Τετάρτη, 11 Φεβρουαρίου 2015

Λαβρόφ: Η Ελλάδα βρίσκεται στο κέντρο της αποσταθεροποίησης...Τι εννοεί ο μαλάκας Λαβρόφ όταν μιλά για αποσταθεροποίηση με κέντρο την Ελλάδα;; Μια μελλοντική ζημιά της Ευρώπης την απόλυτη ευθύνη θα την έχει η Ελλάδα θέλει να μας πει;...


Τις ανησυχίες του για την αποσταθεροποίηση της κατάστασης στην Ευρώπη διατύπωσε ο Έλληνας υπουργός Εξωτερικών Νίκος Κοτζιάς σε συνομιλίες που είχε σήμερα με τον Ρώσο ομόλογό του Σεργκέι Λαβρόφ.

«Είμαστε πολύ ανήσυχοι για την αποσταθεροποίηση της κατάστασης στην ήπειρο. Βλέπουμε ότι η Ελλάδα βρίσκεται στο κέντρο της αποσταθεροποίησης»

«Η Ελλάδα θέλει να εξηγήσει στους εταίρους της ότι όλα τα προβλήματα θα πρέπει να επιλυθούν μέσω της διπλωματίας, μέσω των διαπραγματεύσεων. Διαφορετικά, θα αντιμετωπίσουμε μια ανθρωπιστική κρίση» ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Κοτζιάς.

Εξέφρασε ακόμη την ευγνωμοσύνη του προς τη Ρωσία για τη σταθερή της θέση υπέρ της Κύπρου επισημαίνοντας ότι «η σχέση μας με τη Ρωσία είναι μια σχέση ειλικρινούς φιλίας» και πρόσθεσε ότι η Ρωσία είναι ιδιαίτερα δημοφιλής χώρα στην Ελλάδα. Τον ευχαρίστησε ακόμη για την υποστήριξη στο Κυπριακό.

Από την πλευρά του ο κ. Λαβρόφ δήλωσε ότι η Ρωσία θα εξετάσει αίτημα βοήθειας, εάν το καταθέσει η Ελλάδα.

toxwni.gr
Το είδαμε ΕΔΩ
''Η Ελλάδα βρίσκεται στο κέντρο της αποσταθεροποίησης'' Κε Κοτζιά με τη διαφορά οτι εσείς ξέρετε πολύ καλά τα 'γιατί' ,τα ''πώς''  και απο ποιούς η Ελλάδα,μεθοδευμένα και με τον πλέον πρόστυχο τρόπο,δρομολογείται ώστε να αναλάβει τον άχαρο και κυρίως άδικο ρόλο του οικονομικοπολιτικού ''αποσταθεροποιητή'' της ευρωζώνης.Και όλα αυτά με τη βοήθεια του συριζα και της σημερινής ''ελπιδοφόρας'' κυβέρνησης που καλείται να παίξει το τελευταίο χαρτί του διεθνούς τοκογλυφικού κατεστημένου πίσω απο την πλάτη του αποχαυνωμένου,απο τα μέσα μαζικής εξαπάτησης και τις συνεχείς ψυχολογικές επιχειρήσεις,Ελληνικού λαού.

Το έχουμε ξαναγράψει και θα το γράφουμε :


Υπάρχει κάποιος χειρότερος από το δήμιο κι αυτός είναι ο βοηθός του...


Ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος να ξεφορτωθεί κάποιος το χρέος του, χωρίς να το "πετάξει" στα "σκουπίδια", δημιουργώντας με τον τρόπο αυτόν οικονομικό χάος σε ένα σύστημα, το οποίο τον βολεύει να υπάρχει; ...Να το "φορτώσει" σε κάποιον άλλο. Αυτό είναι το ζητούμενο. Για να μην δημιουργηθεί πρόβλημα στην υπάρχουσα παγκόσμια οικονομία, η οποία βολεύει τις ΗΠΑ, ως ιδιοκτήτριες του "μαγικού" δολαρίου, να λειτουργεί με τον συγκεκριμένο τρόπο, πρέπει να βρεθεί ένα κορόιδο να τους απαλλάξει από το χρέος τους ...Να βρεθεί ένα "κορόιδο" να το πάρει "πάνω" του.


