Πέμπτη, 21 Μαΐου 2015

Η Τα- CIA η ναζιάρα και άλλες ροζ ιστορίες! ΜΕΡΟΣ ΠΡΩΤΟ & ΔΕΥΤΕΡΟ. From HEIL GAP (or mind the GAP)

Η Τα- CIA η ναζιάρα και άλλες ροζ ιστορίες! ΜΕΡΟΣ ΠΡΩΤΟFrom HEIL GAP (or mind the GAP)

Τα- CIA ….σου’ρχονται δώσε τους μια καλοψημένη ελληνική ιθαγένεια.

Πλήθη σιιτισών μουσουλμάνων τρέχουν αλαλάζοντας στους δρόμους του Λονδίνου με τα καροτσάκια τους …. για να προλάβουν να φέρουν με τα παιδιά τους στην Τα- CIA να τα βαφτίσει «έλληνες χμ, ... της λευκής πλέον φυλής» στο νέο μουσουλμανικό τέμενος της Αθήνας … στον ιερό μας χώρο στον Κεραμικό, καθώς πληροφορήθηκαν ότι « η πρώτη και τελευταία φορά ψευδο-αριστερά» μοιράζει ιθαγένειες.


 

SHIA MUSLIM MARCH LONDON ENGLAND
https://www.youtube.com/watch?v=1eUKpLlF4TkΘυμάμαι που έγραφα ότι το μόνο που πρόκειται να κάνει η ψευδοαριστερα είναι να ελληνοποιήσει (sic) τους λάθρο και τα παιδιά τους … χμ, και να παντρολογήσει με ροζ πακετάκια συμβίωσης τους ομοφυλόφιλους, ροζ στελέχη της και μη ….
Και να που ήρθε χθες το θρασύτατο του Κ@νσταντόπ%λ% να μας πληροφορήσει ότι οι προεκλογικές εξαγγελίες του σύριζα για κατάργηση του μνημονίου ήταν «σχήμα λόγου».

Βέβαια τι άλλο περίμενες από άτομα «από τα οποία υπάρχει παντελής απουσία άσκησης οποιουδήποτε επαγγέλματος στο βιογραφικό τους …. 
Χμ, σαν τον υπουργό Παραγωγικής Ανασυγκρότησης Παναγιώτη Λαφαζάνη ο οποίος δεν υπήρξε ποτέ κάτι άλλο εκτός από επαγγελματικό κομματικό στέλεχος ή βουλευτής …  αλλά από την άλλη εργάζεται σκληρά υπέρ των συμφερόντων των δανειστών μας, δηλαδή της υπερεθνικής μαφίας του χρήματος, και, κατά της θρησκείας μας, κατά του λάου μας … όπως αποδεδείχθηκε τους τελευταίους μήνες, που το μόνο που τον έκαιγε ήταν να καταθέσει την τροπολογία … για την ανέγερση τζαμιού στην Αθήνα.
 
Η Τασία η ΜΑΝ-δ-ΑΜ ΧΡΙΣΤΟΦΙΛΟΠΟΥΛΟΥ
Έτοιμο το νομοσχέδιο για την ιθαγένεια, το εξήγγειλε η Τασία Χριστοδουλοπούλου
http://www.alterthess.gr/content/etoimo-nomoshedio-gia-tin-ithageneia-exiggeile-i-tasia-hristodoylopoyloy


Τασία μου … θυμάσαι πως ακριβώς το έλεγε ο ανεπανάληπτος  ο πάκης ο φαυλοπουλος ; … Χμ, … Ναι ! … ότι «καλωσορίζει στη χώρα τους μετανάστες που μεταλαμπαδεύουν στον ελληνικό, τον δικό τους πολιτισμό».A lady dressed in miniskirt is Nairobi is shamed by touts

https://www.youtube.com/watch?v=2LiJZyhtEdQ
 

Χμ, για σκέψου λέει να πέρναγε τυχαία από εκεί η Jazz-σια μας ….
Και κατά το ... αυτό ... Χμ, να έβγαιναν ... έξω κατσαρίδες και αράχνες γλυκιά μου !!!!
 

Και εδώ http://www.opengov.gr/ypes/?p=2633&cpage=1#comments ... πλάκωσε όλο το αλβαναριό ενώ οι καντηλανάφτες δημόσιοι υπάλληλοι του ανεβάζουν ότι σχόλια εξυπηρετούν την παγκοσμιοποίηση!

Καί ποιος θα τιμωρήσει τους μόνιμους ρουφι@νους του δημοσίου ;;;;
Κανείς !!!!
Εδώ καταγγέλλεις π.χ. τον τάδε έφορο και η καταγγελία σου μπαίνει στο  συρτάρι …. ή χάνεται … ή σκίζεται ….
Το ίδιο συμβαίνει στους δήμους … όπως και σε όλα τα υπουργεία … στα νοσοκομεία!!!
Παντού σε ότι το δημόσιο λειτουργει στην μπανανία μας!
 
Η λύση ;;;; / Γενικό σουτ …. στα λ@μογι@ … του δημοσίου /

Μόνο σουτ και έξω από την παράγκα  / Προφανώς επί δικαίων και αδίκων …
Αλλά πως αλλιώς μπορεί να γίνει;;;;;


