Δευτέρα, 23 Μαρτίου 2015

Στα ίχνη της Τρόικας

Στα ίχνη της Τρόικας - ολόκληρο το video (υπότιτλοι)

Το ντοκυμαντέρ των Harald Schumann και Árpád Bondy που εξέπεμψε στις 9/3/15 το 1ο κανάλι της γερμανικής κρατικής τηλεόρασης ARD και ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων.

Μια πιο εκτεταμένη βερσιόν του είχε προβληθεί από το γαλλογερμανικό κανάλι ARTE στις 24/2/15(https://www.youtube.com/watch?v=xYUqp... στα γερμανικά και https://www.youtube.com/watch?v=nYGOW... στα γαλλικά)

Οι μυημένοι-ανάμεσα απο μισές αλήθειες και δηλώσεις ατόμων που ανέχτηκαν παρά αντιστάθηκαν στις αυθαιρεσίες των χαρτογιακάδων,εγκάθετων υπαλλήλων του Δ.Ν.Τ. και της Ε.Ε.-θα διακρίνουν σημάδια που δείχνουν την επερχόμενη κατάρρευση του τοκογλυφικού οικοδομήματος που αυτοαποκαλείται ''ευρώπη των λαών''...

Όσο για το ''για όλα φταίει η τρό'ι'κα''...και για τις ''αντιδράσεις'' του Δ.Ν.Τ. ας μας ''επιτρέψουν'' να κρατάμε τις αμφιβολίες μας...Το ίδιο και για τα κίνητρα και τις ''προσπάθειες'' της νέας ελληνικής κυβέρνησης της οποίας το βίντεο αποτελεί προπαγάνδα.

Κατά τη γνώμη μας η αξία του βίντεο βρίσκεται
στην δικαίωση-δυστυχώς-των όσων κατά καιρούς γράφουμε και θα συνεχίσουμε να γράφουμε μέσα απο τις σελίδες του blog Ανατροπή Τώρα και αφορούν το φασιστικό μόρφωμα της Ε.Ε. και των ''συνεργατών'' της...

Δείτε το βίντεο :