναρά να ψηφίσεις μην τυχόν και βγεις από το ευρώ...

Συμπαρατάξου με κάθε κόμμα το οποίο θα εφεύρουν στο όνομα τάχα κάποιας πολιτικής θεωρίας που εκμεταλλεύεται τη σύγχυση του μυαλού σου και το θυμό σου...


Σε δουλεύουν απροκάλυπτα οι γερμανοτραφείς  ΠΡΟΔΟΤΕΣ της ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΑΣ

...Για να καταλάβεις τι εννοώ :

Ψηφοπόρνοι


Από εκεί που άφησε την ιστορία ο γερμανολάτρης Σημίτης με τα αβέρτα δάνεια από τις διεθνείς αγορές βάζοντας με εντολές της ΕΕ την χώρα στην ευρωζώνη εν γνώση όλων τους για τα φτιαχτά ελλείμματα λόγω δανείων, εκεί την έφτασε πάλι η σημερινή γερμανόδουλη κυβέρνηση. Δεν χρειάζεται καμία άλλη επιβεβαίωση για να συνειδητοποιήσει και το τελευταίο χάπατο - ψηφοφόρος ότι η φιλοτομαρική ψήφος του είναι αυτή που σκοτώνει. Δεν είναι τυχαία άλλωστε η συγκυβέρνηση ΝΔ-ΠΑΣΟΚ. Μαζί μάς ξέσκισαν.


Χαίρονται που άνοιξαν κι άλλες πόρτες δανείων εκτός από αυτές που ήδη έχουν χώσει την χώρα για τα επόμενα 200 χρόνια μέσα στα σκατά. Χαίρονται που χρέωσαν τους Έλληνες ακόμα 3 δις για ένα και μόνο λόγο. Για να μην μπορεί κανείς από εδώ και στο εξής να πει στους δανειστές εταίρους ότι θα πάρετε το τρίτο το μακρύτερο και κόψτε το κεφάλι σας. Τώρα θα σου πουν δανείσου όπως παλιά από την Goldman Sachs και πλήρωνε.

Άνοιξαν την πόρτα να ξεπλένουν λεφτά οι διεθνείς τράπεζες μέσω αναγκαστικών δανεισμών της χώρας από τα διεθνή κοράκια και χαίρονται. Η Ελλάδα από χθες είναι το μεγαλύτερο πλυντήριο ξεπλύματος μαύρου χρήματος της Κοινής Ευρωπαϊκής Τράπεζας που είναι στα σκαριά, άσχετα αν οι πολίτες της γύρισαν στην εποχή της σκάφης. Αλλά αυτό που ανάβει τα λαμπάκια του κάθε σκεπτόμενου είναι ότι χαίρεται και ο ψηφοφόρος. Έχει καταντήσει το κάθε κομματόσκυλο να γίνει το κουπί της δήθεν Δημοκρατίας τους, συμμετέχει στο μεγαλύτερο οικονομικό έγκλημα της παγκόσμιας ιστορίας και είναι μέσα στην τρελή χαρά.

Παλιότερα οι πουτάνες έκαναν την δουλειά τους αλλά δεν το ζητωκραύγαζαν στην γειτονιά.
Αυτό που ζούμε έχει ξεπεράσει και την πιο αισχρή φαντασία. Ψήφισε, ρε πορνίδιο, χώσε μας κι άλλο στο κάτεργο να δούμε τελικά ποια θα είναι η δική σου τύχη. Και μην κρύβεσαι πίσω από τα φουστάνια των αναχωμάτων και νέων επίδοξων νταβατζήδων της πολιτικής. Εξ άλλου είναι γνωστό ότι όπου υπάρχουν πολλοί προστάτες θα βρεις πολλές πουτάνες.

