6 Απρ 2015

ΣΝΟΦ και ΝΑΤΟ το ίδιο συνδικάτο



To Μάιο του 2008, μετά το BETO του Καραμανλή στο ΝΑΤΟ για την ένταξη των Σκοπίων, το «ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ» έβαλε «πουλμανάκι» και ξενοδοχείο και ο ΧΟΡΗΓΟΣ τα σάντουιτς και τους καφέδες στα Καμένα Βούρλα, τα Τέμπη, και το Νεγκότιν, και 54 «σύντροφοι - ακτιβιστές», από τον ΣΥΡΙΖΑ Υμηττού και άλλοι ΣΠΑΡΤΑΚΟΙ, πήγαν εκδρομή στα Σκόπια.

Οι σύντροφοι από την Ελλάδα, συνάντησαν και αγκάλιασαν τους «διεθνιστές» από τα Σκόπια, στις 17 Μαΐου 2008 , στα μισά της Γέφυρας του VARDAR (Βαρδάρη), όπως είχαν οραματιστεί οι σύντροφοι Αλέκος και ALEXIS, αλλά και οι «σύντροφοι» της Ανοιχτής Κοινωνίας.

Ο ΧΟΡΗΓΟΣ και το ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ, είχαν φροντίσει να φτάσει η είδηση σε όλο τον κόσμο και για αυτό, αναρτήθηκε δελτίο τύπου στα αλβανικά και τα σλαβομακεδόνικα στο πόρταλ του Σόρος που έλεγε:

«Μια ομάδα περίπου 50 αριστερών αντι-μιλιταριστών και προοδευτικών ενεργών ακτιβιστών από την Ελλάδα επισκέφθηκαν την Μακεδονία , το Σάββατο 17 Μαΐου, και συναντήθηκαν, (Hotel Continental), με τους Μακεδόνες οικοδεσπότες τους.

Ο μακεδονο-ελληνικός διάλογος αφιερώθηκε στις λύσεις για τα προβλήματα που υπάρχουν μεταξύ των δύο χωρών, και στην πάλη ενάντια στον εθνικισμό και τον μιλιταρισμό.

Οι επισκέπτες από την Ελλάδα είναι ενεργοί ακτιβιστές από την προοδευτική, αντιμιλιταριστική Αριστερά που αναγνωρίζει την Μακεδονία με το συνταγματικό όνομά της και προωθεί τις σχέσεις καλής γειτονίας και τις εγκάρδιες ανθρώπινες σχέσεις
».

Επικεφαλής των Σκοπιανών αντιμιλιταριστών «της πρωτοβουλίας Κατά του ΝΑΤΟ» (protiv Nato), ήταν ο σύντροφος Zdravko Savevski που στις 2 Απριλίου μαζί με 50 δικούς του είχε οργανώσει διαδήλωση μπροστά στην Βουλή των Σκοπίων, «κατά του ΝΑΤΟ» και σύμφωνα με το πόρταλ του Σόρος, «απαίτησε», «εάν η Μακεδονία δεν πάρει την πρόσκληση, (στο Βουκουρέστι), για να προσχωρήσει στο ΝΑΤΟ να αποσύρει η κυβέρνηση όλους τους Μακεδόνες στρατιώτες που συμμετέχουν στις αποστολές στο Αφγανιστάν και το Ιράκ».

Το θυμήθηκα τώρα που ο πρόεδρος της ΒJRM Γκιόργι Ιβάνωφ, είπε ότι το ζήτημα της ονομασίας της ψευτοΜακεδονίας έχει εισέλθει, με την κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ σε «διαφορετική φάση», διότι, «για πρώτη φορά στην πολιτική σκηνή στην Ελλάδα , στις υπεύθυνες θέσεις υπάρχουν πολιτικοί οι οποίοι δεν φέρουν το φορτίο της κληρονομιάς από τον εμφύλιο πόλεμο».

Δηλαδή η Κομμουνιστική Διεθνής που έλεγε από το δεύτερο συνέδριο του 1920, ότι οι Έλληνες ήσαν καθάρματα καταπιεστές, (oppressing Nation), έγινε κυβέρνηση και το εγγονάκι της ΣΝΟΦ, περιμένει αναγνώριση.

Άλλωστε η «προοδευτική, αντιμιλιταριστική Αριστερά , (ΟΚΔΕ Σπάρτακος, ΚΟ Μαχητής, ΑΚΟΑ, Οργάνωση ΚΟΚΚΙΝΟ, και η τροτσκιστική «Διεθνιστική Εργατική Αριστερά»), αναγνωρίζουν την «Δημοκρατία της Μακεδονίας», και την «Μακεδονική Μειονότητα στην Ελλάδα».

Ο πρόεδρος της BJRM, αποκάλυψε ότι «κάποιοι παράγοντες», με τους οποίους οι Σκοπιανοί «έχουν επαφές», συνειδητοποιούν ότι «έχουμε εμπλακεί σε ένα ξένο παιχνίδι, στο οποίο τα συμφέροντα είναι των άλλων».

Οι «παράγοντες», είναι αναμφίβολα και οι εκδρομείς του 2008. Να που η εκδρομή της «Τασίας» και του ΣΥΡΙΖΑ ΥΜΗΤΤΟΥ με το πουλμανάκι του Σόρος στα Σκόπια έπιασε τόπο. Η ΣΝΟΦ τώρα δικαιώνεται.

