Σάββατο, 31 Ιανουαρίου 2015

Η Κωλοτούμπα και η Παρέα πάντα πάνω απο την Ελλάδα. Μετά τη σφαλιάρα, ακολούθησε ολονύκτιο γλέντι με τους καρπαζοεισπράκτορες στο Μαξίμου...

“Η Ελληνική πολιτική σκηνή δεν αντέχει πλέον τσουτσέκια και μικροτσούτσουνους”

Του Καθηγητή Γ.Ζουγανέλη

Oι πελατειακές κότες και οι αγαπημένοι υπάλληλοι των ολιγαρχών δεν κάνουν για ΠτΔ.

ΑΝΕΛ και ΣΥΡΙΖΑ είναι καθαρά εφοπλιστικά κόμματα.Το ΣΥΡΙΖΑ σαν κυβέρνηση άρχισε ήδη τις κυβισθήσεις .

 1. Δεν φορολογεί και αποφεύγει να μιλάει για τα 10 δις ευρώ το χρόνο που πρέπει να πληρώνουν οι Έλληνες εφοπλιστές. Επειδή δεν τα πλήρωσαν, η Ελλάδα μπήκε στα μνημόνια και επειδή δεν τα πληρώνουν (με τη κάλυψη του ΣΥΡΙΖΑ) η χώρα είναι σε πορεία εξόδου και χρεοκοπία. Ο Σούλτς έβαλε πλάτες για το θέμα. Ο Τσίπρας αρνήθηκε. Αναμενόταν. Είχε ειπωθεί ότι θα έκανε τη πάπια για το θέμα μέσα στη Βουλή, πρίν τις εκλογές.
 2. Τo all inclusive για τα μεγάλα ξενοδοχεία (τα περισσότερα πλέον ξένα) που ήταν κακό για τα μικρά ξενοδοχεία το πήρε πίσω
 3. Ο Βαρουφάκης με όσα είπε στο ΒΒC (στο εξωτερικό) αυθημερόν πήρε πίσω όσα είπε για τη Τρόικα στην Ελλάδα (στο εσωτερικό). Δεν έχει εμπειρία, είναι χαζός και αυτό φαίνεται.
 4. Καμμία συζήτηση για οριοθέτηση ΑΟΖ και για επέκταση των εθνικών υδάτων στα 12 νμ. Kάτι άκουσα και για παράνομες προκηρύξεις οικοπέδων για έρευνες υδρογοναθράκων σε διεθνή ύδατα. Υπέρ των παρανομιών είναι η Γερμανία και η Ευρωζώνη;
 5. To θέμα με τις συχνότητες και τα δάνεια των καναλαρχών ήδη βάλτωσε.
 6. Τα Ταμεία είναι μείον και οι συντάξεις στον αέρα. Κάποιοι έβαλαν τα λεφτά των Ταμείων σαν εγγυήσεις για να πάρουν δάνεια οι τράπεζες απο την ΕΚΤ και είναι ακόμη έξω ή παραμένουν πρόεδροι σε τράπεζες αντί να είναι στη στενή και να ταίζουν στην αυλή της περιστέρια. Μιλιά ο Τσίπρας.
 7. Για Πρόεδρος της Δημοκρατίας προωθείται αυτός που παρέλαβε τα υποβρύχια σε πολλαπλάσια τιμή απο την αξία τους και που πολιτικά δεν παρήγαγε ποτέ τίποτα. Ο Γλέζος δεν αρέσει στο ΣΥΡΙΖΑ ή δεν τον θέλουν οι Γερμανοί; Υπάρχουν τίμιοι άνθρωποι στην αριστερά για ΠτΔ. Ας μην είναι και τέλειοι. Oι “τέλειοι” έχουν πολλά μυστικά…

Σημειώστε ότι :

 1. στην ΕΛΣΤΑΤ και στον ΟΔΗΧ παραμένουν ακόμη τα ίδια πρόσωπα, οι άνθρωποι των αγορών (και όπως αποδεικνύεται φίλοι του ΣΥΡΙΖΑ). Είναι η λεπτομέρεια που φανερώνει πόσο ψεύτικο και παραπειστικό είναι το δήθεν αντιμνημονιακό αυτό κόμμα.
 2. ανάπτυξη με κατασπατάληση πόρων του ΕΣΠΑ σε έργα κοινής ωφέλειας, σε δρόμους και φιγούρες δεν γίνεται. Η Ελλάδα συνεχίζει να βαδίζει σε λάθος δρόμο με λάθος πρότυπα.

