26 Ιουν 2015

Ανοικτή επιστολή στη Ζωή Κωνσταντοπούλου και στην Επιτροπή Αλήθειας τού δημοσίου χρέους


Γράφει ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΡΑΪΑΝΟΥ


...Απαλλάξτε την Ελλάδα από το χρέος.


Ο μόνος τρόπος.


O κακός στρατηγός είναι αυτός, ο οποίος θα κερδίσει πολλές και εντυπωσιακές μάχες ...και θα χάσει τον πόλεμο.
Ο καλός στρατηγός είναι αυτός, ο οποίος θα κερδίσει έναν μεγάλο πόλεμο με μικρές και όσο το δυνατόν πιο ταπεινές μάχες.
Ο άριστος στρατηγός είναι αυτός, ο οποίος θα κερδίσει τον Κόσμο ολόκληρο χωρίς καθόλου μάχη.


Τέτοιου είδους γενικές σκέψεις έρχονται στον νου κάποιου, ο οποίος περιμένει εξελίξεις σ' ό,τι αφορά τη μάχη που δίνεται για την επιβίωση του λαού μας. Μια τέτοια σημαντική για την εθνική επιβίωσή μας μάχη δίνεται και από τη Βουλή και την Πρόεδρό της ...Μια μάχη εναντίον αυτών, οι οποίοι "άλωσαν" και διέλυσαν την πατρίδα μας και αν θέλουμε να σωθούμε, πρέπει να τη δώσουμε μέχρι τέλους ...Μια μάχη, που - όπως και όλες οι μάχες - απαιτεί μια στρατηγική. Από το σημείο αυτό ξεκινούν και οι απορίες μας...

...Η Πρόεδρος της Βουλής γνωρίζει τι κάνει; Γνωρίζει πώς να χειριστεί αυτήν τη μάχη; Σε αυτές τις περιπτώσεις δεν αρκεί η γενναιότητα και η αυτοθυσία. Η γενναιότητα και η αυτοθυσία ήταν πάντοτε το "άλλοθι" των κακών στρατηγών. Σε αυτές τις περιπτώσεις μόνον το αποτέλεσμα μετράει και αυτό είναι πάντα το ζητούμενο για έναν στρατηγό ...Το μοναδικό ζητούμενο ...Το "Κούγκι" δεν είναι καλό αποτέλεσμα όσο εντυπωσιακό κι αν είναι, γιατί δεν δίνει νίκη σε κανέναν πόλεμο.

Παρακολουθώ με μεγάλη προσοχή τις φιλότιμες προσπάθειες της Προέδρου τής Βουλής για την εξεύρεση λύσης και δεν καταλαβαίνω τι κάνει τόσο η ίδια όσο και οι συνεργάτες της. Μαζεύουν αποδεικτικά στοιχεία, χωρίς να έχουν κάποια στρατηγική.

Μαζεύουν κομμάτια από "παζλ", χωρίς να έχουν στο μυαλό τους σχηματισμένη την "εικόνα" που θέλουν να παράγουν. Αποδεικνύουν αυτά, τα οποία ήδη γνωρίζει ο κόσμος και των οποίων η απόδειξη είναι μεν σημαντική, αλλά αδιάφορη, εφόσον δεν οδηγεί κάπου συγκεκριμένα. Γιατί αδιάφορη; ...Γιατί είναι άλλο πράγμα να "χτίζεις" ένα οικοδόμημα πάνω σε ένα οικόπεδο και άλλο πράγμα να μαζεύεις "υλικά" οικοδομής, μετατρέποντας το οικόπεδο σε "μάντρα" ...Είναι άλλο πράγμα να μαζεύεις τις "πόρτες" που σου χρειάζονται για την κατασκευή ενός οικοδομήματος και άλλο πράγμα να μαζεύεις "πόρτες" γενικώς και να τις στοιβάζεις ...Είναι άλλο πράγμα να μαζεύεις τα "τούβλα" που σου χρειάζονται για να "χτίσεις" και άλλο πράγμα να μαζεύεις υλικά οικοδομών γενικώς.

Το πρώτο απαιτεί έναν σχεδιασμό μηχανικού και το δεύτερο ένα ταλέντο ενός γύφτου. Γιατί το λέμε αυτό; ...Γιατί μαθαίνουμε τα πάντα για το χρέος, αλλά δεν ξέρουμε το βασικό που χρειαζόμαστε γι' αυτά τα στοιχεία και είναι η χρηστική τους αξία. Μαθαίνουμε για "διάφορα" και δεν ξέρουμε το βασικό, που είναι το "ζητούμενο" αυτής της επιτροπής. Απ' ό,τι φαίνεται δεν υπάρχει κάποιο "σενάριο" ...Ένα "σενάριο" εγκλήματος, πάνω στο οποίο να δουλεύεις και να συγκεντρώνεις στοιχεία που να το αποδεικνύουν. Δεν φαίνεται στην περίπτωσή μας να υπάρχει ένας "μηχανικός", ο οποίος να έχει ένα "σχέδιο", το οποίο θα το "γεμίσουν" τα στοιχεία. Τι σημαίνει "σχέδιο" σε αυτήν την περίπτωση; ...Σχέδιο είναι ότι, ...εκεί όπου περπατούσε ο ανύποπτος άνθρωπος Χ, του επιτέθηκε στον δρόμο ο άνθρωπος Ψ και τον σκότωσε, γι' αυτόν τον λόγο και με αυτόν τον στόχο ...Αυτό, δηλαδή, το οποίο πάντα αναζητά όποιος εξετάζει ένα έγκλημα ...Το θύμα, τον θύτη, το κίνητρο και την απόδειξη.

Αυτό το "σενάριο" για την επιτροπή τής Βουλής, η οποία αναζητά την αλήθεια για το χρέος, δεν το γνωρίζουμε. Δεν γνωρίζουμε τι θέλει ν' αποδείξει. Βλέπουμε να συγκεντρώνει στοιχεία, αλλά αυτό από μόνο του δεν φτάνει. Δεν "μαζεύεις" ό,τι είναι παράνομο, απλά για να γεμίζεις με νέα φύλλα έναν φάκελο. Παράνομο είναι και το να μην πλήρωνε τις κλήσεις τής τροχαίας ο Διοικητής της ΕΛΣΤΑΤ εκείνη την εποχή ...Θα το βάλουμε κι αυτό στον φάκελο τού χρέους; Γι' αυτόν τον λόγο είναι απαραίτητο το "σενάριο". Συγκεντρώνουμε μόνον εκείνα τα στοιχεία, τα οποία "εξειδικεύουν" την έρευνά μας και μας βοηθάνε να αποδείξουμε ό,τι πολύ συγκεκριμένο μάς χρειάζεται. Δεν ανοίγουμε τις πόρτες τής Επιτροπής σε όλους όσους έχουν να μας πουν κάτι γενικώς. Καλούμε όσους με την μαρτυρία τους εξυπηρετούν αυτό, το οποίο θέλουμε να αποδείξουμε ...Αυτό, το οποίο όταν αποδειχθεί θα φέρει κέρδος και το οποίο μπορεί να μας σώσει ...Μας ενδιαφέρει, για παράδειγμα, να αποδείξουμε ότι το ελληνικό χρέος είναι ΠΑΡΑΝΟΜΟ και δεν μας ενδιαφέρει αν είναι αθέμιτο ...Μας ενδιαφέρει να αποδείξουμε ότι είναι ΜΗ ΒΙΩΣΙΜΟ και όχι αν είναι επονείδιστο.

Για να αποδείξεις ότι είναι ΠΑΡΑΝΟΜΟ, ψάχνεις στον τρόπο με τον οποίο δημιουργήθηκε. Αν ένα μεγάλο ποσοστό του πήγε στους Γερμανούς, οι οποίοι με διαφθορές "ξεφορτώνονταν" στην Ελλάδα προμήθειες, είναι φανερή η παρανομία τού χρέους. Ελέγχεις προμήθειες ψηφιακών κέντρων, υποβρυχίων, αρμάτων μάχης κλπ.. Για την παρανομία του πρέπει να καλέσεις τους Χριστοφοράκους και τους άλλους προμηθευτές των διαπλεκομένων να δώσουν κατάθεση. Με αυτές τις καταθέσεις αποδεικνύεις το ΠΑΡΑΝΟΜΟ του χρέους. Αφού το αποδείξεις αυτό, πηγαίνεις στο επόμενο βήμα, που είναι το ΜΗ ΒΙΩΣΙΜΟ. Αν το συνολικό μέγεθος του χρέους, που το καθιστά ΜΗ ΒΙΩΣΙΜΟ οφείλεται σε αλλοίωση της πιστοληπτικής ικανότητας της χώρας μέσω παράνομων Swap, τότε εκεί πρέπει να εστιάσεις το ενδιαφέρον σου. Ποιοι και με ποιον τρόπο δανείζονταν πέρα από τα όρια "συναγερμού"; Ποιοι είχαν την εξουσία να κλείσουν τους "συναγερμούς"; Σε αυτήν την περίπτωση καλείς τους Παπακωνσταντίνου, τους Προβόπουλους και όποιους άλλους γνώριζαν και μεθόδευαν τα Swap, τα οποία αλλοίωναν την πιστοληπτική ικανότητα της χώρας.