19 Μαΐ 2014

Ο εθνικισμός ( χρυσή αυγή) ήρθε για να μείνει μας γράφει ο Καραμανλικός Χασάπης.....που στηρίζει Τσίπρα! Γιατί άραγε;;; Μήπως τώρα που η πατρίδα ξεπουλιέται στους τοκογλύφους....με άλλοθι τον αντισιωνισμό, ο "σικέ" εθνικισμός είναι ότι πρέπει ;;; Μην ξεχνάμε τον αντιρατσιστικό νόμο......που αν δεν έκανε τα γνωστά καραγκιοζιλίκια η χρυσή αυγή δεν θα περνούσε! Ψέμα;; Μέσα στον χρόνο κρινόμαστε όλοι μας. Ο Μάρξ ζει μαζί με τον Έλβις και τον Αδόλφο στην Ελλάδα....



[''Η γενική άνοδός της ακόμα και στην επαρχία, παρά τις πολιτικές και ποινικές διώξεις που υφίσταται, την εξαφάνισή της από τα καθεστωτικά ΜΜΕ και την μείωσή της στις δημοσκοπήσεις, δείχνει ότι ενσυνείδητα πλέον ένα μεγάλο μέρος του λαού επιλέγει το κόμμα αυτό και προφανώς δεν το επιλέγει ως «εγκληματική οργάνωση».


Η γενική εικόνα φυσικά θα ολοκληρωθεί την επόμενη Κυριακή, με την επίδοση της ΧΑ στις ευρωεκλογές, οπότε και θα μπορούν να εξαχθούν ασφαλή συμπεράσματα.


Πάντως, αν και στις ευρωεκλογές πιστοποιηθεί η άνοδος της ΧΑ, τότε θα πρόκειται ασφαλέστατα για την δυναμική και μόνιμη εμφάνιση του εθνικισμού στην Ελλάδα, τόσο ως ιδεολογία όσο και ως πολιτική παρουσία. Δεν μπορεί να νοηθεί η συνεχής αυτή λαϊκή επιλογή, ως αποτέλεσμα οργής και άσχετη από ιδεολογικό προσανατολισμό. Ανεξάρτητα με το εάν θα γίνει μόνιμος φορέας του εθνικισμού στην Ελλάδα η ΧΑ ή κάποιο άλλο πολιτικό σχήμα στο μέλλον, το βέβαιο είναι ότι μάλλον πρέπει να αρχίσουμε να συνηθίζουμε τη δυναμική εμφάνιση του εθνικισμού και στη χώρα μας.

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ...353.000 ΑΘΩΑ ΘΥΜΑΤΑ ΖΗΤΟΥΝ ΔΙΚΑΙΩΣΗ


ΔΙΑΒΑΣΕ ΕΔΩ

100% ανοχή...


Καθαρότατα τα αποτελέσματα των αυτοδιοικητικών εκλογών. Αναμενόμενα όσο ποτέ άλλοτε. Ο ελληνικός λαός απέδειξε διά της ψήφου του ότι το τραβάει ο οργανισμός του να συμμετέχει σε εκλογές-πανηγύρια που στήνει μια κατοχική κυβέρνηση με συμμετοχή κοντά στο 60%. Αν παρόλα αυτά η αυτοδιοίκηση είχε μία ευκαιρία να ξεκόψει από τα κομματικά μαντριά, όλοι έκαναν τα πάντα να τα κομματικοποιήσουν τόσο όσο ποτέ άλλοτε με πρώτο και καλύτερο τον Σύριζα, ο οποίος είναι και ο μεγάλος χαμένος των εκλογών. Αυτό δεν ήταν «Ανατροπή», Αλέξη μου! Αυτό ήταν ντεραπάρισμα.


Αυτοανατράπηκε ο Σύριζα και το ερώτημα είναι αν προκάλεσε την αυτοανατροπή του ισχυροποιώντας σε όλη την Ελλάδα την συσπείρωση Πασόκων και ΝΔκρατών διότι με κυβέρνηση συνεργασίας ΝΔ - ΠΑΣΟΚ καταλαβαίνει και ο πιο «αθώος» τι θα γίνει την δεύτερη Κυριακή για την εκλογή των τοπικών αρχόντων.

