Τετάρτη, 18 Φεβρουαρίου 2015

ΘΕΕ ΜΟΥ ΤΙ ΑΚΟΥΜΕ! Ο Τζίγκερ στηρίζει Τσίπρα στον αγώνα κατά της διαφθοράς!!! Εκεί που μας χρωστούσαν, μας πήραν και το βόδι!


Ο Τσίγκερ ρε μαλάκ@ς που ο Θεοχάρης παραδέχθηκε ότι του χάρισε εκατοντάδες εκ πρόστιμα γιατί θα έκλεινε και δεν θα είχαμε πετρέλαιο!!

Δηλώσεις στο Reuters: «Καλωσορίζω τον τρόπο προσέγγισης όπου το “fair play”, οι νόμοι και οι κανονισμοί θα υπερισχύσουν»


Δηλώσεις στο πρακτορείο Reuters έκανε ο Γιάννης Βαρδινογιάννης σχετικά με τις εξελίξεις του ελληνικού ζητήματος και ειδικά για τις κινήσεις του Έλληνα πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα.


Σύμφωνα με αυτές, ο κ. Βαρδινογιάννης είπε πως είναι «βάσιμη η στάση» της κυβέρνησης Τσίπρα να επιτεθεί «ενάντια σε ένα συγκεκριμένο καθεστώς που έπαιξε σημαντικό ρόλο και επηρέασε με αρνητικό και διεφθαρμένο τρόπο το επιχειρηματικό περιβάλλον στην Ελλάδα».

Την ίδια ώρα, τόνισε πως η αντιμετώπιση της διαφθοράς θα έχει θετικό αντίκτυπο στην οικονομική ανάπτυξη και την εμπιστοσύνη προς τις επιχειρήσεις.

Επιπλέον, επισήμανε: «Η ιδιοκτησία και διαχείριση μίας επιτυχημένης παγκοσμίως επιχείρησης δεν σημαίνει ότι είσαι ολιγάρχης»...


Πηγή

Ποιο είναι το εχθρικό καθεστώς ρε;; Ο Ελληνικός λαός;; Ποιοι μπατίρηδες μας έφεραν το ΔΝΤ; Ποιοι παρίσταναν τους εργολάβους και τους εθνικούς προμηθευτές του κράτους και ζητούσαν το ζεστό εξωτερικό χρήμα; Είναι ολοφάνερο πλέον τι συμβαίνει. Στηρίζουν με νύχια και με δόντια Τσίπρα μιας και δεν έχουν άλλα περιθώρια...Τον δικό τους Τσίπρα. Μας υποθήκευσαν για παντααααααααααααα και μας δουλεύουν.


Tι άλλο να γράψουμε; Γύψος και σκοτεινά χρόνια.....όσοι αντέξουμε. Οι σιωνιστές θα το πάνε μέχρι τέλους. Τα υποκείμενα που μας ξεπούλησαν δεν θα ησυχάσουν μέχρι να νιώσουν την επιτυχία....Η ανυπαρξία πνευματικής αντίστασης και θυσίας αυτού του λαού, σίγουρα σπάει κόκκαλα...ενός κουτοπόνηρου λαού που έμαθε στα εύκολα λόγια...


majestic