Στην Ελλάδα, ενώ ο ΣΥΡΙΖΑ συνεχίζει να διαλύει την ελληνική κοινωνία και μέσω της καταστροφικής λιτότητας ….  με το επιχείρημα ότι αν δεν το κάνει θα αναλάβουν οι φασίστες της Χρυσής Αυγής, συγχρόνως υπερασπίζεται την επιβολή της παγκοσμιοποίησης και την άλωση του κράτους έθνους μέσω της άμεσης χορηγουμένης ελληνικής ιθαγένεια σε όποιον πατήσει το πόδι του μέσα στην χώρα μου … ( λες και η ελληνική ιθαγένεια είναι καμιά καρέκλα που την προσφέρουμε να κάτσει ο λαθρομετανάστης για να ξαποστάσει λιγάκι μέχρι να πάει στην ευχή του θεού ) …. Βέβαια όταν οι καθυστερημένοι και εγωιστές ψηφοφόροι του δεν θέλουν να δουν το αληθινό πρόσωπο της κυβέρνησης συριζΑΝΕΛ και βαυκαλίζονται με τις κόκκινες γραμμές τους  στην  ανθρωπιστική κρίση και … για την πρώτη έντιμη μάχη της κυβέρνησης πριν την τελική υποταγή της στις ορέξεις των γερμανών …. εγώ θα λέω ότι απλώς  … κάποια  λ@μογι@ ψήφισαν άλλα λ@μογι@ όταν τους έταξαν :   ΑΜΕΣΗ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΩΝ ΔΙΑΤΑΞΕΩΝ ΤΟΥ ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΟΥ- ΛΑΙΜΗΤΟΜΟΥ ΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ
http://www.iskra.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=19258:amanatidis-peitharxiko&catid=42:ergasiakes-sxeseis&Itemid=168


Η παραδοσιακή διάκριση ανάμεσα στην "αριστερά" και "δεξιά" δεν έχει πλέον κανένα νόημα…. ( εάν δεν το έχετε καταλάβει ακόμη)
Άσε τους
HEIL GAP… αυτοί δεν καταλαβαίνουν τίποτα θα έλεγε ίσως κάποιος ….
Χμ, θα  καταλάβουν βέβαια …. με την αύξηση του ΦΠΑ κατά 10% στα τρόφιμα …
Ναι σίγουρα  τότε θα καταλάβουν το τι σημαίνει πρώτη φορά ψευδοαριστερά … καθώς ο σύριζα θα καταφέρει να μας φέρει την επισιτιστική κρίση.Χμ, όπως ακριβώς εμείς οι Έλληνες βιώνουμε σήμερα τον γερμανικό σαδισμό στην Ελλάδα και την καταπίεση που αντικατοπτρίζει η στάση της Ευρωπαϊκής Ένωσης και του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου προς τους εργαζόμενους και τη νεολαία της πατρίδας μας … ώστε εκβιαζόμενοι να δεχτούμε να υποβληθούμε σε εξοντωτική  λιτότητα …. έτσι ακριβώς και οι αφρικανικοί λαοί βιώνουν τα ίδια και τα ίδια σκ@τ@ … χρόνια τώρα!!!!
Και δεν αναφέρομαι μόνο στον ευρωπαϊκό αποικιακό ζυγό , αλλά να ! επειδή έζησα στην υπέροχη μαύρη ήπειρο  … Χμ, σας μιλώ για τις πιο σύγχρονες μεθόδους ληστείας του εθνικού πλούτου των αφρικανικών κρατών, μέσω του ΔΝΤ.
PRISON ΒRΕΑΚ ΓΟΥΙΝΕΑ - ΕΛΛΑΔΑ σημειώσατε Strauss-Kahn
http://greek1.blogspot.com/2011/06/prison-r-strauss-kahn.html#axzz3Zjn5raWp

Οι μεταναστεύσεις στη Μεσόγειο, το οποίο προς το παρόν είναι μόνο ανθρωπιστικό ζήτημα (200.000 το 2014), θα συνεχίσει να αυξάνεται για να γίνει ένα σοβαρό οικονομικό πρόβλημα. Οι πρόσφατες αποφάσεις της ΕΕ να βυθίσει τα πλοία των δουλεμπόρων στη Λιβύη δεν θα χρησιμεύσουν για τον περιορισμό της μετανάστευσης, αλλά για να δικαιολογήσει νέες στρατιωτικές επιχειρήσεις για να διατηρήσουν το χάος στη Λιβύη - και όχι για να το λύσουν.
Οι πόλεμοι στο Αφγανιστάν και στο Ιράκ ήδη έχουν στοιχίσει τη ζωή σε τέσσερα εκατομμύρια ανθρώπους.
Η αρχή αυτού του στρατηγικού δόγματος μπορεί να συνοψιστεί ως εξής:
Ο απλούστερος τρόπος για να λεηλατούν τους φυσικούς πόρους μιας χώρας για μεγάλο χρονικό διάστημα δεν είναι να την καταλάβουν, αλλά να καταστρέψουν το κράτος.
Κανένα κράτος = Κανένας στρατός = Κανένας εχθρός = δεν υπάρχει ο κίνδυνος της ήττας.
Έτσι, αυτός είναι  λοιπόν ο στρατηγικός στόχος του στρατού των ΗΠΑ και της λοιπής συμμαχίας που οδηγεί, δηλαδή το ΝΑΤΟ, (συμπεριλαμβανομένης της χώρας μας εάν δεν το έχετε καταλάβει ακόμη ).
Τι συμβαίνει με τους πληττόμενους πληθυσμούς ;
Μα άνθρωποι δεν είναι πρόβλημα της Ουάσιγκτον.
Μπορεί πολλοί να αναγνωρίζουν τη γενοκτονία που διέπραξε η ευρωπαϊκή αποικιοκρατία, αλλά λίγοι θα παραδεχτούν αυτά τα τελευταία τέσσερα εκατομμύρια θανάτους παρόλο τις επιστημονικές μελέτες που τους πιστοποιούν.
Δεν είδαμε φαίνεται την εισβολή στην Λιβύη … ούτε τον #$%^& τον χονδροβενιζελο  … για αυτό φαίνεται δεν διαδηλώσαμε όταν η χώρα μας  έπαιρνε μέρος στην επιβολή του χάους στην αφρικανική αυτή χώρα ….

