Τετάρτη, 20 Μαΐου 2015

Αυτό ακριβώς είναι το παιχνίδι των νέων κοιτασμάτων : Ο λαός θα παρασυρόταν στη λογική να μετράει "βαρέλια" και να ξεπληρώνει χρέη και δεν θα επαναστατούσε ενάντια στην τραπεζοκρατία και τους χαφιέδες των τοκογλύφων που τον πρόδωσαν


Αυτό δεν το λέμε εμείς, επειδή είμαστε ευφάνταστοι "συνομωσιολόγοι" και μας αρέσει να κάνουμε υποθέσεις ...Αυτό το δήλωσε το πιο αρμόδιο πρόσωπο ...Ο καθοδηγητής της Λέσχης Μπίλντερμπεργκ ...Το μεγάλο think-tank της Λέσχης ...Ο πολύς Χένρυ Κίσιγκερ ...Το πουλέν των Ροκφέλερ ...Το ομορφόπαιδο της Σιών, που μας αποκάλυψε τις αφροδισιακές ιδιότητες της εξουσίας ...Ο πιο σιωνιστής από όλους τους σιωνιστές ...Ο καλύτερος σύμβουλος των τοκογλύφων και των πετρελαιάδων ...Ο πιο φανατικός πολέμιος του ελληνισμού. Τι μας είπε το δίποδο κτήνος; Ότι: "Έχοντας τον έλεγχο του πετρελαίου, ελέγχεις τα έθνη. Έχοντας τον έλεγχο της τροφής, ελέγχεις τους ανθρώπους". Από τη στιγμή λοιπόν που η Λέσχη διέγνωσε τον κίνδυνο να χάσει τον έλεγχο των εθνών, λόγω της αδυναμίας του πετρελαίου να επιβιώσει στην επόμενη εποχή, φυσικό ήταν να αλλάξει το σύνολο της πολιτικής της.

Τους έθιγε πλέον το γεγονός ότι τα χωράφια θα ανήκαν στους αγρότες και όχι τους ίδιους. Τους έθιγε το γεγονός ότι τα εργοστάσια θα ανήκαν στους βιομηχάνους και όχι τους ίδιους. Τους έθιγε το γεγονός ότι τα οδικά δίκτυα θα ανήκαν στους λαούς και όχι τους ίδιους. Πώς θα έπαιρναν τα μερίδιά τους από τις αγορές όλων των κρατών, αν, εξαιτίας της πτώσης της Σοβιετικής Ένωσης, έσπαζε το μονοπώλιο του πετρελαίου και βεβαίως και του δολαρίου; Πώς θα έπαιρναν ποσοστά από τη γεωργική παραγωγή όλων των λαών; Πώς θα έπαιρναν ποσοστά από τη βιομηχανική παραγωγή όλων των λαών; Πώς θα έπαιρναν ποσοστά από τη μεταφορά όλων των λαών;

...Η "τηλεξουσία" του πετρελαίου απειλούνταν. Τι θα γινόταν, αν οι άνθρωποι εφεύρισκαν νέες μορφές ενέργειας, οι οποίες θα μετέτρεπαν τις πετρελαιοπηγές τους σε άχρηστους σωρούς από βρόμικα παλιοσίδερα; Θα καταστρέφονταν ως πετρελαιάδες, αλλά θα καταστρέφονταν και ως τραπεζίτες. Σε έναν κόσμο, όπου το πετρέλαιο δεν θα ήταν η βασική πηγή ενέργειας, ποιος θα τους πλήρωνε αυτά, τα οποία είχαν μάθει να παίρνουν με τον εκβιασμό του "θανάτου" από ενεργειακή "ασφυξία"; Άρα; Άρα, έπρεπε στο κρίσιμο διάστημα να αλλάξουν την πολιτική τους.


Ως πετρελαιάδες και τραπεζίτες έπρεπε να αποκτήσουν αυτά, τα οποία μέχρι τότε δεν τους ενδιέφεραν. Έπρεπε, πριν εξουδετερωθεί το πετρέλαιο, να προλάβουν να κάνουν χρήση των πλεονεκτημάτων που τους έδινε και να "εξαγοράσουν" ολόκληρο τον Πλανήτη. Έβαλαν λοιπόν ως στόχο τη μεγαλύτερη "αγοραπωλησία" στην ανθρώπινη ιστορία. Θα επιχειρούσαν να εξαγοράσουν ολόκληρο τον Πλανήτη εις βάρος των κατοίκων του. Με αυτόν τον τρόπο θα μπορούσαν να αποκτήσουν το απόλυτο πλεονέκτημα για την Μετά Πετρελαίου Εποχή. Θα στήριζαν με όλα τα μέσα την εποχή του πετρελαίου, αλλά ταυτόχρονα θα έπρεπε να είναι έτοιμοι και για την επόμενη ημέρα.