Όλα αυτά είναι πολύ εύκολο ν' αποδειχθούν. Οι περισσότερες υποθέσεις διαφθοράς βρίσκονται είτε στα συρτάρια τής Προέδρου τής Βουλής είτε στη διάθεση της Δικαιοσύνης και θα πρέπει η Επιτροπή της Βουλής να την πιέσει προς την κατεύθυνση της ολοκλήρωσης των εργασιών της. Στους φακέλους αυτούς πρέπει να προστεθούν και οι φάκελοι εκείνοι, οι οποίοι εντελώς παράνομα βγήκαν στην "πιάτσα" για "νομιμοποίηση" μέσω της "διαπραγμάτευσης". Για παράδειγμα, οι "φάκελοι" της Siemens - οι οποίοι εκ του πονηρού μπήκαν σε εξωδικαστικές διαπραγματεύσεις - πρέπει να πάνε στη Δικαιοσύνη μαζί με τους "φακέλους" των προμηθειών των Υπουργείων Άμυνας, Μεταφορών κλπ. και να "δικαστούν". Αν με τα αντικειμενικά κριτήρια της Δικαιοσύνης όλα αυτά τα στοιχεία οδηγήσουν σε καταδίκες των ξένων εταιρειών, ευνόητο είναι ότι αυτές οι καταδίκες αποδεικνύουν το ΠΑΡΑΝΟΜΟ του χρέους.

Από εκεί και πέρα είναι εύκολο να αποδειχθεί και το ΜΗ ΒΙΩΣΙΜΟ του. Ακόμα και "μακροσκοπικά" είναι ορατό αυτό. Δεν μπορεί να είναι βιώσιμο ένα τόσο μεγάλο χρέος, το οποίο "φορτώθηκε" σε έναν τόσο μικρό λαό με ένα ΑΕΠ σαν το ελληνικό. Δεν είναι δυνατόν η αναλογικά τεράστια Αργεντινή να οδηγείται στη χρεοκοπία για 40 δις δολάρια και η Ελλάδα να θεωρείται ικανή να αποπληρώσει χρέος 350 δις. Δεν είναι δυνατόν να υπήρχαν "δανειστές", οι οποίοι να πίστευαν ειλικρινά ότι η Ελλάδα τής εποχής των αποφάσεων μπορούσε να αποπληρώσει τέτοιο δάνειο. Άρα; ...Άρα οι "δανειστές" δεν είναι αθώοι τού αίματος ...Δεν είναι άσχετοι και αφελείς ...Κάπου αλλού προσέβλεπαν. Πού αλλού; ...Στους υπόλοιπους Ευρωπαίους. Αφού δηλαδή εξάντλησαν όλη τη γκάμα των τοκογλυφικών απατών στην Ελλάδα, στο τέλος πήγαν να "φορτώσουν" τη ζημιά στους υπόλοιπους Ευρωπαίους.

Μελετούμε την ανακοίνωση της Προέδρου τής Βουλής με τη λήξη τής πρώτης διερευνητικής φάσης τής επιτροπής στην οποία προεδρεύει και ειλικρινά δεν καταλαβαίνουμε τι θέλει να πει. Ξεκινάει από τα αδιάφορα και καταλήγει στα αυθαίρετα. Μας θυμίζει τα άλματα της λογικής που οδηγούν σε αυθαίρετα συμπεράσματα και τα οποία "κατήγγειλαν" οι πρόγονοί μας ..."Ράβδος εν γωνία, άρα βρέχει". Στο κείμενο των συμπερασμάτων καταλήγει ότι ..."η Ελλάδα δεν πρέπει να πληρώσει το χρέος", γιατί - όπως υποστηρίζεται - "είναι παράνομο, αθέμιτο, επονείδιστο". Πώς "καλύπτεται" αυτή η "απόσταση"; Πώς "βρέχει"; Επειδή η "ράβδος" είναι "επονείδιστη", "παράνομη" και "αθέμιτη"; Πώς μπορεί να τα υποστηρίξει αυτά σε μια υπόθεση αδικίας και ποιο ακροατήριο σκοπεύει να "κατακτήσει" με το δίκιο της; Τα συζήτησε όλα αυτά με τους δανειστές της; Πώς "κολλάνε" όλα αυτά τα πράγματα μεταξύ τους; "Μάντρα" ασύνδετων επιχειρημάτων φτιάχνει η Επιτροπή τής Βουλής ή "χτίζει" μια στρατηγική; Πάνω σε ποιο "σενάριο" εγκλήματος μπορούν όλα αυτά να λειτουργήσουν μαζί; Πώς μπορεί να λειτουργήσει το "παράνομο" και το "επονείδιστο" μαζί και σε ποιο "σενάριο" γίνεται αυτό;

Το οποιοδήποτε χρέος μπορεί να χαρακτηριστεί απ' αυτόν που το οφείλει ως "επονείδιστο" ή "αθέμιτο" και να απειλεί να μην το πληρώσει. Ο καθένας από την πλευρά του "βλέπει" τα πράγματα όπως τον βολεύουν. Η ΕΛΣΤΑΤ πού "κολλάει" σε αυτήν τη στρατηγική; "Ανακατεύουν" τον Γεωργίου και τη Γεωργαντά και όλους τους υπόλοιπους της ΕΛΣΤΑΤ, για να αποδείξουν τη μεθόδευση της ένταξής μας στο Μνημόνιο. Αυτό είναι πράγματι μια εγκληματική πράξη, αλλά σε ένα "σενάριο" για τη διαχείριση του χρέους σε τι μπορεί να βοηθήσει; Σε τι θα βοηθήσει στην εθνική προσπάθεια για σύγκρουση με τους εχθρούς μας; Σε τι θα βοηθήσει στην εθνική προσπάθεια για εξασφάλιση συμμάχων στον αγώνα εναντίον των τοκογλύφων. Ας κάνουν μια άλλη επιτροπή με αντικείμενο την εισαγωγή μας στο Μνημόνιο ...Μια άλλη Επιτροπή διερεύνησης της προδοσίας τού λαού. Το αντικείμενό της, όμως, θα ενδιαφέρει μόνον τον ελληνικό λαό και όχι το διεθνές πρόβλημα του ελληνικού χρέους.

Τι σημαίνει αυτό; ...Ότι η αποπληρωμή τού χρέους στους διεθνείς δανειστές είναι πρόβλημα με διεθνείς προεκτάσεις και ως τέτοιο πρέπει να αντιμετωπιστεί. Τέτοια θέματα, δηλαδή, φτάνουν στο διεθνές ακροατήριο να τα "κρίνει" και συνήθως περνάνε μέσα από τα διεθνή δικαστήρια. Όταν χρωστάς σε τρίτους, σε τι μπορεί να σε βοηθήσει το γεγονός ότι το χρέος το έκαναν οι "δικοί" σου, επειδή ήταν ανεύθυνοι ή προδότες; Είναι σαν να λες σε κάποιον, που του κατέστρεψες το αυτοκίνητο, ότι δεν θα τον αποζημιώσεις, γιατί τη ζημιά την έκανε ο γιος σου, καθώς ήταν μεθυσμένος και εσύ διαφωνείς με αυτήν του τη συνήθεια. Τι τον νοιάζει τον τρίτο τι κάνεις εσύ με τον γιο σου; Ως εκ τούτου το "σενάριό" σου - και για να έχει κάποια πιθανότητα επιτυχίας - πρέπει να "εστιάζει" σ' αυτούς τους τρίτους και όχι κάπου αλλού ...Πρέπει να έχει εξ' αρχής μια σφικτή "δομή" και να μην "πλατειάζει". Να είναι εύκολα κατανοητό και πολύ εύκολο στην περιγραφή του, εφόσον πρέπει να εξασφαλίσει γρήγορα και εύκολα συμμάχους. Οι έννοιες πρέπει εξ' αρχής να είναι περιορισμένες, προκειμένου να μην χάνεται το ειδικό τους "βάρος" για την εξυπηρέτηση του ειδικού "σεναρίου".