Και μιλάμε σήμερα για μετανάστευση;;;;
Γιατί, η μετανάστευση των Λίβυων είναι το αποτέλεσμα του στρατηγικού στόχου της  παγκοσμιοποίησης.
Και το πέτυχε!
Δεν υπήρξε ποτέ μια «δημοκρατική επανάσταση» στη Λιβύη, αλλά η σφαγή 160 000 Λίβυων, τρία τέταρτα εκ των οποίων ήταν άμαχοι, από τις βόμβες των συμμάχων με την καθοδήγηση «των ικάρων μας» από τα AWACS τον Μάρτιο του 2011 εάν δεν το θυμάστε ή δεν θέλετε να σας το θυμίζουν. 

Μα θα σας πουν κάποιοι ότι εμείς είμαστε οι καλοί … οι άλλοι είναι οι κακοί, … και δεν μπορεί να είμαστε συνένοχοι σε αυτή τη φρίκη.)

Είναι τρεις τέσσερεις εβδομάδες που ο κόσμος πληροφορήθηκε με τρόμο το θάνατο πάνω από 800 λαθρομεταναστών, που πνίγηκαν στη Μεσόγειο. Δεν μπορώ καν να φανταστώ τον τρόμο των πνιγμένων, την ώρα που οι πνεύμονές τους γέμιζαν με νερό.
Πολλοί αναγνωρίζουν ότι δεν υπήρχε τίποτα το τυχαίο με τους θανάτους αυτούς. 

Ήταν και αυτοί απλά ένα μέρος από τα εκατομμύρια των θυμάτων των εγκληματικών πολιτικών του πολέμου των ΗΠΑ και των ευρωπαϊκών δυνάμεων στη Μέση Ανατολή και τη Βόρεια Αφρική, οι οποίες έχουν θέσει σε κίνηση τη μεγαλύτερη μαζική μετανάστευση από τον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο.
Η πλειοψηφία των ατόμων που διανύουν το ταξίδι είναι από τη Συρία …. η δε Λιβύη είναι το κύριο σημείο διέλευσης. 

Αυτή είναι η πραγματικότητα για τις λεγόμενες «ανθρωπιστικές επεμβάσεις» σε αυτές τις χώρες …. «ανθρωπιστικές επεμβάσεις» που υποστηρίζονται από την ψευδο-αριστερά όπως θα θυμάστε …. (να όμως που ξέρω ότι εσείς δεν θυμάστε τίποτε) ….  κανονικά θα έπρεπε να θυμόσασταν τις εκκλήσεις της Ρένας Δούρου για επίθεση του ΟΗΕ κατά του πρόεδρου Ασαντ της Συρίας. 
http://www.syn.gr/gr/keimeno.php?id=23949Χμ, τότε ας θυμάστε:  Χμ, ότι τώρα οι πολιτικές λιτότητας του ΣΥΡΙΖΑ συνοδεύεται και με την υποστήριξή του προς τους ιμπεριαλιστικούς πολέμους που διεξάγονται από τις ΗΠΑ και τους Ευρωπαίους σύμμαχους  του στη Βόρεια  Αφρική και Μέση Ανατολή … έτσι σε συνέδριο για την άμυνα και την ασφάλεια που διοργανώθηκε από το Ελληνο-Αμερικανικό Εμπορικό Επιμελητήριο στην Αθήνα την Τρίτη, υπουργός Άμυνας των ΣΥΡΙΖΑνελ και ο ηγέτης των ΑΝΕΛ, Πάνος Καμμένος, δήλωσε ότι (με δικαιολογία την καταπολέμηση της τρομοκρατίας) η Ελλάδα θα επιτρέψει στο ΝΑΤΟ να χρησιμοποιεί τις στρατιωτικές βάσεις της για τους πολέμους στη Μέση Ανατολή. ( αυτός που θα άνοιγε τα σύνορα … και θα έστελνε όλους τους λάθρο μαζί με την ISIS στην καρδία της ΕΕ εάν δεν καταλήγαμε σε συμφωνία ή δεν ξέρω τι άλλη ανοησία ….
Α ... βρε βόδι@ μα τι ψηφίζετε τέλος πάντων;)"Η Ευρωπαϊκή Ένωση ετοιμάζεται να βομβαρδίσει στόχους στη Λιβύη για να σταματήσει τους μετανάστες από το να επιχειρήσουν να διασχίσουν τη Μεσόγειο Θάλασσα σε μικρές βάρκες. Ο συντονιστής της εξωτερικής πολιτικής της ΕΕ Federica Mogherini ενημέρωσε τα Ηνωμένα Έθνη και το Συμβούλιο Ασφαλείας τη πιο περασμένη Δευτέρα σχετικά με τα σχέδια «κεφάλαιο VII" ψήφισμα το οποίο θα δώσει το πράσινο φως του ΟΗΕ για τη χρήση βίας."
Η Ιταλία πρόκειται να λάβει την διοίκηση της επιχείρησης, ενώ τουλάχιστον 10 χώρες της ΕΕ θα συμβάλουν στρατιωτικά μέσα, συμπεριλαμβανομένης της Βρετανίας, της Γαλλίας και της Ισπανίας. Το ΝΑΤΟ θα ενημερώνεται για τις στρατιωτικές ενέργειες, αλλά αρχικά δεν θα εμπλέκει άμεσα.
Δεν είναι σαφές εάν το Συμβούλιο Ασφαλείας του ΟΗΕ θα εγκρίνει μια στρατιωτική αποστολή της ΕΕ στη Λιβύη χωρίς να έχει δώσει την έγκρισή της κάποια Λιβυκή οντότητα. Η Ρωσία και η Κίνα, που έχουν δικαίωμα βέτο, έχουν προτείνει δημοσίως ότι λυπούνται για τις ενέργειές τους το Μάρτιο του 2011, όταν δεν είχαν εμποδίσει το ψήφισμα του Συμβουλίου Ασφαλείας που έγινε η βάση της εκστρατείας βομβαρδισμού των ΗΠΑ-ΝΑΤΟ κατά της Λιβύης.
Ουδείς δυτικοευρωπαίος ηγέτης, απολύτως κανένας, δεν τόλμησε να εξετάσει δημοσίως το ότι οι «ισλαμιστικές» επιθέσεις που πλήττουν την Ευρώπη δεν είναι η επέκταση των πολέμων της «ευρύτερη Μέση Ανατολή», αλλά χρηματοδοτούνται από εκείνους που επίσης χρηματοδοτούν το χάος στην περιοχή αυτή.
Ταυτόχρονα, χρησιμοποιούνται ως πρόσχημα για την άρχουσα ελίτ για να προωθήσει τα ληστρικά συμφέροντα της.
Μια μαζική στρατιωτική επιχείρηση είναι υπό σύσταση, με τη συμμετοχή πολεμικών πλοίων, ελικόπτερων, μη επανδρωμένων αεροσκαφών και των Ειδικών Δυνάμεων, καθώς οι δυτικοευρωπαίοι επιδιώκουν να ανακτήσουν τον έλεγχο των πρώην αποικιών τους.
Λιβύη … 

