Παρασκευή, 12 Ιουνίου 2015

Σώρρας-Δαβίτη Τα 600 δις των Εβραίων που θα διαμελίσουν την Ελλάδα...«"Σχέδιο Καλλικράτης"... η υπέρτατη προδοσία» Το «Σχέδιο Καλλικράτης», ο νόμος περί Ιθαγένειας και η καταγραφή του δημοσίου κεφαλαίου είναι κομμάτια από το ίδιο «πάζλ». Κάποιοι μεθοδεύουν την διάλυση του ελληνικού κράτους.

Τα ''θαύματα'' πλέον στην εποχή του ιντερνέτ κρατούν λιγα χρόνια και αρκουν λιγα λεπτα ή μια ωρα 1.46 λεπτα για να ξεφτιλιστούν οι θαυματοποιοί….

Κάποτε στην εποχη της ΕΡΤ και ΥΕΝΕΔ κρατούσαν χρόνια και έβγαζαν ''Ηρωες'' Γλετσους, ''Εθνάρχες'' Καραμαληδες,''Γέρους Δημοκράτες'' Παπανδεφιαλτες κλπ κλπ ..

.... Κατάλαβαν πως είμαστε ΗΛΙΘΙΟΙ με περικεφαλαία μεγαλύτερη του Κολοκοτρώνη και μπορούμε να γεμίσουμε στάδια για τον ΓΑΠ,τον Σωρρα,τον Αλεξ κλπ.

ΔΕΙΤΕ το video ΟΛΟΚΛΗΡΟ ( μια ώρα 1.46 και θα σας ξυπνήσει ειδικά προς το τέλος) και μετά  βάλετε το μυαλό να λειτουργήσει ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΣ το κείμενο:"Σχέδιο Καλλικράτης"... η υπέρτατη προδοσία

Δείτε πρώτα και μετα ας διαβάσετε πως ειναι το να ακολουθεις φελλούς δεν κερδίζεις τίποτε. Μόνο ΖΗΜΙΑ μπορείς να κάνεις.

Ας βάλουμε το μυαλό μας να δουλέψει επιτέλους και ΟΧΙ το συναίσθημα μόνο του και ας κάνουμε ότι περνά από το μυαλό και το χέρι μας Επιτέλους...

Ydrohoos Fnous
Οι Έλληνες πρέπει να είναι σε διαρκή και μόνιμη επαγρύπνηση, σεβόμενοι την τελευταία εντολή ενός Συντάγματος, το οποίο σήμερα βρίσκεται αντιμέτωπο με έναν "θανάσιμο" κίνδυνο. Πρέπει οι Έλληνες να είναι ανά πάσα στιγμή έτοιμοι να προκαλέσουν "τρικυμία", προκειμένου να "πνίξουν" τους προδότες. Οι προδότες, οι οποίοι, όπως δείχνουν τα πράγματα, δεν πρόκειται να σταματήσουν πουθενά και ο λαός θα πρέπει να είναι σε πλήρη ετοιμότητα για να τους αντιμετωπίσει. Κάποιοι θα τραβήξουν το "σκοινί" στα άκρα και πρέπει να γνωρίζουν ότι στα άκρα δεν υπάρχει έλεος. Το ίδιο το Σύνταγμα δεν προβλέπει κανένα έλεος. Ας το γνωρίζουν από τώρα, γιατί θα το αντιμετωπίσουν σύντομα, αν δεν υποχωρήσουν στις άθλιες μεθοδεύσεις τους.

Γι' αυτόν τον λόγο κάνουμε
και μια ύστατη έκκληση στη Δικαστική Εξουσία να παρατήσει για λίγο το "ιερό" καθήκον της να μετράει τα φραγκοδίφραγκα των μισθών της και ν' ασχοληθεί και λίγο με τον νόμο. Να ασχοληθεί και λίγο με την προστασία του Συντάγματος. Να κάνει αυτό για το οποίο πληρώνεται να κάνει και να μην πληρώνεται γι' αυτό που κάνει. Να καλέσει μερικούς πολιτικούς στα γραφεία της και να τους προειδοποιήσει για την παρανομία όλων αυτών που μεθοδεύουν. Να τους απειλήσει ακόμα και με φυλάκιση με την κατηγορία της απόπειρας κατάλυσης του Συντάγματος και της ανατροπής του Πολιτεύματος. Καλό θα είναι να χτυπήσει μερικά "καμπανάκια" για κάποιους μελλοντικούς πραξικοπηματίες, πριν αρχίσουν να χτυπάνε οι "καμπάνες" για όλους τους υπεύθυνους και άρα και για την ίδια.

Οι λαϊκές "καμπάνες", οι οποίες δύσκολα αντιμετωπίζονται. Οι "καμπάνες", οι οποίες είναι θέμα χρόνου να ακουστούν στην απειλούμενη πατρίδα μας. Μια πατρίδα η οποία έχει δείξει μέσα στον χρόνο ότι πάντα βρίσκει τα απαραίτητα αποθέματα δυνάμεων να αντιδράσει έστω και την τελευταία στιγμή. Είναι προφανές ότι όλοι αυτοί εκτός όλων των άλλων αγνοούν και την ιστορία αυτής της πατρίδας. Ξεχνάνε το πιο απλό πράγμα. Στην Ελλάδα δεν ψάχνεις να βρεις τον "μπελά" σου γιατί τις περισσότερες φορές...καταφέρνεις και τον βρίσκεις. Είναι "αγαθό" το οποίο παρέχεται σε αφθονία σε αυτούς που το αναζητούν. Αυτό γινόταν πάντα και είναι μαθηματικά βέβαιο ότι θα γίνει και πάλι...

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:
"Σχέδιο Καλλικράτης"... η υπέρτατη προδοσία  05-11-2010.