...Το ΜΗ ΒΙΩΣΙΜΟ φτάνει και περισσεύει ...Το ΠΑΡΑΝΟΜΟ σε αυτήν τη φάση είναι χρήσιμο για την εύκολη δρομολόγηση του επιθυμητού "σεναρίου", έστω και χωρίς να είναι απαραίτητο για την τελική "πρόταση". Χρήσιμο είναι για τον διαχωρισμό των ιδιοτήτων των πρωταγωνιστών. Δεν μπορείς να μιλάς για Παρανομίες - και άρα για Εγκλήματα - και να μην "δείχνεις" τους παράνομους και τους εγκληματίες. Τους έχει διαχωρίσει αυτούς η Επιτροπή Χρέους; ...Έχει διαχωρίσει τους δανειστές από τους απατεώνες οι οποίοι "δάνειζαν"; ...Έχει διαχωρίσει ποιοι από την Τρόικα είναι δανειστές και ποιοι απατεώνες, που κρύβονται ανάμεσα στους δανειστές; ...Έχει εντοπίσει την απάτη πάνω στην οποία θα στηριχθεί, για να δώσει νομιμότητα στην αντίδρασή της; Αναγκαστικά δεν πρέπει να το κάνει αυτό; Πώς αλλιώς θα γίνει; Θα αφήνει να υπονοείται μια "απάτη" και ο καθένας θα καταλαβαίνει ό,τι θέλει με βάση τις γνώσεις που έχει; Θα μιλάς για απατεώνες και δεν θα μπορείς να τους "δείξεις" στο ακροατήριο; Όλα αυτά πρέπει να τα περιγράψει η ίδια και αφού τα επεξεργαστεί, πρέπει να τα κάνει δεδομένα κοινά για όλους.

...Άλλο πράγμα οι απατεώνες, οι οποίοι έκαναν ΠΑΡΑΝΟΜΙΕΣ και δημιούργησαν ΜΗ ΒΙΩΣΙΜΟ χρέος και άλλο πράγμα οι δανειστές, οι οποίοι παγιδεύτηκαν από τις ηγεσίες τους και αναγκαστικά το πλήρωσαν ...Άλλο πράγμα οι πονηροί τοκογλύφοι, οι οποίοι έκαναν τα κρυφά swaps και άλλο πράγμα οι ανύποπτοι λαοί, οι οποίοι αναγκάστηκαν να δώσουν τις "αποταμιεύσεις" τους για το χρέος αυτό. Η Ελλάδα με τους πρώτους έχει διαφορές και όχι με τους δεύτερους. Η Ελλάδα πρέπει να φέρει την κατάσταση στο επίπεδο εκείνο, ώστε να "συμπλεύσει" με τους Δανειστές της, προκειμένου αυτοί να πάρουν πίσω τα χρήματα από τους Απατεώνες. Πρέπει να διαχωριστούν οι Απατεώνες - οι οποίοι με τα χρήματά τους δημιουργούσαν χρέη - από τους Δανειστές - οι οποίοι με τα χρήματα τους ξεπλήρωσαν χρέη—. Η Ελλάδα δεν μπορεί με μια απλή άρνηση πληρωμής να "τιμωρήσει" τους απατεώνες, γιατί αυτοί έχουν ήδη πληρωθεί. Με την άρνηση πληρωμής το "κόστος" μετακινείται στους δανειστές και αυτό δεν συμφέρει πρώτα απ' όλους την Ελλάδα.

Λάθος είναι η προσπάθεια για τη διαγραφή τού χρέους.


Λίγες ημέρες πριν η Λιθουανή πρόεδρος Ντάλια Γκριμπαουσκάιτε, προσερχόμενη στη Σύνοδο Κορυφής, δήλωσε πως "η ελληνική κυβέρνηση θέλει να συνεχίσει το πάρτι, αλλά τον λογαριασμό να τον πληρώσει κάποιος άλλος...". Τι μπορούμε να απαντήσουμε σ' αυτήν τη δήλωση; Έχει ή δεν έχει δίκιο η Λιθουανή Πρόεδρος; Άσχετα με το τι γνώμη μπορεί να έχει κάποιος για την ίδια και τον φιλογερμανικό της ρόλο, δεν μπορεί να μην της αναγνωρίσει το δίκιο της. Γιατί να "φορτωθούν" οι φτωχοί Λιθουανοί - φτωχότεροι των Ελλήνων - ένα "βάρος" εξαιτίας τού ελληνικού χρέους; Γιατί, ενώ κατά γενική ομολογία Έλληνες και Λιθουανοί είμαστε θύματα της ίδιας κατάστασης, βρισκόμαστε "απέναντι"; Γιατί δεν είμαστε σύμμαχοι σε έναν κοινό αγώνα εναντίον τής διεθνούς τοκογλυφίας, που ρημάζει τους λαούς; Άρα; ...Άρα κάτι δεν κάνουμε σωστά. Για κάποιον λόγο δεν είμαστε στον σωστό "δρόμο". Για κάποιον λόγο δεν έχουμε βρει το σωστό "σενάριο", το οποίο θα εξασφαλίσει στην Ελλάδα τη συμμαχία όλων των ομοιοπαθών.

Είναι λοιπόν ολέθριο λάθος να επιζητούμε "κούρεμα" του "παράνομου", του "επονείδιστου" και του "αθέμιτου" χρέους, εφόσον αυτό μας φέρνει σε σύγκρουση με τους λαούς και είναι κάτι το οποίο δεν μας συμφέρει. Το γεγονός ότι εμείς το "βρήκαμε" "επονείδιστο" ή "αθέμιτο", δεν μας νομιμοποιεί απέναντί τους. Οι λαοί μας δάνεισαν τα χρήματά τους και αυτά τα χρήματα πρέπει να προστατευτούν. Πρέπει να προστατευτούν, γιατί το δικό μας "κούρεμα" θα είναι για τους λαούς αυτούς ένα "φέσι", το οποίο μπορεί κι αυτό με τη σειρά του να είναι "παράνομο", "επονείδιστο" και "αθέμιτο". Όταν απαιτούμε "κούρεμα" - και μάλιστα με θράσος - λες και μας έφταιγαν οι λαοί που δεν μπορέσαμε μόνοι μας να διαχειριστούμε τα δικά μας προβλήματα, γινόμαστε καί μισητοί καί άδικοι.

Άδικοι, γιατί εμείς έπρεπε να "πιστολιάσουμε" εξ' αρχής τους τοκογλύφους και τους απατεώνες, πριν αναγκαστούν οι Ευρωπαίοι να μας βοηθήσουν για το δικό μας σφάλμα ή τη δική μας αδυναμία. Από τη στιγμή λοιπόν που οι απατεώνες τοκογλύφοι έχουν στήσει την "άμυνά" τους και έχουν "τρυπώσει" ανάμεσα στους δανειστές, εμείς πρέπει να ανοίξουμε την "άμυνα" αυτή. Αυτός ήταν κι ο λόγος που έφεραν το ΔΝΤ στην Ευρώπη ...Ήταν θεμελιώδες για τους απατεώνες τοκογλύφους της Wall Street να "τρυπώσουν" ανάμεσα στους Ευρωπαίους δανειστές ...Ήταν θεμελιώδες να μπορούν να ρυθμίζουν τις εξελίξεις, προκειμένου να μην τα "βρουν" οι Ευρωπαίοι μεταξύ τους ...Ήταν θεμελιώδες γι' αυτούς να προσπαθήσουν να αναπτύξουν κάποια στοιχειωδώς κοινά συμφέροντα μ' αυτούς, προκειμένου να μπορούν να αμύνονται από τις ενστικτώδεις αντιδράσεις των Ελλήνων. Γι' αυτόν τον λόγο άλλωστε οι Σιωνιστές τοκογλύφοι έβαλαν επικεφαλής τού "Αμερικανικού" ΔΝΤ τον "Ευρωπαίο" Σιωνιστή Στρος Καν και έφεραν το αμερικανικό "εργαλείο" σε συνεργασία με τον "Έλληνα" Αμερικανοσιωνιστή Παπανδρέου.

Η άμυνά τους ήταν τέλεια. Σε μια "Τρόικα" των τριών μερών έλεγχαν απόλυτα τα δύο μέρη, αν σκεφτεί κάποιος ότι - εκτός από το ΔΝΤ - και η ΕΚΤ ήταν δική τους ...Ήταν το "χωράφι" τού Σιωνιστή Τρισέ και στη συνέχεια του Ντράγκι τής Goldman Sachs. Εφόσον λοιπόν αυτοί κατάφεραν σε πρώτη φάση να "κρυφτούν" σε Τρόικες - συγκρουόμενων συμφερόντων—, εμείς πρέπει αυτές να τις διχάσουμε. Χαμένοι από "χέρι" είμαστε, όταν στεκόμαστε σαν οφειλέτες απέναντι σε ένα ενιαίο "μπλοκ" δανειστών κι απατεώνων. Πρέπει να "σπάσει" η Τρόικα και να αλλάξουν οι επιμέρους συμμαχίες. Πρέπει να απομονωθεί το ΔΝΤ των τοκογλύφων και να καταγγελθεί η ΕΚΤ των επίορκων, για να μείνουν μόνοι τους οι Ευρωπαίοι δανειστές. Αυτό είναι εύκολο να γίνει, γιατί άλλα είναι τα συμφέροντα του ΔΝΤ των τοκογλύφων και άλλα αυτά των δανειστών. Άλλες σχέσεις πρέπει να έχουμε με το ΔΝΤ και άλλες με τους λαούς της Ευρώπης, οι οποίοι εξαναγκάστηκαν να φορτωθούν τα "βάρη" μας.

