Παρασκευή, 6 Μαρτίου 2015

Πολιτισμική Αθήνα ή ΚΟΥΓΚΙ;

Ο ¨τσιφούτης¨δεν δίνει χρήματα….

Απορρίπτει, εμμέσως πλην σαφώς, ο διοικητής της ΕΚΤ, Μario Draghi, το ελληνικό αίτημα για αύξηση του ορίου έκδοσης εντόκων γραμματίων, προκειμένου η Ελλάδα να καλύψει τις χρηματοδοτικές της ανάγκες. Η ΕΚΤ δεν είναι πολιτικός θεσμός, διεμήνυσε ο Draghi, κληθείς να σχολιάσει το αίτημα της ελληνικής κυβέρνησης.

Απαγορεύεται στην ΕΚΤ να χρηματοδοτήσει το χρέος μιας χώρας, εξήγησε. Η ΕΚΤ έχει δανείσει στην Ελλάδα μέχρι τώρα 100 δισ. ευρώ, τόνισε στη συνέχεια ο Draghi, σε μια προσπάθεια να υπερασπιστεί τη δράση της ΕΚΤ απέναντι στην Ελλάδα. Σκοπός είναι η αξιολόγηση του ελληνικού προγράμματος να ολοκληρωθεί το συντομότερο, ανέφερε Μόλις η Ελλάδα αποπληρώσει τα ομόλογα που λήγουν την περίοδο Ιουλίου – Αυγούστου τότε θα υπάρξει περιθώριο για αγορές ελληνικών ομολόγων, ανέφερε ο Draghi.¨ http://www.bankingnews.gr/Πέμπτη 5 Μαρτίου 2015

Την Ελλάδα όμως ¨τσιφούτη¨ τόσα χρόνια με τα Δουβλίνα σας και την Σέγκεν την κάνατε ¨αποθήκη ανθρωπίνων ψυχών¨ και της ετοιμάσατε με τις ανωτέρω πολιτικές ένα κοινωνικό υπόβαθρο που ήδη μυρίζει μπαρούτι από ΚΟΥΓΚΙ.

Το σενάριο αποσταθεροποίησης της χώρας ολοκληρώνεται την στιγμή που ο καθημαγνένος από τα τοκογλυφικά μνημόνια σας Ελληνικός Λαός πρέπει να συμβιώσει με τις ορδές των δυστυχισμένων του κόσμου που αντίστοιχες πολιτικές σας δημιούργησαν.

Και ποιος μας εγγυάται ότι κάποια εξωτερικά κέντρα απεργάζονται με πυρήνες μεταφερόμενων με την προσφυγική ιδιότητα τζιχαντιστών να κυοφορήσει στο κέντρο της Αθήνας συνθήκες Μέσης Ανατολής;

Όλα δουλεύουν ρολόι για τους τοκογλύφους…δίχως να γνωρίζουν ότι η αλήθεια όταν αποκαλυφτεί θα σαρώσει τους σχεδιασμούς σας πριν γίνουν ολοκληρωτική πράξη.

Ο ΚΟΣΜΟΣ ΑΝΤΙΔΡΑ και που είστε ακόμα τοκογλύφοι ΤΩΝ ΕΘΝΩΝ...


Επιστολή των κατοίκων και επαγγελματιών του 6ου διαμερίσματος ,5 Μαρτίου  2015Προς
κ. Βούτση κ. Πανούση κα Χριστοδουλοπούλου

Κοιν: Βουλευτές Α Αθήνας κ. Καμίνης ΜΜΕ

Θέμα: «Επιστολή διαμαρτυρίας για την απελευθέρωση αλλοδαπών από τα κέντρα κράτησης»

Τις τελευταίες ημέρες παρακολουθούμε έντρομοι την απόβαση εκατοντάδων λαθρομεταναστών στο κέντρο της Αθήνας και στις γειτονιές μας με εντολές κυβερνητικές. Πούλμαν μεταφέρουν αλλοδαπούς που κρατούνταν γιατί δεν είχαν έγγραφα στην Ομόνοια και σε περιοχές πέριξ αυτής. Το σκεπτικό ήταν πως οι συνθήκες στα κέντρα κράτησης ήταν απάνθρωπες οπότε η πολιτική ηγεσία θεώρησε φυσικό :