Το σύστημα νίκησε και καλό θα ήταν ο Σύριζα ή να αλλάξει το άλογο που τραβάει το κάρο του ή να πει ξεκάθαρα ότι από τα σπλάχνα του ΠΑΣΟΚ είναι το εκλογικό του σώμα και παίζει παιχνίδια στήριξης για την ολοκληρωτική καταστροφή της χώρας. Διότι τι θα κάνει ο πρώην ψηφοφόρος του ΠΑΣΟΚ που «οργισμένος» κατατάχθηκε με τον Σύριζα και την Κυριακή θα πρέπει να επιλέξει τον άρχοντά του; Δαγκώνει ποτέ το σκυλί τον αφέντη που τον ταΐζει καθημερινώς είτε με διορισμούς, είτε με ΕΣΠΑ;

Αλλά δεν είναι μόνο ο Σύριζα ο οποίος σήμερα έπρεπε να πει «μέχρι εδώ ήμαστε, αποχωρούμε», είναι και το ΚΚΕ που διά στόματος Κουτσούμπα χαίρεται για τα αποτελέσματα που είχε το κόμμα του στις αυτοδιοικητικές εκλογές. Γιατί χαίρεται το ΚΚΕ; Πώς καταγράφεις την νίκη σου ως κομουνιστικό κόμμα όταν ο φανερός «ελληνικός» ναζισμός κατάφερε για πρώτη φορά στην ιστορία να έχει περιφερειακούς συμβούλους σε όλη σχεδόν την Ελλάδα; Σήμερα ο Περισσός θα έπρεπε να έχει μεσίστια την σημαία με το σφυροδρέπανο, όπως θα έπρεπε να κάνει και η ΑΝΤΑΡΣΥΑ. Δεν νικάς εσύ όταν ο φανατικός εχθρός σου έχει πάρει δημοκρατικά θέσεις που ορίζουν τις τοπικές κοινωνίες. Όταν μετατρέπεις έναν αγωνιστικό χώρο μόνο σε αγωνιστικά κείμενα και αγωνιστικές γυμναστικές μέχρι τη Βουλή τότε όχι απλά έχεις χάσει, αλλά έχεις συντελέσει στο ακατόρθωτο: Να στηρίξεις διά της λάιτ αγωνιστικής πολιτικής σου τον ίδιο τον ναζισμό.

Τόσο κομματικές οι αυτοδιοικητικές εκλογές δεν έχουν ξαναγίνει στην χώρα και φάνηκε

14 Μαΐ 2014

.... μεταξύ Σκύλλας και Χάρυβδης!


Την ώρα που, ενόψει εκλογών, στην Ελλάδα παίζεται για τους ιθαγενείς της το μονόπρακτο με τον τίτλο ...«Υποσχόμαστε τα πάντα ... αρκεί να μας ψηφίσετε»,στη Γερμανία, τα πραγματικά αφεντικά της, λέγεται ότι τυπώνουν χαρτονομίσματα και κόβουν νομίσματα με σήμα την Αθηνά, τον Ερμή και την κουκουβάγια ....



Η «νέα δραχμή» για τη «Νέα Ελλάδα»ψιθυρίζεται, ότι γεννιέται στο γερμανικό τρίγωνο Βερολίνου-Μονάχου-Καρλσρούης, εν γνώσει και με την έγκριση όλων των συστημικών πολιτικών της μεταπολίτευσης, μνημονιακών και μη. Μόνο ο Ελληνικός λαός δεν έχει το δικαίωμα ή την δυνατότητα να γνωρίζει, να εκφέρει ιδίαν γνώμη και να αποφασίζει. Μας είναι βέβαια ήδη γνωστό, από την εποχή της κατοχής του 1940-44, πόσο οι Γερμανοί «αγαπούν» τους Έλληνες και θέλουν μάλιστα σε τέτοιο βαθμό το καλό τους, που δεν θεωρούν πια σκόπιμο να τους ταλαιπωρούν με την αντιμετώπιση και την λύση επίκαιρων και κρίσιμων προβλημάτων ή με την λήψη αποφάσεων.