Η σωστή στρατηγική.


Πού καταλήγουμε μετά από αυτήν τη σύντομη ανάλυση; ...Ότι η τακτική τής άρνησης πληρωμής τού χρέους είναι λάθος τακτική ...Λάθος τακτική, γιατί "σπρώχνει" τους δανειστές στην "αγκαλιά" των απατεώνων τοκογλύφων. Συσπειρώνει την Τρόικα γύρω από τους τοκογλύφους και στρέφει τους πάντες εναντίον μας. Είναι λάθος και αυτό το έχουμε διαπιστώσει, αν κρίνουμε από τις αντιδράσεις αυτών οι οποίοι θίγονται. Όλοι είδαμε τι έγινε όταν ανακοίνωσε ο Τσίπρας τα "νταούλια" και τα "κουρέματα". Μόνον το ΔΝΤ και οι τοκογλύφοι "χάρηκαν", γιατί τους εξασφαλίσαμε συμμάχους. Χάρηκαν, γιατί αυτοί έχουν πληρωθεί και με αυτήν τη βλακεία θα εξασφάλιζαν την απόλυτη συμμαχία με εκείνους οι οποίοι δεν έχουν πληρωθεί και φυσιολογικά θύμωσαν με την ελληνική στρατηγική.

Με το "καλημέρα" αντέδρασε όλος ο φτωχός ευρωπαϊκός Νότος, ο οποίος κανονικά θα έπρεπε να είναι στο πλευρό μας, εφόσον είναι ομοιοπαθής με εμάς. Η Ισπανία ταυτίστηκε με τη Γερμανία, η Ιρλανδία έγινε σφοδρός πολέμιος της Ελλάδας και η Πορτογαλία προχώρησε σε καταγγελίες. Η Ισπανία "θυμήθηκε" ότι μας δάνεισε 25 δις και η Ιρλανδία με την Πορτογαλία "θυμήθηκαν" ότι οι ίδιοι έκαναν ό,τι προέβλεπαν τα δικά τους Μνημόνια, πράγμα που οι Έλληνες ήθελαν να αποφύγουν, "φεσώνοντάς" τους. Άρα; ...Άρα πρέπει να βρούμε τη σωστή στρατηγική, η οποία θα ενώσει τα θύματα των τοκογλύφων μεταξύ τους και δεν θα τα διχάσει ...Τη στρατηγική, η οποία δεν θα δώσει συμμάχους στους τοκογλύφους, επειδή αυτός ο οποίος αντιδρά το κάνει με λάθος τρόπο και εναντίον άλλων θυμάτων.

Η σωστή στρατηγική είναι να αποδείξουμε δύο διαφορετικά πράγματα ...Δύο πολύ απλά και διαφορετικά πράγματα. Το πρώτο είναι ότι το ελληνικό χρέος το δημιούργησαν παρανόμως οι τοκογλύφοι και οι γερμανικές εταιρείες και το οποίο ήταν στο τέλος ΜΗ ΒΙΩΣΙΜΟ. (Πρώτη παρανομία)

Το δεύτερο, που πρέπει να αποδείξουμε, είναι ότι η διεφθαρμένη ηγεσία τής Ευρωπαϊκής Ένωσης, γνωρίζοντας το μη βιώσιμο του χρέους, ενήργησαν εις βάρος των ευρωπαϊκών συμφερόντων. Λειτουργώντας αυτή η προδοτική ηγεσία ως "μπρόκερ" τοκογλύφων, που παίρνει προμήθεια από δάνεια, ΑΝΑΓΚΑΣΕ τους Ευρωπαίους να δανείσουν μια χρεοκοπημένη χώρα. (Δεύτερη παρανομία).

Αυτά τα δύο "φτάνουν" για το ιδανικό σενάριο που θέλουμε να κάνουμε, προκειμένου να στρέψουμε τους Ευρωπαίους ως σύνολο εναντίον των τοκογλύφων και να πάψουμε να είμαστε εμείς ο στόχος τους. Κάθε επιπλέον αποδείξεις επιπλέον κατηγοριών είναι περιττές, γιατί θα "μπερδέψουν" την κατάσταση και δεν θα προσφέρουν τίποτε απολύτως ...Σε άλλες υποθέσεις και σε άλλες Επιτροπές μπορεί να αναζητηθεί η "συνέχεια", αλλά εδώ δεν έχουν κανένα νόημα.


Ποιο είναι το ιδανικό "σενάριο";


...Να δρομολογήσουμε τη στρατηγική εκείνη, η οποία θα φέρει τους δανειστές απέναντι στους τοκογλύφους ...


Το σενάριο εκείνο, που - εξαιτίας μας - οι τοκογλύφοι θα πρέπει να εξηγήσουν στους δανειστές γιατί τους πήραν τα χρήματά τους για τα δικά μας χρέη. Για να γίνει αυτό, πρέπει η Ελλάδα να προχωρήσει σε μια προσυνεννοημένη στάση πληρωμών απέναντι στους δανειστές. Να συνεννοηθεί προηγουμένως μαζί τους, ώστε η στάση πληρωμών - με το αιτιολογικό τού ΜΗ ΒΙΩΣΙΜΟΥ - να μην τους στρέφει εναντίον της, αλλά εναντίον τής συμμορίας αυτής, η οποία έκανε τη γενική απάτη ...Την απάτη τόσο εις βάρος της Ελλάδας όσο και εις βάρος των Ευρωπαίων. Οι τοκογλύφοι της Wall Street είναι δυνατόν να απομονωθούν από τους δανειστές ...Το κόλπο τής "Τρόικα", που βάζει θύτες και θύματα μαζί, πρέπει να "σπάσει" ...Το ΔΝΤ των Αμερικανών τοκογλύφων δεν πρέπει να είναι μαζί με τους Ευρωπαίους δανειστές.

Αυτό είναι το όλο κόλπο. Η στάση πληρωμής, τής ανίκανης ν' ανταποκριθεί στις υποχρεώσεις της Ελλάδας, να δημιουργεί νομικό "δικαίωμα" στους Ευρωπαίους απέναντι σ' αυτούς, οι οποίοι μπορούν να τους επιστρέψουν τα χρήματά τους ...Απέναντι σ' αυτούς, οι οποίοι παρανόμως και εν γνώση τους λεηλάτησαν τους Ευρωπαίους, χρησιμοποιώντας ως πρόσχημα την Ελλάδα. Αυτό το νομικό "ΔΙΚΑΙΩΜΑ" των Ευρωπαίων δανειστών είναι το ζητούμενο του "σεναρίου". Κάπου εδώ ξεκινάει η πραγματική "μάχη" τής Ελλάδας. Εδώ "βγαίνει" και αναζητά συμμάχους. Αυτούς, τους οποίους με τη σημερινή αφέλειά της και τον παρορμητισμό της σήμερα τους έχει απέναντί της ως μισητούς εχθρούς της, μπορεί να τους κάνει φανατικούς σύμμαχούς της. Γι' αυτόν τον λόγο μιλήσαμε για λιγοστές "έννοιες" εύκολα κατανοητές και ένα "σενάριο" εύκολο στην κατανόηση και την περιγραφή του.

Το παράνομο ΜΗ ΒΙΩΣΙΜΟ ελληνικό χρέος είναι αυτό, το οποίο στρέφει τους Ευρωπαίους εναντίον των Αμερικανών τοκογλύφων, οι οποίοι τους ξεγέλασαν, βάζοντάς τους να το πληρώσουν, ενώ γνώριζαν ότι δεν υπήρχε πιθανότητα να σώσουν τα χρήματά τους.

Οι απατεώνες τοκογλύφοι με μια ιδιόμορφη "πυραμίδα" πήραν τα κέρδη τους από ανύποπτους "επενδυτές", οι οποίοι πλήρωναν τα κέρδη των προηγούμενων, χωρίς να γνωρίζουν αν εξασφαλίζουν τα δικά τους.


Το σύνθημα της μάχης είναι ένα:


Η ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΑΠΟΠΛΗΡΩΣΕΙ ΤΟ ΠΑΡΑΝΟΜΟ ΧΡΕΟΣ ΤΗΣ.
Η ΕΛΛΑΔΑ, ΟΜΩΣ, ...ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ ΤΗΣ
ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΠΙΣΩ.


