Δευτέρα, 16 Φεβρουαρίου 2015

Γιατί κανείς δεν θέλει τώρα το λογιστικό έλεγχο του χρέους;

Μετά από τις τόσες κωλοτούμπες Τσίπρα και των συνεργατών του, δεν μπορώ να πεισθώ ότι ο λογιστικός έλεγχος του χρέους θα μπορούσε να γίνει αργότερα. Άλλωστε, τα αποτελέσματα της Black Rock είναι αδημοσείευτα και η ΕΛΣΤΑΤ διοικείται ακόμη απο κάποιο Γεωργίου. Διερωτάσθε “γιατί” δεν γίνεται λογιστικός έλεγχος του χρέους ούτε απο τη κυβέρνηση Τσίπρα, παρότι το είχε προαναγγείλει. Η απάντηση είναι εύκολη αλλά δύσπεπτη. Γιατί, όλοι είναι μια παρέα.


Η ''παρέα'' αυτή δεν θέλει να μαθευτεί:

  • Πώς διαχρονικά φαγώθηκαν τα λεφτά απο τiς Τράπεζες, τα Ταμεία, το ΤΧΣ, το Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων.
  • Που έχουν πάει τα λεφτά, πότε έφυγαν, ποιοί τα διεκίνησαν και ποιοί τα έχουν.
  • Τί ακριβώς συγκάλυψε το PSI και γιατί όλες οι Ελληνικές Τράπεζες - παρότι έχουν χρεοκοπήσει - δεν γίνονται μία ή καμμία.

Σημειώστε, ότι 2 δις ευρώ μέγιστο μπορεί να παίρνει απο τον ΕLA κάθε συστημική τράπεζα. Αν οι συστημικές κλείσουν ή περιοριστούν σε μία, τα 8 δις ευρώ για τις 4 συστημικές τράπεζες δεν θα μπορούν να τροφοδοτούν τα υπάρχοντα ελείμματα.

Η ΕΚΤ ένα κουμπί πατάει και τέλος. Εφόσον αυτό είναι γνωστό σε όλους, τότε γιατί το ΣΥΡΙΖΑ έταζε προεκλογικά παπάδες;...

...Γιατί όλοι είναι μια παρέα...

Η “παρέα” δεν επιθυμεί να υπάρξει παραλληλισμός και να γίνουν ανάλογοι έλεγχοι σε άλλες χώρες.

Zcode
Διαμόρφωση:Α.Τ.


Τα αφεντικά σας έφτιαξαν ένα νέο σύστημα για εθελόδουλους εύκαιρους και πουλημένους που ονομάζεται Δανεισμός. (κλίκ)...GO ALEXIS !!...

Οι Γερμανοί,οι Σιωνιστές και τα ΝΤΟΠΙΑ ΔΟΥΛΙΚΑ τους ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ αυτά, τα οποία μπορεί να κάνει η Ελλάδα, χωρίς να δώσει λογαριασμό σε κανέναν...ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ τον ΛΟΓΙΣΤΙΚΟ ΕΛΕΓΧΟ του ελληνικού χρέους ...ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ μήπως οι Έλληνες αποκαλύψουν - έστω και κατά λάθος - την "τρύπα" του "ριφιφί" ...ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ μήπως από τον έλεγχο αυτόν οι ευρωπαϊκοί λαοί καταλάβουν το "ριφιφί" που έγινε εις βάρος τους και στραφούν εναντίον τους ...ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ μήπως αυτός ο έλεγχος ξεσκεπάσει όλη τη συνωμοσία και αποκαλύψει τους ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ.

ΠΟΙΟΙ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΛΟΓΙΣΤΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ;

Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