Η ιδέα σχετικά με το νέο «μαλακό» νόμισμα εντός της ευροζώνης, λέγεται ότι προτάθηκε στη Γερμανική κυβέρνηση το 2011 από τους «πέντε σοφούς συμβούλους της», ώς λύση για την αντιμετώπιση των προβλημάτων (αποθεματικά των ασφαλιστικών ταμείων, εσωτερική αγοραστική υποτίμηση, «στέγνωμα» της αγοράς), που θα ανέκυπταν μετά το «κούρεμα» των ελληνικών ομολόγων, το PSI. Η πληρωμή μισθών και συντάξεων, η ρευστότητα των τραπεζών και της αγοράς γενικά, η επιστροφή των οφειλών του κράτους προς στους φορολογούμενους και στους προμηθευτές του όπως και η έλλειψη κεφαλαίων, που απαιτούνται για ένα μεγάλο ποσοστό των δημοσίων επενδύσεων, θα μπορούσαν να αντιμετωπισθούν άμεσα αλλά και μακροπρόθεσμα με την έκδοση ενός νέου νομίσματος,αποκλειστικά, μόνο για την εγχώρια χρήση.

Όλες οι ελληνικές συναλλαγές με το εξωτερικό, λέγεται ότι θα γίνονται μέσω €υρώ, το οποίο θα προμηθεύονται οι ελληνικές τράπεζες από κάποια συγκεκριμένη γερμανική κρατική τράπεζα, πιθανόν την Commerzbank, όπως ακριβώς αυτό εφαρμόζεται, εδώ και χρόνια, στην προμήθεια της οικονομίας του «Μοντενέγκρο» με €υρώ. Η αξία του νέου νομίσματος λέγεται ότι θα προσανατολιστεί αρχικά στο πολωνικό «Ζλότυ» η δε ισοδυναμία του με τα λοιπά νομίσματα θα διαπραγματεύεται από κοινού μόνο στα χρηματιστήρια του Λονδίνου και της Φρανκφούρτης, θα ανταλλάσσεται δε μόνο μέσω του €υρώ. Η γερμανική ομοσπονδιακή κυβέρνηση, μέσω της κεντρικής της τράπεζας, θα είναι ο αποκλειστικός εκδότης του νέου νομίσματος και ταυτόχρονα ο μόνος που θα μπορεί να αποφασίζει για τα μεγέθη και τα ποσά με τα οποία θα τροφοδοτείται η ελληνική αγορά και όχι βάσει των πραγματικών αναγκών της.

13 Μαΐ 2014

Η Ελλάδα περνά οικειοθελώς στις σκοτεινότερες σελίδες τις ιστορίας της.


Όλοι μας συνηθίζουμε να λέμε την λέξη παρακράτος όταν κάτι δεν λειτουργεί σωστά.

Το παρακράτος όμως δεν είναι κάτι αόριστο. Το παρακράτος είναι οι άνθρωποι. Ένα παρακράτος, που μέσα από υπόγειες διαδρομές συνδέει τα απίθανα και τα παράδοξα. Ένα παρακράτος, όπου τις άκρες του μπορείς να τις βρεις οπουδήποτε. Από ακροδεξιές παραεκκλησιαστικές οργανώσεις και ακροαριστερές τρομοκρατικές οργανώσεις μέχρι και τις κερκίδες γνωστών ποδοσφαιρικών ομάδων…….Το παρακράτος που εκβιάζει… και ζητά ψήφους ενώ ξεπουλά τα πάντα…στους κολλητούς.

Το παρακράτος είναι Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ! Η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΞΙΖΕΙ….

