Τετάρτη, 25 Φεβρουαρίου 2015

O ΠΟΥΤΙΝ ΠΑΡΙΣΤΑΝΕΙ ΤΟΝ ΦΑΝΑΤΙΚΟ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟ ΟΡΘΟΔΟΞΟ. EINAI ENAΣ ΣΚΛΗΡΟΣ ΚΑΓΚΕΜΠΙΤΗΣ. EINAI ENA ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ ΦΟΒΗΤΡΟ ΤΟΥ ΙΔΡΥΜΑΤΟΣ ROCKEFELLER...ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΦΤΟΥΜΕ ΣΕ ΣΤΗΜΕΝΕΣ ΠΑΓΙΔΕΣ.


Έλεγχαν τον Στάλιν και έλεγχαν και ολόκληρο τον σταλινικό μηχανισμό, που έφτασε μέχρι τις ημέρες τού Γκορμπατσόφ, ο οποίος τους παρέδωσε τα "κλειδιά" τής Ρωσίας. Μέλος αυτού του χαφιεδομηχανισμού τού Στάλιν ήταν και ο Πούτιν ...Συνάδελφος της Μέρκελ στην Ανατολική Γερμανία και "εκλεκτός" των ίδιων κέντρων ...Των κέντρων που ελέγχουν οι Προτεστάντες. Δεν είναι δυνατόν να "επιβίωσε" πράκτορας της KGB και της Στάζι στην "μετακομμουνιστική" εποχή και να μην είναι "επιλεγμένος" από την CIA ...Ούτε θεωρητικά δεν υπάρχει αυτή η πιθανότητα. Δεν υπάρχει ούτε μία πιθανότητα ένας πρώην πράκτορας να ανέλαβε την εξουσία τής "δικής" τους Ρωσίας, χωρίς να τον ελέγχουν απόλυτα.

Αυτόν τον έλεγχο τον καταλαβαίνεις από τις πράξεις του. Δεν χρειάζεται να παραστήσεις τον ντετέκτιβ. Η απόδειξη ότι ο Πούτιν είναι δικός τους άνθρωπος είναι το γεγονός ότι τους εξυπηρετεί πάντα στον απόλυτο βαθμό. Ποτέ δεν "μετέφρασε" τα απόλυτα πλεονεκτήματα της τεράστιας Ρωσίας σε κέρδη για τον ρωσικό λαό. Ποτέ δεν μετέτρεψε την περιουσία τής Ρωσίας σε απόλυτη ανταγωνιστικότητα. Κάνει ό,τι μπορεί, για να "φαίνεται" σαν εχθρός της Δύσης, αλλά δεν κάνει ποτέ τίποτε πραγματικά επικίνδυνο γι' αυτήν ...Όλα είναι "βιτρίνα" απειλής, για να φαίνεται πως είναι αντίπαλος της Δύσης και όχι πιστό "ενεργούμενό" της.
Σε τίποτε δεν τους αντιστάθηκε. Δέχθηκε και έβαλαν "λουκέτο" σε ολόκληρη την ρωσική βιομηχανική παραγωγή, για να αποκτήσει "μυς" ο "μπράβος" των Προτεσταντών, που είναι η Γερμανία. Η Ρωσία, η οποία είναι η μοναδική υπερδύναμη που έχει κατασκευάσει διαστημικό σταθμό και διαθέτει τα πιο εξελιγμένα πυρηνικά όπλα, δεν κατασκευάζει ούτε "σώβρακο". Ο Πούτιν, με "άνωθεν" υπόδειξη, επένδυσε αποκλειστικά στο πετρέλαιο, μετατρέποντας τη Ρωσία σε μια "έρημο" ...τη "Σιβηρική Αραβία" τού Βορρά. Όσο μπορεί να αντιδράσει απέναντι στους τοκογλύφους τής Νέας Υόρκης η Σαουδική Αραβία άλλο τόσο επικίνδυνη είναι και η Ρωσία γι' αυτούς ...Ποιος "πολεμά" τους πελάτες του άλλωστε;

Από τη στιγμή που "έστησαν" τον "μπαμπούλα" της Ευρώπης, ήταν εύκολο να παίξουν το γνωστό παιχνίδι τους. Το "κόλπο" πάντα παίζεται στον κόσμο που ενδιαφέρει τους Προτεστάντες ...Στον "πολιτισμένο" κόσμο, όπως τον ονομάζουμε ...Στην "καρδιά" αυτού του κόσμου, που είναι η Ευρώπη ...Εκεί παίζουν μεταξύ τους το κόλπο τής ψευδοσύγκρουσης, που τους παρασέρνει όλους με μόνο στόχο τη γενική καταστροφή ...Την καταστροφή αυτήν, που θα "εκθέσει" αυτόν τον κόσμο σε "κίνδυνο" ...Σε "θανάσιμο" κίνδυνο, εφόσον - όπως προβλέπει ο σχεδιασμός των νταβατζήδων - πάντα υπάρχει έξω ένας "εχθρός", ο οποίος προσπαθεί να επωφεληθεί.


