Παρασκευή, 13 Μαρτίου 2015

OΛΑ ΝΟΜΙΜΑ.....ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟ ΗΤΑΝ ΤΟ ΚΟΛΠΟ. Tι γράφουμε; Ο Σύριζα ήρθε για να "κλείσει", και να "καθαρίσει" να σώσει τους προηγούμενους. Από πίσω θα τρέχουν οι "πατριώτες" χρυσαυγίτες να καπελώνουν, καθε πατριωτική αντίδραση!

Νόμιμα χαρακτήρισε τα πρωτόκολλα υλοτόμησης στις Σκουριές ο υπουργός Αναπληρωτή Παραγωγικής Ανασυγκρότησης Περιβάλλοντος και Ενέργειας Γιάννης Τσιρώνης

Ειδικότερα σε ανακοίνωση αναφορικά με την υλοτόμηση της περιοχής Καρατζά Χαλκιδικής το γραφείο του κ Τσιρώνη αναφέρει τα εξής:

«Η υλοτόμηση και αποψίλωση της περιοχής Καρατζά αφορά μια έκταση 300 στρεμμάτων για μελλοντική εναπόθεση παραπροϊόντων εξόρυξης στις Σκουριές Χαλκιδικής.

Το Υπουργείο Παραγωγικής ανασυγκρότησης Περιβάλλοντος και Ενέργειας, πάντα ευαίσθητο σε θέματα περιβάλλοντος, ζήτησε από το αρμόδιο δασαρχείο τον πλήρη φάκελο για τα πρωτόκολλα υλοτόμησης, προκειμένου να διενεργηθούν οι αναγκαίοι έλεγχοι .

Ζήτησε επίσης να μην επιτραπεί καμία υλοτομική εργασία μέχρι την ολοκλήρωση του ελέγχου.

Από τον έλεγχο που ολοκληρώθηκε σήμερα το μεσημέρι, προέκυψε η νομιμότητα των μέχρι σήμερα πρωτόκολλων. Κατόπιν αυτού θα εφαρμοστεί ο νόμος.

Κάθε άλλη πληροφορία που έχει δει το φως της δημοσιότητας, δεν αντιστοιχεί σε ενέργειες του Υπουργείου μας
».


Naftemporiki.gr

ΤΟ ΕΙΔΑΜΕ ΕΔΩ