Τετάρτη, 4 Μαρτίου 2015

ΑΛΑΛΟΥΜ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ !! ΠΑΡΑΒΙΑΣΗ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ….θα αφήνουν όλους τους παράνομους μέσα στην χώρα…Αντιδρούν οι συνοριοφύλακες...

Θα απελευθερωθούν όσοι βρίσκονται σε κέντρα κράτησης και δεν κατηγορούνται για κακούργημα - Δεν θα συλλαμβάνονται όσοι περνούν παρανόμως τα σύνορα, αλλά θα τους δίνεται «φύλλο πορείας» - Διαψεύδει ο Πανούσης - Υπουργείο Εσωτερικών: Αποκυήματα αρρωστημένης φαντασίας - Σαμαράς: Μετατρέπουν την Ελλάδα σε μαγνήτη προσέλκυσης παράνομων μεταναστών - Αντιδρούν οι συνοριοφύλακες...


Αλαλούμ επικρατεί αναφορικά με τις προθέσεις της κυβέρνησης για τους παράνομους μετανάστες που είτε βρίσκονται στα κέντρα κράτησης είτε εισέρχονται παράνομα στη χώρα.

O πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Συνοριοφυλάκων, Παναγιώτης Χαρέλας, ανέφερε: «Πρόκειται για μια διαταγή του Αρχηγείου και συγκεκριμένα του κλάδου αλλοδαπών, σύμφωνα με την οποία θα πρέπει να αφεθούν ελεύθεροι οι μετανάστες που βρίσκονται στους χώρους κράτησης».

«Εμείς τοποθετηθήκαμε και στη συνάντηση που είχαμε με τον υπουργό την προηγούμενη εβδομάδα και αντιδρούμε, καθώς δεν γίνεται να αντιμετωπίζονται οι νόμιμοι μετανάστες το ίδιο με τους μη νόμιμους...»

ΠρώτοΘέμα


ΠΑΡΑΒΙΑΣΗ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ….θα αφήνουν όλους τους παράνομους μέσα στην χώρα…Ανακοινώθηκε η ολοκλήρωση του προγράμματος της …ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ …ΑΡΙΣΤΕΡΑ, κυβέρνησης…


Την στιγμή που δεν έχουν να πληρώσουν μισθούς , έβγαλαν φετφά με τον οποίο κάθε ένας που περνά τα συνορά μας παράνομα, θα συνεχίσει να κυκλοφορεί…με όλα πληρωμένα με 6μηνη άδεια, η οποία και θα ανανεώνεται ως ότου να αποφασίσει να πάει κάπου αλλού…..

Με σειρά τεκμηριωμένων δημοσιεύσεων, απο πριν τις εκλογές, προσπαθούμε να εξηγήσουμε ότι όλα τα κόμματα της ΝΔ συμπεριλαμβανομένης, έχουν έναν και μοναδικό σκοπό….

Την εφαρμογή του σχεδίου COUDENHOVE-KALERGI….

Ουσιαστικά μιλάμε για την εθνική μας γενοκτονία και την γενοκτονία της Ευρώπης. Ήδη τα κανάλια, πιστά στους χρηματοδότες τους, υποβαθμίζουν το θέμα ως δήθεν αντίδραση του κόσμου στο κλείσιμο της Αμυγδαλέζας….

Είναι προφανές πως όλοι τους ποντάρουν στον χαμηλό δείκτη νοημοσύνης των ελλήνων για να τους βάλουν στον ύπνο και να τους εξοντώσουν…

Δεν θα σταθούμε στα φυσικά μέσα διεκδίκησης του εθνικού μας δικαίου, τα οποία φυσικά δεν θα έχουν ως αντικείμενο τους δυστυχείς που τους σπρώχνουν στα συνορά μας, αλλά αυτούς που τους έλκουν….

Θα σταθούμε στην νομική θέση η οποία και λέει ότι οι αριστεροπαράφρονες και των δεξιών και των αριστερών κομμάτων, παραβιάζουν το Σύνταγμα και μάλιστα στο σημείο όπου υποχρεούνται να ασκούν τις εξουσίες τους υπέρ του λαού και του έθνους αυτής της χώρας και όχι υπέρ άλλων λαών και άλλων εθνών…..πχ των πακιστανών,μπαγκλαντεσιανών ή και τούρκων, διότι οι μόνοι που ωφελούνται απο το μέτρο αυτό είναι λαόι μη ελληνικοί.

