Τρίτη, 23 Ιουνίου 2015

Aυτό που έγινε δεν έχει καμμία διαφορά απο μια χρεοκοπία

Του Καθηγητή Γ.Ζουγανέλη8 δις ευρώ φέσι και παράταση μνημονίου απο τα Οικονομικά Kοράκια της Αθήνας.


Νέα μνημόνια δεν θα υπάρχουν, παρά μόνο παρατάσεις… μνημονίων


O Πρωθυπουργός του Επονείδιστου Σκυψίματος

Εγκλωβισμένη στο Τάφο της είναι η Ελλάδα


Η Αριστερά της Νέας Κατοχής έκανε τον Babylino Πρωθυπουργό. Αυτή την Αριστερά δεν θα τη ξεχάσει ποτέ η Ελλάδα. Είναι μια Αριστερά με δεξιό περιτύλιγμα και “εισηγμένη” απο το εξωτερικό.

Ο “γύψος” απο τη χώρα δεν έφυγε ποτέ.

Το ΣΥΡΙΖΑ με ψευτιές έγινε κυβέρνηση και με κοροιδία έθαψε τη χώρα. Οι πράξεις του ΣΥΡΙΖΑ έχουν συνέπεια προς την προιστορία του σαν αντιπολίτευση και σαν κυβέρνηση.

Ψεύτες και λαοπλάνοι μέχρι αηδίας.

Το ότι είναι και άσχετοι βοηθάει, αφού οι άσχετοι με το αντικείμενο τους έχουν πάντα μειωμένες αντιστάσεις σε ότι ζητούν τα αφεντικά. Για το λόγο αυτό βλέπετε παντού σε θέσεις - αποφάσεων άτομα άσχετα με το αντικείμενο που διαχειρίζονται. Αυτό δεν αφορά μόνο την Παιδεία, τη Βιομηχανία, την Έρευνα και τη Ανάπτυξη αφορά και τη Οικονομία και τη Διοίηκηση και πολλά άλλα.

Μια Συμφωνία Ντροπής και Ανικανότητας με Ψυχοπαθητικές Προεκτάσεις


Το πρόβλημα της Ευρωζώνης και των ΗΠΑ ήταν να μη πληρωθούν τα CDS και να ολοκληρωθούν μερικές ακόμη γεωστρατηγικές κινήσεις στη περιοχή. Χρειάζονται λίγο ακόμη χρόνο για να τακτοποιηθούν όλα. Η κυβέρνηση τους έκανε το χατήρι.

Η Ελλάδα με τη νέα συμφωνία θα βυθισθεί σε μεγαλύτερη οικονομική ύφεση αφού θα εξανεμισθούν τα κέρδη των επιχειρήσεων και τα ελάχιστα περισσευούμενα των συνταξιούχων σε αποπληρωμές δανείων, δηλαδή στην ανάπτυξη των άλλων.

Τα χρήματα για επενδύσεις που τάζουν οι δανειστές για να χρυσώσουν τη συμφωνία - πλυντήριο του Τσίπρα (αν ψηφιστεί το καταγέλαστο αποτέλεσμα της ξεκωλιάδας των 5 μηνών συζήτησης) θα πάνε και πάλι στις γνωστές τσέπες των επιτηδείων.

Τα 35 δις για τα οποία μιλάνε τα ΜΜΕ των εφοπλιστών, αυτών που ακόμη και τώρα δεν πληρώνουν φόρους με τις πλάτες της “Αριστεράς”, αφορούν ΟΛΗ την ΕΕ όχι μόνο την Ελλάδα. Δεν τα λένε καλά ως συνήθως. Άμα οι δανειστές δεν πιέζουν για να αποπληρώσουν οι πλυντηριάρχες τα δάνεια τους και η κυβέρνηση πάσχει απο άννοια τότε πληρώστε εσείς…