Ο ΣΥΡΙΖΑ του ΥΜΗΤΤΟΥ πριν την «εκδρομή» στα Σκόπια, έλεγε:

«Απαιτούμε τη διάλυση αυτού του πολεμικού οργανισμού, (του ΝΑΤΟ), και παράλληλα την έξοδο της Ελλάδας από αυτόν και την μη είσοδο της Δημοκρατίας της Μακεδονίας».Μετά, κατρακυλώντας, ο ροζ πολτός της φίλο-νατοϊκής «αριστεράς»,βρήκε στον πάτο, το ΝΑΤΟ. Και βέβαια ο υπουργός ΣΑΝΕΛ από το Νιού Γιορκ μόλις προχθές φώναζε: «Ελλάδα –Κύπρος- Ισραήλ».

Οι θιασώτες του «εθνομηδενισμού», της «μεταλλαγμένης Αριστεράς», βάζουν «νερό στο μύλο» του αμερικανοκίνητου μεγαλοϊδεατισμού για τοι Ισραήλ των Βαλκανίων με πρωτεύουσα την Σαλανίκ.

Στους «παράγοντες» που συνομιλούν με τα Σκόπια και τον Σόρος και η Γιάννα η Τρότσκα, που επανεκλέχθηκε βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ+USA. Σε συνέντευξή της το 2012 στην «Nova Makedonija» των Σκοπίων, είχε δώσει ρεσιτάλ ρατσισμού και εθνομηδενισμού, ακλουθώντας την γραμμή Soros του διεθνούς σιωνισμού.

Είπε: «Επιτρέψτε μου να πω ότι αιτία για αυτό που συμβαίνει με το όνομα είναι τα συμφέροντα των Ελλήνων καπιταλιστών στη Μακεδονία.Το όνομα συνιστά απλώς άλλοθι και χρησιμοποιείται ως προκάλυμμα, προκειμένου να καλυφθούν τα άλλα πράγματα που συμβαίνουν».

Φυσικά ένας λαός που στέλνει στη Βουλή ως εκπρόσωπό του τη Γιάννα την Τρότσκα, και νοικιάζει δωμάτια στους ΛΑΘΡΟ, ειναι άξιος της μοίρας του.

Αλλά η Γιάννα και η Τασία δεν είναι οι μόνες από τον συρφετό AXEL/ΣΥΡΙΖΑ +USA που λένε ανάλογες ανοησίες για να «χτιστούν γέφυρες» με τον ελληνικό λαό.

Να θυμηθούμε τα «επιστημονικά»….. καθάρματα της Αόρατης Χούντας και της ΜΚΟ Ελληνική Ένωση Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων του ΑΛΕΒΙ(ζάτου) , που κάθισαν το 2010 στο ξενοδοχείο «Aleksandar Palace» σε «στρογγυλό τραπέζι» «ιστορικών» , από την Ελλάδα και την πΓΔΜ, για να συζητηθούν , οι διαφορετικές «αναγνώσεις» της «ιστορίας της Μακεδονίας», που δημιουργήθηκε με τις πλαστογραφίες, και με την προπαγάνδα που καλλιέργησαν διάφοροι πράκτορες, από τους αδελφούς Μιλαντένωφ και τον Κρίστε Μισίρκοφ, ως τους επιδοτούμενους από το Open Society σήμερα.

Οι γεφυροποιοί του CDRSEE, ήσαν η Χριστίνα του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου, (αρχηγός της αποστολής) , η Δρ Αθηνά, Λέκτορας του τμήματος Κοινωνιολογίας του Πανεπιστημίου της Κρήτης, ο Κωνσταντίνος Τσιτσελίκης του τμήματος Βαλκανικών, Σλαβικών και Ανατολικών γλωσσών του Πανεπιστημίου Μακεδονίας και ο διευθυντής της Ελληνικής Ένωσης Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων ( και του ΚΕΜΟ). Όλοι αυτοί φυσικά δεν είχαν γράψει ούτε ....ένα βιβλίο για το Μακεδονικό..

Η συζήτηση τότε «έγινε στα πλαίσια της προσέγγισης των δύο λαών με ιδιαίτερη αναφορά στην περιφερειακή ιστορία, την εθνική ιστορία, την ένταξη των μουσουλμάνων και χριστιανών Αλβανών στην ελληνική κοινωνία και τα ανθρώπινα δικαιώματα καθώς και την εδραίωση του κράτους δικαίου μέσα από το πρίσμα της απόκτησης της ελληνικής ιθαγένειας».

Οπότε όλα τα άλλα..... είναι απλές λεπτομέρειες. Ο κ. Ιβανόφ το μαρτύρησε το μυστικό. Την ίδια ώρα που όλοι κοιτάνε στις Βρυξέλλες, η Τασία τακτοποιεί τους «λαθραίους» και οι «μπολσεβίκοι» ετοιμάζουν την αναγνώριση της ΣΝΟΦ, ενώ οι συνιστώσες της «Ανοιχτής Κοινωνίας» κάνουν «χάπενινγκ»,για λογαριασμό του χορογράφου της Βας.Σοφίας, και διαβήματα «διαμαρτυρίας» στη Βουλή.

Αλλά με τον Ροζ πολτό δεν είναι αλά Κάρτ. Είναι «νταμπλ ντοτ». Δεν διαλέγεις. Ότι ψήφισες αυτό θα λάβεις. Και η Μακεδονία σε λίγο δεν θα είναι Ελληνική αλλά Νατοϊκή...


ΠΗΓΗ - ΤΟ ΕΙΔΑΜΕ ΕΔΩ - ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗ:Α.Τ.