Σάββατο, 27 Ιουνίου 2015

Τότε ήταν ο "ηλίθιος" Παπανδρέου, ο οποίος με την "ηλιθιότητά" του απειλούσε το Ευρώ, εμφανίζοντας τους Έλληνες σαν "ηλιθίους". Τώρα είναι ο "τρομοκράτης" Τσίπρας, ο οποίος με τις απειλές του για "κούρεμα" απειλεί τις εύθραυστες ευρωπαϊκές οικονομίες με χρεοκοπία, εμφανίζοντας τους Έλληνες σαν "τρομοκράτες".

Όπως κάποτε χρησιμοποίησαν τον Παπανδρέου με το "δημοψήφισμα", για να τρομάξουν τους Ευρωπαίους, προκειμένου να δεχθούν τον δανεισμό της Ελλάδας, έτσι χρησιμοποιούν και σήμερα τον Τσίπρα, για να δεχθούν το καταστροφικό "κούρεμα", το οποίο θα οδηγήσει αναγκαστικά σε έναν δικό τους δανεισμό.

Τότε ήταν ο Γάλλος Σαρκοζί, ο οποίος "πρωταγωνιστούσε", τώρα είναι η δική του υπουργός οικονομικών - και άρα μύστης τού σχεδιασμού - Γαλλίδα Λαγκάρντ. Τότε ήταν ο "ηλίθιος" Παπανδρέου, ο οποίος με την "ηλιθιότητά" του απειλούσε το Ευρώ, εμφανίζοντας τους Έλληνες σαν "ηλιθίους". Τώρα είναι ο "τρομοκράτης" Τσίπρας, ο οποίος με τις απειλές του για "κούρεμα" απειλεί τις εύθραυστες ευρωπαϊκές οικονομίες με χρεοκοπία, εμφανίζοντας τους Έλληνες σαν "τρομοκράτες".

Τότε η λύση ήταν να δανείσουν οι Ευρωπαίοι τα χρήματά τους στους "ηλίθιους" Έλληνες, τώρα η λύση είναι να δανειστούν οι Ευρωπαίοι αμερικανικά χρήματα, για να γλιτώσουν από τις συνέπειες της "ηλιθιότητας" των Ελλήνων...
Είναι λοιπόν ολέθριο λάθος να επιζητούμε "κούρεμα" του "παράνομου", του "επονείδιστου" και του "αθέμιτου" χρέους, εφόσον αυτό μας φέρνει σε σύγκρουση με τους λαούς και είναι κάτι το οποίο δεν μας συμφέρει. Το γεγονός ότι εμείς το "βρήκαμε" "επονείδιστο" ή "αθέμιτο", δεν μας νομιμοποιεί απέναντί τους. Οι λαοί μας δάνεισαν τα χρήματά τους και αυτά τα χρήματα πρέπει να προστατευτούν. Πρέπει να προστατευτούν, γιατί το δικό μας "κούρεμα" θα είναι για τους λαούς αυτούς ένα "φέσι", το οποίο μπορεί κι αυτό με τη σειρά του να είναι "παράνομο", "επονείδιστο" και "αθέμιτο". Όταν απαιτούμε "κούρεμα" - και μάλιστα με θράσος - λες και μας έφταιγαν οι λαοί που δεν μπορέσαμε μόνοι μας να διαχειριστούμε τα δικά μας προβλήματα, γινόμαστε καί μισητοί καί άδικοι.

Άδικοι, γιατί εμείς έπρεπε να "πιστολιάσουμε" εξ' αρχής τους τοκογλύφους και τους απατεώνες, πριν αναγκαστούν οι Ευρωπαίοι να μας βοηθήσουν για το δικό μας σφάλμα ή τη δική μας αδυναμία. Από τη στιγμή λοιπόν που οι απατεώνες τοκογλύφοι έχουν στήσει την "άμυνά" τους και έχουν "τρυπώσει" ανάμεσα στους δανειστές, εμείς πρέπει να ανοίξουμε την "άμυνα" αυτή. Αυτός ήταν κι ο λόγος που έφεραν το ΔΝΤ στην Ευρώπη ...Ήταν θεμελιώδες για τους απατεώνες τοκογλύφους της Wall Street να "τρυπώσουν" ανάμεσα στους Ευρωπαίους δανειστές ...Ήταν θεμελιώδες να μπορούν να ρυθμίζουν τις εξελίξεις, προκειμένου να μην τα "βρουν" οι Ευρωπαίοι μεταξύ τους ...Ήταν θεμελιώδες γι' αυτούς να προσπαθήσουν να αναπτύξουν κάποια στοιχειωδώς κοινά συμφέροντα μ' αυτούς, προκειμένου να μπορούν να αμύνονται από τις ενστικτώδεις αντιδράσεις των Ελλήνων. Γι' αυτόν τον λόγο άλλωστε οι Σιωνιστές τοκογλύφοι έβαλαν επικεφαλής τού "Αμερικανικού" ΔΝΤ τον "Ευρωπαίο" Σιωνιστή Στρος Καν και έφεραν το αμερικανικό "εργαλείο" σε συνεργασία με τον "Έλληνα" Αμερικανοσιωνιστή Παπανδρέου.