Η στάση πληρωμών τής Ελλάδας με το αιτιολογικό που αναφέραμε θα φέρει τους Ευρωπαίους δανειστές "απέναντι" στους χαφιέδες των απατεώνων τοκογλύφων ...Τους χαφιέδες τής Λέσχης Μπίλντερμπεργκ, οι οποίοι διορίστηκαν σε κορυφαίες θέσεις εξουσίας των Βρυξελών και όχι μόνον ...Τους χαφιέδες, οι οποίοι εκμεταλλεύτηκαν τις εξουσίες τους και ανάγκασαν τους Ευρωπαίους να χρηματοδοτήσουν ένα μη βιώσιμο χρέος ...Τα δουλικά, τα οποία, για να διασφαλίσουν τα χρήματα των αφεντικών τους, ανάγκασαν τους λαούς να πληρώσουν χρήματα, τα οποία δεν θα τους επιστραφούν ΠΟΤΕ ...Τα δουλικά, τα οποία έβαλαν τους λαούς να πετάξουν τα χρήματά τους σε ένα "πηγάδι" χωρίς πάτο ...Τα δουλικά, τα οποία επέτρεψαν στους τοκογλύφους να μαζέψουν τα ελληνικά "σκουπίδια", γνωρίζοντας ότι οι Ευρωπαίοι θα τους τα πλήρωναν "χρυσάφι" ...Τα δουλικά, τα οποία είναι διεφθαρμένα και είναι απολύτως βέβαιον ότι αυτό δεν το έκαναν από άγνοια και πολύ περισσότερο δωρεάν.


Ποια είναι αυτά τα δουλικά;
...Η συμμορία τής Γαλλογερμανικής ηγεσίας,
της ΕΚΤ και της Ευρωπαϊκής Επιτροπής



Αυτή η συμμορία
ΑΝΑΓΚΑΣΕ, ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΗΣ, ΤΟΥΣ ΕΥΡΩΠΑΙΟΥΣ
ΝΑ ΔΑΝΕΙΣΟΥΝ ΣΕ ΜΙΑ ΧΡΕΟΚΟΠΗΜΕΝΗ ΧΩΡΑ.



Μέρκελ, Σόιμπλε, Σαρκοζί, Στρος Καν, Τρισέ, Μπαρόζο, Αλμούνια ...κλπ..


Αυτή η ευρωπαϊκή "ηγεσία" δεν προστάτεψε - όπως είχε καθήκον - τα χρήματα των Ευρωπαίων και ούτε στήριξε μια χώρα-μέλος - η οποία αποδεδειγμένα λεηλατήθηκε από τους τοκογλύφους - στον αγώνα της εναντίον των εγκληματιών. Δεν προστάτευσε δηλαδή τα χρήματα των πολιτών της Ευρώπης και δεν στήριξε την Ελλάδα σε ένα "κούρεμα" του χρέους της απέναντι στους τοκογλύφους. Δεν προστάτευσε τα χρήματα των Ευρωπαίων κι ούτε επέτρεψε στην Ελλάδα να κάνει ένα ανώδυνο "κούρεμα" του χρέους της, εφόσον ήδη στη δευτερογενή αγορά τα ομόλογά της είχαν γίνει άχρηστα σκουπίδια. Δεν της δάνεισε χρήματα, για να μαζέψει αυτά τα "σκουπίδια" από την αγορά.

Το μόνο που έκαναν όλοι αυτοί οι συμμορίτες ήταν να εγκληματήσουν εις βάρος τής Ελλάδας και της Ευρώπης. Την μεν Ελλάδα τη δυσφήμισαν παγκοσμίως, την δε Ευρώπη την τρομοκράτησαν

Έβαλαν τον Σιωνιστή - υποχείριο των Σιωνιστών Στρος Καν και Τρισέ - Παπανδρέου να φέρει το ΔΝΤ και άρα το βασικό εισπρακτικό "εργαλείο" τής αμερικανικής τοκογλυφίας στην Ευρώπη. Για να το καταφέρει αυτό, έσπευσε να "αποκαλύψει" στο παγκόσμιο κοινό ότι οι Έλληνες είναι διεφθαρμένοι και τεμπέληδες. Αυτό έγινε κατ' εντολή των εργοδοτών του τοκογλύφων, προκειμένου να δυσφημίσουν την Ελλάδα και να της αφαιρέσουν το ηθικό πλεονέκτημα του θύματος, το οποίο έχει δικαίωμα να αντιδράσει υπέρ των συμφερόντων του ...Το ηθικό δικαίωμα να στραφεί νομικά εναντίον των τοκογλύφων με την αξίωση να μην τους δώσει ούτε ένα ευρώ εξαιτίας των απατών τους.

Στη συνέχεια, με τον ίδιο Σιωνιστή Παπανδρέου, έδωσαν με "πρωταγωνιστή" τον Σιωνιστή Σαρκοζί μια "παράσταση" ΤΡΟΜΟΥ στις Κάννες, επιχειρώντας να εμφανίσουν αυτήν την Ελλάδα σαν τον μοιραίο παράγοντα για την ευρωπαϊκή πρόοδο και ευημερία, την οποία ταύτισαν με το Ευρώ. Επινόησαν οι ίδιοι την ιδέα τού "δημοψηφίσματος" για το ευρώ, προκειμένου να τρομοκρατήσουν τους Ευρωπαίους ..."Καρότσι" τούς πήγαν τους Ευρωπαίους, προκειμένου με τα ψέματα και τις απειλές να τους αναγκάσουν να δανείσουν στην Ελλάδα πριν κανείς ξεκινήσει να εξετάζει την "ουσία" τού προβλήματός της και άρα τη νομιμότητα του χρέους της. Έβαλαν τους Ευρωπαίους να ξεπληρώσουν ένα παράνομο χρέος τοκογλύφων.

Μιλάμε για το μεγαλύτερο έγκλημα στη μεταπολεμική ιστορία τής Ευρώπης ...Κανονικό έγκλημα, εφόσον ήδη έχει οδηγήσει σε χιλιάδες αυτοκτονίες Ευρωπαίων πολιτών ...Έγκλημα, το οποίο έχει όλα τα χαρακτηριστικά τού προμελετημένου εγκλήματος. Γιατί; ...Γιατί το τελικό αποτέλεσμα, το οποίο ήταν υπέρ των τοκογλύφων, δεν προέκυπτε από τυχαία λάθη και παραλείψεις. Υπήρχε ένας συγκεκριμένος σχεδιασμός, ο οποίος οδηγούσε σε κερδοφορία αυτών που εμφανίζονταν ως "αφεντικά" των εξουσιαστών εκείνων, οι οποίοι έκαναν τα συνεχή και αδικαιολόγητα λάθη. Καθώς δεν εξηγείται διαφορετικά το γεγονός ότι εκείνοι οι άνθρωποι, οι οποίοι εμφάνιζαν το ελληνικό χρέος σαν μέγα πρόβλημα της ευρωπαϊκής ευμάρειας, ήταν οι ίδιοι που με τα swap τους το δημιούργησαν

...Ήταν οι ίδιοι, οι οποίοι απαγόρευαν ρητώς και κατηγορηματικώς στην Ελλάδα να αγοράσει από τη δευτερογενή αγορά - όπως ήταν δικαίωμά της - μέρος αυτού του χρέους σε αξία "σκουπιδιών".
Δεν εξηγείται διαφορετικά ο λόγος που αυτοί, οι οποίοι μεριμνούν για την ευρωπαϊκή οικονομία, δεν φρόντισαν να υπάρξει μια διαπραγμάτευση μεταξύ τοκογλύφων και Ελλάδας. Δεν εξηγείται διαφορετικά ο λόγος που αυτοί, οι οποίοι "πονάνε" τα χρήματα των Ευρωπαίων, δεν επέτρεψαν στην Ελλάδα να εξαντλήσει όλα τα δικαιώματά της, προκειμένου αυτά τα χρήματα να μειωθούν στο ελάχιστο δυνατό. Δεν εξηγείται διαφορετικά το ότι πήγαν και πλήρωσαν με τα χρήματα των Ευρωπαίων τον πρώτο λογαριασμό που ήρθε στα χέρια τους, χωρίς να κάνουν ούτε ένα "παζάρι". Οι εγκληματίες, οι οποίοι παρίσταναν τους ηγέτες και τους ανώτατους αξιωματούχους των Βρυξελών, πήραν τα χρήματα των Ευρωπαίων πολιτών και πλήρωσαν στο ακέραιο τα τοκογλυφικά ομόλογα των απατεώνων. Οι εγκληματίες "ηγέτες" και "μπρόκερ" των τοκογλύφων πήραν τις συντάξεις των Ευρωπαίων πολιτών και έκαναν πλουσιότερους όλους τους τοκογλύφους τού Πλανήτη. Δεν "έκοψαν" ούτε ένα ευρώ από τις τοκογλυφικές απαιτήσεις τού παγκόσμιου τοκογλυφικού κυκλώματος.

Αν αποδειχθούν αυτά - που είναι εύκολο—, "χτίζεις" μια στρατηγική με συμμάχους όλους τους ευρωπαϊκούς λαούς ..."Χτίζεις" μια στρατηγική και αναζητάς συμμάχους λαούς, οι οποίοι έχουν υποστεί ζημιά - είτε άμεση είτε έμμεση, εξαιτίας σου - από τους τοκογλύφους.


