Σάββατο, 14 Φεβρουαρίου 2015

Ο DHMOKRATHS Μανώλης Γλέζος καλεί τον λαό να διαδηλώσει μαζικά την Κυριακή.....


Προσκλητήριο «όπου γης σ” Ανατολή και Δύση» για συμμετοχή στη νέα συγκέντρωση συμπαράστασης στην ελληνική κυβέρνηση που προγραμματίζεται για την Κυριακή τόσο σε πόλεις της Ελλάδας όσο και σε διάφορες πόλεις του κόσμου απευθύνει ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Μανώλης Γλέζος.

Το ιστορικό στέλεχος της Αριστεράς ζητά από όλους «να δείξουν τη συμπαράστασή τους, την αλληλεγγύη τους στον Ελληνικό Λαό που αγωνίζεται ν” ανακτήσει την Ανεξαρτησία του και να βγάλει τη θηλιά που του έχουν φορέσει στο λαιμό οι δανειστές του».Αναλυτικά το κάλεσμα του Μ. Γλέζου:


Την Κυριακή 15/2 παρόντες στο προσκλητήριο της Ιστορίας


Ηχείστε, του βασανισμένου Λαού οι Σάλπιγγες, το εγερτήριον των συνειδήσεων σάλπισμα.


Ξεσηκωθείτε, γρηγορείτε, προσέλθετε στο προσκλητήριο της ιστορίας μας.


Εμείς, πιστοί, στις παρακαταθήκες όσων θυσιάστηκαν, στα καλέσματα όσων αγωνίστηκαν, στα οράματα όσων προετοίμασαν το μέλλον που είναι εδώ, θα πλημμυρίσουμε την Κυριακή 15 Φεβρουαρίου με την απόφαση μας δρόμους και πλατείες.


Καλούμε, εγκαλούμε, προσκαλούμε όλες τις αγραυλούσες συνειδήσεις, όπου γης σ” Ανατολή και Δύση, να δείξουν τη συμπαράσταση τους, την αλληλεγγύη τους στον Ελληνικό Λαό, που αγωνίζεται ν” ανακτήσει την Ανεξαρτησία του και να βγάλει τη θηλιά που του έχουν φορέσει στο λαιμό οι δανειστές του.Μανώλης Γλέζος Βρυξέλλες...Θα είναι και ο Μίκης της Σπίθας; Πάλης ξεκίνημα νέοι αγώνες;; Υπάρχει ένα πρόβλημα. Την χοληστερίνη της μεταπολίτευσης πως θα την κρύψετε;; 41 χρόνια κραιπάλης είναι αυτά. Τι θα πείτε στον κόσμο; Ποια ανεξαρτησία;; Ο Γλέζος ούτε μια μέρα δεν δούλεψε στην ζωή του...ισόβιος βουλευτής μέχρι τα βαθιά γεράματα. Πάνω στα ίδια πατήματα και ο Τσίπρας...ο νέος "ψωνισμένος" Τσάβες της Μεσογείου...με τα πανάκριβα ρούχα αλλά χωρίς γραβάτα...


Τι είδους προσκλητήριο δίνει ο"φαγωμένος" και χορτασμένος απο εμπειρίες Γλέζος στα νιάτα του τόπου; Συγνώμη που σας διαλύσαμε ( τα ξεχνάμε όλα) αλλά σας φέραμε νέο μνημόνιο με διαφορετικό όνομα και είναι και λίγο χαλαρό; Συγνώμη που σας διαλύσαμε αλλά σας απομονώνουμε από την Ευρώπη μιας και αυτές είναι οι εντολές των τοκογλύφων για να κάνει την μαγκιά του ο Αλέξης;; Είμαστε διεφθαρμένοι και κλέφτες ( όπως μας λέει στο εξωτερικό ο Τσίπρας) αλλά θα πρέπει να ξεσηκωθούμε για την χαμένη ανεξαρτησία μας;;

Γιατί δεν ζητάς ρε "δημοκράτη" Γλέζο λογιστικό έλεγχο του χρέους;;

Θα φωνάξετε τον σύντροφο Μπιρσίμ του Πασοκ;; Αυτός γέρασε....δεν πουλά...
ΠΗΓΗ
ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗ/ΠΡΟΣΘΗΚΕΣ:Α.Τ.