Πηγή


ΞΑΝΑΦΤΙΑΧΝΟΥΝ ΝΟΜΟ ΠΟΥ ΠΟΛΙΤΟΓΡΑΦΕΙ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ…είναι η άμεση προτεραιότητά τους…

 

Άρθρο,19 Νοέμβρη 2014ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΣΑΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΥΣ


Δεν τους εδιαφέρουν οι έλληνες, δεν τους νοιάζει η υπογεννητικότητά μας, δεν τους απασχολεί η ισλαμοποίηση της χώρας…
Κύριο θέμα τους η απόδοση των δικαιωμάτων μας σε  μη έλληνες…..Είναι ξεκάθαρο σε όλους ότι ομιλούμε για μια πολιτική συμμορία, που τηρεί συμβόλαιο αφελληνισμού….

Προσπάθησαν την πρώτη φορά πριν λίγα χρόνια μαζί όλα τα κόμματα να το περάσουν το νομοσχέδιο που θα έδινε ψήφο στους αλλοδαπούς…..ΑΠΕΤΥΧΑΝ

Ας δούμε τι έλεγε ο Παπανδρέου και την αληθινή εικόνα. Ο  Σαμαράς τότε….ο οποίος έκανε στην κυριολεξία την πάπια και όταν ο νόμος ήρθε προς ψήφιση, ψήφισε και αυτός και το κόμμα του υπέρ της συνταγματικότητός του, κάτι που το ΣτΕ ακύρωσε
Ένα ενδιαφέρον βίντεο ακολουθεί με τον δικηγόρο που πήγε το προδοτικό νομοσχέδιο στο ΣτΕ και νίκησε για όλους μας….Τώρα προσπαθούν ξανά…Θα τους αφήσουμε;


PapaMetanastesXLΟι υποτιθέμενοι δεξιοσυντηρητικοί νεοταξίτες, θα προσπαθήσουν να  περάσουν την είδηση  μέσα απο τα ΜΜΕ με θετική απόχρωσηως …περιορισμό σε μικρό αριθμό όλων αυτών που θέλουν τα δικαιώματά μας για να μην σας φοβήσουν και αντιδράσετε….
Οι αριστεροψυχασθενείς ως ρατσιστικό,και  για να κλείσουν το στόμα όσων αντιδρούν, χαρακτηρίζοντάς τους φασίστες και χρυσαυγίτες.
Ας δούμε όμως τι πραγματικά συμβαίνει
Σχέδιο νόμου του υπουργείου Εσωτερικών αναμένεται να κατατεθεί άμεσα στη Βουλή, στο οποίο περιλαμβάνεται η απόδοση ελληνικής ιθαγένειας στα παιδιά νόμιμων μεταναστών, μετά την ενηλικίωσή τους και αφού έχουν λάβει ελληνική παιδεία…..εδώ καταλαβαίνουμε που αποσκοπούσε η επι χρόνια παραχάραξη του Ισοκράτους.

Επίσης στο ελληνική παιδεία γελάμε με ΧΑΧΑΝΑ και ζητάμε να μας πουν τι ελληνική παιδεία έχει ο Γιώργος Παπανδρέου και ποιοι είναι αυτοί οι φωστήρες που θέτουν τα δικά τους  κριτήρια πέρα απο τα αυτονόητα, που περιγράψαμε και ως Θεοί αποφασίζουν ποιος θα είναι τι…


Σε τελευταία ανάλυση το 90% του ελληνικού πληθυσμού, έχει αγγλική παιδεία…είναι άγγλοι;;;Θυμηθείτε τον Τσενάι και την απάτη του… Εξηγείστε μας ο Ακετοκούμπο τι ακριβώς είναι Έλληνας , Νιγηριανός ή Αμερικάνος;;;;

Ragkouses_me_lathrometanastes.previewΣύμφωνα με το «Έθνος», στο σχέδιο νόμου του υπουργείου Εσωτερικών δίνεται λύση σε χιλιάδες αιτήματα παιδιών νόμιμων μεταναστών που γεννήθηκαν και σπούδασαν στην Ελλάδα και αιτήθηκαν την απόδοση ελληνικής ιθαγένειας, βάσει του Νόμου 3838/10, γνωστού και ως νόμου Ραγκούση ή λαθρονόμου , που απέδιδε ελληνική ιθαγένεια με τη γέννηση ενός τέκνου νόμιμων μεταναστών και που ήταν το πρώτο θέμα με τομ οποίο ασχολήθηκε ο εθνοκτόνος Γιώργος Παπανδρέου.

Οι αιτήσεις «πάγωσαν», μετά την απόφαση του ΣτΕ, που έκρινε ως αντισυνταγματική την απόδοση ιθαγένειας στα παιδιά των νόμιμων μεταναστών με μοναδικό κριτήριο τη γέννησή τους στην Ελλάδα από μετανάστες που διαμένουν νόμιμα στην Ελλάδα για 5 χρόνια, στην πραγματικότητα όμως δεν πάγωσαν…ένα ΦΕΚ να  πέσει στα χέρια σας και θα δείτε ότι δεκάδες αλβανοί, και λοιποί πολιτογραφούνται με διάφορες πλάγιες μεθόδους και με την ανοχή όλων των γνωστών κομμάτων.

