Δευτέρα, 6 Απριλίου 2015

Όσο κι αν το επιθυμεί ο Θεοδωράκης, δεν μπορεί να τους "βοηθήσει" για άλλη μια φορά. Δεν μπορεί να παίξει τον ρόλο του ρυθμιστή ένας σταλινικός γέρος που ξαφνικά "ανακάλυψε" πατριωτισμούς!. Η διεφθαρμένη μεταπολίτευση τελειώνει....όπως τελειώνει και η "αίγλη" του Μίκη... η Νέα Τάξη των σιωνιστών δεν θ' αντέξει για πολύ ακόμα και ο Ελληνικός λαός θα γίνει μάρτυρας απίστευτων αποκαλύψεων...Κανένας Μίκης ( πρώην υπουργός του Μητσοτάκη-κολλητός της διαπλοκής) δεν θα τολμήσει να φέρει διχόνοια στον κόσμο.

Ως μάρτυρας κατηγορίας στη δίκη της Χρυσής Αυγής προτίθεται να καταθέσει ο Μίκης Θεοδωράκης.

 
Η «είδηση» αυτή βγήκε από τη συνάντηση που είχε τη Δευτέρα με τον ΓΓ του ΚΚΕ, Δημήτρη Κουτσούμπα, και στην οποία εξέφρασε την πρόθεσή του να πάει στο δικαστήριο.

Στόχος να συμβάλει στην αποκάλυψη της ναζιστικής οργάνωσης και των εγκλημάτων της.
Σύμφωνα με την ανακοίνωση του ΚΚΕ «ο Μίκης Θεοδωράκης και ο Δημήτρης Κουτσούμπας συζήτησαν τις τρέχουσες πολιτικές και οικονομικές εξελίξεις και τις δύσκολες μέρες που βιώνει όλα αυτά τα χρόνια και σήμερα ο λαός μας.
Συζήτησαν επίσης για την επικείμενη δίκη της Χρυσής Αυγής, στην οποία ο Μίκης Θεοδωράκης θα καταθέσει ως μάρτυρας κατηγορίας, για να συμβάλει στην αποκάλυψη της ναζιστικής οργάνωσης και των εγκλημάτων της.
Αναφέρθηκαν τέλος στη στάση του Κόμματος και του λαϊκού κινήματος σε ιστορικές στιγμές της σύγχρονης ιστορίας της χώρας, όπως η Εθνική Αντίσταση, ο Δεκέμβρης του ’44, αλλά και οι μεγάλοι δημοκρατικοί αγώνες μέχρι σήμερα».


ΠΗΓΗ
ΤΟ ΕΙΔΑΜΕ ΕΔΩ