Σάββατο, 27 Ιουνίου 2015

Ένα δημοψήφισμα θα αλλάξει τις γενοκτόνες αποφάσεις 5 χρόνων που στερούν απο τον Ελληνικό λαό την ελευθερία και την εθνική και οικονομική του ανεξαρτησία;...

Αντί οι "χρεοκοπημένοι" λαοί να γλείφουμε τους "δολοφόνους" μας για να μας "σώσουν" με δανεικά, πρέπει να τους πάμε στα δικαστήρια ως συνεργούς σε έγκλημα τοκογλυφίας με διαστάσεις εγκλήματος κατά της ανθρωπότητας, εφόσον έχουμε χιλιάδες νεκρούς, εξαιτίας των συνεπειών αυτού του εγκλήματος.

...πρέπει να βρούμε τη σωστή στρατηγική, η οποία θα ενώσει τα θύματα των τοκογλύφων μεταξύ τους και δεν θα τα διχάσει ...Τη στρατηγική, η οποία δεν θα δώσει συμμάχους στους τοκογλύφους, επειδή αυτός ο οποίος αντιδρά το κάνει με λάθος τρόπο και εναντίον άλλων θυμάτων.

Η σωστή στρατηγική είναι να αποδείξουμε δύο διαφορετικά πράγματα ...Δύο πολύ απλά και διαφορετικά πράγματα. Το πρώτο είναι ότι το ελληνικό χρέος το δημιούργησαν παρανόμως οι τοκογλύφοι και οι γερμανικές εταιρείες και το οποίο ήταν στο τέλος ΜΗ ΒΙΩΣΙΜΟ. (Πρώτη παρανομία)

Το δεύτερο, που πρέπει να αποδείξουμε, είναι ότι η διεφθαρμένη ηγεσία τής Ευρωπαϊκής Ένωσης, γνωρίζοντας το μη βιώσιμο του χρέους, ενήργησαν εις βάρος των ευρωπαϊκών συμφερόντων. Λειτουργώντας αυτή η προδοτική ηγεσία ως "μπρόκερ" τοκογλύφων, που παίρνει προμήθεια από δάνεια, ΑΝΑΓΚΑΣΕ τους Ευρωπαίους να δανείσουν μια χρεοκοπημένη χώρα. (Δεύτερη παρανομία).

Αυτά τα δύο "φτάνουν" για το ιδανικό σενάριο που θέλουμε να κάνουμε, προκειμένου να στρέψουμε τους Ευρωπαίους ως σύνολο εναντίον των τοκογλύφων και να πάψουμε να είμαστε εμείς ο στόχος τους. Κάθε επιπλέον αποδείξεις επιπλέον κατηγοριών είναι περιττές, γιατί θα "μπερδέψουν" την κατάσταση και δεν θα προσφέρουν τίποτε απολύτως ...Σε άλλες υποθέσεις και σε άλλες Επιτροπές μπορεί να αναζητηθεί η "συνέχεια", αλλά εδώ δεν έχουν κανένα νόημα.

Ποιο είναι το ιδανικό "σενάριο";


...Να δρομολογήσουμε τη στρατηγική εκείνη, η οποία θα φέρει τους δανειστές απέναντι στους τοκογλύφους ...


Το σενάριο εκείνο, που - εξαιτίας μας - οι τοκογλύφοι θα πρέπει να εξηγήσουν στους δανειστές γιατί τους πήραν τα χρήματά τους για τα δικά μας χρέη. Για να γίνει αυτό, πρέπει η Ελλάδα να προχωρήσει σε μια προσυνεννοημένη στάση πληρωμών απέναντι στους δανειστές. Να συνεννοηθεί προηγουμένως μαζί τους, ώστε η στάση πληρωμών - με το αιτιολογικό τού ΜΗ ΒΙΩΣΙΜΟΥ - να μην τους στρέφει εναντίον της, αλλά εναντίον τής συμμορίας αυτής, η οποία έκανε τη γενική απάτη ...Την απάτη τόσο εις βάρος της Ελλάδας όσο και εις βάρος των Ευρωπαίων. Οι τοκογλύφοι της Wall Street είναι δυνατόν να απομονωθούν από τους δανειστές ...Το κόλπο τής "Τρόικα", που βάζει θύτες και θύματα μαζί, πρέπει να "σπάσει" ...Το ΔΝΤ των Αμερικανών τοκογλύφων δεν πρέπει να είναι μαζί με τους Ευρωπαίους δανειστές.

Αυτό είναι το όλο κόλπο.


Το σύνθημα της μάχης είναι ένα:

Η ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΑΠΟΠΛΗΡΩΣΕΙ ΤΟ ΠΑΡΑΝΟΜΟ ΧΡΕΟΣ ΤΗΣ.
Η ΕΛΛΑΔΑ, ΟΜΩΣ, ...ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ ΤΗΣ
ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΠΙΣΩ.Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