Δευτέρα, 2 Μαρτίου 2015

ΕΥΡΩΚΑΤΟΧΗ : “ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΑ” ΜΕΤΡΑ 5 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ...ΠΟΥ ΠΗΓΑΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ;

“ΣΩΣΙΒΙΟ ΑΠΟ ΜΟΛΥΒΙ” ΤΟ ΧΡΕΟΣ ! 

 


Είναι τέτοια η κατάντια μας απο την Ευρωκατοχή του αναγκαστικού χρέους που ανακοινώνονται μέτρα για την ηλεκτροδότηση, σίτιση και στέγαση πολιτών και νοικοκυριών που «διαβιούν σε καθεστώς ακραίας φτώχειας».

Τι προβλέπει το σχετικό νομοσχέδιο


Για την ηλεκτροδότηση:

Παροχή δωρεάν ηλεκτρικού ρεύματος ώς 300 kWh σε νοικοκυριά που είτε είναι ενταγμένα στο κοινωνικό τιμολόγιο είτε όχι, αλλά και σε νοικοκυριά με κομμένο ρεύμα λόγω οφειλών.

Για τη στέγαση:

Το μέτρο θα υλοποιηθεί στο πλαίσιο επιδότησης ενοικίου και σε πρώτη φάση θα αφορά 30.000 νοικοκυριά που δεν διαθέτουν ιδιόκτητο ακίνητο στην περιφέρεια που διαβιούν. Η επιδότηση θα αφορά νέες μισθώσεις αλλά και ανανέωση παλαιότερων μισθώσεων. Η επιδότηση θα ανέρχεται σε 70 ευρώ το μήνα ανά άτομο και 220 ευρώ ανά πολυμελή οικογένεια, συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ.

Για τη σίτιση:

Θα αφορούν 300.000 οικογένειες και θα υλοποιηθούν μέσω εκπτωτικών κουπονιών ή άλλο ηλεκτρονικό τρόπο. Θα ληφθούν υπόψη οι φορολογικές δηλώσεις και τα εισοδήματα των δικαιούχων.


Χρόνους 5 μετά το διάγγελμα του αρχιπροδότη Γιωργάκη στο Καστελόριζο για την υπαγωγή μας σε καθεστώς ΔΝΤ η κατάσταση είναι απελπιστική για τους Ελληνες. Κατοχικές κυβερνήσεις διαδέχονται η μία την άλλη ουσιαστικά ακολουθώντας το ίδιο πρόγραμμα για εξόντωσή μας.

Το ίδιο συνεχίζεται ο βομβαρδισμός με προπαγάνδα μίσους και παραπλάνησης εναντίον του εχθρού λαού από το σύνολο των ΜΜΕ της ολιγαρχίας. Ολες οι φυλλάδες όλα τα κανάλια παίρνουν μέτρα για ο χρέος που δημιούργησαν στο εξωτερικό ληστεύοντας μας.

Σήμερα η συντριπτική πλειοψηφία των Ελλήνων
που ξέρουν λίγα γράμματα καταλαβαίνουν ότι το χρέος δημιουργήθηκε επί τουτου για 2 σκοπούς : Να καταληστέψει τη χώρα και να υποδουλώσει για πάντα τους κατοίκους της προκειμένου να μείνουν ατιμώρητες οι “κεφαλές” του εγκληματικού Συστήματος που ακόμη κυβερνά την Ελλάδα. Συγκεκριμμένα, όλοι καταλαβαίνουν ό,τι ο διαχρονικός συμμορίτης είναι εντεταλμένο όργανο για την συντελούμενη Εθνοκάθαρση.
Βλέποντας τα κανάλια να μιλούν συνεχώς για το “χρέος” σκέφτονται την ίδια απλή αλήθεια.

Ο ΜΠΑΡΟΥΦΑΚΗΣ, φιλαράκι του γιωργάκη, ΜΑΣ ΧΡΕΩΝΕΙ ΜΕ ΤΑ ΔΑΝΕΙΑ ΠΟΥ ΕΛΑΒΑΝ ΟΙ ΜΠΑΝΚΣ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΣΑΝ ΣΤΟΝ ΥΠΟΚΟΣΜΟ ΤΩΝ ΑΛΗΤ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΑΥΛΕΣ ΤΟΥΣ…

ΔΕΝ ΧΡΩΣΤΑΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ! ΟΣΟΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΝ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΝΑ ΚΟΨΟΥΝ ΤΟ ΛΑΙΜΟ ΤΟΥΣ ΝΑ ΤΑ ΒΡΟΥΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ, ΠΟΥ ΗΔΗ ΕΙΣΕΠΡΑΞΑΝ ΠΟΛΛΑ… ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ !

Το ζήτημα της αναπόφευκτης εξόδου προς τη δραχμή, αν θέλουμε να ορθοποδήσουμε, έχει κεφαλαιώδη σημασία πως θα γίνει Αν δηλαδή δώσει τη δυνατότητα κερδοσκοπίας, για ένα τεράστιο τελευταίο διαγούμισμα του τόπου απ’ την Ολιγαρχία, αν αυτοί θέσουν τους όρους για τις ισοτιμίες και είναι σε γνώση των λεπτομερειών/ημερομηνίας το χτύπημα θα είναι μοιραίο στον ελληνικό λαό… Αυτό βεβαίως δεν ενδιαφέρει τους γερμανούς που παρακαλάνε τώρα να φύγουμε για να πάψουν να εκβιάζονται με Grexit από τους αμερικάνους που κατευθύνουν τη σημερινή “αριστερή” κυβέρνηση, όπως το ΝΔΠασόκ κλπ…


«Η Ελλάδα χρειάζεται ένα καινούργιο ξεκίνημα χωρίς το Ευρώ» υποστηρίζει η γερμανική εφημερίδα Bild εκτιμώντας πως «το σωσίβιο που έριξε η Ευρώπη στην Ελλάδα είναι από μολύβι».

Το Grexit είναι κάτι που ζητά σχεδόν καθημερινά η γερμανική εφημερίδα, αλλά αυτό που εκπλήσσει είναι το ότι το συγκεκριμένο άρθρο είναι γραμμένο στα ελληνικά προκειμένου να διαβάσουμε εμείς γιατί είναι για το καλό μας η επιστροφή στη δραχμή!...


Ακολουθεί ολόκληρο το προκλητικό , δήθεν φιλεύσπλαχνο άρθρο:

«H Ελλάδα είναι κακοποιημένη. Οι άνθρωποι υποφέρουν λόγω των μεγάλων χρεών και της δυσκολότερης οικονομικής κρίσης στην ιστορία της Ενωμένης Ευρώπης. Η ανεργία σβήνει από μια ολόκληρη γενιά την ελπίδα και το μέλλον. Από το κράτος λείπουν οι δομές, οι θεσμοί, αλλά κυρίως οι ανιδιοτελείς πολιτικοί και η ελίτ που θα μπορούσαν να βοηθήσουν για να βγει η χώρα από αυτήν την καταστροφή.

Η βοήθεια δισεκατομμυρίων από την Ευρώπη – που συνεχίζεται – βοηθούν απλώς στην εξυπηρετήση των τεράστιων χρεών. Δεν μπορούν να συμβάλλουν στην ανάπτυξη. Αντιθέτως εμποδίζουν μια αληθινά καινούργια αρχή.

Το σωσίβιο που έριξε η Ευρώπη στην Ελλάδα είναι από μολύβι.

Η εφημερίδα BILD δεν θα κουραστεί να κριτικάρει τη λανθασμένη πολιτική της Γερμανίας και της Ευρώπης για την Ελλάδα.

Η εφημερίδα BILD δε θα σταματήσει να επισημαίνει το γεγονός, πως ο υποσχέσεις τόσο των δικών μας όσο και των Ελλήνων πολιτικών δεν τηρήθηκαν.

Η θέση της εφημερίδας BILD είναι ξεκάθαρη : η Ελλάδα χρειάζεται ένα καινούργιο ξεκίνημα χωρίς το Ευρώ.

Αλλά η εφημερίδα BILD δεν στέκεται μόνο στο πλευρό της Γερμανίας αλλά και στο πλευρό των ανθρώπων της Ελλάδας.

Συμπάσχουμε με τους ανθρώπους, οι οποίοι υποφέρουν από αυτή την κρίση και έχουν χάσει τα πάντα. Οι δημοσιογράφοι μας, ενημερώνουν συνεχώς για την εξαθλίωση μιας ολόκληρης χώρας, για τα συσσίτια, για άπορους ανθρώπους οι οποίοι πρέπει να σκαλίζουν σωρούς σκουπιδιών για βρουν φαγητο.

Η εφημερίδα BILD έγραψε πραγματικά ρεπορταζ για την οικονομική ανέχεια αλλά και το θράσος των ελίτ και των κυβέρνησεων της Ελλάδας.

