Τρίτη, 26 Μαΐου 2015

Ποιος θα είναι αυτός που θα αποφασίσει να πει ότι η "ενωμένη Ευρώπη" ήταν σχέδιο ,για να την ρημάξουν, και στον σχεδιασμό πήραν μέρος όλοι αυτοί, που σήμερα πρέπει να απολογηθούν για την κατάληξή της;;


"Ελπίδα",είναι μια έννοια για την οποία εμείς οι Έλληνες λέγαμε ότι είναι ''το όνειρο αυτού που κοιμάται ξύπνιος''...

άρα να βάλουμε τα πράγματα στην θέση τους...

Δεν ελπίζουμε εμείς! Και εσύ εννοείται! Εμείς γνωρίζουμε! Εδώ είναι η διαφορά!

Ψάξαμε, και ανακαλύψαμε ότι είχαμε άγνοια, άρα κάναμε το πρώτο βήμα, για την έξοδο μας από τον "ψεύτικο κόσμο"!

Αυτόματα αντιληφτήκαμε το πρόσωπο, που μας την έδειξε! "προχωρώντας" ανακαλύπταμε ότι υπάρχει πολύ ψέμα ,και δόλος! άρα αυτός ο κόσμος άρχισε να αδειάζει..να βγαίνει προς έναν άλλον κόσμο (σπηλιά, ματριξ).

"Είδαμε" δηλαδή αλλιώς. Δεν κοιτούσαμε με τα ματιά μας πια, αλλά με το μυαλό μας..αρχίσαμε να κοιτάμε αλλιώς! Είδαμε πως ότι βλέπαμε μέχρι πριν ήταν "πλάνη" "είδωλα" ψέματα!

Και ξεκίνησε το "ταξιδι"μας, φωνάζοντας και άλλους...


Ένας θάνατος ενός Ροκφέλερ, δεν λέει και κάτι!! Έτσι δεν είναι; Είναι όλοι τους πολλοί, και σαν την λερναία Ύδρα! Ένας "φεύγει" αφήνει στο πόδι του αρκετούς..

θέλεις συγκεκριμένα να δεις;...

Ωραία! Μιλάμε για την γενικότερη κατάσταση!

Έχουν κάνει έναν σχεδιασμό. Ο σχεδιασμός δεν έχει "θεμέλια", βάσεις! γιατί, πρώτον είναι κλεψιά, άρα νομοτελειακά, θα έχει συγκεκριμένη κατάληξη!

Πάμε πρακτικά τώρα.

...Αποφάσισαν να ενώσουν την Ευρώπη, γιατί έπρεπε να μετακινηθούν ,να απλωθούν ,να ξαναπεράσουν και από την Αμερική, και να κατακτήσουν εξ ολοκλήρου την Ευρώπη! Έβαλαν τις ηγεσίες που αυτοί είχαν! Έπρεπε μέσω της χώρας μας να μπουν στην Ευρώπη, και είχαν έτοιμο και το σχέδιο, για την ώρα που θα τους πέρναν "μυρωδιά" ,σε ποιον θα τα φορτώσουν..

Αυτοί είμαστε εμείς! Ο Τσίπρας έγινε πρωθυπουργός, αλλά δεν δέχτηκε να γίνει , αυτός που θα τον κυνηγούσαν όλοι! Και όταν λεμέ όλοι εννοούμε όλοι! Όχι, πως είναι από την μεριά των καλών!... Αλλά ο "αδύναμος" κρίκος της αλυσίδας των κλεφτών, που θα "έπαιρνε" πάνω του εν άγνοια του ασφαλώς την ζημιά! Όμως εάν γινόταν αυτό, δεν θα είχε μέρος στον πλανήτη να κατοικήσει, και γνώριζε ότι η κατάληξή του δεν θα ήταν καλή έτσι και αλλιώς!

Έχει στοιχεία, που θα μπορούσε να τους "τελειώσει", είναι όμως οι "νομοί" του σκότους τέτοιοι, που δεν μπορεί να το κάνει! (μονόφθαλμος-κρυψίνοος-κατεργάρης)είναι όλοι τέτοιοι!

Τον τάιζαν μέχρι να τον "καλέσουν", τρώει πίνει από την "φάμπρικά" τους,τους "δίνει" αλλά δεν θα κάτσει και να τον "σφάξουν"! και τώρα ψάχνουν! Ψάχνουν να δημιουργήσουν το "πιστωτικό γεγονος",που θα φέρει την Αμερική (την Αμερική που οριακά στέκει στην θέση του "αυτοκράτορα"! Δεν έχει χρόνο...και πιέζει! Και όσο πιέζει , οι πιεζόμενοι πιέζουν τους πιο κάτω...)