θέλει αρετή και τόλμη η ελευθερία. Και εμάς μας τελείωσαν και τα δύο. To 99% των blogs είναι πουλημένα. Είναι bisexuals. Δεν κρατούνται ούτε καν τα προσχήματα. Τώρα που έρχονται εκλογές .....δείχνονται....πότε με συνεντεύξεις αριβιστών που δήθεν θέλουν να μας σώσουν, και πότε με εκβιασμούς.....Τώρα που ξαφνικά......δεν λένε τίποτα για το νέο μνημόνιο ( με διαφορετική ονομασία) που έρχεται......τώρα που ….οι ατζέντηδες ξένων συμφερόντων στοχεύουν στην διάλυση της ελληνικής οικονομίας, στο ξεπούλημα όλων των υγειων ή πάγιων (π.χ. ΟΣΕ) ελληνικών επιχειρήσεων (ιδιωτικών και και δημοσίων) και στο μεθοδευμένο κλείσιμο χιλιάδων μικρομάγαζων και μικρομεσαίων επιχειρήσεων ώστε να προελάσουν οι άθλιες πολυεθνικές με τον ίδιο τρόπο που τα σουπερμάρκετ ρήμαξαν τα μπακάλικα, τα χασάπικα, τα μανάβικα, τα ιχθυοπωλεία, τα παντοπωλεία κλπ. απασχολώντας 3-4 κακοπληρωμένους υπάλληλους φαντάσματα. .

Δεν είναι τυχαίο άλλωστε το φορολογικό πογκρόμ που έρχεται για μετά τις ευρωεκλογές... Δεν είναι τυχαία η σιωπή των κομμάτων.Τα φιλελεύθερα και σοσιαλοφιλελευθερα λαμόγια που θεωρούν ως επένδυση το κάθε ξεπούλημα περιουσιακών στοιχείων της χώρας.....

Καλές εκλογές……κάθε ψήφος και μια αυτοκτονία. Δεν εκπλήσσομαι...Μόνο με ανθρώπους σαν το "Λάκη Γαβαλά" μπορεί να πάρει μπρος ο λοβοτομημένος Έλληνας. Μόνο με Κομματόσκυλα του Σύριζα και του Πανάρα που ορθογραφούν σε σκοτεινά blogs. Mόνο με Κασιδιάρηδες… Άδωνες… και Κουτσούμπες. Mόνο με παρακρατικούς παπάδες......και πνευματικούς του τίποτα. Μόνο με μπατίρηδες δημάρχους του Ράιχενμπαχ....

Μέσα στον χρόνο κρινόμαστε όλοι μας…….




ΠΗΓΗ - ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗ/ΦΩΤΟ:Α.Τ.

12 Μαΐ 2014

Ψηφίστε, εκλέξτε, τελειώσατε


Αυτοαναιρείται ο οποιοσδήποτε υποστηρίζει ότι ζούμε κάτω από μια χούντα και μία κατοχή και την ίδια στιγμή πιστεύει ότι η ψήφος του θα τον σώσει. Αυτοαναιρείται όποιος βροντοφωνάζει ότι αυτή η δημοκρατία είναι τραβεστί και από την άλλη ετοιμάζεται να στηθεί μπροστά από την κάλπη για να συμμετέχει σε αυτή την τραβεστί δημοκρατία. Εκτός κι αν έχει καταλάβει επιτέλους ότι η χουντοκρατία που τον κυβερνά είναι αποτέλεσμα της συμμετοχής του ίδιου σε όλες τις εκλογικές αναμετρήσεις που έγιναν από το 2009 και έχει πάρει διαμαρτυρημένα γραμμάτια ότι μετά τις εκλογές ο δικός του κώλος θα σωθεί.


Όλα άλλαξαν στην Ελλάδα εκτός από τον τρόπο που θα σε βάλει η δήθεν δημοκρατία να την ξαναστηρίξεις.


Ο τρόπος της εκλογής των εκπροσώπων σου δεν έχει αλλάξει στο ελάχιστο. Αντιθέτως, όσο πιστεύεις ότι μέσω εκλογών θα αλλάξουν τα πράγματα, τόσο τα ανδρείκελα που πολιτεύονται θα κάνουν τις επόμενες εκλογικές αναμετρήσεις ακόμα πιο σφιχτές προς όφελος της ολιγαρχικής δημοκρατίας που στήνουν.

