Σάββατο, 21 Φεβρουαρίου 2015

Τώρα χτίσιμο χαμένης εμπιστοσύνης και ''αριστερή'' δίαιτα...Βλέπεις με την παρέα του Αντώνη,όταν η εμπιστοσύνη ήταν ''δεδομένη'' τα πράγματα πήγαιναν ρολόι...



Ο φασίστας νεοναζί με το καροτσάκι :

«Όσο η Ελλάδα δεν ολοκληρώνει το υπάρχον πρόγραμμα δεν θα πάρει καμία χρηματοδότηση». «Καμία!»

 «Θεωρώ πολύ δύσκολο να εξηγήσει αυτή η κυβέρνηση το πρόγραμμα που υπέγραψε στους ψηφοφόρους που την επέλεξαν».

«Η αλληλεγγύη προϋποθέτει την εκπλήρωση των δεσμεύσεων που έχουν ληφθεί».

«Η εμπιστοσύνη καταστράφηκε και τώρα θα πρέπει να ξαναχτιστεί».

«Έχουμε αμοιβαία ευθύνη για την Ευρώπη. Οι εκλογές δε σημαίνουν ότι όλα μπορούν να αλλάξουν στο πλαίσιο των διαπραγματεύσεων με τους Ευρωπαίους εταίρους».

Είπε επίσης
πως συμφωνούμε για την παράταση του προγράμματος, στο οποίο αναφερόταν σε όλη τη συνέντευξη Τύπου με τον όρο Κύρια Σύμβαση Χρηματοδοτική Διευκόλυνσης (Master financial assistance facility). «Όσα κάνουμε είναι προς όφελος της Ελλάδας και της Ευρώπης», είπε.

Αποχωρώντας από την αίθουσα όπου διεξήχθη η συνέντευξη Τύπου είπε στους δημοσιογράφους: «Σας ευχαριστώ. Καληνύχτα. Εύχομαι να μη σας ξαναδώ σύντομα».




...Η ΕΛΠ(Η)ΔΑ ΗΡΘΕ,ΕΙΔΕ ΚΑΙ ΕΦΥΓΕ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗ ΖΩΗ,ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΗΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ Σ'ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΤΩΝ ΕΥΚΟΛΟΠΙΣΤΩΝ,ΧΡΗΣΙΜΩΝ ΗΛΙΘΙΩΝ  ΨΗΦΟΦΟΡΩΝ.
Η ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΜΕ ΑΜΕΙΩΤΟΥΣ ΡΥΘΜΟΥΣ...''ΑΡΙΣΤΕΡΗ'' ΚΑΙ ''ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ'' ΑΛΛΑ ΚΥΡΙΩΣ ''ΑΜΕΤΑΚΙΝΗΤΗ'' ΛΟΓΩ ΣΕΒΑΣΜΟΥ ΣΤΗΝ ΕΤΥΜΗΓΟΡΙΑ ΤΗΣ ΒΑΣΗΣ ΤΩΝ ΙΘΑΓΕΝΩΝ...


Δύο μήνες νωρίτερα έρχεται το νέο Σύμφωνο με τους δανειστές. Η εξάμηνη παράταση που ζήτησε η κυβέρνηση έγινε εν μέρος δεκτή, αφού οι εταίροι μείωσαν την “γέφυρα” κατά δύο μήνες φέρνοντας την Ελλάδα νωρίτερα στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων για νέο δανειακό πρόγραμμα, δηλαδή για ένα νέο Μνημόνιο.

Ο Γέρουν Ντάισελμπλουμ στην συνέντευξη τύπου που έδωσε μετά την πρώτη συμφωνία, ανέφερε ότι περιμένει την ερχόμενη Δευτέρα μία λίστα προτάσεων της ελληνικής κυβέρνησης για τα μέτρα που η ίδια προτείνει. Τόνισε δε, ότι η Ελλάδα συμφώνησε να μην υπάρχει καμία μονομερής ενέργεια αλλά η όποια απόφαση να παρθεί μετά από συμφωνία και με τους εταίρους.
Επίσης δήλωσε, ότι αν οι εταίροι διαπιστώσουν ότι η κυβέρνηση κάνει κατά γράμμα ό,τι έχει συμφωνηθεί τότε η δόση του δανείου θα έρθει και βέβαια θα φορτωθεί στα υπόλοιπα εκατοντάδες δις ευρώ που ήδη χρωστάει η χώρα.