Καταδιώκεις νομικά αυτούς, οι οποίοι πρωταγωνίστησαν στη μεγαλύτερη λεηλασία που υπέστη η Ευρώπη εν καιρώ ειρήνης. Καταδιώκεις αυτούς, οι οποίοι "πούλησαν" ένα "πέτσινο" δάνειο στους Έλληνες, αφού το είχαν προπληρώσει στους τοκογλύφους με τα χρήματα των Ευρωπαίων πολιτών. Καταδιώκεις αυτούς, οι οποίοι είναι βέβαιον ότι πήραν προμήθειες από τους τοκογλύφους για το δάνειο αυτό. Καταδιώκεις τους προδότες πολιτικούς τύπου Μέρκελ, Σαρκοζί, Γιούγκερ, Μπαρόζο και με αυτόν τον τρόπο δίνεις νομικά ερείσματα στους ευρωπαϊκούς λαούς να διεκδικήσουν τα χρήματά τους από τους τοκογλύφους που τους τα πήραν και όχι από την Ελλάδα, η οποία ούτε καν τα "είδε".

Αυτά τα χρήματα είναι τα χρήματα εκείνα, τα οποία το κτήνος Ρέγκλινγκ θεωρεί ότι η Ευρώπη μπορεί να απαιτήσει άμεσα από την Ελλάδα.

Αυτά τα 140 δις μπορεί η Ευρώπη να τα απαιτήσει από τους τοκογλύφους, οι οποίοι της τα πήραν με δόλο.

Αυτά τα χρήματα της τα πήραν με δόλο, χρησιμοποιώντας εν γνώση τους έννοιες όπως αλληλεγγύη, αδερφοσύνη κλπ..

Οι λαοί νόμιζαν ότι βοηθούσαν την Ελλάδα, ενώ στην πραγματικότητα έδιναν από το υστέρημά τους την "απόδοση" στην τοκογλυφία των εγκληματιών.

Όλα αυτά, τα οποία είδαμε τα τελευταία χρόνια, ήταν μια "παράσταση" των τοκογλύφων, για να κλέψουν από τους Ευρωπαίους εκατοντάδες δισεκατομμύρια, γιατί πάνω στο "κόλπο" τής Ελλάδας δρομολόγησαν ανάλογα κόλπα στην Ισπανία, στην Πορτογαλία, στην Ιρλανδία κλπ..

Πάνω από ένα Τρισεκατομμύριο - ή αλλιώς 1000 δισεκατομμύρια - άρπαξαν οι τοκογλύφοι από την Ευρώπη με πρόφαση τη "βοήθεια" των χρεοκοπημένων κρατών... ...Των κρατών αυτών, που χρεοκόπησαν οι ίδιοι.

Τώρα, που η φυσική εξέλιξη των πραγμάτων αποκαλύπτει την αλήθεια - και η οποία είναι ότι τα κράτη δεν μπορούν να ξεπληρώσουν τα δάνειά τους—, επιθυμούν όλοι αυτοί το "κούρεμα" των χρεών.

Το "κούρεμα" όμως αυτό, το οποίο θα αφήσει τον "μουντζούρη" τής ζημιάς στους Ευρωπαίους.
Αν ψάξει κάποιος, θα δει ότι όλοι αυτοί, οι οποίοι ενδιαφέρονται για το καταστροφικό για την Ευρώπη "κούρεμα" του ελληνικού χρέους, είναι μόνον αυτοί, οι οποίοι συνδέονται με τα αμερικανικά συμφέροντα.

...Αυτοί, οι οποίοι από τα διάφορα πόστα - διεθνή και ευρωπαϊκά - προστατεύουν τη Wall Street των τοκογλύφων.

Γι' αυτόν τον λόγο οι Αμερικανοί είναι σε ανοικτή ακρόαση με τις Βρυξέλες και παρακολουθούν την πορεία των διαπραγματεύσεων.

Οι Αμερικανοί είναι αυτοί οι οποίοι επιδιώκουν το "κούρεμα" του ελληνικού χρέους, για να παραμείνει η ζημιά στην "εύθραυστη" οικονομία τής Ευρώπης και να μην "φτάσει" στη Νέα Υόρκη των τοκογλύφων.

Αυτό δεν το κάνουν από κάποιον δήθεν "φιλελληνισμό", αλλά από καθαρό "αντιευρωπαϊσμό".


Πότε είναι το κατάλληλο timing για την ελληνική κίνηση;


Η κατάλληλη ώρα γι' αυτήν την κίνηση-Ματ είναι τώρα ...


Τώρα, μετά τη διαφαινόμενη αποτυχία στη διαπραγμάτευση ...Μια αποτυχία, την οποία - δυστυχώς για τους τοκογλύφους - την έχει δρομολογήσει το ίδιο το ΔΝΤ. Το ΔΝΤ, για τους λόγους που περιγράψαμε, μπλοκάρει τη συμφωνία με την Ελλάδα και αυτό μπορεί να αποδειχθεί μοιραίο λάθος, καθώς σε μια πολύ κρίσιμη στιγμή έρχεται μόνο του το Ταμείο και μπαίνει "απέναντι" στους ευρωπαϊκούς λαούς. Οι μόνοι, οι οποίοι είναι μαζί του, είναι αυτοί, τους οποίους οι λαοί σιχαίνονται ...με πρώτον τον Σόιμπλε. Τώρα, λοιπόν, που το ΔΝΤ αποφάσισε μόνο του να διασπάσει την "Τρόικα" και να πάει "απέναντι" από ολόκληρη την Ευρώπη, είναι ευκαιρία για την Ελλάδα να "ταυτιστεί" με την Ευρώπη και τους λαούς της...

...Τώρα, που το ΔΝΤ αναγκαστικά πρέπει να επιδιώξει το "κούρεμα" του ελληνικού χρέους, προκειμένου να φορτώσει άπαξ και δια παντώς τη ζημιά στους Ευρωπαίους, πρέπει να κινηθεί η Ελλάδα ...Τώρα είναι ευάλωτη η συμμορία των τοκογλύφων, γιατί τώρα στην ουσία επιχειρούν το μεγάλο "άλμα" για να αλλάξουν την κατάσταση ...Τώρα, που επιδιώκει το ΔΝΤ να οδηγήσει όλους τους λαούς της Ευρώπης σε μια κατάσταση αδυναμίας, προκειμένου να τους βάλει σε ένα ΥΠΕΡΜΝΗΜΟΝΙΟ, το οποίο θα του επιτρέψει να τους λεηλατήσει ολοσχερώς ...Τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή, γιατί τώρα η σύγκρουση μεταξύ Ευρώπης και ΗΠΑ δείχνει να κλιμακώνεται, με τις αποκαλύψεις ότι η αμερικανική NSA παρακολουθούσε τους Προέδρους τής Γαλλίας και μάλιστα με ιδιαίτερο ενδιαφέρον σε θέματα που αφορούσαν την ελληνική υπόθεση.

Σε λίγες ημέρες η Ελλάδα πρέπει να πληρώσει τη δόση για το δάνειο από το ΔΝΤ ...Τη μεγάλη δόση, εφόσον σε αυτήν θα πρέπει να προστεθεί και η προηγούμενη που δεν πληρώθηκε. Τώρα είναι ευκαιρία για την Ελλάδα να αρνηθεί να πληρώσει, χωρίς να δέχεται να τεθεί υπό καθεστώς χρεοκοπίας από το ΔΝΤ. Δεν μπορεί να τεθεί υπό καθεστώς χρεοκοπίας για την άρνηση πληρωμής, όταν υπάρχει αμφισβήτηση της νομιμότητας αυτής της πληρωμής και η υπόθεση παραπέμπεται σε κάποιο είδος "διαιτησίας". Τώρα είναι ευκαιρία, γιατί μια άρνηση πληρωμής θα της δώσει εκείνη την παγκόσμια δημοσιότητα, που, αν έχει κάτι "μελετημένο" να πει, έχει πολλές πιθανότητες να βρει το δίκιο της. Τώρα είναι η μεγάλη ευκαιρία. Γιατί; ...Γιατί απλούστατα την ώρα που θα έπρεπε να καταθέτει τη δόση στα ταμεία τού ΔΝΤ, αυτή θα πηγαίνει να τους καταγγείλει στα Διεθνή Δικαστήρια ...Να καταγγέλλει το Ταμείο και τους "μπρόκερ", οι οποίοι παρίσταναν τους ηγέτες της Ευρώπης, ενώ εργάζονταν επ' αμοιβή εις βάρος της. Τώρα είναι ευκαιρία να διασπάσει τη συμμαχία τής Τρόικας ...Τη συμμαχία των τοκογλύφων - οι οποίοι ταυτίζονται με το ΔΝΤ και την ΕΚΤ - και των ευρωπαϊκών λαών, οι οποίοι στην πραγματικότητα είναι τα θύματά τους.

Η πολυτιμότητα της Ελλάδας.