Δεν ειναι εύκολο να δείξεις κατανόηση οταν γινονται διαδηλώσεις στις οποίες χλευάζεται οι Γερμανία, σε όλες τις προσβολές των Ελλήνων πολιτικών σε σχέση με την γερμανική αλληλεγγύη , δεν ειναι εύκολο να δείξεις αλληλεγγύη οταν οι πολίτες ειναι υπέρ των δεξιών, των αριστερών, των ριζοσπαστικων κομμάτων της Ελλάδας που ακολουθούν τετοιες πολιτικές.

Δεν είναι άλλωστε στόχος μας λόγω πολιτικής ορθότητας να παραβλέπουμε καταστροφικές εξελίξεις. Αλλά ένα είναι τελείως ξεκάθαρο και αδιαμφισβήτητο: στους ανθρώπους της Ελλάδας “τους Έλληνες”, ευχόμαστε ένα καλύτερο μέλλον.

Ένα μέλλον, στο οποίο οι γονείς να μπορούν να φροντίζουν τα παιδιά τους και οι νέοι να μην βυθίζονται στην απόγνωση.

Ένα μέλλον, στο οποίο μια οικονομικά δυνατή Ελλάδα θα κάνει περήφανους τους ανθρώπους της.
Ένα τέτοιο μέλλον είναι το καλύτερο για την Ελλάδα, τους ανθρώπους της και την Ευρώπη».

Πηγή

1944 και 2014

...Στο ίδιο έργο θεατές

Όταν η Ελλάδα μάθει την ιστορία της,

θα σώσει την Ευρώπη.

Αν παραμείνει αδιάβαστη,

θα "πάει" και η ίδια "αδιάβαστη" ...ξανά.


Το τραγικό πρόσωπο της ευρωπαϊκής τραγωδίας.

Ο ελληνικός αποδιοπομπαίος τράγος.


Οι τοκογλύφοι ετοίμαζαν μια τραγωδία για την Ευρώπη και - ως γνωστόν - τραγωδία χωρίς τραγικό πρόσωπο δεν υπάρχει ...Ένα πρόσωπο, το οποίο συνήθως είναι παγιδευμένο στην άγνοιά του και παραδομένο στην κακή του μοίρα, την οποία έχουν "σχεδιάσει" άλλοι ...Ένα πρόσωπο, το οποίο θα "υπέφερε" μέχρι να βρει τη "λύτρωση". Αυτό το τραγικό πρόσωπο για την ευρωπαϊκή τραγωδία ήταν η Ελλάδα. Η Ελλάδα, όπως και η Γερμανία, είχε επιλεγεί από τους τοκογλύφους να παίξει έναν ειδικό ρόλο στον σχεδιασμό τους. Αν τη Γερμανία την είχαν επιλέξει για να "μπουν" στην Ευρώπη, την Ελλάδα θα την χρησιμοποιούσαν για να παραμείνουν σ' αυτήν. Αν τη Γερμανία την είχαν επιλέξει για τον ρόλο τού σκληρού "μπράβου", την Ελλάδα την είχαν επιλέξει για τον ρόλο τού μεγαλύτερου θύματος αυτού του "μπράβου".

Αυτό, όμως, δεν ήταν κάτι τόσο απλό στη δρομολόγησή του. Έπρεπε να υπάρχει η κατάλληλη προετοιμασία, ώστε αυτό το "θύμα" ενός τόσο απάνθρωπου "ξυλοδαρμού" να γίνει χρήσιμο για τον σχεδιασμό στο σύνολό του και όχι απλά σε μία και μόνο "σκηνή" τού "έργου". Σε μια Ευρώπη, η οποία θα έπεφτε στο σύνολό της θύμα τής γερμανικής "θηριωδίας", δεν θα έκανε μεγάλη διαφορά η σκληρότητα που θα αφορούσε την Ελλάδα.

Εφόσον η επόμενη "ημέρα" τής αμερικανικής παντοκρατορίας στην Ευρώπη θα στηριζόταν στον "τρόμο" απέναντι στην τρομερή Ρωσία, έπρεπε η Ελλάδα να είναι χρήσιμη σε αυτήν την εξέλιξη της υπόθεσης.

Έπρεπε το συγκεκριμένο θύμα τής "βιαιοπραγίας" να μπορεί να εξυπηρετήσει με το "πάθημά" του το σύνολο του σχεδιασμού και άρα να μπορεί να ακολουθεί και την όποια "τροπή" θα λάμβαναν τα πράγματα. Έπρεπε η Ελλάδα να φέρνει με όλους τους δυνατούς τρόπους τον "τρόμο" στην Ευρώπη ...Είτε με τις επιλογές της είτε με τα παθήματά της ...Είτε επειδή με τις επιλογές της απειλούσε και τρόμαζε τους Ευρωπαίους είτε επειδή με τα παθήματά της τους "εκπαίδευε" και τους τρόμαζε.