Τότε εξαπέλυσε ο βδελυρός Γκρίνσπαν την πιο ύπουλη επίθεση εναντίον των λαών στο σύνολο της ιστορίας. Άρχισε να "βομβαρδίζει" τα κράτη με "φτηνό" χρήμα, προκειμένου να τα βάλει στον πειρασμό να δανείζονται πρωτοφανή για εκείνη την εποχή ποσά ..."Πειρασμός" τρόπος του λέγειν, εφόσον γνώριζε ότι τα κράτη τα κυβερνούσαν τα "σκουπίδια" της Λέσχης Μπίλντερμπεργκ και άρα ήταν όλοι "μιλημένοι" και πρόθυμοι "δανειολήπτες". Γιατί το έκανε αυτό; Έπρεπε πάση θυσία να αποκτήσουν τις "υποθήκες" των γεωργών, για να παίρνουν τα ποσοστά τους από τις δόσεις των δανείων τους. Στον νέο σχεδιασμό οι δόσεις των δανείων και όχι τα καύσιμα θα έδιναν στα προϊόντα τις τελικές τιμές ...Συνθήκες Μεσαίωνα δηλαδή. Τυπικά οι αγρότες θα ήταν οι ιδιοκτήτες των χωραφιών τους και ουσιαστικά αυτά θα ανήκαν στους τραπεζίτες.

Ταυτόχρονα επένδυσαν και σε εταιρείες βιοτεχνολογίας όπως την Μονσάντο. Τον πλούτο της φύσης θα τον "σφράγιζαν" με τα πνευματικά δικαιώματα και θα τον κατοχύρωναν στους εαυτούς τους. Αυτά τα φυτά στη συνέχεια θα τα χρησιμοποιούσαν και με άλλους τρόπους. Θα επιχειρούσαν να τους δώσουν μια τεχνητή βιολογική "παθογένεια", ώστε από τη μία να μην μπορούν να κάνουν χρήση τους αυτοί που δεν τους πληρώνουν και από την άλλη να εξαναγκάζουν τους αγρότες να αγοράζουν τα δικά τους λιπάσματα ή φυτοφάρμακα ...Απόλυτος έλεγχος δηλαδή των πάντων. Είχαν τα χρήματα να τα αγοράσουν όλα και είχαν τα χρήματα να απειλούν ακόμα και με τη βία τους απείθαρχους λαούς.

Κάτι ανάλογο επιχείρησαν να κάνουν και στα βιομηχανικά προϊόντα. Χρηματοδότησαν τους εμπόρους εις βάρος των παραγωγών και "ξεδόντιασαν" τα κράτη. Τα κράτη, τα οποία θα είχαν λόγο να λύσουν το πρόβλημα της ενέργειας, έχασαν τον "λόγο" να το κάνουν ...Έχασαν τις βιομηχανίες τους και άρα και τους κύριους ενδιαφερόμενους για μια τέτοια προσπάθεια. Έχασαν τις βιομηχανίες τους και άρα τους κύριους χρηματοδότες για μια τέτοια προσπάθεια. Γι' αυτόν τον λόγο η FED χρηματοδότησε τον εμπορικό και άρα τον παρασιτικό τύπο οικονομίας μέσα στη Δύση.


Με τα χρήματά τους έβαλαν "λουκέτο" στις τοπικές βιομηχανίες, για να ξεφορτωθούν τους βιομηχάνους. Οι αγορές θα παραδίδονταν στους ασθενείς εμπόρους, οι οποίοι θα τους "ευγνωμονούσαν" και βεβαίως θα τους χρωστούσαν. Τα δικά τους επιτόκια θα καθόριζαν τις τιμές τις αγοράς ...Και πάλι θα έπαιρναν μόνοι τους το μερίδιό τους. Απλά, δεν θα το έπαιρναν ως πετρελαιάδες αλλά ως τραπεζίτες, που ήταν η άλλη τους δουλειά ...Και πάλι Μεσαίωνας. Αποβιομηχάνισαν όλες τις χώρες της Δύσης και άρα τις έβαλαν με "έμμεσο" τρόπο στο επίπεδο του υπανάπτυκτου κράτους, το οποίο έχει ανάγκη τις εισαγωγές, για να καλύψει τις ανάγκες του.

Ο μυστηριώδης Πούτιν ...Ο σεΐχης των πάγων.


Αυτό το οποίο είχαν ανάγκη —από τη στιγμή που διαπίστωσαν το πρόβλημα— ήταν ο χρόνος ...Έπρεπε να βρουν χρόνο ...Χρόνο, για να παγιδεύσουν τα κράτη και τους λαούς σε καταστάσεις τέτοιες, οι οποίες θα τους έθεταν υπό τον έλεγχό τους ...Έπρεπε να βρουν τρόπο να δώσουν παράταση ζωής στο πετρέλαιο και παράλληλα να βυθίσουν τα κράτη και τους λαούς στα χρέη. Γιατί; Γιατί τα χρέη θα τους έδιναν τη δυνατότητα να επιτύχουν τον νέο τους στόχο. Τα χρέη δημιουργούν υποθήκες. Τα χρέη φέρνουν τους δανειστές στα κράτη. Τα χρέη φέρνουν στα κράτη τα ΔΝΤ των τραπεζιτών.

Μεταφέροντας το παιχνίδι στο τραπεζικό δεδομένο, γνώριζαν ότι το πετρέλαιο έπρεπε σε κάποια στιγμή να "θυσιαστεί". Για να φορτωθούν τα κράτη χρέη, θα έπρεπε να τους δώσουν μια "ελπίδα" ότι κάποτε θα τα ξεπληρώσουν ...Να τους δώσουν μια "αντιπαροχή", για να αισθάνονται ασφάλεια οι λαοί ...Μια "αντιπαροχή", για να μην φοβούνται τα αυτοκτονικά δάνεια. Αυτή η αντιπαροχή ήταν τα κοιτάσματα πετρελαίου. Έδωσαν λοιπόν εντολή στους κατά τόπους "Σημίτηδες" να υπερδανείζονται και να μην φοβούνται τις κρεμάλες, γιατί την κρίσιμη στιγμή θα τους έσωναν με τα κοιτάσματα.

Αυτό ήξερε ο Γιωργάκης, όταν λίγες στιγμές πριν μας βάλει στο ΔΝΤ δήλωνε ότι δεν υπάρχουν πετρέλαια στην Ελλάδα. Δεν το έκανε, επειδή —όπως νόμισαν όλοι— ήθελε να βάλει και τα πετρέλαια μέσα στις υποχρεώσεις προς τους δανειστές. Τα πετρέλαια —έτσι κι αλλιώς— μπορούσαν να τα διεκδικήσουν οι δανειστές όποτε τους βόλευε. Αυτό το έκανε, για να διατηρήσει μια βαλβίδα ασφαλείας σε ένα πολιτικό σύστημα, το οποίο θα απειλούνταν με "έκρηξη" ...Κρατούσε το καλό "χαρτί" για την επόμενη φάση του σχεδίου ...Τη φάση εκείνη, όπου θα έπρεπε ο λαός να παρασυρθεί σε ψεύτικες ελπίδες, προκειμένου να μην αντιδράσει ...Αισθανόταν ασφαλής, γιατί, όταν τα πράγματα θα γίνονταν πραγματικά δύσκολα —τόσο για τον ίδιο όσο και για τα αφεντικά του—, ένας "από μηχανής θεός" θα έδινε στην Ελλάδα τη "λύση" μέσω των πετρελαίων.

...Για εκείνη την ώρα ήταν τα κοιτάσματα πετρελαίου. Ο λαός θα παρασυρόταν στη λογική να μετράει "βαρέλια" και να ξεπληρώνει χρέη και δεν θα επαναστατούσε ενάντια στην τραπεζοκρατία και τους χαφιέδες των τοκογλύφων που τον πρόδωσαν. Γι' αυτό τον λόγο οι τοκογλύφοι άρχισαν να "μοιράζονται" τα κέρδη του πετρελαίου και με άσχετους. Μια μοιρασιά, η οποία, στον λίγο χρόνο που πιθανότατα απέμενε στο πετρέλαιο ως στρατηγικό προϊόν, θα τους έδινε την πολυπόθητη παράταση, ώστε να μεθοδεύσουν το σχέδιό τους.


Το πετρέλαιο, δηλαδή, θα το χρησιμοποιούσαν, για να αποπροσανατολίσουν τον κόσμο

...Τον κόσμο, ο οποίος, χωρίς ιδεολογικό "εχθρό" πλέον δεν δεχόταν εκβιασμούς και απειλές ...Τον κόσμο, ο οποίος τους κοιτούσε πλέον στα μάτια και ήταν έτοιμος να τους επιτεθεί. Θα το χρησιμοποιούσαν όπως κάποιος, που βλέπει τον κίνδυνο από έναν άγριο σκύλο και του πετάει ένα "κόκαλο", προκειμένου να παρασύρει τον σκύλο μακριά από αυτόν. Αυτό θα έκαναν κι αυτοί. Θα έδιναν λίγο από το "πετρέλαιο" στους λαούς, για να μπορέσουν οι ίδιοι να "παίξουν" με τον τραπεζικό τομέα χωρίς αντιδράσεις. Γι' αυτόν τον λόγο άλλαξαν την παγκόσμια ενεργειακή πολιτική ...Για να μπορέσουν να επιβάλλουν την "τραπεζοκρατία".


Θα αποκάλυπταν τα "κρυφά" κοιτάσματα της προηγούμενης εποχής, προκειμένου να εμπλέξουν όσους περισσότερους λαούς μπορούσαν στο παιχνίδι του πετρελαίου. Έπρεπε να δώσουν λίγο "τυράκι" στους λαούς, προκειμένου να μην επιδιώκουν την επίλυση του ενεργειακού ζητήματος. Όλα όμως αυτά, τα οποία θα έμοιαζαν με ένα στημένο "παιχνίδι", θα έπρεπε εξ" αρχής να σχεδιαστούν όπως τους βόλευε. Τα νέα πετρελαιοπαραγωγά κράτη θα έπρεπε να αποκτήσουν κοινά χαρακτηριστικά, για να μην χαλάει η "πιάτσα". Θα έπρεπε λοιπόν να δημιουργήσουν ένα "εχθρικό" προς αυτούς πετρελαϊκό "πρότυπο" της Νέας Εποχής.


Το νέο "παιχνίδι" του πετρελαίου, το οποίο δήθεν δεν "έλεγχαν", από κάπου έπρεπε να το ξεκινήσουν. Μπορούσαν να το παίξουν εκεί όπου ήταν ήδη γνωστό ότι υπήρχε άφθονο πετρέλαιο και βεβαίως μπορούσαν να επιβάλουν μια ηγεσία, η οποία θα έκανε αυτό που θα της υποδείκνυαν. Πετρέλαιο άφθονο και ηγεσία αχυράνθρωπων —έτοιμη να εκτελέσει την οποιαδήποτε εντολή— υπήρχε μόνο στη Ρωσία. Με τη διάλυση της Σοβιετικής Ένωσης οι Νεοϋορκέζοι τραπεζίτες-πετρελαιάδες ιδιοκτήτες της έστειλαν εκεί τους υπαλλήλους τους, για να ελέγξουν την κατάσταση.


Ως ιδιοκτήτες, οι οποίοι είχαν πρόσβαση σε όλα τα επίπεδα της σοβιετικής εξουσίας, δεν ήταν δύσκολο να το επιτύχουν. Μέσα σε ελάχιστο χρόνο "τακτοποίησαν" την κατάσταση όπως τους βόλευε. Αφού έβαλαν τον "πιτσαδόρο" υπάλληλό τους να τη διαλύσει, στη συνέχεια έβαλαν τον "μεθύστακα" —και επίσης υπάλληλό τους— να τη μοιράσει.


Ο Γέλτσιν έκανε τη μοιρασιά ανάμεσα στους Εβραίους, τους οποίους του υπέδειξαν τα "αφεντικά" και έτσι πέρασε η Ρωσία στον απόλυτο έλεγχό τους ...Στον έλεγχο των "ολιγαρχών" ...Των Εβραίων ολιγαρχών.


ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΡΘΡΟΥ
ΦΩΤΟ
ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗ:Α.Τ.