Τώρα μπορεί κάποιος να καταλάβει και τον λόγο που από την αρχή μιλήσαμε για σφικτό "σενάριο" και πολύ περιορισμένο αριθμό "εννοιών" πάνω στις οποίες θα στηριχθούμε. Σε τέτοιες κρίσιμες στιγμές - και με τους μηχανισμούς προπαγάνδας εναντίον σου - δεν μπορείς να σταθείς σε κανένα διεθνές ακροατήριο, αν δεν μπορείς με δύο - μονίμως επαναλαμβανόμενα - επιχειρήματα να μεταφέρεις τη "θέση" σου. Αν αρχίσεις να διαβάζεις "λίστα" εγκλημάτων και εγκληματιών, δεν θα σε ακούσουν ούτε αυτοί οι οποίοι ενδιαφέρονται για το θέμα σου. Αν "ανοίξει" τέτοια "λίστα", χάνεται η ουσία και μαζί μ' αυτήν χάνεται και το δίκιο αυτού, ο οποίος θίγεται. Το βασικό επιχείρημα, το οποίο πρέπει να ακούγεται, είναι ότι με την πράξη της η Ελλάδα προσπαθεί να εξασφαλίσει τα χρήματα των Ευρωπαίων δανειστών της ...Τα χρήματα του συνταξιούχου Ιταλού, τα χρήματα του άνεργου Ισπανού κλπ.. Για να μπορέσουν λοιπόν οι Ευρωπαίοι να διεκδικήσουν τα χρήματά τους πίσω - και άρα να τα σώσουν—, θα πρέπει να μπορεί να τους βοηθήσει η Ελλάδα.

Δεν μπορούν να το κάνουν χωρίς την Ελλάδα. Αν δεν τους βοηθήσει η Ελλάδα, θα "κουρευτούν" τα δάνειά τους και θα χρεοκοπήσουν τα ασφαλιστικά τους ταμεία και πιθανότατα ολόκληρες οι οικονομίες τους. Οι ίδιοι μπορούν να συνεισφέρουν σε αυτόν τον μέγα δικαστικό αγώνα με τη βεβαίωσή τους περί του ΕΞΑΝΑΓΚΑΣΜΟΥ τους από τους τοκογλύφους να δανείσουν στην Ελλάδα. Σε αυτό μπορούν να βοηθήσουν και δηλώσεις - όπως αυτή που διαβάσαμε τις προηγούμενες ημέρες—, που αφορούσαν ανώτατο στέλεχος της ιρλανδικής διοίκησης, που έλεγε ότι πιέστηκε η Ιρλανδία να πάρει το δάνειο. Όλα αυτά δίνουν αποχρώσες ενδείξεις ενοχής των τοκογλύφων και των "ηγετών-συνεργών" τους, οι οποίοι στην πραγματικότητα ήταν "πλασιέ" δανείων.

Όμως, αυτές οι μαρτυρίες δεν αρκούν για το κατηγορητήριο. Δεν αποδεικνύουν ότι αυτοί, οι οποίοι πίεζαν για δάνεια, ήταν παράνομοι. Οι διάφοροι Σαρκοζί, Γιούγκερ και Σόιμπλε μπορεί να ισχυριστούν ότι πίεζαν για δάνεια, επειδή αυτή ήταν η άποψή τους. Για να τους απειλήσεις όλους αυτούς με διεθνή Δικαστήρια, θα πρέπει να έχεις τις ανάλογες αποδείξεις. Πρέπει να μπορείς να αποδείξεις ότι αυτοί, οι οποίοι πίεζαν - με απειλές και εκβιασμούς - τους Ευρωπαίους για να δανείσουν στην Ελλάδα, γνώριζαν εκ των προτέρων ότι στην πραγματικότητα τους ωθούσαν στο να πετάξουν τα χρήματά τους στα "σκουπίδια". Γνωρίζοντας εκ των προτέρων την ΜΗ ΒΙΩΣΙΜΟΤΗΤΑ του ελληνικού χρέους, γνώριζαν ότι εγκληματούν και πιθανότατα το έκαναν για να λάβουν προμήθεια από αυτά τα δάνεια που "πουλούσαν" στην Ελλάδα.

Αυτό είναι το "κλειδί" της όλης υπόθεσης. Αν μπορείς να αποδείξεις ότι όλοι αυτοί γνώριζαν από πρώτο χέρι για το ΜΗ ΒΙΩΣΙΜΟ του ελληνικού χρέους, μπορείς να τους έχεις στο "χέρι". Αυτό είναι το εξόχως παράνομο, το οποίο εμπλέκει τους τοκογλύφους σε έγκλημα. Η Ελλάδα, όμως, είναι η μόνη που μπορεί να αποδείξει αυτό, το οποίο θεωρούμε ως "θεμέλιο" της υπόθεσης. Το να αποδείξει κάποιος ότι το ελληνικό χρέος δεν ήταν βιώσιμο την εποχή που οι τοκογλύφοι και οι "μπρόκερ" συνεργάτες τους ανάγκασαν τους Ευρωπαίους να δανείσουν στην Ελλάδα είναι πολύ εύκολο να γίνει ...Να γίνει με τον πιο αναμφισβήτητο τρόπο, που είναι να χρησιμοποιήσουμε τα στοιχεία των ίδιων των απατεώνων.

Η βιωσιμότητα ενός χρέους "αποτυπώνεται" πάντα στη δανειοληπτική ικανότητα εκείνου που χρωστάει. Αυτό είναι κάτι, το οποίο αποτυπώνεται σε μαθηματικούς αλγόριθμους, τους οποίους μαθαίνουν οι οικονομολόγοι από τον πρώτο κιόλας χρόνο των σπουδών τους. Όλοι γνωρίζουν πάνω-κάτω ποιο είναι το πιστοληπτικό όριο για κάθε "εισόδημα" και από αυτήν την κατάσταση δεν ξεφεύγουν ούτε τα κράτη. Όπως ένας τραπεζίτης γνωρίζει πως, αν δανείσει 1 εκατομμύριο ευρώ σε έναν εργάτη τού μισθού των 600 ευρώ δεν θα το πάρει ποτέ πίσω, έτσι γνώριζαν οι τοκογλύφοι ότι δεν θα μπορούσε η Ελλάδα με το ΑΕΠ της να ξεπληρώσει τα δάνεια που την "φόρτωναν". Γιατί έκαναν swaps οι τοκογλύφοι με το ελληνικό χρέος; ...Για να εμφανίσουν ψευδή εικόνα τής κατάστασης της ελληνικής οικονομίας.

Η ελληνική οικονομία είχε ήδη φτάσει στο "ταβάνι" της ...και αυτοί έκαναν swaps. Ποιοι ήταν αυτοί; Οι "τεμπέληδες" και "απατεώνες" Έλληνες;... ...Η Goldman Sachs και όλο το γερμανικό κύκλωμα. Ποιους ήθελαν να "μπερδέψουν" όλοι αυτοί; Τους εαυτούς τους; Αυτοί δεν ήταν που δάνειζαν στους Έλληνες πέρα από τα όρια; Αυτοί δεν ήταν που τους έβαζαν στη "ζώνη" του Ευρώ, χωρίς να έχουν τις απαιτούμενες προδιαγραφές; Γιατί τα έκαναν αυτά; Για να "αυτοπαγιδευτούν"; Για να "φεσωθούν" από τους Έλληνες; ...Όχι βέβαια ...Το έκαναν, για να τους "φορτώσουν" το χρέος, έχοντας άλλα πράγματα στα μυαλά τους ...Έχοντας άλλες "λύσεις" για την αποπληρωμή αυτού του χρέους ..."Λύσεις" κρυφές και παράνομες.

Άρα, γνώριζε η γερμανική κυβέρνηση από την εποχή τού Σημίτη ότι το ελληνικό χρέος είχε ξεπεράσει προ πολλού τα όρια βιωσιμότητας. Το ίδιο καλά το γνώριζαν και οι "αδερφές" εταιρείες τής Goldman Sachs, που ήταν οι γνωστοί "οίκοι αξιολόγησης". "Συγκοινωνούντα" δοχεία είναι οι δανειστές με τους οίκους αξιολόγησης και την ΕΚΤ. Οι "οίκοι αξιολόγησης" γνώριζαν δηλαδή την απάτη του ελληνικού χρέους και συνέχιζαν επί μεγάλο χρονικό διάστημα να δίνουν τα 3 Α στην ελληνική οικονομία και άρα τη δυνατότητα στους απατεώνες να την "φορτώνουν" με ομολογιακά δάνεια πέρα από τα όρια ...Πέρα από τα όρια της βιωσιμότητας του χρέους.