Χμ, σε λίγα χρόνια αυτό ακριβώς θα γίνεται και επάνω σε εμάς τους έλληνες ….
Όταν πλέον θα έχουμε χάσει για τα καλά την πατρίδα μας και ως μέτοικοι ή μάλλον σαν λαθρομετανάστες θα κλαίμε και εμείς την μαύρη μοίρα μας … αναρωτώμενοι : «μα πως το χάψαμε το παραμύθι τους;;;»  πόσο ολιγόνοα όντα ήμασταν;;;  …. πιστεύοντας τα αντιρατσιστικά κηρύγματα των κυβερνώντων και μη εκτιμώντας ότι η  κατάσταση αυτή δεν έχει τίποτα κοινό με μια ιδεολογία και το ηθικό σχήμα της - τόσο της δεξιάς όσο και της  αριστεράς -  …. δεν αντιληφτήκαμε  ότι οι κυβερνήσεις μας μέσω του αντιρατσιστικού είχαν στόχο τον αποπροσανατολισμό ώστε να μπορέσουν να δικαιολογήσουν τη δική τους ενδοτική πολιτική που υποτασσόταν ολοκληρωτικά στα αιτήματα της παγκοσμιοποίησης για την εξάλειψη των γηγενών ευρωπαϊκών πληθυσμών και την αντικατάσταση μας με τριτοκοσμικούς μουσουλμάνους.

HEIL GAP (or mind the GAP)


Η Τα- CIA η ναζιάρα και άλλες ροζ ιστορίες! ΜΕΡΟΣ ΔΕΥΤΕΡΟFrom HEIL GAP (or mind the GAP)

Η Ξενοφοβική βία ξεσπά στις μεγαλύτερες πόλεις της Νότιας Αφρικής ενώ η Τα-cia  καβατζάρει τον κάθε λαθρομετανάστη σε οικήματα που τα έφτιαξε ο ελληνικός λαός με το υστέρημα του … αλλά σε καμιά περίπτωση δεν τα προόριζε για τους ξένους.
Θα μου πείτε τώρα …
Τι σκας τώρα … όλα στους τοκογλύφους θα πάνε!!!!
Ένας διαδηλωτής κρατά ένα πανό στο Γιοχάνεσμπουργκ στις 23 Απριλίου κατά τη διάρκεια συγκέντρωσης αρκετών χιλιάδων ανθρώπων για να διαμαρτυρηθούν κατά του πρόσφατου κύματος  των ξενοφοβικών επιθέσεις στη Νότιο Αφρική το Μάρτιο.
(GIANLUIGI GUERCIA / AFP) 6η Μάη 2015

Διαδηλωτές ενάντια στους ξένους  σκότωσαν επτά ανθρώπους στις μεγάλες πόλεις του Ντέρμπαν και στο Γιοχάνεσμπουργκ σε ένα κύμα βίας που σάρωσε τη Νότια Αφρική στα τέλη Απριλίου.
Περισσότεροι από 5.000, οι περισσότεροι από τους οποίους ήταν οικονομικοί πρόσφυγες, έφυγαν με λεωφορεία από τη χώρα πίσω στις χώρες καταγωγής τους. "Είναι καλύτερα να είσαι φτωχός από να κυνηγιέστε σαν τα σκυλιά, επειδή είστε ένας ξένος, είπε στο A.P.F. κάποιος από τη Δημοκρατία του Μαλάουι "Δεν θα πάω πίσω."
Οι διαδηλωτές βανδάλισαν … ξένες επιχειρήσεις, … και επιχειρήσεις της Νότιας Αφρικής ενώ ο στρατός αναγκάστηκε να αναπτυχτεί ως «έσχατη λύση».


Ο Πρόεδρος Jacob Zuma δήλωσε τη Δευτέρα στο Κοινοβούλιο της Νοτίου Αφρικής ότι ο στρατός θα παραμείνει στους δρόμους  μέχρι το τέλος του Ιουνίου. 
Οι αναλυτές έχουν τυπικά αποδώσει τις αιτίες αυτών των επιθέσεων στο διάχυτο συναίσθημα ότι οι ξένοι στερούν τις θέσεις εργασίας  από τους πολίτες της Νότιας Αφρικής και ακόμη ότι τους στερούν και από συζύγους για να παντρευτούν.
Η τελευταία φορά που οι αλλοδαποί επιτέθηκαν σε τέτοια κλίμακα ήταν το 2012, όταν 120 άνθρωποι σκοτώθηκαν και 7.500 εκδιώχτηκαν...
 

Το έναυσμα για το ξενοφοβικό ξέσπασμα του Απριλίου αποδίδεται σε ομιλία, του βασιλιά της φυλής των Ζουλού Zwelithini τον Μάρτη που κατήγγειλε ότι "οι μετανάστες θα πρέπει να πάρουν τις τσάντες τους και να πάνε από εκεί πού προέρχονται."