Αυτήν την ώρα ο σχεδιασμός τους δεν βγαίνει! Και είναι στον πανικό τους.."ποιος θα σκάσει πρώτος"; Αν σκάσει η Αμερική όλα τέλειωσαν! Δεν μπορεί η τελειωμένη να μπει σαν σωτήρας..


Πρέπει να σκάσει στην Ευρώπη ,για να μπει σαν σωτήρας! Σε ποιανού τα χέρια; Κανείς από τους ευρωπαίους δεν θέλει..και ο ένας "κοιτάζει" τον άλλον, και το "αφεντικό" ωρύεται..και οι σιωνιστές τρέμουν! τους έχουν πάρει χαμπάρι στην Αμερική, και είναι έτοιμοι να βγουν στους δρόμους να τους πάρουν με τις πέτρες..τους...

"Κρατάνε " με χίλια ζόρια! βάζουν τους μαύρους να ζητάνε δικαιώματα, αφού πρώτα οι λευκοί χωροφύλακες τους βάζουν "βούτυρο στο ψωμί τους"! Τους πυροβολούν εν ψυχρώ, και τα δικαστήρια τους αθωώνουν! Και οι μαύροι τα κάνουν γυαλιά καρφιά! Ποιος να σκεφτεί τους εβραίους την πείνα την ανεργία!

Έχει "πόλεμο" εκεί μέσα!"Κρατάνε" μέχρι να τα "ξεχάσουν"ολα,"δινοντας", για να δώσουν , πρέπει να ανοίξουν οι δουλειές! Και ανοίγουν μόνο μέσα στην Ευρώπη! και η Ευρώπη δεν "ανοίγει", κανείς δεν τολμά να "ανοίξει" τις πύλες της έτσι ξεδιάντροπα! Όχι γιατί ντρέπονται! αλλά γιατί οι περισσότεροι σήμερα ξέρουν!


Δεν είναι ο δεύτερος παγκόσμιος, που ότι μάθαινε ο κόσμος ήταν από δίκες τους εφημερίδες μέσα ενημερωσης,κτλ! Σήμερα είναι το ιντερνέτ! Εδώ μέσα μιλάνε πολλοί! "Στόματα'' πολλά, και τα νέα τρέχουν γρήγορα, ακόμα και οι μυστικές "κινήσεις" διαρρέουν!

Όλο και κάποιος "πονηρός" σκέφτεται αλλιώς και το μοιράζεται με τους ανθρώπους...

Είναι σημάδι πτώσης η κατάσταση της Αμερικής ναι η όχι;;

θα συνεχίσει μέχρι όσο αντεχει,να το κάνει! Είναι όμως σκηνές αποκάλυψης ναι η όχι; Είναι!!


πάμε παρακάτω……..


η Ευρώπη δεν θα "ανοίξει" και αυτοί θα συνεχίσουν το "κρυφτούλι",ομως πόσο θα κρατήσουν;

Δεν είναι μόνο αυτοί, στο "έργο"! Είναι και οι άνθρωποι..και είναι πολλοί!

Όσο όμως αργούν ,να φτάσουν στο τέλος, και άρα να έχει επιτυχία ο σχεδιασμός, όλα "τρέχουν" και γρήγορα! Καλά η ελλάδα, ειναι "τεμπέλα", και έφαγε και έκλεψε! Και έχει ΑΕΠ "τρελό" και ανεργία, και ότι λένε!...

Όμως έρχονται κάτι νούμερα τρελά από τις "πλούσιες" χώρες, που θα σκάσουν σαν κομήτης! Ολλανδία, Γερμανία, Γαλλία...
η "μηχανή" έχει "σφηνώσει" και για "άλλους" τα κακαρίσματα, αλλά αλλού γεννούν οι κοτες"!

Για την Ελλάδα λένε αλλά αυτοί θα κάνουν έκρηξη!

Και πως θα το δικαιολογήσουν; Πρέπει να το δικαιολογήσουν..ποιος θα το κάνει; Η Γερμανία! Και πίσω από την Γερμανία ειναι τα αφεντικά! Άρα τα αφεντικά θα αποφασίσουν να "πεθάνουν" κάποιον δικό τους για να σωθούν;; ..Αν πεθάνει ένας όμως θα παρασύρει και τους υπόλοιπους στον θάνατο!