Ασκείς το εκλογικό σου δικαίωμα την στιγμή που κεντροαριστεροί και δεξιοί είναι έτοιμοι να σου μειώσουν τους εκπροσώπους στην βουλή στις επόμενες εθνικές εκλογές. Ειδικά αυτές οι ευρωεκλογές δεν είναι τίποτε περισσότερο από ένα πείραμα για να αποδείξουν στα αφεντικά τους ότι όχι μόνο δεν κατάλαβες τι σού έχουν κάνει μέχρι σήμερα αλλά το ζητάει ο οργανισμός σου να πάθεις και χειρότερα. Για τον λόγο αυτόν άλλωστε τόσο η Ελιά, όσο και το Ποτάμι σου πετάνε τάχα γενναία ότι αν δεν του δώσεις το ποσοστό που θα τους θεμελιώσει την επόμενη ημέρα των εκλογών τότε θα αποχωρήσουν.

Ό,τι θέλουν σε κάνουν.

Ξέρουν ότι ο μόνος τους εχθρός αυτή την στιγμή δεν είναι ούτε οι μαντρωμένες διαδηλώσεις, ούτε οι μαντρωμένες σκέψεις.

Γι’ αυτές είναι σίγουροι ότι μπορούν να τις κουμαντάρουν μια χαρά. Αυτό που δεν

Μην ξεχνάμε κάτι...



Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΟΥ Σαμαρά, δεν πρόκειται να ξαφνικά να πέσει με αφορμή τις ευρωεκλογές. Προέχει το ξεπούλημα……oι φόροι καθώς και η αλλαγή των πάντων.

Η Ελλάδα είναι υπό Προτεσταντική και εβραϊκή κατοχή....

Μην σας κοροϊδεύουν τα κομματικά blogs…….

Tα ξέρει όλα ο Τσίπρας ως αξιωματική αντιπολίτευση…… δεν τον νοιάζει όμως…..περιμένει την σειρά του......δήμαρχοι άθεοι και τεχνοκράτες (χιπστεράδες) να βγουν....και όλα θα πάνε καλά για την αριστερά....μέχρι να έρθουν οι εθνικές εκλογές......μέχρι να "αποφασίσει" ο Αντώνης να παραδώσει...


majestic - φώτο : Α.Τ. (αρχείο)

11 Μαΐ 2014

ΤΑ ΕΝΟΧΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΚΑΤΟΧΗΣ.ΕΙΝΑΙ ΒΕΝΙΖΕΛΙΚΟΙ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ!!! ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ Ο ΔΗΘΕΝ ΔΕΞΙΟΣ ΗΤΑΝ ΔΩΣΙΛΟΓΟΣ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΗΣ ΠΡΙΝ ΤΟΝ ΠΡΟΩΘΗΣΟΥΝ ΣΤΟ ΑΓΓΛΙΚΟ ΠΑΛΑΤΙ...


Ας ξαναδούμε τι γράφει ο Κούκουνας


Το μέγα ζητούμενο είναι κάποτε να ξαναδούμε υπό άλλη οπτική γωνία την πορεία των πολιτικών οικογενειών που διαχρονικά κυριαρχούν. Στην κατοχική περίοδο 1941-44 εμφανίζονται κάποιες τέτοιες οικογένειες, οι επίγονοι των οποίων συνεχίζουν μέχρι σήμερα να διαχειρίζονται τις τύχες της χώρας. 

Κατά κανόνα πρόκειται για γενάρχες οικογενειών, που – αν και αρχικά συνεργάστηκαν με τον κατακτητή – πρόλαβαν να καλύψουν την όποια επιλήψιμη δραστηριότητά τους.