Η άμυνά τους ήταν τέλεια. Σε μια "Τρόικα" των τριών μερών έλεγχαν απόλυτα τα δύο μέρη, αν σκεφτεί κάποιος ότι - εκτός από το ΔΝΤ - και η ΕΚΤ ήταν δική τους ...Ήταν το "χωράφι" τού Σιωνιστή Τρισέ και στη συνέχεια του Ντράγκι τής Goldman Sachs. Εφόσον λοιπόν αυτοί κατάφεραν σε πρώτη φάση να "κρυφτούν" σε Τρόικες - συγκρουόμενων συμφερόντων—, εμείς πρέπει αυτές να τις διχάσουμε. Χαμένοι από "χέρι" είμαστε, όταν στεκόμαστε σαν οφειλέτες απέναντι σε ένα ενιαίο "μπλοκ" δανειστών κι απατεώνων. Πρέπει να "σπάσει" η Τρόικα και να αλλάξουν οι επιμέρους συμμαχίες. Πρέπει να απομονωθεί το ΔΝΤ των τοκογλύφων και να καταγγελθεί η ΕΚΤ των επίορκων, για να μείνουν μόνοι τους οι Ευρωπαίοι δανειστές. Αυτό είναι εύκολο να γίνει, γιατί άλλα είναι τα συμφέροντα του ΔΝΤ των τοκογλύφων και άλλα αυτά των δανειστών. Άλλες σχέσεις πρέπει να έχουμε με το ΔΝΤ και άλλες με τους λαούς της Ευρώπης, οι οποίοι εξαναγκάστηκαν να φορτωθούν τα "βάρη" μας.

Δεν μπορείς να στήνεις ένα εθνικό "φράγμα" άμυνας, όταν από πίσω σου ο άλλος στήνει ενδοτική "αντλία", για να καλύπτει την προσωπική του προδοσία. Αυτό κάνει ο Σαμαράς εις βάρος των προσπαθειών τού Τσίπρα και για την ασφάλειά του έχει "παραδοθεί" εξ' ολοκλήρου στο "έλεος" των τοκογλύφων. Σαμποτάρει συνειδητά τις εθνικές προσπάθειες, για να εξασφαλίσει την προσωπική του επιβίωση. Ήδη άρχισε να αποκαλύπτει τις "σκέψεις" του περί Κυβέρνησης Εθνικής Σωτηρίας, όμοια με αυτήν του τραπεζίτη Παπαδήμου ...Ήδη ακούγεται το όνομα του διαδόχου του Στουρνάρα. Δικές του είναι αυτές οι σκέψεις; ...Όχι βέβαια ...Απλά ανέλαβε να μεταφέρει σαν ελληνική "ιδέα" αυτά, τα οποία οι τοκογλύφοι τής Λέσχης Μπίλντερμπεργκ σχεδιάζουν για την Ελλάδα και προετοιμάζουν το "έδαφος". Γι' αυτόν τον λόγο μαζεύτηκε στις Βρυξέλες όλο το προδοτικό χαφιεδαριό τής Ελλάδας. Ανέβηκαν, για να διαβεβαιώσουν τους τοκογλύφους ότι μπορούν από κοινού να παραλάβουν το πολιτικό "πτώμα" τού Τσίπρα, χωρίς να παρουσιαστεί κενό εξουσίας ...Θα υπογράψουν τα "πάντα" για τα "πάντα".