Οι εταίροι κατάφεραν με την συγκεκριμένη συμφωνία να πείσουν τον ελληνικό λαό ότι έχει νικήσει αφαιρώντας τους όρους του υπάρχοντος Μνημονίου για τέσσερις μήνες, αλλά η παγίδα φαίνεται σε μία από τις τέσσερις δεσμεύσεις της κυβέρνησης: Αντιμετώπιση της ανθρωπιστικής κρίσης αλλά χωρίς αυτό να μειώσει το πρωτογενές πλεόνασμα.
Από την πλευρά του ο Μοσκοβισί άφησε να γίνει κατανοητό ότι η οικονομική εξαθλίωση της Ελλάδας θα συνεχιστεί αφού μέσα σε μία πρόταση κατάφερε να βάλει το καλό της Ελλάδας παράλληλα με το καλό της Ευρώπης. Αυτό δεν μπορεί να ισχύσει, εφόσον αποδεδειγμένα για 5 χρόνια όσο ο ελληνικός λαός εξαθλιωνόταν και η χώρα έχανε εθνική κυριαρχία τόσο δυναμωνόταν η οικονομία των ισχυρών κρατών της Ε.Ε αλλά και των ξένων επενδυτών που άλωσαν την χώρα.

Ο Βαρουφάκης και το νέο Μνημόνιο 

 

"Καμία μονομερή κίνηση από την πλευρά μας. Αυτή ήταν μία δέσμευση που την ήθελε η ελληνική κυβέρνηση" είπε ο υπουργός Οικονομικών και άφησε όλους τους Έλληνες άφωνους που περίμεναν ότι η Ελλάδα θα έχει από την 26η Ιανουαρίου εθνική ανεξαρτησία. Ο κύριος Βαρουφάκης ανακοίνωσε ότι το νέο Συμβόλαιο Ανάπτυξης έρχεται από τον Ιούλιο για να γίνουν οι σχέσεις με τους εταίρους πιο ισχυρές! Βέβαια, δεν ξέχασε να τονίσει ότι με την νέα 4μηνη συμφωνία και με το Συμβόλαιο Ανάπτυξης (πρώην Μνημόνιο) οι εταίροι θα κερδίσουν από τη νέα αναδιάρθρωση του χρέους. Και μετά από όλα αυτά τα ηττοπαθή που συμφώνησε έκλεισε την δήλωσή του λέγοντας με δυνατή φωνή:"Σήμερα η Ελλάδα βγήκε από την απομόνωση!"

Έρχονται νέα μέτρα Ανησυχία ωστόσο προκαλούν οι δηλώσεις του αντιπροέδρου της Βουλής και βουλευτή του Σύριζα, Αλέξη Μητρόπουλου, ότι η παράταση που συμφωνήθηκε ίσως να περιέχει νέα μέτρα και αυτό διότι το μέχρι σήμερα πρόγραμμα της Ελλάδας είχε ρήτρα μέτρων. Με την αποδοχή από τους εταίρους της παράτασης σημαίνει ότι μπαίνει μπροστά η ανάλογη ρήτρα για το δημοσιονομικό έλλειμμα που σίγουρα θα δημιουργηθεί.


Η ανθρωπιστική κρίση είναι η παγίδα 

 

Παράλληλα με το Γιουρογκρούπ έγινε η συνάντηση στο Παρίσι μεταξύ Ολάντ και Μέρκελ. Οι δηλώσεις Ολάντ δείχνουν ποιος είναι αυτός που ακόμα κάνει κουμάντο στην Ελλάδα, αφού παρά την συμφωνία για 4μηνη παράταση, αυτό που ενδιαφέρει τους εταίρους είναι τα μέτρα που πρέπει να υλοποιηθούν έτσι ώστε να αντιμετωπιστεί η ανθρωπιστική κρίση με το αζημίωτο για τους δανειστές. Αυτό θα γίνει μόνο με την παραμονή της Ελλάδας στην Ευρωζώνη και με την θέσπιση μέτρων που θα ρίξουν το δημοσιονομικό κενό και θα πατάξουν οποιοδήποτε είδος φοροδιαφυγής.

 Πηγή


ΔΕΣ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΙ ΣΚΕΨΟΥ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΣΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ...:



ΤΑ ΛΕΓΑΜΕ ΑΛΛΑ ΠΟΙΟΣ ΑΚΟΥΕΙ ΤΟΥΣ 'ΓΡΑΦΙΚΟΥΣ'...