Ο εγγονός Γιώργος Παπανδρέου θεωρείται σήμερα ο υπαίτιος της τόσο δραματικής εμπλοκής της χώρας μας στο μνημόνιο. Ίσως ποτέ να μην λογοδοτήσει για τις συγκεκριμένες ευθύνες του, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι ιστορικά θα βγει ανέγγιχτος. Το ίδιο μπορεί να συμβεί και με τους άλλους δύο αδελφούς του, εκ των οποίων ο ένας φέρεται να κερδοσκόπησε με τα cds και ο άλλος να ανέλαβε μυστικές αποστολές στο εξωτερικό.

ΞΥΠΝΑ !!


Η ΕΕ, ΔΝΤ και ΕΚΤ ( με όχημα την δοσίλογη κοινοβουλευτική χούντα των Αθηνών και τους,ανα την επικράτεια ,συνεργάτες της) ΣΤΟΧΕΥΟΥΝ στο ίδιο αποτέλεσμα εδω και χρόνια:

Την καταστροφή της οικονομικής βάσης της Ελλάδος, δια μέσου μιας μόνιμης βοηθείας από την υπόλοιπη ΕΕ ώστε να καταστήσει αναγκαίες τις ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΕΣ χρηματοδοτήσεις και τα μέτρα λιτότητας (ΛΗΣΤΕΙΑΣ) που πάντα θα τις ακολουθούν, ΕΜΒΑΘΥΝΟΝΤΑΣ το βάρος του χρέους της ευρωζώνης και τελικά ΞΕΚΑΝΟΝΤΑΣ τον Ελληνικό λαό.


Ζητούνται αμφισβητίες πολίτες....να φρενάρουν λίγο κάποιοι "πατριώτες" ,που ρεζιλεύουν με την βλακεία τους,την έννοια και τον πραγματικό πατριώτη.

Σε έναν κόσμο φτωχό o Έλληνας εργάζεται (όταν και άν εργάζεται) για είκοσι (;) ευρώ την ημέρα, και οι υποψήφιοι “υπερπατριώτες” ονειρεύονται την ζωή και κότα παρέα με τους άθεους-άθλιους γραφειοκράτες των Βρυξελλών. Τι να πουν οι υπερπατριώτες για την αποβιομηχάνιση της Ευρώπης ;; Για τους κερδοσκόπους; Περιουσίες βγαίνουν καθημερινά στο σφυρί και αυτοί ορκίζονται μέσα από κομματικοποιημένα Blogs, sites και συνεντεύξεις ότι θα μας σώσουν….

Μέσα στον χρόνο κρινόμαστε όλοι μας…….

Η Ελλάδα λεηλατείται…..και κάποιοι μιλάνε για εκλογές...και ποσοστά!...

Είναι συμμορία και σας δουλεύουν άγρια...

Καλές ''εκλογές''...

7 Μαΐ 2014

Ζητούνται αμφισβητίες πολίτες....να φρενάρουν λίγο κάποιοι "πατριώτες" ,που ρεζιλεύουν με την βλακεία τους,την έννοια και τον πραγματικό πατριώτη.



Ποιο είναι το κόμμα που είναι ενάντια στο σύστημα;; Που δεν έχει σχέσεις με επιχειρηματίες, δεν αποτελείται από επαγγελματίες πολιτικούς, που δεν έχει σχέσεις με νεοταξίτες και αντιδρά στη νέα τάξη;

Που είναι το κόμμα που αποτελείται από ηθικά άφθαρτους ανθρώπους;

Που είναι το κόμμα που μιλά για έξοδο από την ΕΕ, αφού μέσα στην ΕΕ μόνο το μνημόνιο υπάρχει;

Που είναι το κόμμα που δε λαϊκίζει, εξηγεί ποια είναι η εναλλακτική πορεία και τι κινδύνους έχει;

Ποιο είναι το κόμμα που ποτέ δεν έχει πιαστεί να λέει ψέματα και ποτέ δεν κ@λοτούμπιασε;


Είναι απλό: ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ.