"Είναι σαφές ότι η κυβέρνηση του Εθνικού Αφρικανικού Κογκρέσου έχει χάσει τον έλεγχο πάνω στην κοινωνία και τώρα καταφεύγει σε ακραία μέτρα με τον ίδιο τρόπο που έγινε από το καθεστώς του απαρτχάιντ … καθώς η κρίση που αντιμετωπίζει νοτιοαφρικανική  κοινωνία είναι πρωτίστως μια πολιτική κρίση που γεννήθηκε από πολιτικούς, οι οποίοι έχουν αποτύχει να παρέχουν θέσεις εργασίας για τους ανθρώπους της Νότιας Αφρικής ….. ενώ στην πατρίδα μου το ‘ΕΓΩ’ του κυρίου Τσιπρα …. νομίζει ότι τα έχει καταφέρει και στον τομέα της απασχόλησης!!!!!!!!!  (πέρα των υπολοίπων αποτυχιών του) για αυτό άλλωστε και προσκαλεί με τον τρόπο του … ακόμη περισσότερους λαθρομετανάστες στην χώρα μας …..

Ενώ φαίνεται ότι οι δανειστές θέλουν μόνιμα μέτρα λιτότητας και, ως εκ τούτου δεν αρκούνται στις ευφάνταστες προτάσεις του κόσμου του κυρίου Βαρουφάκη όπως τα έσοδα από τη φοροδιαφυγή και την φοροαποφυγή στην Ελλάδα  μέσω πλαστικού χρήματος …  που τα θεωρούν έκτακτα μέτρα … διότι προφανώς οι δανειστές έχουν υπολογίσει ότι, προκειμένου να επιτευχθεί πρωτογενές πλεόνασμα … θα πρέπει η Ελλάδα να έχει μόνιμη λιτότητα … με τους πολίτες Έλληνες να τους «ακουμπάμε» τα χρήματα μας σε καθημερινή βάση, είτε τα διαθέτουμε - είτε όχι …. παράλληλα οι οι τράπεζες τους συζητούν την επιβολή εισφοράς επί του συνόλου των συναλλαγών πάνω από  500 € ...
Χμ, καθώς  η Αθήνα προωθεί την ιδέα της ειδικής εισφοράς επί των τραπεζικών συναλλαγών σε ποσοστό 0,1- 0,2 τοις εκατό, και την πρόταση της κυβέρνησης για του φόρο προστιθέμενης αξίας δύο βαθμίδων - ανάλογα με το αν η πληρωμή γίνεται σε μετρητά ή με κάρτα – ένας αμερικανός σκιτσογράφος συμβουλεύει τον πολύ κύριο Βαρουφακη … πως ίσως ήταν καλή ιδέα να χρησιμοποιήσει τις πιστωτικές κάρτες του για να πληρώσει με έκπτωση και τα χρέη της χώρας …. διερωτώμενος … μα πως και δεν το συνέλαβε «και αυτό» ο λαμπρός εγκέφαλος του κύριου υπουργού !
Και μια που μιλάμε για τον πολύ κύριο Βαρουφάκη που αν και εξακολουθεί να βρίσκεται σε σύγχυση σε μερικά πράγματα σχετικά με τον εαυτό του, και κυρίως εκείνη την ανώτερη διάνοια του, καλό θα ήταν να επισημάνουμε ότι ένα πρωτογενές πλεόνασμα επιτυγχάνεται με λιγότερο κρατικές δαπάνες … από ότι … με τη δημιουργία φορολογικών εσόδων.
Αυτό είναι ό, τι ζητούν οι πιστωτές μας. ( αλήθεια και χωρίς πλάκα !!!)
Κανένα νέο χρέος, δεν θα είναι ποτέ σε θέση να εξοφλήσει … τα παλαιά.
Αυτό δεν έχει να κάνει με την λιτότητα. -  εφ 'όσον η συλλογή των απαιτούμενων φορολογικών εσόδων δεν είναι παρά ευσεβείς πόθοι.
Η ελληνική κυβέρνηση δεν πιστεύει σε αυτά το αναμενόμενα φορολογικά έσοδα … όπως δεν πιστεύει και κάθε λογικός άνθρωπος …
Με δεδομένη και την πρώτη θέση διαφθοράς των εφοριών, συνεπάγεται ότι δεν θα συνεχίσει να εισρέει φρέσκο χρήμα, ότι δεν μπορεί να αυξηθεί η εισροή κεφαλαίων στην οικονομία μας.
Ποιος ξένος επενδυτής θα τοποθετήσει τα χρήματα σε μια οικονομία που ελέγχεται από το μακρύ απλωμένο χέρι ενός διεφθαρμένου συστήματος ;;;
Τι μαρξιστές  τώρα … τι καπιταλιστές  χθες … τι ριζοσπάστες ίσως αύριο … τι σημασία έχει ποιος υποτίθεται ότι κυβερνά μια διεφθαρμένη χώρα ;;;
Και για να σοβαρολογούμε ποιος επενδυτής είναι τόσο βλάξ να επενδύει σε μια χώρα που επί πέντε χρόνια τώρα κινδυνεύει να χρεοκοπήσει μη πληρώνοντας τα χρέη  της ;

