Τρίτη, 10 Μαρτίου 2015

Νέος πρόεδρος της ΕΕΤ o Mιχάλης Σάλλας. Είπατε τίποτα;; Πρώτη φορά αριστερά...Ας πάμε λίγο τον χρόνο πίσω...

Δευτέρα, 2 Φεβρουαρίου 2015


Με το Μ.Σάλλα συναντήθηκε ο Γ.Δραγασάκης - Τον διαβεβαίωσε ότι Θα έχει ηγετικό ρόλο στους τραπεζίτες. O Σάλλας ηγετικό ρόλο;;Συνάντηση με τον επικεφαλής του ομίλου της τράπεζας Πειραιώς, Μιχάλη Σάλλα είχε ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης και υπεύθυνος συντονιστής για την οικονομική πολιτική Γιάννης Δραγασάκης.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο Γ. Δραγασάκης διαβεβαίωσε τον Μ. Σάλλα ότι αποτελεί το μοτέρ της τραπεζικής μηχανής κάτι που εκλαμβάνεται ως πλήρη στήριξη των χειρισμών την Τράπεζα Πειραιώς.

Στο επίκεντρο της συνάντησης βρέθηκε η ενίσχυση του αναπτυξιακού ρυθμού της οικονομίας., ενώ συζητήθηκαν και τρόποι επανεκκίνησής της.

Η συνάντηση κράτησε περίπου μία ώρα........

www.newsbeast.gr


Γνώριμος απο παλιά ο Σάλλας...
Ποιες Τράπεζες μας οδήγησαν στο ΔΝΤ κύριε Δραγασάκη;; Τι ρόλο έπαιξε ο χρεοκοπημένος Σάλλας του Βαρδή με την ετοιμόρροπη Τράπεζά του;; Πως οδηγήθηκε η Αγροτική στα χέρια του Βαρδή;; Γιατί έπρεπε αναγκαστικά η Αγροτική να περάσει στα χέρια του Βαρδή; Ποιες είναι οι σχέσεις του Βαρδή με την αμερικανοεβραική Monsanto;; Μιλάμε για εθνικά, κοινωνικά και πολιτικά συμφέροντα.

Δεν πέρασαν ούτε 2 εβδομάδες και η κυβέρνηση Σύριζα αποκαλύπτεται...O Σάλλας πριν μπούμε εμείς στο Μνημόνιο έπρεπε να μπει αυτός στην φυλακή. Στα πρώτα στρες τέστ των Τραπεζών η Τράπεζα Πειραιώς ήταν για λουκέτο και η διοίκησή της για φυλακή.

Οι άθλιοι τραπεζίτες που δανείζονταν αυθαίρετα από τους διεθνείς τοκογλύφους και όταν έγινε αντιληπτό ότι δεν υπήρχε περίπτωση εκείνα τα χρήματα που οι ίδιοι υπεξαίρεσαν να τα επιστρέψουν προκάλεσαν την εθνική κρίση.ΠΗΓΗ
ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗ/ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΦΩΤΟ:Α.Τ.