Ποιος μπορεί να πάρει ένα τέτοιο χρέος "πάνω" του; Αυτόν αναζητούμε...

Ποιοι είναι οι μεγαλύτεροι "επενδυτές" αμερικανικών ομολόγων και άρα δανειστές των ΗΠΑ; Αν υποθέσουμε ότι Κίνα, Ιαπωνία, Βραζιλία και μερικοί άλλοι έχουν από ένα περίπου τρις δολάρια ο καθένας σε αμερικανικά ομόλογα, ένα τεράστιο μέρος τού τεράστιου αμερικανικού χρέους βρίσκεται στα χέρια των Ευρωπαίων. Οι Ευρωπαίοι, με πρώτους τους Γερμανούς, "επένδυαν" στα αμερικανικά ομόλογα ...Στα ΑΑΑ επενδυτικά προϊόντα, τα οποία θεωρούνταν τα ασφαλέστερα και καλύτερα στον κόσμο. Αν "ενώσουν" αυτοί οι Ευρωπαίοι τα αμερικανικά χρέη που έχουν στα χέρια τους, τότε αυτοί είναι οι μεγαλύτεροι δανειστές των ΗΠΑ. Όταν αυτοί οι Ευρωπαίοι ανήκουν σε μια Ευρωπαϊκή Ένωση, είναι ακόμα καλύτερα και πιο "στρωμένα" τα πράγματα.

Οι ΗΠΑ, δηλαδή, χρωστάνε άπειρα χρήματα στους ευρωπαϊκούς λαούς και οι λαοί αυτοί δεν χρωστάνε σ' αυτές σχεδόν τίποτε, εφόσον οι δοσοληψίες των Αμερικανών γίνονται "αλχημιστικά" με τη δική τους ΕΚΤ μιας μελλοντικά δικής τους Ευρωπαϊκής Ένωσης. Σε γενικές γραμμές η "φορά" πάνω από τον Ατλαντικό είναι να πηγαίνουν τα "σκουπίδια" από τη Δύση προς την Ανατολή ...Σαν το Γκολφ Στριμ ένα πράγμα, το οποίο παίρνει τη "σαβούρα" από την Αμερική και την "ξεβράζει" στην Ευρώπη.

Τι μας θυμίζει αυτό;

Τι μας θυμίζει η περίπτωση του να χρωστάει κάποιος άπειρα χρήματα σε κάποιον και να προσπαθεί όχι μόνον να μην του τα δώσει, αλλά να του δημιουργήσει και χρέος και άρα να μετατρέψει σε υποτελή του αυτόν, ο οποίος θεωρητικά βρίσκεται σε πλεονεκτικότερη θέση; ...

Τι μας θυμίζει; ...Ειδικά εμάς τους Έλληνες μάς θυμίζει τίποτε; ...Μας θυμίζει μήπως το ελληνικό "πειραματόζωο";


Αν καταλάβει κάποιος τι έκανε η Γερμανία εις βάρος τής Ελλάδας, θα καταλάβει και τι θέλουν να κάνουν οι ΗΠΑ εις βάρος τής Ευρώπης ...

Ίδιο κόλπο, διαφορετική κλίμακα. Η Γερμανία χρωστούσε άπειρα χρήματα στην Ελλάδα, εξαιτίας των αποζημιώσεων και του δανείου τής Κατοχής. Μετά την Ένωση της ήταν υποχρεωμένη, βάση τής Συνθήκης Ειρήνης που είχε υπογράψει μετά τον Πόλεμο, να της τα δώσει ...Να της δώσει ένα τεράστιο ποσό, το οποίο θα καθήλωνε την ίδια στην αδυναμία και στη φτώχεια και θα μετέτρεπε την Ελλάδα σε μια πραγματικά πλούσια χώρα εντός της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Έγινε τίποτε απ’ όλα αυτά; ...Όχι βέβαια. Η Γερμανία, για να μην απειλήσει τον διεθνή νόμο και άρα χωρίς να αρνείται επισήμως τίποτε, δεν έδωσε στην Ελλάδα απολύτως τίποτε.