Τώρα τι ;;; ο «Varoufuck» μας φταίει και για αυτό ή εμείς οι ίδιοι φέρουμε μερίδιο της ευθύνης ;
Ένα απλό γεγονός:
Η Ελλάδα θέλει να αναπτυχθεί και να ξεφύγει από το χρέος της!!!
Μάλιστα ωραίο ακούγεται και θα το επιθυμούσαμε όλοι μας …
Πώς όμως;
Με ποιο κεφάλαιο;
Με τους δημοσίους υπαλλήλους; τους συνταξιούχους ένα μέρος των οποίων αναγκάστηκε να βγει στην σύνταξη λόγω της ανεργίας που επικρατούσε στον τομέα τους και προπαντός με την μη σχεδιαζόμενη από κανένα οικονομία;
Ποτέ των ποτών!!!!!!!!!!!
Βέβαια σε αυτή τη χώρα είναι πάρε τον ένα και χτύπα τον άλλο ….
Μπορεί να λέμε καμιά κουβέντα παραπάνω για τον κύριο Βαρουφακη …. αλλά επειδή πρόσφατα ακούσαμε «το εξής τρελό» … για έναν ξεχασμένο «λέει» λογαριασμό του «γκαβού» που τον βρήκε ο Τσίπρας και έτσι πλήρωσε το ΔΝΤ και αλλά ευτράπελα …
Χμ, καλό είναι να ξεκαθαρίσουμε ότι στις 8 Μαΐου, λίγες μόλις ημέρες πριν από την καταβολή των οφειλόμενων 750 εκατομμύρια  € στο ΔΝΤ, ο κύριος Τσίπρας αναγκάστηκε να γράψει μια επιστολή, προς την επικεφαλής του ΔΝΤ κυρία Κριστίν Λαγκάρντ, προς τον κύριο Mario Draghi της ΕΚΤ και τον κύριο Γιούνκερ, ανακοινώνοντας τους ότι η κυβέρνησή του δεν θα μπορούσε να κάνει την πληρωμή χωρίς αποδέσμευση των κονδυλίων έκτακτης ανάγκης και θα προεπιλεγεί.
Ενώ η εφημερίδα καθημερινή έγραψε ότι ο Τσίπρας κάλεσε επίσης τον υπουργό  Οικονομικών των ΗΠΑ Τζακ Λιου για να τον ενημερώσει για την κατάσταση.
Και τελικά : «Η πληρωμή έγινε μόνο αφού η κυβέρνηση έλαβε 650 εκατομμύρια ευρώ από το λογαριασμό Ειδικών Τραβηχτικών Δικαιωμάτων που εκδόθηκε από το ΔΝΤ»


Έχουμε ακόμα περισσότερες ειδήσεις για την Ελλάδα. 
Περίπου το ένα τρίτο του Χριστιανοδημοκρατικού κόμματος της Άνγκελα Μέρκελ αντιτίθεται στην περαιτέρω ενίσχυση για την Αθήνα που σημαίνει ότι η καγκελάριος αντιμετωπίζει πρόβλημα ώστε να πείσει τους Γερμανούς  νομοθέτες να συνεχίσουν την στήριξη προς την Ελλάδα .
Εν τω μεταξύ, μια νέα έκθεση από την Γενική Συνομοσπονδία Εμπορίου και επιχειρήσεων δείχνει ότι κάθε ημέρα χωρίς συμφωνία κοστίζει στην ελληνική οικονομία  22.300.000 €.
Ηγετικές φυσιογνωμίες στο ΣΥΡΙΖΑ, συμπεριλαμβανομένων του πολιτικού απατεώνα κυρίου Τσίπρα, δικαιολογούν ως συνήθως τις δήθεν «κόκκινες γραμμές» παραμυθιάζοντας «το πόπολο» πως δεν θα χαριστούν σε συνομιλίες ενώ η πραγματικότητα είναι ότι από τότε που ανέλαβε την εξουσία ο ΣΥΡΙΖΑ, τον Ιανουάριο, έχει κάνει ό, τι είναι δυνατόν για να διασφαλίσει ότι θα αποπληρωθούν όλα τα δάνεια προς την Τρόικα και τους κατόχους ελληνικών  γραμματίων.

