Σάββατο, 25 Απριλίου 2015

Γιατί παίρνουν τα λεφτά των Ταμείων και τα κάνουν μασούρι;Θα πέσει πολύ ξύλο...

Εμπρός προς τα πίσω. Επιστροφή στις Ρίζες…

5 μήνες ξύσιμο είναι αρκετός χρόνος Αν υποθέσουμε ότι η Ελλάδα χρεοκοπήσει στις 12 ή στις 19 Ιουνίου, τότε αν τα ταμεία της είναι γεμάτα με κάποια ευρώ τότε δεν θα χρειασθεί να κόψει δραχμές ή να πάει σε άλλο νόμισμα (πλαστικό χρήμα, δολλάριο, ρούβλι, τουρκική λίρα κλπ). Δηλαδή, δεν θα χρειασθεί να κάνει GREXIT.

H κυβέρνηση με την επιλογή της να μαζεύει ευρώ απο όπου υπάρχουν, που δεν είναι τωρινή, αφαιρώντας απο την οικονομία τη ρευστότητα σε ευρώ, οδηγεί τη χώρα προς GREXIT αναγκαστικά.

Αν η κυβέρνηση ξεκαθάριζε τι θέλει στον εγκέφαλο της και εφόσον αυτός υπάρχει, αυτό θα βοηθούσε να μη οδηγηθεί η χώρα στην εποχή του 1930.

Η ΕΚΤ τα γνωρίζει αυτά, όπως και η κυβέρνηση που δημιουργεί συνέχεια καταστάσεις χαμηλότερης εντροπίας στην οικονομία, την ώρα που το παιγνίδι δεν έχει βιωσιμότητα και ο χρόνος περνάει κατά της Ελλάδας.

Αυτό που κάνει η κυβέρνηση είναι έγκλημα πολιτικό και ανθρωπιστικό. Αυτά που κάνει είναι πολύ επικίνδυνα και θα πέσει πολύ ξύλο.

Το παιγνίδι παίζεται στις εγγυήσεις και αυτό αφορά τα πάντα, κρατικά ομόλογα, SWAPS, κόκκινα δάνεια κλπ. Αγοράζεις φτηνά δικαιώματα και ζητάς τις εγγυήσεις μετά τη χρεοκοπία.

Θα πέσει πολύ ξύλο...


ΠΗΓΗ
ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗ : Α.Τ.