Παράλληλα, όμως, συνωμοτούσε εις βάρος της Ελλάδας. Εκμεταλλεύτηκε τα χρήματα που σε άλλη περίπτωση θα ανήκαν στην Ελλάδα και αναπτύχθηκε. Σε αυτό το διάστημα, που έβαλε την Ελλάδα στην Ευρωζώνη, η ίδια πλούτισε και η ίδια ήταν αυτή, που οδήγησε την Ελλάδα σε μια πρωτοφανή παρακμή. Μια παρακμή, η οποία μετέτρεψε τη Γερμανία σε κύριο δανειστή τής Ελλάδας. Τώρα, και να της τα δώσει, είναι δώρο άδωρον ...Θα χαθούν κάπου στους "τόκους". Χρήματα, τα οποία θα "εκτόξευαν" την Ελλάδα στα "ύψη", σήμερα, αν δοθούν από τη Γερμανία, απλά θα μειώσουν τα χρέη της. Η Γερμανία έχει καταστρέψει την οικονομία τής Ελλάδας και μέσα σε ελάχιστο χρόνο αυτή η κατεστραμμένη Ελλάδα όχι μόνο δεν θα ορθοποδήσει αν της δοθούν οι "αποζημιώσεις", αλλά θα ξαναβρεθεί σε κατάσταση να ζητάει δανεικά.

Χωρίς να γίνει επισήμως καμία "σύγκρουση" μεταξύ Γερμανίας και Ελλάδας, η πρώτη κατέστρεψε τη δεύτερη και την μετέτρεψε σε αποικία χρέους. Θεωρητικά μπορεί σήμερα η Γερμανία να "ξεχρεώσει" τα χρωστούμενα και όχι μόνον να μην οδηγηθεί στη φτώχεια αλλά να μην την επηρεάσει καθόλου αυτή η πληρωμή. Πλούτισε από τη "σωτηρία" που πούλησε στην πάμφτωχη πλέον Ελλάδα.

...Απλή αριθμητική είναι αυτή: Όταν η Γερμανία με την πολιτική τής λιτότητας και με τα δάνεια έφτασε το ελληνικό χρέος στα 500 και στα 600 δις ευρώ και τα δικά της πλεονάσματα μετριούνται σε τρις, ευνόητο είναι ότι μπορεί να "ξεχρεώσει" με "κομφετί", χωρίς να καταλάβει κανένας τη διαφορά. "Ξεφορτώθηκε" το χρέος της απέναντι σε μια ανεξάρτητη χώρα και την έκανε υποτελή της.

Εδώ έρχονται τώρα και "δένουν" τα νέα ομόλογα τού Βαρουφάκη ..."Αιώνια" ομόλογα σημαίνει αιώνιος φόρος αιώνιας υποτέλειας της Ελλάδας στη Γερμανία. Στρατηγική επιλογή είναι να συνδέεται όλο αυτό το "πρωτοποριακό" τού Βαρουφάκη με την έννοια της ανάπτυξης, όπως τέτοια στρατηγική επιλογή ήταν να συνδέεται στον Μεσαίωνα ο κεφαλικός φόρος με την έννοια της σοδειάς...

...Μεγάλη σοδειά, μεγάλος κεφαλικός φόρος ...Μικρή σοδειά, μικρός κεφαλικός φόρος. Μεγάλη ανάπτυξη, μεγάλες δόσεις ...Μικρή ανάπτυξη, μικρές δόσεις. Ποτέ όμως δεν θα ξεμπλέξεις από το αφεντικό, ιδιοκτήτη και κύριό σου ...Έναν κύριο, ο οποίος είναι πονηρός και δεν τον συμφέρουν οι απόλυτοι αριθμοί. Ποτέ η δόση δεν θα είναι τόσο μεγάλη, ώστε σε μια δύσκολη χρονιά να κάνει το θύμα του στάση πληρωμών και να τον διαολοστείλει. Ποτέ η δόση δεν θα είναι τόσο μικρή, ώστε με μερικές καλές χρονιές να ξεπληρωθεί το χρέος και μαζί μ' αυτό να ξεφορτωθεί και ο δούλος το αφεντικό του.