Ο κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ  έχει ήδη σημειώσει 14 ξεχωριστές αποπληρωμές του χρέους ύψους που αντιστοιχούν σε 13.200 εκατομμύρια ευρώ ή  1.200 ευρώ για κάθε άνδρα, γυναίκα και παιδί στη χώρα.
Τη Δευτέρα, οι Financial Times σχολίασαν ότι ο ΣΥΡΙΖΑ το περασμένο δεκαπενθήμερο είχε λάβει "έκτακτα μέτρα για να ξύσει μέχρι τον πάτο από τα αποθεματικά …. περιλαμβανομένης και της καταλήστευσης της τοπικής αυτοδιοίκησης".
Τον Απρίλιο, ο ΣΥΡΙΖΑ πέρασε στο κοινοβούλιο μια αυταρχική απόφαση, χωρίς καμία ψήφο, απαιτώντας όλες οι δημόσιες αρχές και οι επιχειρήσεις να συνεισφέρουν οικονομικά στην ελληνική Κεντρική Τράπεζα …. και τα παραδώσουν στα χέρια της ροζ κυβέρνησης.
Είναι προφανές πλέον ότι οι επίγονοι του Νικολάι Τσαουσέσκου διαπράττουν αυθαιρεσίες που δεν τις διανοήθηκε … ούτε η χούντα!!!!!!!   
Το διάταγμα επιβλήθηκε φυσικά αφού ήταν αίτημα από την ΕΕ, την ΕΚΤ και το ΔΝΤ.
Κάθε δεκάρα που λεηλάτησαν προκειμένου να κάνουν τις πληρωμές στους τοκογλύφους ανήκει στο ελληνικό κράτος!
«Μόνο αυτή την εβδομάδα ο ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ απαίτησαν από δεκάδες ελληνικές πρεσβείες να τους στείλουν πίσω τα τυχόν μη διατεθέντα κονδύλια και τα έσοδα από τις προξενικές πράξεις (όπως η χορήγηση θεωρήσεων, πληρεξούσια, κλπ). Ακόμη πρέπει να επιστραφούν και αχρησιμοποίητα τα κεφάλαια που προορίζονται για χαρτικά, προϊόντα καθαρισμού, κ.λπ., για τους επόμενους δύο μήνες.»
Χωρίς πρόσβαση σε εξωτερική χρηματοδότηση σχεδόν αδυνατούν να λειτουργήσουν ομαλά και οι τράπεζες της χώρας μας, η οικονομία στην Ελλάδα είναι πλέον επίσημα « και πάλι σε ύφεση». Η οικονομία συρρικνώθηκε κατά 0,2 % κατά τους τρεις πρώτους μήνες του έτους, μετά από τη  0,4 % συρρίκνωση της  κατά το τέταρτο τρίμηνο του 2014.
Κατά μέσο όρο, 59 μικρές επιχειρήσεις έκλειναν καθημερινά κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, με το 95 τοις εκατό του συνόλου των αιτήσεων για τραπεζικά δάνεια να απορρίπτεται.
Αυτό ακολουθεί μια κατάρρευση του ΑΕΠ περισσότερο από 25% κατά τα τελευταία τέσσερα χρόνια.
Σύμφωνα με την Ελληνική Συνομοσπονδία Εμπορίου και Επιχειρήσεων (ΕΣΕΕ), η οικονομία χρειάζεται  25 δισεκατομμύρια € μόνο για να ανακτήσει τις ζημίες που υπέστη από τον Δεκέμβριο.
Είναι μια αιμορραγία 22.300.000 € την ημέρα, με 613 θέσεις εργασίας να χάνονται κάθε μέρα από τότε που ανέλαβε τα καθήκοντά του ο ΣΥΡΙΖΑ- συνολικά περίπου 18.000 - κατά τη διάρκεια αυτής της ροζ περιόδου της «ψευδοαριστεράς» .
Χμ, εμείς όμως … οι Έλληνες δεν μασάμε … έτσι , με ρυθμό ρεκόρ, έχουμε αδειάσει τους τραπεζικούς λογαριασμούς μας περιμένοντας το Grexit», την υποτίμηση, και την  δραχμοποίηση!!!
Φαίνετε όμως ότι αρκετοί εξ ημών δεν προτίμησαν την φερέγγυα stroma bank ώστε να καταθέσουν τα μετρητά τους … στο παροιμιώδες στρώμα.
Αντ 'αυτού, όπως αναφέρει η εφημερίδα Telegraph, υπάρχει μια ελαφρά έκπληξη … ένα σημάδι ότι η Ελλάδα είναι στην δίνη ενός κλασικού τραπεζικού πανικού :

Οι πωλήσεις αυτοκινήτων τον Απρίλιο αυξήθηκαν κατά 47%.Οι άνθρωποι που ζουν σε μια χώρα που πλήττεται από χρηματοπιστωτική αναταραχή συχνά ανησυχούν για την ασφάλεια των χρημάτων τους.
Αν είναι σε μια τράπεζα, μπορεί να παγιδευτούν σε ελέγχους στην κίνηση κεφαλαίων ή να χαθούν μέσω της αφερεγγυότητας.
Καλύτερα, λοιπόν να τα πάρουν.
 