Η πολιτική ηγεσία του υπουργείου Εσωτερικών, μετά τη σύμφωνη γνώμη των κομμάτων της συγκυβέρνησης, εισηγείται και χωρίς καμμία ένσταση απο τους γνωστους αριστερούς , μέσω του νομοσχεδίου, που θα κατατεθεί άμεσα (είναι ξεκάθαρο πως αυτό είναι το άμεσης προτεραιότητας την ώρα που οι έλληνες αυτοκτονούν),στη Βουλή, να αποδίδεται η ιθαγένεια σε αλλοδαπούς, ύστερα από αίτησή τους στην αρμόδια υπηρεσία της Αποκεντρωμένης Κρατικής Διοίκησης του δήμου που διαμένουν, οι οποίοι:

– Εχουν ολοκληρώσει επιτυχώς την εννιάχρονη υποχρεωτική εκπαίδευση (δημοτικό και γυμνάσιο) στην Ελλάδα. Μπορούν να καταθέσουν αίτηση, μετά την ολοκλήρωση των σπουδών τους και να λάβουν την ελληνική ιθαγένεια με την ενηλικίωσή τους στα 18 τους χρόνια.
– Εχουν παρακολουθήσει και έχουν ολοκληρώσει επιτυχώς έξι τάξεις της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης (γυμνάσιο και λύκειο).
– Εχουν λάβει πτυχίο από ελληνικό ΑΕΙ ή ΤΕΙ και είναι κάτοχοι απολυτηρίου λυκείου.

Με τη συγκεκριμένη διαδικασία ξεπαγώνουν χιλιάδες αιτήσεις για την απόδοση ιθαγένειας σε παιδιά μεταναστών δεύτερη γενιάς που έχουν ενηλικιωθεί. Δεν ρυθμίζεται το θέμα για τα παιδιά που είναι ακόμη ανήλικα ή κάτω των 16 ετών, τα οποία, όμως, μπορούν να λάβουν άδεια παραμονής στη χώρα, εάν οι γονείς τους διαμένουν νόμιμα στην Ελλάδα για περισσότερα από 5 χρόνια (αλλά είμαστε σίγουροι ότι κάτι θα κάνουν και για αυτό…ψήφοι είναι αυτοί).

Την νομιμότητα ποιος την ορίζει;;; Μπαίνουν παράνομα στην χωρα και οι αλήτες πολιτικοί, φτιάχνουν έναν νόμο και βαφτίζουν το κρέας ..ψάρι και τους νομιμοποιούν.

Το θέμα της απόδοσης ιθαγένειας για τα ανήλικα τέκνα μεταναστών που διαμένουν νόμιμα στη χώρα θα αποτελέσει αντικείμενο της Επιτροπής του Κώδικα Ελληνικής Ιθαγένειας, ο οποίος συστήνεται με το ίδιο σχέδιο νόμου και ο οποίος έχει σαν στόχο την αντικατάσταση των ελλήνων με άλλους πληθυσμούς.

Οι υποψήφιοι που έχουν ενηλικιωθεί, για να λάβουν την ελληνική ιθαγένεια, θα πρέπει να καταθέσουν στις αρμόδιες υπηρεσίες: Ακριβές αντίγραφο ισχύοντος διαβατηρίου, ταξιδιωτικού εγγράφου ή άλλου εγγράφου αποδεικτικού ταυτοπροσωπίας(κάτι τελος πάντων), τίτλο νόμιμης διαμονής στη χώρα, πρωτότυπο πιστοποιητικό γέννησης, υπεύθυνη δήλωση με το όνομα και το επώνυμο του αλλοδαπού, όπως αυτά θα αναγράφονται στην απόφαση κτήσης και παράβολο 100 ευρώ.

Η υπηρεσία αναζητεί αυτεπαγγέλτως βεβαίωση φοίτησης από την αρμόδια κατά περίπτωση Περιφερειακή Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης ή βεβαίωση περάτωσης σπουδών από την αρμόδια κατά περίπτωση υπηρεσία των ιδρυμάτων Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης(θα φροντίσουν οι δημοκράτες της ΟΛΜΕ). Φυσικά οι υπηρεσίες είναι επανδρωμένες είτε απο αριστερούς ανθέλληνες, είτε απο ράθυμους νεοταξίτες δεξιούς που θα κάνουν ακόμα και τα στραβά μάτια και θα σπρώξουν τις υποθέσεις….