Το ΣΥΡΙΖΑ

 1. Δεν διαθέτει ότι χρειάζεται σε ανθρώπινο δυναμικό, γνώση, ιδέες και εμπειρία για να αντιμετωπίσει τα πολλά προβλήματα της Ελλάδας. Είναι λίγο.
 2. Δεν μπορεί να εκπροσωπεί τη χώρα. Κάθε μέρα κάνει γκάφες και μη περιμένετε να τις αναλύω όλες κάθε μέρα διεξοδικά. Πολλές δεν πρέπει να λέγονται.
 3. Κάνει το λάθος να περιμένει την ανάπτυξη να τη κάνουν στην Ελλάδα άλλοι. Δεν έχει ανέβει ποτέ σε τραίνο που τρέχει γρήγορα.
 4. Η Ελλάδα δεν έχει χρόνο να δεί το Τσίπρα, το Τζιτζικώστα, το Χατζηπαπάρα και το κάθε Μήτσο των Λαγουμιών να ανέβει σε γρήγορο τραίνο για να αντιληφθεί ότι δεν είναι τίποτα παραπάνω απο ένα απλό κάρο με πατάτες.

Πρέπει να γίνει η Ελλάδα μικρότερη για να επιβεβαιωθεί ότι όλο το πολιτικό σύστημα και το Θέατρο Σκιών απο πίσω του είναι για φάπες;Μετά τη σφαλιάρα, ακολούθησε ολονύκτιο γλέντι με τους καρπαζοεισπράκτορες στο Μαξίμου


Ολονύκτιο γλέντι έμαθα ότι έγινε στο Μαξίμου μετά τη φάπα Ντάισελμπλουμ στο Βαρουφάκη. Είχα προειδοποιήσει για τη φάπα.(εδω) Το ξέρετε όλοι.

Ήθελαν να πρωτοτυπήσουν. Να κάνουν τον έξυπνο. Μετά τραγουδάγανε πάλι στο ΒΒC και έκαναν τον ωραίο. Toυς τάραξαν τους Εγγλέζους στις βλακείες. Το αστείο και το τραγικό συνάμα είναι, πως νομίζουν ότι τα κολλεγιακού τύπου κόλπα τους περνάνε. Στο κόσμο τους, στο τσίρκο τους μόνο…

Προτάσεις

Αυτή τη περίοδο θα ήταν καλό να γίνει ένα δημοψήφισμα. Θα βοηθούσε σαν διαπραγματευτικό χαρτί.
Τα κέρδη από όσες επενδύσεις γίνονται στην Ελλάδα πρέπει να επανεπενδύονται με νόμο σε αυτή. Ασυζητητί. Αυτό πρέπει να μπεί στο πλάνο της ΕΕ για όλες της υπερχρεωμένες χώρες του Νότου. Αυτό μπορεί να το αποφασίσει απο μόνη της η παρούσα κυβέρνηση. Θέλει να βλέπει την Ελλάδα σαν μια μεγάλη Offshore καταφύγιο των εφοπλιστών, των απανταχού ολιγαρχών και σαν διεθνές κέντρο ξεπλύματος χρήματος;
Θα βοηθούσε να αρχίσει μια συζήτηση για τον καταλληλότερο και ισχυρότερο πρωθυπουργό που θα μπορoύσε να έχει τη συγκεκριμένη στιγμή η Ελλάδα. Θα ήταν κέρδος χρόνου. Ο Τσίπρας δεν είναι. Ας του το πεί κάποιος.

ΠΗΓΗ
ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗ:Α.Τ.