Τετάρτη, 25 Μαρτίου 2015

...Λίγα λόγια για σήμερα και για πάντα...

...Άποψή μας είναι ότι η σημερινή άθλια και απάνθρωπη κατάσταση "εγκυμονεί" εκπλήξεις όμορφες όχι μόνο για τον ελληνισμό, αλλά για την ανθρωπότητα ολόκληρη.

Μέσα από την απίστευτη "σαβούρα", που σήμερα κυριαρχεί στον ελληνικό πολιτικό "βόθρο", θα βγει κάτι όμορφο.Αυτό δεν είναι περίεργο στη φύση.

Η ελληνική κοινωνία "εγκυμονεί" σήμερα.

Όπως μέσα από τον βρόμικο "αμνιακό σάκκο" ξεπετάγεται η ομορφιά τής ζωής, έτσι θα γεννηθεί και στην Ελλάδα το λαμπερό νέο πρόσωπό της. Όσο και να προσπαθούν οι διάφοροι Πάγκαλοι και Βενιζέλοι, να “σκοτώσουν” αυτό το οποίο έρχεται, δεν θα το καταφέρουν ...Στην πραγματικότητα ούτε να το καθυστερήσουν δεν μπορούν.

Ο ελληνικός κόσμος δεν έχει να φοβάται κανένα "μυστικό".
Δεν υπάρχουν κρυμμένοι "σκελετοί" στις "ντουλάπες" του.


Καμία αποκάλυψη κανενός αγράμματου Κολεγιόπαιδα δεν πρόκειται να "μειώσει" αυτόν τον κόσμο ή να "θαμπώσει" τη λάμψη του. Κανένας βάρβαρος δεν μας κάνει τη χάρη να αναγνωρίσει την "αυθεντικότητά" μας. Δεν χρειάζεται να αποδείξουμε σε κανέναν από ποιον "Αβραάμ" και ποιον "Ισαάκ" προερχόμαστε, γιατί απλούστατα δεν έχουμε τέτοια ανάγκη.

Το χάος, στο οποίο καθημερινά ζούμε, είναι η καλύτερη απόδειξη της "αυθεντικότητάς" μας. Η αθλιότητα, μέσα στην οποία καταφέρνουμε να επιβιώνουμε και όποτε μπορούμε να επιμένουμε να χαμογελάμε, είναι μια τέτοια απόδειξη.

Τι σημαίνουν όλα αυτά; ...

Ότι όλοι αυτοί, οι οποίοι επιτίθενται στον ελληνισμό, είναι εκτός όλων των άλλων και βλάκες ...
Δεν ξέρουν πώς λειτουργεί ο ελληνισμός και γι' αυτό νομίζουν ότι τού προκαλούν βλάβη, επιτιθέμενοι στους "πατέρες" του ...

Είναι παντελώς άσχετοι ...

Δεν γνωρίζουν όλοι αυτοί ότι δεν χρειάζεται οι Έλληνες να αποδείξουν σε κανέναν την ποιότητα των "ηρώων" τους.
Δεν έχουν καμία ανάγκη να προστατεύσουν από καμία επίθεση τούς "πατέρες" τους.
Όσο και να κατηγορήσεις τους "Κολοκοτρώνηδες" και τους "Καραϊσκάκηδες", δεν μπορείς να πτοήσεις τον ελληνισμό.
Γιατί; ...
Γιατί δεν σημαίνουν τίποτε για τον ελληνισμό οι πατέρες του ...
Γιατί δεν έχει ανάγκη τους πατέρες του για την πορεία του ...Ασήμαντες παράμετροι είναι για την πορεία του. Ακόμα και τα χειρότερα να μπορείς να αποδείξεις για όλους τους ήρωες της Ελλάδας και πάλι δεν μπορείς να μειώσεις τον ελληνισμό.

...Από "χόμπι" τούς υπερασπιζόμαστε, όταν το κάνουμε αυτό ...

Απλά και μόνο για να δείξουμε πόσο ανήθικοι είναι οι βλάκες.

...Ως εποπτικά "μέσα" τούς χρησιμοποιούμε, προκειμένου να διαπαιδαγωγούμε τα παιδιά μας πιο εύκολα και γι' αυτό τους προστατεύουμε. Κάνουν λάθος αυτοί, οι οποίοι προσπαθούν να μας κρίνουν μέσω των "πατέρων" μας.

Κάνουν λάθος αυτοί, οι οποίοι προσπαθούν να ανακαλύψουν "πατέρες" και "εντολές", ώστε να διαπιστώσουν αν υπάρχει ή δεν υπάρχει ελληνική "συνέχεια". Η μόνη "συνέχεια", η οποία αφορά τον ελληνισμό, είναι η "μήτρα" που τον γεννά μέσα στον χρόνο πάντα με τον ίδιο τρόπο και με τα ίδια χαρακτηριστικά.

Από τη στιγμή που τα Ομηρικά Έπη δεν αλλάζουν ως περιεχόμενο, η "συνέχεια" είναι εξασφαλισμένη ...Οι άσχετοι Φαλμεράυερ και οι Έρασμοι θα πάνε στα "σκουπίδια" της ιστορίας και όχι οι Έλληνες.

Οι προτεσταντικές τεχνικές τού εκφοβισμού και των πονηρών υπονοούμενων δεν έχουν θέση στο πιο ισχυρό και λαμπερό κοινωνικό μοντέλο, που γνώρισε η ανθρώπινη ιστορία.

Τα "παιχνίδια" τους να πάνε να τα παίξουν αλλού ...

Εκεί όπου υπάρχουν αφελείς και "τσιμπάνε"

...Εκεί όπου υπάρχουν κακομοίρηδες, οι οποίοι περιμένουν από τους Προτεστάντες "ευγονιστές" να τους "αναγνωρίσουν" τα εθνικά τους pedigree. Κακομοίρηδες, που περιμένουν από τους "ανώτερους" να πουν καμιά καλή κουβέντα για τους "πατέρες" τους. Κακομοίρηδες "Τούτσι", που περιμένουν από τους Γερμανούς να τους αναγνωρίσουν σαν "ανώτερους" από τους "Χούτου".

Ο ελληνισμός αυτά τα παίρνει μόνος του ...

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΡΘΡΟΥ
ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗ:Α.Τ.