Σύμφωνα με πληροφορίες, τόσο ο υπουργός Εσωτερικών Αργύρης Ντινόπουλος (ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΣ) όσο και ο αρμόδιος υφυπουργός που έχει την αρμοδιότητα της απόδοσης ιθαγένειας Γ. Ντόλιος έχουν συνεργαστεί με οργανώσεις μεταναστών για τη σύνταξη του σχεδίου νόμου και αναμένεται οι διατάξεις για την απόδοση ιθαγένειας σε παιδιά μεταναστών να γίνουν αποδεκτές με θέρμη από τις κοινότητες των μεταναστών. Φυσικά αυτό και μόνο αποτελεί την απόδειξη της παρανομίας…Δηλαδή μη ελληνικές οργανώσεις, νομοθετούν εντός της χώρας μας.

Οι ρυθμίσεις του σχεδίου για τους αλλοδαπούς

Στο σχέδιο νόμου, το οποίο αναμένεται να κατατεθεί τις επόμενες ημέρες στη Βουλή -πιθανότατα και σήμερα-, περιλαμβάνονται διατάξεις με τις οποίες ενσωματώνονται κοινοτικές οδηγίες στο ελληνικό δίκαιο που αφορούν την καθιέρωση της «ενιαίας άδειας» διαμονής από τις ελληνικές Αρχές, με την οποία επιτρέπεται στους αλλοδαπούς που διαμένουν νόμιμα στη χώρα να έχουν πρόσβαση στην αγορά εργασίας έτσι ώστε να επιδεινωθεί ακόμα περισσότερο η ανεργεία για τους έλληνες….

Με λίγα λόγια οι κυβερνήσεις , μεριμνούν για να λύσουν το πρόβλημα ανεργείας και υπερπληθυσμού του Πακιστάν και του Μπαγκλαντές δια της προσέλκυσης και διευκόλυνσης μετακίνησης και εγκατάστασης ασιατικών πληθυσμιακών ομάδων στην χώρα μας.

Παράλληλα, προβλέπουν τη «θεώρηση μακράς διαρκείας», που αφορά την εθνική θεώρηση της Visa D για παραμονή ενός μετανάστη στη χώρα από 90 έως 365 ημέρες, ενώ τίθενται όρια για τη χορήγηση αδειών στον βαθμό που έχει καλυφθεί ο ανώτατος αριθμός θέσεων εργασίας που προβλέπεται για μετανάστες. Με το σχέδιο νόμου ενσωματώνεται στο ελληνικό δίκαιο η κοινοτική οδηγία για εισδοχή πολιτών τρίτων χωρών στην Ελλάδα, με σκοπό την εποχική εργασία, καθώς και κτήσης της ελληνικής ιθαγένειας από ομογενείς της πρώην Σοβιετικής Ενωσης.

Όλο αυτό είναι ξεκάθαρο ότι θα τελέιώσει με έναν τρόπο….

Απλά ας γνωρίζουν οι υπεύθυνοι, ότι μεταξύ του φυσικού δικαίου και της απόδοσής του, όσους ασιάτες και αφρικανούς να κουβαλήσουν, δεν θα τους βάλουν μπροστά τους ως ασπίδα….
Ο στόχος των ελλήνων δεν θα είναι οι επήλυδες αλλά αυτοί που τους κουβάλησαν στην χώρα μας, οι οποίοι αργά η γρηγορα θα πληρώσουν με κάθε νόμιμο και δίκαιο τρόπο και μέσο….

Θα υπάρξει ειδικό αφιέρωμα για όλη την ιστορία που είχαν απο το 2004 στήσει οι άθλιοι εξωμότες και καταστροφείς και φυσικά θα στηρίξουμε κάθε νόμιμη διαδικασία για ανατροπή των νομοθετικών τερατουργημάτων που απεργάζονται….

Ας μην ξεχνάμε ότι ο Σαμαράς, έκανε τα στραβά μάτια για τον νομο Ραγκούση, αφού τέτοια εντολή είχε δείτε όμως την υποκρισία του
ΠΡΙΝ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ:


 

ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ:


Αξίζει τον κόπο να παρακολουθήσετε όλα τα αφιερώματα που θα ακολουθήσουν και παρακαλούμε τους σοβαρούς αναγνώστες μας, να προωθήσουν τις ενημερώσεις μας, ώστε να υπάρξει η ευκαιρία να αντισταθούμε ξανά όπως την προηγούμενη φορά.

ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙΤΕ, Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΝΗΚΕΙ

ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ


Α Ν Τ Ι Σ Τ Α Θ Ε Ι Τ Ε


Πηγή

ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗ/ΣΥΖΕΥΞΗ:Α.Τ.