Η Ευρώπη αυτήν τη στιγμή κινδυνεύει ...Κινδυνεύει η Δημοκρατία της ...Κινδυνεύει η ανεξαρτησία της ...Κινδυνεύει η ελευθερία των λαών της ...Κινδυνεύουν τα δικαιώματα των πολιτών της. Έχει πέσει στα "χέρια" προδοτών, οι οποίοι δεν διστάζουν να "ρίχνουν" δημοκρατικά εκλεγμένες Κυβερνήσεις ...Στα "χέρια" τοκογλύφων, οι οποίοι δεν διστάζουν να "ξεκοκαλίζουν" ολόκληρα κράτη ...Στα "χέρια" μπρόκερ, οι οποίοι "πουλάνε" δάνεια, προφανώς με ποσοστά. Μπορεί κάποιος έστω να φανταστεί για τι κέρδη μπορούμε να μιλάμε για ανθρώπους σαν την Λαγκάρντ, τον Γιούγκερ ή τον Μοσκοβισί σε περίπτωση που μπορέσουν και "φορτώσουν" την Ευρωπαϊκή Ένωση με ένα ΜΝΗΜΟΝΙΟ αξίας άνω των δέκα τρισεκατομμυρίων ευρώ; ...Μιλάμε για δάνειο πάνω από 10,000 δισεκατομμύρια, το οποίο θα το φέρουν στην Ευρώπη τα λαμόγια τύπου Λαγκάρντ και Γιούγκερ. Είναι δυνατόν τέτοιο έγκλημα, το οποίο θα ταλαιπωρεί γενιές ολόκληρες Ευρωπαίων, να το κάνουν τζάμπα; Η Ευρώπη θα παραδοθεί στις ΗΠΑ σαν "σφάγιο" και κάποιοι από τώρα τρίβουν τα χέρια τους για τα πρωτοφανή τους κέρδη. Πέρασαν οι εποχές που οι μεγάλες προδοσίες γίνονταν για τριάντα αργύρια. Τώρα οι προδότες μετράνε δισεκατομμύρια και χρεώνουν και στα θύματά τους τη φύλαξή τους.


Η Ελλάδα, όσο κι αν αυτό φαίνεται παράξενο - υπό τις δυσμενείς σήμερα συνθήκες για την ίδια—, είναι η μόνη δύναμη που μπορεί να σώσει την Ευρώπη. Μπορεί να την σώσει, γιατί είναι η μόνη που μπορεί να "διασπάσει" την Τρόικα και ταυτόχρονα να "στείλει" το ΔΝΤ από εκεί που "ήρθε". Αν δεν το κάνει η Ελλάδα, δεν μπορεί να το κάνει κανείς άλλος. Το ΜΕΓΑΔΑΝΕΙΟ, το οποίο θα καταστρέψει για πάντα την Ευρώπη και θα την παραδώσει ως αποικία χρέους στις ΗΠΑ είναι έτοιμο να υπογραφεί. Η "παράσταση" με τον Τσίπρα και με την Ελλάδα να "ματώνει" - προς γνώση και συμμόρφωση όλων των αντιδραστικών λαών - είναι έτοιμη να ολοκληρωθεί. Ήδη το "ψέλλισε" ο Γερμανός Χέλμουτ Σμιτ - σαν "Νέστορας", που έχει τη "σοφία" να "βλέπει" πράγματα - ..."Η Ευρώπη έχει "ανάγκη" ένα δάνειο, για να σώσει την οικονομία της".

Οι Ευρωπαίοι δεν θα έχουν πολλές ευκαιρίες να σωθούν από την αμερικανοσιωνιστική τοκογλυφική λαίλαπα, αν δεν συστρατευτούν με τους Έλληνες. Εξαιτίας τής "παγιδευμένης" Ελλάδας τούς "έφαγαν" ήδη ένα τρισεκατομμύριο ευρώ και εξαιτίας και πάλι της Ελλάδας θα τους φορτώσουν ένα ΥΠΕΡΔΑΝΕΙΟ, του οποίου το "κοντέρ" κανένας δεν ξέρει πού θα σταματήσει. Πρέπει η Ελλάδα να εξασφαλίσει τη συμμαχία των ευρωπαϊκών λαών, για να σωθεί η Ευρώπη από τις αμερικανικές "ερπύστριες" του χρέους. Αντί οι "χρεοκοπημένοι" λαοί να γλείφουμε τους "δολοφόνους" μας για να μας "σώσουν" με δανεικά, πρέπει να τους πάμε στα δικαστήρια ως συνεργούς σε έγκλημα τοκογλυφίας με διαστάσεις εγκλήματος κατά της ανθρωπότητας, εφόσον έχουμε χιλιάδες νεκρούς, εξαιτίας των συνεπειών αυτού του εγκλήματος.Η ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΝΙΚΗΣΕΙ, ΓΙΑΤΙ Η ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΠΙΒΙΩΣΕΙ.ΛΑΘΟΣ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΔΩΣΑΝ ΣΤΗΝ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ ΕΛΛΑΔΑ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ ΥΠΕΡΔΥΝΑΜΗΣ.
Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ, ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ ΚΙΟΛΑΣ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΕΙΛΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΕΙ ΤΟΥΣ ΣΥΜΜΟΡΙΤΕΣ, ΩΣ ΑΤΟΜΑ, ΟΤΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΣΤΕΙΛΕΙ ΣΤΑ ΔΙΕΘΝΗ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ.ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΤΑ "ΑΤΟΥ".