Το ζητούμενο είναι το χρέος να προσαρμόζεται στο μέγεθος του υποζυγίου ...Άλλο "σαμάρι" το άλογο και άλλο το πρόβατο ...Όμως, όλα "σαμαρωμένα". Αν αυτό το κόλπο, το οποίο έβαλαν οι τοκογλύφοι χορηγοί τού Παπανδρέου στο στόμα τού Βαρουφάκη, πετύχει στην Ελλάδα και αυτή "χαρεί" εις "βάρος" τής Γερμανίας, πέτυχε το πείραμα. Θα το δοκιμάσουν και στην Ευρώπη. Η Ελλάδα θα φορέσει γερμανικό "σαμάρι", αλλά η Ευρωπαϊκή Ένωση θα φορέσει αμερικανικό "σαμάρι". Θα "χαρούν" οι Ευρωπαίοι και θα "λυπηθεί" και πάλι το κτήνος τού Βερολίνου, που πρόδωσε την Ευρώπη, για να εξυπηρετήσει τους τοκογλύφους.

Αυτό ήταν το ζητούμενο.

Από εκεί και πέρα την Ελλάδα την χρησιμοποίησαν σε όλες τις φάσεις τού σχεδίου. Δημιούργησαν ένα ελληνικό χρέος, ώστε μέσω αυτού να δημιουργήσουν έναν "κοινό" ευρωπαϊκό λογαριασμό, του οποίου η τύχη θα μπορούσε να επηρεάσει τις ευρωπαϊκές οικονομίες ...Όλες τις ευρωπαϊκές οικονομίες και όχι μόνον αυτές του Ευρώ. Γι' αυτόν τον λόγο - και εκ του πονηρού - έβαλαν μέσα στη συμφωνία για δανεισμό στην Ελλάδα και στήριξη τού Ευρώ ακόμα και χώρες, οι οποίες δεν έχουν αυτό το νόμισμα.

Με μέσον την Ελλάδα δημιούργησαν ένα "δίκτυο" χρέους, το οποίο θα συνέδεε τους πάντες μεταξύ τους στο ίδιο πρόβλημα. Στο κοινό ευρωπαϊκό "ποτήρι" τής οικονομίας η Ελλάδα θα γινόταν - όποτε αυτό τους βόλευε - η "σταγόνα" που θα ξεχείλιζε τα προβλήματά του ...Η "σταγόνα" χρέους, που θα χρεοκοπούσε την Ευρωπαϊκή Ένωση.

Αυτή η "χρεοκοπία" θα γίνει η αιτία να "μετακινηθεί" ένα γιγαντιαίο ποσό - στο μέγεθος του δημοσίου χρέους των ΗΠΑ - σε ευρωπαϊκή "βοήθεια". Με αυτόν τον τρόπο θα αποκτήσουν αυτόματα οι ΗΠΑ μια "γραμμή" σύνδεσης μεταξύ "υποχρεώσεων" και "απαιτήσεων" απέναντι στην Ευρώπη και από εκεί και πέρα οι τοκογλύφοι ξέρουν τι θα κάνουν ...Ένα νέο σχέδιο-"Μάρσαλ" για τη σωτηρία τής Ευρώπης.

Οι "Αγορές" στο σύνολό τους - και άρα οι σιωνιστικές τοκογλυφικές εταιρείες τών ΗΠΑ - θα συγκεντρώσουν ένα ποσό "μαμούθ", για να σώσουν την Ευρώπη. Οι "Αγορές" είναι τα αφεντικά τού Γιωργάκη, ο οποίος ονειρεύεται Παγκόσμιες Κυβερνήσεις. Αυτές οι "Αγορές" τώρα ωθούν την κατάσταση προς την ευρωπαϊκή χρεοκοπία ...Αυτές οι "Αγορές" σπρώχνουν την Ελλάδα τού Τσίπρα προς ένα "κούρεμα" του χρέους της, το οποίο θα οδηγήσει σε χρεοκοπία την Ευρωπαϊκή Ένωση ...Μια χρεοκοπία, η οποία θα "σβήσει" τα εγκλήματά τους στην Ευρώπη και θα τους τοποθετήσει για πάντα στο "θρόνο" τού Πλανήτη.

