Κυριακή, 8 Φεβρουαρίου 2015

Δες τι παίχτηκε...και τι ειναι μπροστά μας...
Θυμάσαι τότε με το γραμμα ότι πτωχευουμε το Μάρτιο τι έγινε; Μέχρι και εισαγγελέας μας κάλεσε ...ε δες τι παίχτηκε...και τι ειναι μπρόστα μας :

Μήπως λέω μήπως ...το ότι σηκώσαμε ανάστημα ....για να ανέβει και η ψυχολογία του Έλληνα ....έχει να κάνει με αυτήν την συμφωνία;Μήπως οι εκλογές και οι νίκες δεν έχουν καμία σχέση με αγώνα και μάχη δημοκρατική αλλά με πέρασμα σκυτάλης σε ανθρώπους με συγκεκριμένους ρόλους που εξυπηρετούν το σενάριο το αρχικό;

Μήπως όσοι όλοι είναι μέσα στην βουλή είναι υπάλληλοι των ιδίων εταιριών...;...Μήπως όλα γίνονται για να  ξεχνάμε αυτά που ειλικρινά πιστεύουμε,μέσα από μια επικοινωνιακή πολιτικη,και να φουσκώνουμε από περηφάνια;...

Μήπως οι κακόμοιροι οι ''γραφικοί'' έχουν δίκιο τελικά;...

ΚΑΤΟΧΙΚΑ ΝΕΑ
ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗ:Α.Τ.


Fraport: H Ελλάδα να τηρήσει την συμφωνία για τα 14 περιφερειακά αεροδρόμια
Tην αισιοδοξία ότι η ελληνική κυβέρνηση θα τηρήσει την συμφωνία ύψους 1,4 δισ, δολαρίων για τα 14 περιφερειακά αεροδρόμια, εξέφρασε ο οικονομικός διευθυντής της γερμανικής εταιρίας διαχείρισης αεροδρομίων Fraport, σύμφωνα με το Reuters.

Σε συνέντευξή του στη γερμανική οικονομική εφημερίδα «Boersen-Zeitung», ο Ματίας Τσάισανγκ δήλωσε επίσης ότι η Fraport πιστεύει ότι μία ενδεχόμενη έξοδος της Ελλάδας από το ευρώ θα είναι επωφελής μακροπρόθεσμα για την ελληνική οικονομία, καθώς θα ενισχύσει τον τουρισμό. Ο κ.Τσάισανγκ δήλωσε ότι η Fraport αναμένει να κλείσει τη συμφωνία της με την Αθήνα, όπως είχε σχεδιαστεί, τον Οκτώβριο. Η συμφωνία προβλέπει ότι η εταιρία θα διαχειρίζεται 14 περιφερειακά αεροδρόμια από κοινού με την ελληνική Κοπελούζος.

«Υπάρχει ένα σαφές χρονοδιάγραμμα με σκοπό να κλείσουμε τη συμφωνία τον Οκτώβριο αυτού του χρόνου», δήλωσε ο κ. Τσάισανγκ και πρόσθεσε πως «αν η Ελλάδα εγκαταλείψει το ευρώ, θα είναι δύσκολα στην αρχή», ωστόσο μακροπρόθεσμα, δεδομένου ότι το ελληνικό εθνικό νόμισμα θα υποτιμηθεί έναντι του ευρώ, η Ελλάδα θα μπορούσε να αποκτήσει ένα ανταγωνιστικό πλεονέκτημα τιμής.

«Οι τελευταίες λεπτομέρειες του συμβολαίου για τα ελληνικά αεροδρόμια μένει ακόμη να συμφωνηθούν» είπε και κατέληξε λέγοντας πως Fraport αναμένει ότι θα έχει μερίδιο τουλάχιστον δύο τρίτων στο project.


ΠΗΓΗ

ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΞΕΡΟΥΝ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΚΡΥΒΟΥΝ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΧΡΕΩΚΟΠΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΚΑΙ ΤΡΕΧΟΥΝ ΝΑ ΠΡΟΛΑΒΟΥΝ ΤΟ ΤΕΛΙΚΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ.

ΤΟ ΖΗΤΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝ ΦΤΑΣΟΥΜΕ ΕΚΕΙ : ΑΤΟΚΟ ΕΘΝΙΚΟ ΝΟΜΙΣΜΑ Ή ΚΑΤΟΧΙΚΗ ΔΡΑΧΜΗ ΕΠΙΒΑΛΛΟΜΕΝΗ ΑΠΟ ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΕΝΤΡΑ ΠΟΥ ''ΦΡΟΝΤΙΣΑΝ'' ΕΠΙΜΕΛΛΩΣ ΓΙΑ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΕΝΤΥΠΩΣΕΩΝ ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΜΑΣ;.......................................