Ο Τσίπρας κάνει business. Ξυπνείστε

Η δήθεν Αριστερά των Ψευτών του ΣΥΡΙΖΑ, αφού δηγμιούργησε επίτηδες μια ασφυκτική κατάσταση στη χώρα ώστε να δικαιολογήσει τις κωλοτούμπες που θα έκανε αργότερα σε όσα είχε τάξει,
  • συνεχίζει να μη φορολογεί τα αφεντικά της χώρας που έχουν και τα ΜΜΕ (εφοπλιστές και εγολάβους). Κατάργηση φοροαπαλλαγών σε όλους εκτός απο αυτούς.
  • συνεχίζει να κρατάει τους μισθούς σταθερούς αλλά αυξάνει κρατήσεις, εισφορές κλπ.
  • δεν καταργεί κανένα φόρο. το ΕΝΦΙΑ είναι εδώ. Το ΕΚΑΣ είναι εδώ. Ο Λαφαζάνης είναι αλλού. Θα φύγει και αυτός πλούσιος απο τη πολιτική;
  • συνεχίζει να μη καταργεί τις πρόωρες συντάξεις αυτών των χιλιάδων που τις πήραν απο τα παράθυρα (είναι νόμος, τα παιδιά του συστήματος πρέπει πάντα να έχουν μισθό και να κάθονται να φιλοσοφούν τους καραμπιέδες που έφαγαν τη προηγουμένη).
  • βάζει έλεγχο στη κίνηση κεφαλαίων με έμμεσα τρόπο (δεν το καταλάβατε κάν πως το έκανε). Θα σας τα πούν άλλοι σε άλλα άρθρα.
  • αποδέχτηκε το επονείδιστο χρέος και τη νομική ισχύ των προηγουμένων μνημονίων συμφωνώντας σε επέκταση του τελευταίου μνημονίου (νέο μνημόνια δεν θα υπάρχει θα παίζουμε με τις επεκτάσεις)
  • δεν συμφώνησε καμμία αναδιαπραγμάτευση ή αναδιάρθρωση του χρέους. Το ξέχασε.

Αυτοί οι ψεύτες του ΣΥΡΙΖΑ δεν θα έσχιζαν τα μνημόνια; Tώρα σχίζουν εσάς.

Στο καθρέφτη κοιτάζεσθε καμμιά φορά; Να κοιτάζεσθε.

Αυτό που γίνεται στην Ελλάδα δεν διαφέρει απο μια οργανωμένη χρεοκοπία μιας κοινωνίας. Η Ελλάδα βαδίζει πρός τα χειρότερα. Στο τέλος θα είναι χάσιμο χρόνου να ασχολείται κανείς με αυτή. Σαν χώρα ήδη τρώει φτύσιμο απο παντού.

Χρεοκοπία ίσον πτώχευση. Εσείς πλουτίζετε; Όχι. Άρα πτωχεύετε. Με τις λέξεις θα παίζουμε ή με τις παρατάσεις – κηδεία του Τσίπρα;

Στη συνέχεια της ιστορίας θα υπάρξει το γνωστό θέατρο… βόμβες, φωτιές, οι Τούρκοι στο Αιγαίο, καμμιά απόδραση κλπ Ξέχασα έχουμε και το τσίρκο στη Βουλή. Τη καταψήφιση της συμφωνίας για σκλάβους και των κερδών και εξαιρέσεων για τους Άρχοντες. Ελπίζω το “γυφταριό” να μη ξεπεράσει τους 181 ψήφους και έχουμε άλλα προβλήματα.

Αυτοί που ήταν στη πλατεία, θα πάνε στη Βουλή τώρα να ζητοκραυγάζουν;

Η Ελλάδα είναι χάσιμο χρόνου πλέον. To κατάφεραν.


Θα πέσει πολύ ξύλο. O ΓΑΠ δύο φορές έχει γλυτώσει το ξύλο. Άμα τις μαζέψει ένας μετά θα γίνει συνήθειο…

Να κάνουν στην άκρη.


ΠΗΓΗ
ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗ:Α.Τ.