Αφού το κόλπο με τον "χαζό" δεν έπιασε, θα θυσιάσουν έναν δικό τους; Αυτό ήθελε να αποφύγει η Μέρκελ! Γιατί ξέρει ότι εάν δεν είναι αυτός θα είναι αυτή!

Θάνατος "δικού" τους όμως σκοτώνει όλο το σχέδιο! Αλλού τον θάνατο είχαν δρομολογήσει, για να μην επηρεάσει και για να βγάλει άπαξ και δια παντός το "πρόβλημα"! Το πρόβλημα είναι η Ελλάδα! Τι θα κάνουν;; θα ξεκινήσουν βομβαρδισμό από αέρος για να μην μείνει κανείς;


Παράλληλα έχουν όλα τα μέτωπα ανοιχτά! Ουκρανία, Αίγυπτος, Συρία…


Τα λεφτά που δεν έχουμε, να πληρώσουμε, αυτοί μας τα δίνουν ..το ακούμε!


Κάποια "ξεχασμένα", που υπήρχαν, κάτι "ψιλά" που είχαν "παραπέσει" και τέτοιες βλακείες!! Ο ένας δίνει την "βόμβα" στο άλλον, και όποιος έχει "στοιχεία" εκβιάζει, για να την ξαναπάρουν από τα χεριά του..αυτό γίνεται με τον Τσίπρα.Και ο χρόνος τρέχει...και τα χρηματιστήρια χτυπάνε κόκκινα….

η θα σκάσει η Αμερική, η θα "σκάσουν" κάποιον από την Ευρώπη....

η θα σκάσουν ταυτόχρονα!


Χαμένοι είναι όμως γιατί τους "έχουν" δει όλοι, πια..και ένα "σκάσιμο" είναι τέλος!

Ακούμε τις τελευταίες μέρες ότι η Βρετανία θέλει να φύγει...

Όλες οι οικονομίες έχουν ξεπεράσει τα όρια και δεν αντέχουν..με το ζόρι ακόμα "παριστάνουν" την ενωμένη Ευρώπη. Ποιος θα είναι αυτός που θα αποφασίσει να πει ότι η "ενωμένη Ευρώπη" ήταν σχέδιο ,για να την ρημάξουν, και στον σχεδιασμό πήραν μέρος όλοι αυτοί, που σήμερα πρέπει να απολογηθούν για την κατάληξή της;;

Είναι όμως βέβαιο, ότι αλλιώς ξεκίνησαν και αλλιώς τους βγήκε. Δεν θα τελειώσουν όπως σχεδίασαν ,αντιθέτως θα χάσουν τα πάντα!

Σε παγκόσμιο επίπεδο, λοιπόν βλέπουμε την "πύλη" να δέχεται κόσμο! Στην "ουρά" που περιμένει, για "κάτω'' ο πρώτος τραβάει μπροστά τον δεύτερο, και ο δεύτερος τον τρίτο ,και ούτω καθεξής!

Κανείς δεν θέλει να μπει! Αλλά θα μπουν όλοι! Από την άλλη "πλευρά" βλέπουμε κόσμο να "βγαίνει" συνεχώς..

Και αυτός που μας είχε "ενημερώσει" για όσα συμβαίνουν σήμερα, δεν είναι κάποιος ψεύτης...

Μας είχε ενημερώσει και για αλλά ακόμα!!


"Εκεί που είναι το πτώμα θα μαζευτούν οι αετοί"! Μας "έδειξε" δηλαδή ξεκάθαρα!

Το σχέδιο τους για να λειτουργήσει θέλει η Ευρώπη να μην "πεθάνει", αυτή πεθαίνει, γιατί τους πρόλαβε η οικονομική κρίση!Δεν θέλουν να "σκάσει" στην Γερμανία (πως θα σκάσει; αυτη σέρνει τον χορό, είναι η πλούσια "δεν έχει" ανεργία, "δεν έχει πρόβλημα" είναι "όλα καλά"), αν σκάσει η οικονομία της θα αποκαλυφθεί ότι ήταν πονηρός σχεδιασμός! Aν σκάσει οικονομικά μια χωρά, τελειώνει η ενωμένη Ευρώπη! Ήθελαν να σκάσει από έναν "συγκεκριμένο", ο όποιος "ήταν προδότης" και "έκοψε" το πρόγραμμα και "χάλασε" ο σχεδιασμός!

Έναν συγκεκριμένο, λαό, που δεν υπάκουε στο "πρόγραμμα" και έκανε του κεφαλιού του!...