Αυτό είναι εύκολο να το καταλάβει κάποιος. Από τη στιγμή που ένας σχεδιασμός στηρίζεται στην τρομοκράτηση των λαών, έπρεπε να υπάρχει ένας λαός, ο οποίος με τα "παθήματά" του να λειτουργεί ως "παράδειγμα" προς αποφυγήν. Από τη στιγμή που όλοι οι ευρωπαϊκοί λαοί θα τύγχαναν θύματα "κακοποίησης", θα έπρεπε να υπάρχει ένας οριακά κακοποιημένος λαός, προκειμένου οι υπόλοιποι λαοί να τρομοκρατηθούν εκ νέου ...Ένα τραγικό "πρόσωπο", του οποίου την "τύχη" θα γνώριζαν όσοι θα τολμούσαν να αντιδράσουν στην αμερικανική πολιτική ...Ένα τραγικό "πρόσωπο", του οποίου η σκληρή συνέχεια θα έκανε τον αρχικό γερμανικό "βασανισμό" σχεδόν ανώδυνο. Γι' αυτόν τον λόγο άλλωστε η Ελλάδα έτυχε ειδικής μεταχειρίσεως από την αρχή. Η Ελλάδα προετοιμαζόταν από την αρχή γι' αυτόν τον ρόλο.

Πουθενά αλλού στην Ευρώπη η Γερμανία των ειδικών "αποστολών" δεν έκανε τα αίσχη που έκανε στην Ελλάδα. Κανένα κράτος δεν λεηλατήθηκε και δεν καταστράφηκε από τη Γερμανία όπως η Ελλάδα. Στην κυριολεξία η Γερμανία λεηλάτησε τα πάντα. Ό,τι δεν μπόρεσε να αρπάξει, απλά το κατέστρεψε, προκειμένου να μην έχει αξία και το χρησιμοποιήσουν οι Έλληνες. Γιατί το έκανε αυτό; ...Για να οδηγήσει τους Έλληνες στα "απώτατα" άκρα τής φτώχειας και της απελπισίας ...Να τους "θολώσει" το "μυαλό", προκειμένου να κάνουν την λάθος κίνηση ...Μια κίνηση "αυτοκτονική" για τους ίδιους, αλλά επιθυμητή για εκείνους οι οποίοι θα έσπευδαν να τους επαναφέρουν στην τάξη με τρομερή τιμωρία, προκειμένου να "παραδειγματιστούν" οι υπόλοιποι.

Αυτό και έγινε. Η Γερμανία, μετά την "επίθεσή" της στην Ελλάδα, την άφησε απολύτως "ισοπεδωμένη". Η Γερμανία τής Siemens, της Mercedes και της Faber δεν άφησε τίποτε όρθιο. Η Γερμανική "λαίλαπα" είχε καταστρέψει την οικονομία της και ο λαός είχε βυθιστεί στην πείνα και την απελπισία. Όμως, ακόμα και μετά απ' αυτό το φοβερό έγκλημα, την εξουσία στην Ελλάδα εξακολουθούσαν να την έχουν οι δωσίλογοι. Φυσικό ήταν να βγει ο λαός στα "κάγκελα" της διαμαρτυρίας. Αντιδρούσε στους εκλεκτούς τής αμερικανογερμανικής συμμορίας, οι οποίοι, παρά τις δυσμενείς εξελίξεις για τον λαό, παρέμεναν στην πραγματικότητα στις θέσεις τους. Οι δωσίλογοι κυβερνούσαν τη χώρα και από "κάτω" ο λαός αντιδρούσε. Οι οικογένειες των δωσίλογων ήταν γνωστές σε όλους ...Ήταν οι Παπανδρέου, οι Καραμανλήδες, οι Μητσοτάκηδες, οι Σημίτηδες, οι Ράλληδες, οι Πάγκαλοι, οι Βαρβιτσιώτηδες, οι Μερκούρηδες κλπ.. ...

...Αυτούς στήριζαν - ενάντια στη λαϊκή βούληση - τα ΜΜΕ της εποχής, ΤΑ ΝΕΑ, ΤΟ ΒΗΜΑ κλπ.. Κοντά σ' αυτούς και η επιχειρηματική "ελίτ", η οποία είχε συνεργαστεί με τους Γερμανούς στα χρόνια τής λεηλασίας τής χώρας ...Οι Αγγελοπουλαίοι, οι Λάτσηδες κλπ.. Αυτό το κύκλωμα πέρασε την Ελλάδα από τη σφαίρα τής γερμανικής λεηλασίας στην αμερικανική τοκογλυφική "λαίλαπα". Αυτό το κύκλωμα, δηλαδή, μετέτρεψε τη γερμανική "ζημιά" σε αμερικανική "υποταγή". Αυτό άλλωστε ήταν το όλο "κόλπο" ...Τη γερμανική "ζημιά" απέναντι στον λαό να τη διαχειριστεί το νέο "αφεντικό", το οποίο ήταν στην πραγματικότητα αφεντικό και των Γερμανών.

