Κυριακή, 15 Φεβρουαρίου 2015

Ο ΜΠΑΡΟΥΦΑΚΗΣ ΜΑΡΞΙΣΤΗΣ !! και ΤΟ “Κ”ΚΕ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ ΚΟΚΑ-ΚΟΛΑ !!...


ΩΣ ΝΑ ΞΕΚΑΘΑΡΙΖΕΙ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΜΕΣΑ, ΕΞΩ;;...Να στηριξουμε καθε θετικο μετρο της κυβερνησης Συριζα που οδηγει σε , ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΧΡΕΟΥΣ , ΝΕΟ ΕΘΝΙΚΟ ΝΟΜΙΣΜΑ , ΛΕΥΤΕΡΗ ΚΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΕΛΛΑΔΑ … ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ … Δεν ψηφισαμε Συριζα για κανεναν ΜΠΑΡΟΥΦΑΚΗ , ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΑΚΗ , ΠΑΝΑΡΙΤΗ , ΡΟΥΜΕΛΙΩΤΗ , ΡΟΥΜΠΑΤΗ (ΕΥΠ) … ΑΝ ΘΕΛΑΜΕ ΠΑΣΟΚ ΜΕ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΘΑ ΤΟ ΨΗΦΙΖΑΜΕ … ΜΗΝ ΜΑΣ ΤΟ ΦΕΡΝΕΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΙΣΩ ΠΟΡΤΑ … ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ , ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΙ ΤΟΥ ΧΡΕΟΥΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΥΣ … ΔΙΚΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥΣ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ ΚΙ ΟΧΙ ΠΟΣΤΑ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΑ .

ΓΙΑΤΙ ΞΕΦΥΓΑΝ ΕΤΣΙ ΟΙ ΚΑΤΟΧΙΚΟΙ;


Κόσμος πολύς εκτίθεται ως συνεργάτης των κατακτητών του χρέους, αψηφώντας τις συνέπειες αδυνατώντας να εκτιμήσει σωστά τον συσχετισμό των δυνάμεων… Ροζ πραχτώρικη ηγεσία δεσμεύει σύμπασα την αριστερά στο κατοχικό στρατόπεδο. Ναι και το “Κ”ΚΕ ροζ μισελληνικό πίνει κοκα-κόλα, που πάει ΜΕ ΟΛΑ.


Απ’ την άλλη, κόσμος πολύς δείχνει τώρα να καταλαβαίνει ότι ΟΛΑ ΤΑ …ΚΑΛΑ που κάθονται με το “έτσι θέλω” στο σβέρκο μας, ΣΥΝΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΕΝΑ “ΣΥΣΤΗΜΑ” και κατά συνέπεια ΟΛΟΙ τους είναι Πα-σοκ ! Ανήκουν στην πρώτη και μεγαλύτερη “εγκληματική οργάνωση” του τόπου, από την ίδρυση του ελληνικού κράτους, με διεθνείς μαφιόζους, οι οποίοι στην κυριολεξία “ΤΑ ΕΦΑΓΑΝ ΟΛΑ” !

Ο Λαφαζάνης πρέπει να κάνει πολλά εντυπωσιακά σε κινηματική κατεύθυνση αν θέλει να διασωθεί από την κατάρα του Σημίτη…. Ο ίδιος μαζί με κάποια “αριστερή πτέρυγα”, για την οποία εμείς θεωρούμε ότι δεν υπάρχει γιατί θα είχε ξυπνήσει και θα είχε εκδηλωθεί νωρίτερα. Αβίαστα προκύπτει σήμερα το συμπέρασμα, όλοι πασόκοι ψευταριστεροί λαμόγια “της εσχάτης υποστάθμης”..

Αμα είναι ο Μπαρουφάκης μαρξιστής, όπως λέει στον Γκάρντιαν, χωρίς ουδείς να διαμαρτυρηθεί, τότε και η Παναρίτη η συνεργάτιδά του από την παγκόσμια τράπεζα θά ‘χει τό ίδιο κουσούρι. Μάλλον εκεί στηρίζει την παπαριά της ότι δεν είναι ελληνίδα… Τώρα γιατί είπε στον ξένο δημοσιογράφο ότι είναι αμερικάνα, μωραίνει ο κύριος …

Όλα τα φιλαράκια του γιωργάκη μας, ολα τα συφοριασμένα ΔΝΤ αρπακτικά, τώρα μας προκύπτουν σύντροφοι, επαναστάτες μαρξιστές κι εμείς τα παρεξηγήσαμε. … Κι η μάμυ με τα 500  μύρια κι αυτή μια επαναστατημένη ψυχή. Εχουν φτάσει στα όριά τους…


ΦΕΡΤΕ ΤΑ ΚΛΕΜΜΕΝΑ ΠΙΣΩ ΓΙΑΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗ ΠΡΟΚΑΝΕΤΕ ...


ΠΗΓΗ
ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗ/ΠΡΟΣΘΗΚΕΣ:Α.Τ.