 • Ότι οι συνθήκες στον δρόμο είναι καλύτερες
 • Ότι οι μαφίες κάνουν καλύτερη διαχείριση των λαθρομεταναστών από τις πληρωμένες από την ΕΕ δομές των κέντρων κράτησης
 • Ότι το πεζοδρόμιο και το παγκάκι είναι καλύτερο κρεβάτι
 • Ότι η πείνα χορταίνει και ότι ο σκουπιδοτενεκές έχει καλύτερο φαγητό από αυτό των κέντρων
 • Ότι η περίθαλψη στον δρόμο είναι σαφώς ανώτερου επιπέδου
 • Ότι η Αμυγδαλέζα μπορεί να μετακομίσει άνετα στο κέντρο της πόλης και μάλιστα αφύλαχτη, χωρίς καμία από τις παροχές που έδινε σε αυτούς τους ανθρώπους
 • Ότι τις αρρώστιες που κουβαλούν προφανώς τις εξοντώνουν τα καυσαέρια
 • Ότι οι νόμοι υπάρχουν για να μην τηρούνται, αφού η νομοθεσία ορίζει εντελώς διαφορετικά πράγματα από αυτά που συμβαίνουν
 • Ότι όλοι εμείς είμαστε ζώα που για μία ακόμη φορά πρέπει να υποχρεωθούμε να συμβιώσουμε με χιλιάδες ανθρώπους που δεν ξέρουμε από πού ήρθαν, γιατί ήρθαν, πού μένουν και τι κάνουν.

Επειδή ανθρώπινα δικαιώματα έχουμε κι εμείς
Επειδή δεν θα αφήσουμε να καταστρέφετε περισσότερο τις ζωές μας
Σας καλούμε τώρα ως υπεύθυνους του εγκλήματος που συντελείται


 • ΝΑ ΑΝΑΚΑΛΕΣΕΤΕ ΑΜΕΣΑ ΤΙΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΑ ΚΕΝΤΡΑ ΚΡΑΤΗΣΗΣ
 • ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΤΕ ΝΑ ΣΤΕΛΝΕΤΕ ΠΕΛΑΤΕΣ ΣΕ ΜΑΦΙΟΖΟΥΣ ΚΑΙ ΜΚΟ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗΣ
 • ΝΑ ΜΑΖΕΨΕΤΕ ΑΜΕΣΑ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΑΦΗΣΑΤΕ ΜΕ ΤΑ ΠΟΥΛΜΑΝ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ

Διαφορετικά σας καλούμε να τους πάρετε σπίτι σας, μαζί με την ΔΙΚΗ ΣΑΣ οικογένεια, τα ΔΙΚΑ ΣΑΣ παιδιά και να τους επιβάλλετε στην ΔΙΚΗ ΣΑΣ ζωή, αφού είστε πιο φιλάνθρωποι και αλληλέγγυοι από εμάς. Γιατί μέχρι τώρα κάνετε κηδεία με ξένα κόλλυβα.

Καταγγέλλουμε ότι χωρίς κανένα σχέδιο και χωρίς καμία μέριμνα έχετε αφήσει ελεύθερους εκατοντάδες, οι οποίοι πιθανόν να γίνουν χιλιάδες, αλλοδαπούς ΧΩΡΙΣ έγγραφα, άρα χωρίς ταυτότητα.

Καταγγέλλουμε ότι τα έγγραφα που τους χορηγούνται ΔΕΝ ΑΝΑΓΡΑΦΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ, άρα ο έλεγχος τους είναι αδύνατος. Και φυσικά δεν μπορεί να ισχύει αυτή η παρουσίαση στο ΑΤ της περιοχής, όπου διαμένουν.

Καταγγέλλουμε ότι οι αποφάσεις σας είναι ΟΛΕΣ παράνομες, αφού ο νόμος ορίζει σαφώς διαφορετικά μέτρα

ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙΤΕ Ή ΑΛΛΑΞΤΕ ΠΟΛΙΤΙΚΗ πριν να είναι αργά. Έτσι απλά!

Κάτοικοι και επαγγελματίες 6ου Δημοτικού Διαμερίσματος

http://olympia.gr/ amethystos

Μια άλλη πρόταση…για μερικές ώρες ¨καταργήστε¨ την ΣΕΓΚΕΝ αν είναι εφικτό , επικαλούμενοι ανθρωπιστικούς λόγους και οδηγήστε τους ¨εξαθλιωμένους των Εθνών¨ με τα ίδια πούλμαν έξω από τα γραφεία της ΕΚΤ για να τους μοιράσει τώρα που ¨τυπώνει φρέσκο χρήμα ¨ φρέσκα συσσίτια και για να μπορέσει και η Ευρώπη με την σειρά της να δείξει πρόσωπο αλληλεγγύης. Θα το κάνει άραγε;

Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας


ΠΗΓΗ
ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗ/ΦΩΤΟ:Α.Τ.