Δευτέρα, 1 Ιουνίου 2015

Μην ξεχνάς ποτέ σου !!...

Του Αγίου Πνεύματος σήμερα, και εύχομαι να φωτιστεί κάθε σκιερή πλευρά του Νού και της ψυχής μας...Να μας βοηθήσει να βρούμε τον χαμένο μας εαυτό, να ραγίσουν και να σπάσουν οι μάσκες που η κοινωνία ανάγκασε ίσως κάποιους να τις φορέσουν, και να απογυμνωθούν μπροστά στο Φώς!!!

Γιατί όπως έλεγε ο Πασκάλ...
...Όλη μας τη ζωή θέλουμε να ζούμε στο μυαλό των άλλων, σε μια φανταστική ζωή, και μέλημά μας είναι να δείξουμε στους περίοικους ότι είμαστε κάποιοι άλλοι ..προσπαθούμε με όλες μας τις δυνάμεις να συντηρήσουμε αυτούς τους άλλους μας εαυτούς, που αρέσουν στους κατοίκους της πόλης και πάντα ξεχνάμε τον αληθινό.. εκείνο που δεν αποχωριζόμαστε ποτέ!
Εκείνον που κοιμόμαστε μαζί και βλέπουμε τα ίδια όνειρα! και όπως λεει και το τραγούδι.....ξύπνα...γιατί θα χάσεις τ' όνειρο! Πλάθουμε σκιές....Σκιές πάνω στη γη, σκιές στα μάτια, σκιές στην καρδιά, σκιές στη σκέψη! Αυτός είναι ο άνθρωπος!


Ιδού ο άνθρωπος!
Σκιερός σε όλο του το μεγαλείο! άνθρωπε της σκιάς μην ξεχνάς ποτέ σου....όσες σκιές και αν πλάσεις, μία είναι μόνον εκείνη που φωτίζει τα βήματά σου όταν αυτά σε τρέχουν επάνω στο μονοπάτι της σιωπής...
ΞΥΠΝΑ!!! Αρχή καλοκαιριού σήμερα....Και αν κάποιοι μας το ετοιμάζουν να είναι ζοφερό, μόνο με την ενδυνάμωση της ψυχής και του πνεύματος θα μπορέσεις να αντισταθείς και να επιβιώσεις....Γίνε δυνατός και αληθινός και μη φοβάσαι τίποτα....


Ντιάνα Ζηκοπούλου.

Διαμόρφωση : Α.Τ.

...Μερικά κείμενα δεν χρειάζονται
''ετικέτα''...
οι  άγγελοι ζούν ανάμεσά μας...