Δε πατάμε στις στημένες εκλογές τους…

Αποχή!!!! Καμία σχέση με τους αριβίστες. Καμία σχέση με τους βαρεμένους…που μας έχωσαν στο σφαγείο του ΔΝΤ...αυτή είναι η άποψη του blog,αυτή θα ακολουθήσουμε και την θεωρούμε ως την ύστατη πολιτική αντίσταση στη λαίλαπα της κομματοκρατίας...


5 Μαΐ 2014

Δημοκρατόπληκτοι


Είναι γελοίο να γίνονται συζητήσεις περί πλειοψηφικής δημοκρατίας και περί συντάγματος της χώρας. Με τις τελευταίες δηλώσεις του Ευάγγελου Βενιζέλου, ο ελληνικός λαός πρέπει να βάλει καλά στο κεφάλι του ότι δεν υπάρχει θέμα το τι πλειοψηφικό ποσοστό θα πάρει το κόμμα που θα κυβερνήσει την χώρα ή θα την εκπροσωπήσει στην Ευρωβουλή. Το θέμα είναι το ποσοστό του κόμματος του Βενιζέλου και των «σοσιαλιστών» να μην πέσει κάτω του 10% έτσι ώστε να μπορεί ανά πάσα στιγμή να μπορεί να έχει φωνή στο Ευρωκοινοβούλιο παρέα με τους συντηρητικούς της ΝΔ αλλά και να συγκυβερνήσει στην κάθε περίπτωση που φιλοευρωπαϊκή κυβέρνηση πάρει την εξουσία.

Με μία απίστευτα αλαζονική δήλωση, ο αντιπρόεδρος της ελληνικής πρωθυπουργίας σχολιάζοντας το ποσοστά των δημοσκοπήσεων, ούτε λίγο ούτε πολύ, χαρακτήρισε τον ελληνικό λαό που δεν δίνει τα ποσοστά που ο Βενιζέλος θα ήθελε, ως λαό που θα καταστρέψει την χώρα με την δημοκρατική του ψήφο.

Καλό θα ήταν για τον συνταγματολόγο Βενιζέλο, η εκλογική δημοκρατική διαδικασία να σταματήσει αμέσως και οι διορισμένες κυβερνήσεις από τους δανειστές να πάρουν σάρκα και οστά.

Έφθασε η στιγμή που η Δημοκρατική Κυβέρνηση φοβάται την ίδια την Δημοκρατία.


Η στιγμή που αποδεικνύεται ότι η Δημοκρατία είναι ένα μεγάλο αδιέξοδο όταν την διαχειρίζονται φασιστοειδή. Το γελοίο της υποθέσεως είναι ότι πίσω από τον «δημοκράτη» εξουσιαστή συρρέουν ακόμη «δημοκράτες» για να υπάρχουν αυτές οι «δημοκρατικές» κυβερνήσεις στην Ελλάδα.

Αποδεικνύεται για μία ακόμη φορά ότι ο δημοκρατικά κυβερνημένος λαός, ποτέ δεν άκουσε ούτε ακούει τους προεκλογικούς λόγους των υποτακτικών που όριζαν και ορίζουν ξένοι αφέντες να κυβερνάνε αυτόν τον τόπο. Δεν πρόκειται για ιδεολογικές διαφορές, οι οποίες ουσιαστικά δεν υπήρξαν ποτέ, πρόκειται για δημοκρατία και αφού όλα έχασαν τον νόημα και την ουσία στις μέρες μας, ο ναζιστοφασίστας βαφτίζεται δημοκράτης και όλα καλά διότι ένα έλλογο όν κατανοώντας ακόμη και δημοκρατικά ψήγματα, μετά από τις δηλώσεις περί 10% στην εξουσία θα τον είχε πετάξει στον Καιάδα .

Εξάλλου ιστορικά γνωρίσαμε κάθε είδους δημοκρατία εκτός από την ελληνική. Δυτική-Γερμανική