Αλλά το να προβαίνεις στην αγορά ενός αυτοκίνητου εν μέσω οικονομικής κρίσης/ύφεσης … καλά αυτό είναι χαρακτηριστικό ενηλίκων ατόμων;;;;;;;;;
Χμ …
Πάντα και αναπόφευκτα υποτιμούμε τον αριθμό των ηλίθιων ατόμων που κυκλοφορούν σε αυτή τη χώρα!
Ας περάσουμε όμως στα πρωτοσέλιδα της Τρίτης τα οποία είναι ακόμη χειρότερα.
Κατ 'αρχάς, είναι η είδηση ότι μέχρι κοινοβουλευτικός ομιλητής Νίκος Φίλης επιβεβαιώνει αυτό που το ΔΝΤ άφησε να διαρρεύσει Σάββατο: «χωρίς συμφωνία, η Ελλάδα θα χρεοκοπήσει στις 5 Ιουνίου».
Μέσω Reuters :
Η Ελλάδα δεν θα είναι σε θέση να προβεί στην πληρωμή προς το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο, η οποία καθίσταται ληξιπρόθεσμη στις 5 Ιουνίου, χωρίς μια συμφωνία με τους διεθνείς δανειστές της, , δήλωσε την Τετάρτη ο κοινοβουλευτικός ομιλητής της κυβέρνησης.
Η Αθήνα τον επόμενο μήνα αντιμετωπίζει πολλές πληρωμές συνολικού ύψους περίπου1,5  δισεκατομμυρίων  € στο ΔΝΤ και βρίσκεται σε συνομιλίες με την Ευρωπαϊκή Ένωση και το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο για μια συμφωνία:  «μετρητά-για-μεταρρυθμίσεις» πριν ξεμείνει από χρήματα.
Το έχουν πει πολλοί. Το οικονομικό «μοντέλο» της ελίτ της ΕΕ ακολουθεί είναι μια οικονομία για τον γύπα, με την έννοια, ότι χρειάζεται να της προσφέρονται θυσιαζόμενα αρνιά σε τακτική και συνεχή βάση προκειμένου να τροφοδοτήσει το Μολώχ των κρατών της κεντρικής Ευρώπης .
Οι έλληνες θα πρέπει να χρεώνονται όλο και περισσότερο, αλλιώς το σύστημα καταρρέει.
ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΣΤΗΘΗΚΕ ΕΝΑ ΓΙΓΑΝΤΙΑΙΟ ΣΥΣΤΗΜΑ Ponzi
Και φυσικά, η αναγκαία συνέπεια αυτού του γεγονότος είναι ότι οι οφειλέτες γίνονται φτωχότεροι, ενώ η "δανειστής" πλουτίζει. Με κάθε κόστος, συμπεριλαμβανομένης της εξαθλίωσης, καθώς ολόκληρα έθνη εξαναγκάζονται με όλα τα δυνατά μέσα …. στη μεταφορά του πλούτου τους προς τον δανειστή.
Είναι καιρός επιτέλους τόσο  η ελληνική κυβέρνηση όσο και ο αφελής ελληνικός λαός να δει ότι αυτό είναι ένα παιχνίδι.
Τώρα επειδή τελευταία ακούγονται πολλά … και ένα από αυτά είναι η πτώχευση εντός της ΕΕ.
Οι νομικοί και πολιτικοί μηχανισμοί για την αντιμετώπιση της Ελλάδας σαν πτωχυμένης χώρας είναι σαφείς. Οι ευρωπαϊκές συνθήκες δηλώνουν κατηγορηματικά ότι η συμμετοχή στην Ευρωζώνη είναι μη αναστρέψιμη, εκτός εάν μια χώρα αποφασίσει να αποχωρήσει όχι μόνο από το ενιαίο νόμισμα, αλλά από ολόκληρη την ΕΕ. Αυτό είναι το πολιτικό μήνυμα που οι κυβερνήσεις της ΕΕ θέλουν να ενσταλάξουν και στους ίδιους τους πολίτες και τους οικονομικούς επενδυτές.
Αν η Ελλάδα χρεοκοπήσει, τότε η ΕΕ θα είναι νομικώς και πολιτικά δικαιολογημένη για να επιμείνει ότι το ευρώ παραμένει το μόνο νόμιμο χρήμα της χώρας μας. 
Ακόμη και αν η ελληνική κυβέρνηση αποφασίζει να πληρώσει τους μισθούς και τις συντάξεις με την εκτύπωση των δικών της IOUs ή με «νέες δραχμές», τα  Ευρωπαϊκά Δικαστήρια θα αποφανθούν ότι όλες οι εγχώριες απαιτήσεις και οι τραπεζικές καταθέσεις θα πρέπει να αποπληρωθούν σε ευρώ. Αυτό, με τη σειρά του, θα αναγκάσει μια προεπιλογή εναντίον των Ελλήνων πολιτών, καθώς και των ξένων πιστωτών, επειδή η κυβέρνηση δεν θα είναι σε θέση να πληρώσει σε ευρώ την αξία των ασφαλισμένων καταθέσεων στις ελληνικές τράπεζες.
Έτσι, μια ελληνική χρεοκοπία εντός του ευρώ, πέρα από το ότι επιτρέπει στο  ΣΥΡΙΖΑ να τηρήσει τις προεκλογικές του υποσχέσεις, θα προκαλέσει ακόμα μεγαλύτερη λιτότητα στους έλληνες ψηφοφόρους του από ό, τι υπέμειναν στο πλαίσιο του προγράμματος της τρόικας. Σε εκείνο το σημείο, η κατάρρευση της κυβέρνησης θα καταστεί αναπόφευκτη. Αντί την πολυπόθητη σε όλους μας έξοδο της πατρίδας από την ευρωζώνη, θα βγει … ο ΣΥΡΙΖΑ από την ελληνική κυβέρνηση.
Συμπέρασμα : Από τη στιγμή που ο Τσίπρας συνειδητοποιεί ότι οι κανόνες του παιχνιδιού ανάμεσα στην Ελλάδα και την Ευρώπη έχουν αλλάξει, η συνθηκολόγηση του θα είναι απλώς θέμα χρόνου.
Χμ, όταν η υπόλοιπη Ευρώπη θα συνειδητοποιήσει ότι οι μόνοι δικαιούχοι  της ελληνικής ένταξης στην ΕΕ ήταν οι τραπεζίτες … η Ελλάδα θα έχει γίνει «κρανίου τόπος» … το υπόλοιπο της ΕΕ θα αναγκαστεί να πληρώσει για όλες τις τράπεζες ... για τα επισφαλή δάνεια και για την προεπιλογή της Ελλάδας … ενώ όποιος δάνεισε αυτά τα χρήματα που τα δημιούργησε εκ του μηδενός πληκτρολογώντας κάποιους αριθμούς σε μια οθόνη υπολογιστή … θα έχει προλάβει να πάρει πίσω ένα κομμάτι της ψυχής του Έλληνα και την ψυχή της πατρίδας μας … και όλα τα άλλα είναι μ@λ@κιες …….
Κατά τα αλλά :
Χμ, εμείς οι Έλληνες δεν θέλουμε την λιτότητα ….
Αλλά από την άλλη δεν θέλουμε να αποχωρήσουμε και από το ευρώ ….
Ναι μισούμε την  τρόικα και τους γερμανούς, αλλά λατρεύουμε το να συναλλασσόμαστε με το ευρώ ….  εμείς οι Έλληνες παραπονιόμαστε για την λαθρομετανάστευση και την μαζική εισβολή ισλαμιστών τριτοκοσμικών στα χώματα μας αλλά δεν κάνουμε και κάτι για να τους σταματήσουμε.
Ζούμε σε ένα ψυχρό και ανόητο κόσμο που απλά δεν αντιλαμβάνεται ότι δεν είμαστε παρά ένας ακόμη κόκκος άμμου σε μια έρημο του τίποτα, σε μια καταχνιά που μας σκεπάζει ….
Ζούμε και συμπεριφερόμαστε τόσο στον ίδιο μας τον εαυτό…  όσο και στους άλλους με μια αφηρημένη σκληρότητα που μας κάνει να νομίζουμε ότι δεν μπορούμε να κατορθώσουμε τίποτα στην πραγματικότητα …
Πως όλα είναι δίχως νόημα ….
 Ότι η ζωή έτσι και αλλιώς θα συνεχιστεί, αν θα είμαστε σε θέση να το αποκαλούμε ζωή … αυτό που θα ζούμε.
HEIL GAP (or mind the GAP)

       Κ Α Λ Ο    Κ Α Λ Ο Κ Α Ι Ρ Ι