1944 και 2014
...Στο ίδιο έργο θεατές
Όταν η Ελλάδα μάθει την ιστορία της,
θα σώσει την Ευρώπη.
Αν παραμείνει αδιάβαστη,
θα "πάει" και η ίδια "αδιάβαστη" ...ξανά.

 

 

Δεν έχουν λέφτα οι Ρώσοι για την Ελλάδα, αλλά με "μυστήρια" blogs συνεχίζουν να ερεθίζουν τους Έλληνες με δήθεν αδελφικές συμμαχίες....Ξυπνάτε !!


Η Ρωσία "αποκλείει" αυτήν την χρονική στιγμή το ενδεχόμενο χορήγησης οποιασδήποτε οικονομικής βοήθειας προς την Ελλάδα, δήλωσε σήμερα ο υφυπουργός Οικονομικών Sergei Storchak.

Όπως μεταδίδει το πρακτορείο ειδήσεων Ria-Novosti, ο Stocchak δήλωσε χαρακτηριστικά "αποκλείω το ενδεχόμενο οποιαδήποτε βοήθειας αυτά τα ποσά δεν προβλέπονται από τον νόμο περί προϋπολογισμού".

Επιπλέον στο δημοσίευμα υπενθυμίζεται ότι η Ρωσία αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα λόγω της πτώσης της τιμής του πετρελαίου αλλά και των ευρωπαϊκών κυρώσεων εξαιτίας της κρίσης στην Ουκρανία....

ΚΟΥΡΔΙΣΤΟ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ


...Όλα μέσα στο σενάριο είναι. 

Με την άδεια των Προτεσταντών γίνονται οι επαφές και ανασταίνονται οι "αγάπες" μεταξύ των Ορθοδόξων. Με την άδεια των Προτεσταντών παριστάνει τον φανατικό χριστιανό ένας σταλινικός υπάλληλος της KGB. Με τις "ευχές" των Προτεσταντών παριστάνει τον προσκυνητή τού Αγίου Όρους ο άθεος καγκεμπίτης Πούτιν. Όλα πάνε βάση "σχεδίου". Οι Ευρωπαίοι πολίτες, έχοντας πλήρη άγνοια των σχεδιασμών, βλέπουν τη φιλορωσική στάση της Ελλάδας και ήδη την αντιπαθούν.

Βλέποντας μάλιστα ότι πάει να "δραπετεύσει" από την "καταστροφή", την οποία έχουν πειστεί ότι την έχει προκαλέσει η ίδια, είναι έτοιμοι να τη μισήσουν. Είναι ταυτόχρονα και τρομοκρατημένοι από τον "εχθρό" και έτοιμοι να δεχθούν την αμερικανική βοήθεια ...πάλι.
Αυτό επιβάλει το σχέδιο να πιστεύουν.


Αξίζει τον κόπο να διαβάσετε το άρθρο στην πηγή είτε να το κατεβάσετε από εδώ Aξίζει να το έχετε σαν αρχείο. Tέτοια κείμενα δεν κυκλοφορούν στα πουλημένα blogs…Tέτοια κείμενα δεν γράφονται....

ΠΗΓΗ : MAJESTIC
ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗ:Α.Τ.


Σήμερα με λύπη βλέπουμε το ''κατέβασμα'' του blog ΥΔΡΟΧΟΟΣ...
Σίγουρα δεν έγινε με την συναίνεση του ιδιοκτήτη και αναμένουμε
πληροφορίες για το σοβαρότατο θέμα που έχει να κάνει με την ελευθερία
του λόγου στο διαδύκτιο και με τη μεγάλη προσφορά του ΥΔΡΟΧΟΟΥ
στην πληροφόριση και την αντίσταση του Ελληνικού στοιχείου κατά
των τοκογλύφων της δύσης.

Α.Τ.