Έβαλαν δηλαδή τους Γερμανούς να ισοπεδώσουν τη χώρα, για να έρθουν οι ίδιοι να την "σώσουν" με "βοήθειες", οι οποίες θα συνοδεύονταν με νέα δάνεια. Αυτό έκαναν σε ολόκληρη την Ευρώπη και αυτό έκαναν και στην Ελλάδα. Απλά στην Ελλάδα η ένταση ήταν τεράστια, γιατί η καταστροφή ήταν εξωφρενική και η Ελλάδα πολύ μικρή για να την αντέξει. Φυσικό ήταν λοιπόν το "κύκλωμα" εξουσίας, το οποίο συνεργάστηκε με τους Γερμανούς, να είναι το ίδιο που θα εξουσίαζε και την επόμενη "ημέρα". Αυτό το "κύκλωμα" πέρασε την Ελλάδα από τα χέρια τού ψευδοκατακτητή "καταστροφέα" στα χέρια τού πραγματικού αφεντικού "ευεργέτη" ...Στα χέρια αυτού, ο οποίος εμφανίζεται ως ιδιοκτήτης τού ΔΝΤ. 

Ποιος ήταν αυτός ο Πρωθυπουργός τής "μετάβασης"; Ποιος ήταν ο Πρωθυπουργός, ο οποίος ήταν έτοιμος να "διαγράψει" τις γερμανικές ευθύνες, για να τις μετατρέψει σε χρέη απέναντι στους Αμερικανούς; ...Ο Γεώργιος Παπανδρέου ...Αυτός, ο οποίος ήταν ταυτόχρονα συνεργάτης των Γερμανών και άνθρωπος των Αμερικανών ...Συνεργάτης τού κράτους τής Siemens και άνθρωπος του κράτους τής FED. Αυτός έριξε τον "κύβο", ο οποίος θα μας οδηγούσε στον "όλεθρο".
Απέναντι σε αυτό το προδοτικό κύκλωμα, το οποίο κυβερνούσε την Ελλάδα ελέω Αμερικανογερμανών "σεναριογράφων", στεκόταν ο λαός ...Ένας λαός, ο οποίος μισούσε τους δωσίλογους για τη συνεργασία τους με τους Γερμανούς και επεδίωκε την τιμωρία τους


...Ένας λαός, ο οποίος ήθελε να κατασπαράξει τον Πρωθυπουργό Γεώργιο Παπανδρέου για την προδοσία του ...Ένας λαός, ο οποίος ήταν "αγανακτισμένος" και κάθε λίγες ημέρες πλημμύριζε την Πλατεία Συντάγματος, για να εκφράσει τη δυσαρέσκειά του ...Ένας λαός, ο οποίος ήταν πλέον τόσο απελπισμένος, που αντιδρούσε σε κάθε είδος κηδεμονίας...

...Κάθε είδους; Και τι θα έκαναν οι επαγγελματίες "κηδεμόνες"; ...Τι θα έκαναν οι τοκογλύφοι τής Νέας Υόρκης, οι οποίοι ήθελαν να "σώσουν" την Ευρώπη; ...Αυτοί, οι οποίοι είχαν δρομολογήσει το σχέδιο με τη Γερμανία, ώστε να καταστρέψουν την Ευρώπη και στη συνέχεια να χρησιμοποιήσουν τη Ρωσία, για να παραμένουν εντός αυτής ως "νταβατζήδες"; Αν τους έδιωχναν με τις κλωτσιές οι Έλληνες από την Ελλάδα, τι παράδειγμα θα έδιναν στους υπόλοιπους Ευρωπαίους; Θα άφηναν αυτόν τον λαό να γίνει κακό παράδειγμα για τους υπολοίπους; ...Όχι βέβαια

...Θα χρησιμοποιούσαν αυτόν τον λαό, για να "εκπαιδεύσουν" όλους τους άλλους. Αυτός ο λαός θα γινόταν το παράδειγμα προς αποφυγήν για τους υπόλοιπους λαούς τής Ευρώπης.


H ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ


1/03/2015_ΠΟΥ ΠΗΓΑΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ;