Δευτέρα, 11 Μαΐου 2015

Ξεφτιλίκια του Ιατρικού Συλλόγου Αρτας. «Καταγγέλουν» τους εθελοντές Ιατρούς!

Ξεφτιλίκια του Ιατρικού Συλλόγου Αρτας που καταγγέλλει για…αθέμιτο ανταγωνισμό το Κοινωνικό Ιατρείο.Λες και δεν ζουμε όλοι μας την κοροιδία που όλοι συμπληρώνουν τα 200 άτομα τις πρώτες μέρες του μήνα και μετά πληρώνουμε.

Με ανακοίνωσή του, δε, προειδοποιεί τους γιατρούς που προσφέρουν εθελοντικά τις υπηρεσίες τους ότι φέρουν ευθύνη για τη συμμετοχή τους σε ένα μη σύννομο πολυϊατρείο!

Ο Σύλλογος φέρεται να έχε αποστείλει ερώτημα στο νομικό σύμβουλο του Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου (ΠΙΣ), σχετικά με τη διαδικασία αδειοδότησης του Κοινωνικού Ιατρείου – Φαρμακείου.
Η γνωμοδότηση, δε, κάνει λόγο για λήψη άδειας από τον Ιατρικό Σύλλογο, αλλιώς η λειτουργία του είναι παράνομη “…και ευθύνονται και ατομικά οι γιατροί που μετέχουν σε μη σύννομο πολυιατρείο…”.

Ο Ιατρικός Σύλλογος Άρτας αναφέρεται σε αθέμιτο ανταγωνισμό από το Κοινωνικό Ιατρείο και πως δεν έχει λάβει καμία αίτηση για έγκριση λειτουργίας του…
Τονίζει ότι τα μέλη του Συλλόγου, συμβεβλημένοι ή μη με τον ΕΟΠΥΥ, παρέχουν καθημερινά στα ιατρεία τους υπηρεσίες τους στους ανασφάλιστους – άπορους, χωρίς να αμείβονται.

ΤΟ ΕΙΔΑΜΕ ΕΔΩ