Αυτό είναι το σχέδιο ...

Το σχέδιο των Σιωνιστών τοκογλύφων, οι οποίοι θέλουν να κατακτήσουν τον Πλανήτη και να επιβάλουν παγκοσμίως την Νέα Τάξη. Αυτά, τα οποία έκαναν εις βάρος της Ελλάδας και υπέρ της Γερμανίας, θα τα κάνουν εις βάρος τής Ευρώπης και υπέρ των ΗΠΑ.

Αυτοί, οι οποίοι έχουν κατακτήσει τη Γερμανία - και μέσω αυτής και την Ελλάδα - θα κατακτήσουν και την Ευρώπη στο σύνολό της, εφόσον έχουν κατακτήσει ήδη τις ΗΠΑ. Όλα αυτά θα τους τα προσφέρει μια χρεοκοπία τής Ευρωπαϊκής Ένωσης και η δρομολόγηση του μεγαλύτερου και πιο πολυδάπανου σχεδίου οικονομικής "σωτηρίας" στην ανθρώπινη ιστορία. Θα αρχίσουν να προσθέτουν σε αυτό το ποσό "μαμούθ" τόκους και πανωτόκια, τα οποία θα ενισχύουν διαρκώς τις ΗΠΑ εις βάρος τής Ευρώπης.

Οι ΗΠΑ θα "καπελώσουν" την Ευρώπη και οι Σιωνιστές, έχοντας ήδη "καπελωμένες" τις ΗΠΑ, θα "καπελώσουν" ολόκληρο τον Πλανήτη.

Μετά θα είναι δικό τους καί το "καρπούζι" καί το "μαχαίρι" ...Θα κάνουν ό,τι τους βολεύει εις βάρος όποιων τους βολεύει. Θνητοί άνθρωποι θα παριστάνουν τους Θεούς, παίζοντας με τη μοίρα ολόκληρων λαών. Απ' όποιον θέλουν θα αφαιρούν "βάρος" και σ' όποιον θέλουν θα προσθέτουν. Θα δυσφημίσουν την "ανεύθυνη" και "τεμπέλα" Ελλάδα σαν το αίτιο της ευρωπαϊκής κατάρρευσης και με τον τρόπο αυτόν θα σώσουν και το "χαφιεδομάγαζο" της Γερμανίας, το οποίο για τρίτη φορά κατέστρεψε την Ευρώπη. Όταν θα φέρουν τα πράγματα εκεί όπου τους βολεύουν, θα αρχίσουν τους "συμψηφισμούς" και τα "αλληλοκουρέματα" μεταξύ των κρατικών χρεών και οι τοκογλύφοι θα γίνουν στην πραγματικότητα ιδιοκτήτες τής Ευρώπης και του Πλανήτη.

Το απόλυτο colpo grosso της ανθρώπινης ιστορίας.

Με συνοπτικές διαδικασίες θα σβήσουν τα "ίχνη" τους από το αμερικανικό χρέος - το οποίο δημιούργησαν οι ίδιοι μέσω FED και το οποίο κατέστρεψε την πραγματική αμερικανική οικονομία - και θα εμφανιστούν σαν οι "καθαροί" και "πετυχημένοι" επιχειρηματίες, οι οποίοι "έσωσαν" τους πάντες. Αυτό ονειρεύεται τώρα ο "υπάλληλός" τους Ομπάμα. Ο μεγαλύτερος "μπαταχτσής" τής ιστορίας ονειρεύεται να γίνει ο σωτήρας της ...Να "σώσει" την Ευρώπη με ένα γιγαντιαίο δάνειο, το οποίο θα του επιτρέψει να "ξεφορτωθεί" το αμερικανικό χρέος χωρίς να το "διαγράψει" και άρα χωρίς να χρεωθεί η αμερικανική οικονομία πιστωτικό γεγονός ...

Εκεί που μας χρωστούσαν, θα μας πάρουν και το βόδι...


Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ,γιατί θα υπάρξει συνέχεια,Κε  Κοτζιά... ΕΔΩ


ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ/ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗ/ΠΡΟΣΘΗΚΕΣ:Α.Τ.