Τεμπέλιασε έτρωγε, και στο τέλος πήγε να βρει λεφτά από αλλού! Η κάποια στιγμή έριξε πιστολιά στην Ευρώπη και την κατέστρεψε! Δεν πλήρωσε ότι χρώσταγε, και έτσι "χάλασε" τον σχεδιασμό της Μερκελ! Άρα "μπαίνουν" οι υπερατλαντικοί να βάλουν την τάξη! δλδ να τρέξουν και να σώσουν την οικονομία της Αμερικής ,που θα σκάσει! (να ανοίξουν δουλειες ,όπως μας έγραψε)αυτό ήταν το σχέδιο! Να φανεί ένας αφερέγγυος και σκαρτος,και να φορτωθεί το λάθος, που θα προλάβει να μην αποκαλυφθεί ο ρόλος της Γερμανίας και τον στόχο που είχε η "ένωση" .

Αν σκάσει η Γερμανία, θα "πεθάνει" η ενωμένη Ευρώπη! Ο κάθε λαός της θα γυρίσει στο νόμισμα του, και στον εθνικό του αρχικό σχεδιασμό!

Άρα;; χάνουν! Γιατί με την δραχμή, με την πεσέτα, με την λιρέτα, ότι έχουν αρπάξει, είναι με ζημιά και τα αφήνουν κάτω, και πάνε σπίτια τους..(σε ευρώ τα είχαν "ακουμπήσει" έτσι τα είχαν για να εξαργυρώνονται!Σε ευρώ θα τα μάζευαν, και όχι σε δραχμές, και πεσέτες, είναι άχρηστα έτσι! Έχουν ζημιά και όχι κέρδος! Το κάθε κράτος όταν γυρίσει στον εθνικό του σχεδιασμό, έχει άλλη "πολιτική" δεν έχει την ίδια που έχει μια μεγάλη Ευρώπη, δλδ ένα μεγάλο κράτος! Πολλά μαζί ,ίσον ένα μεγάλο, αλλά όταν σπάσει, γίνονται ξανά πολλά μαζί! και διαφορετικά...)

Άρα βλέπουμε ότι αφού ο "μουτζούρης" δεν τσίμπησε, όλοι αυτοί είναι στον τοίχο! Και περιμένουν τον θάνατο!! Εναν θάνατο θα έχουμε! Κάποια Γαλλία κάποια Γερμανία, που είναι στα κόκκινα θα κάνει μπαμ! Άρα πάει η "ενωμένη" γίνεται διασπασμένη και κυνηγάνε όλοι αυτόν που "οραματίστηκε" αυτό το έκτρωμα!Από την άλλη και η Αμερική είναι στον τοίχο, και περιμένει να σωθεί από την Ευρώπη, και τον "μουτζούρη", που την κοπάνησε! Είτε έτσι είτε αλλιώς, αυτοί είναι νεκροί! Απλά περιμένουν και περιμένουμε έναν θάνατο!!

Μόνο αυτό έχει! έναν θάνατο! παγιδεύτηκαν ! Γιατί όπως έγραψε και ο Τρα'ι'ανού δεν είχαν γνώσεις, και είχαν πονηριά και απληστία!!

Το σχέδιο τους για να λειτουργήσει θέλει η Ευρώπη να μην "πεθάνει", αυτή πεθαίνει, γιατί τους πρόλαβε η οικονομική κρίση!

"Γονάτισε" η Ευρώπη, από θέμα οικονομίας. 0 μουτζούρης, που θα τον απέβαλαν (και θα τον ξαναέφερναν ,αφού τελείωνε το κόλπο τους) "κλώτσησε". Η Ευρώπη θα σκάσει, η Αμερική δεν θα σώσει ούτε τον εαυτό της, άρα ούτε την τελειωμένη Ευρώπη! Την κατακρεουργημένη Ευρώπη!Θέμα χρόνου είναι πάντως! όλα θα τελειώσουν, και χωρίς να κάνουμε και τίποτα! Μόνοι τους έβγαλαν τα ματιά τους.

Πεθαίνει και το "ευρώ" και το δολάριο, και οι "ιδιοκτήτες" τους..

"η πιο διάσημη φθηνή ταπετσαρία" όπως μας έγραψε, θα γίνει..
...αλήθεια τέτοια σιχαμάρα ,με το παλιοφραγκο τους, ούτε να το ξαναδώ στα ματιά μου δεν θέλω.

ΜΕΤΑ ΕΙΝΑΙ Η ΣΕΙΡΑ ΜΑΣ..
δουλειά λοιπόν! πολύ δουλειά!


ΠΗΓΗ
ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗ:.Τ.