Οι τοκογλύφοι δηλαδή της Νέας Υόρκης και η Γερμανική Κυβέρνηση - η οποία "έσπρωχνε" προμήθειες στην Ελλάδα - ήταν αυτοί, οι οποίοι γνώριζαν ότι τα χρέη είχαν ξεφύγει πέρα από τα όρια. Αυτό, το οποίο δεν γνώριζε σχεδόν κανένας Έλληνας, το γνώριζαν αυτοί, οι οποίοι το προκαλούσαν και στη συνέχεια θα παρίσταναν τα θύματα. Τι περίμεναν; ...Να φτάσει η κρίσιμη στιγμή, που θα "εκτελούσαν" την Ελλάδα. Τότε χρησιμοποίησαν δύο προδότες ...Τους δύο εκλεγμένους Πρωθυπουργούς πριν τη δοτή Συγκυβέρνηση των τραπεζιτών. Οι τοκογλύφοι και οι "μπρόκερ" τους, οι οποίοι παρίσταναν τους ευρωπαϊκούς θεσμικούς παράγοντες, έβαλαν τον Καραμανλή να πάρει 26 δις ευρώ δημοσίου χρήματος και να το δώσει "δώρο" στις τράπεζες. Αυτό ανέτρεψε την αναλογία μεταξύ ΑΕΠ και δημόσιου χρέους και άνοιξε τον δρόμο προς την καταστροφή. Στη συνέχεια "παρέδωσε" την εξουσία στον Παπανδρέου για τη "σφαγή". Ο Καραμανλής παρέδωσε χωρίς καμία αντίσταση την εξουσία σε έναν Σιωνιστή "ενεργούμενο" των τοκογλύφων. Με τον Παπανδρέου ολοκληρώθηκε ένα προμελετημένο έγκλημα εις βάρος ενός ολόκληρου λαού.

Από εκεί και πέρα όλα είναι θέμα έρευνας, την οποία μπορούν να την κάνουν όλοι. Δεν είναι παράξενο που μετά την "παράσταση"-Σαρκοζί στις Κάννες "εκθρονίστηκε" ο αμφισβητίας Μπερλουσκόνι και στη θέση του μπήκε ο Μόντι, ο οποίος ήταν υπάλληλος της Goldman Sachs; Πόσο τυχαίο είναι που στη θέση τού Τρισέ στην ΕΚΤ έβαλαν τον πρώην υποδιοικητή τής Goldman Sachs τον Μάριο Ντράγκι; Πόσο τυχαίο είναι που στην Πρωθυπουργία τής Ελλάδας έβαλαν τον Παπαδήμο, ο οποίος ήταν ο Διοικητής τής Τράπεζας της Ελλάδας την εποχή που γινόταν από την Goldman Sachs τα Swaps, τα οποία δήθεν "παραπλανούσαν" τη συμμορία και τους Ευρωπαίους; Είναι δυνατόν την εποχή που το ελληνικό χρέος γινόταν ΜΗ ΒΙΩΣΙΜΟ από την Goldman Sachs να μην το γνώριζε ο Ντράγκι ή ο Μόντι, οι οποίοι εκείνη την εποχή ήταν στελέχη τής εταιρείας;


Πιθανότατα με υπογραφή Ντράγκι η Goldman Sachs να έσπασε το "φράγμα" τής βιωσιμότητας του ελληνικού χρέους. O Γιούγκερ, ως Πρωθυπουργός τού μεγαλύτερου "πλυντηρίου" μαύρου χρήματος στην Ευρώπη, δεν γνώριζε για τα swaps με τα οποία οι "απατεώνες" Έλληνες ξεγελούσαν τους "ηθικούς" Γερμανούς; Ο Σρέντερ, όταν "βοηθούνταν" πολιτικά από ελληνικές παραγγελίες πανάκριβων γερμανικών εξοπλισμών, δεν γνώριζε ότι οι δικοί του Χριστοφοράκοι έκαναν με τους τοκογλύφους λογιστικές απάτες στην Ελλάδα; Ο Σημίτης - και αδερφός πράκτορα των γερμανικών μυστικών υπηρεσιών - "ξεγελούσε" την αγαπημένη του Γερμανία με ψευδή στοιχεία; Αυτοί ήταν οι "αθώοι" που, όταν το ελληνικό χρέος έπιασε "κόκκινο", πίεζαν τους Ευρωπαίους να δανείσουν στην Ελλάδα; ...Δεν ήξεραν ότι το χρέος της ήταν ΜΗ ΒΙΩΣΙΜΟ; ...Δεν ήξεραν ότι πετούσαν στα "σκουπίδια" τα χρήματα εκατοντάδων εκατομμυρίων Ευρωπαίων πολιτών;

...Γνώριζαν ...Βεβαίως και γνώριζαν ...και μάλιστα από πρώτο "χέρι", εφόσον μερικοί απ' αυτούς ήταν οι ίδιοι στη διοίκηση της Goldman Sachs όταν "δάνειζαν" στην Ελλάδα - εν γνώση τους ότι η Ελλάδα δεν θα μπορέσει ποτέ να τους πληρώσει τα ομόλογά τους—. Γιατί το έκαναν αυτό; ...Γιατί γνώριζαν ότι δεν κινδύνευαν να μείνουν απλήρωτοι από μια αδυναμία τού θύματός τους να ανταπεξέλθει στις υποχρεώσεις του. Σε αυτό το σημείο ήταν η απάτη τους. Δεν στόχευαν στην Ελλάδα. Η Ελλάδα ήταν το μέσον, για να βάλουν "χέρι" στις τσέπες των υπολοίπων Ευρωπαίων. Αυτές οι τσέπες ήταν ο στόχος τους και όχι η Ελλάδα. Πρόβλημα γι' αυτούς δεν υπήρχε. Θα τους "δούλευαν" τους Ευρωπαίους με τους τεράστιους μηχανισμούς προπαγάνδας που ελέγχουν. Ποτέ δεν υπολόγιζαν τους λαούς και το ίδιο θα έκαναν και αυτήν τη φορά ...Θα έδιναν μια παράσταση "τρόμου" για το Ευρώ και θα τους ανάγκαζαν - για το "καλό" τής Ευρώπης και του νομίσματός τους - να πληρώσουν οι ίδιοι τα ελληνικά χρέη ...Θα έβριζαν και θα συκοφαντούσαν την Ελλάδα για "ξεκάρφωμα" ...και θα έκαναν τη δουλειά τους.

Οι ίδιοι απατεώνες, οι οποίοι έκαναν όλα τα εγκλήματα εις βάρος τής Ελλάδας, θα κατηγορούσαν την Ελλάδα για απάτη ...Οι απατεώνες, οι οποίοι γνώριζαν ότι τα χρήματα που "δάνειζαν" στην Ελλάδα δεν θα μπορούσε ποτέ αυτή να τα αποπληρώσει, ήταν οι ίδιοι που ανάγκασαν τους Ευρωπαίους να τα πληρώσουν. Με αυτόν τον τρόπο, δηλαδή, συνδέεται η πρώτη παρανομία με τη δεύτερη ...Η πρώτη παρανομία, η οποία έχει σχέση με τη δημιουργία ενός ΜΗ ΒΙΩΣΙΜΟΥ ελληνικού χρέους με τη δεύτερη παρανομία, η οποία έχει σχέση με τον δόλιο εξαναγκασμό των Ευρωπαίων να πληρώσουν το χρέος αυτό.


ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΤΑ ΔΙΕΘΝΗ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ ΑΥΤΟΙ, ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΠΕΤΑΞΑΝ ΣΤΑ "ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ" ΤΙΣ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΕΥΡΩΠΑΙΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ, ΓΙΑ ΝΑ ΠΛΟΥΤΙΣΟΥΝ ΟΙ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΙ.


Γι' αυτόν τον λόγο αναζητάμε εξ' αρχής στη μάχη τής Προέδρου τής Βουλής ένα "σενάριο" και δεν το βρίσκουμε ...Ένα απλό "σενάριο", το οποίο με λίγα λόγια να γίνεται κατανοητό σε όλους ...Ένα μικρό "σενάριο", για να μπορεί να "μεταφέρεται" με λίγες κουβέντες σε μεγάλα ακροατήρια ...Λακωνικό "σενάριο", ώστε στον λίγο χρόνο που θα σου δοθεί για εξηγήσεις να "περάσεις" τις μεγάλες αλήθειες. Σε τέτοιες καταστάσεις και με τέτοιους αντιπάλους δεν σου δίνεται χρόνος για "φλυαρίες". Αν δεν μπορείς με πέντε λόγια - που πάντα θα είναι τα ίδια - να εξηγήσεις σε όλους τι κάνεις, έχεις "χάσει" το παιχνίδι. Με απλά πράγματα γίνονται οι μεγάλες κινήσεις. Με λίγους ελιγμούς γίνονται οι μεγάλες στρατηγικές. Γι' αυτόν τον λόγο αποτελεί αρνητικό γεγονός να "φορτώνουμε" τα κατηγορητήρια με νέα δεδομένα, τα οποία - ακόμα κι αν είναι αληθή - είναι άχρηστα για τον στόχο που επιθυμούμε και το χειρότερο που κάνουν είναι ότι αποπροσανατολίζουν αυτούς, οι οποίοι τη δεδομένη στιγμή πρέπει να "εστιάζουν" σε έναν και μόνο στόχο.


Η παράσταση της διαπραγμάτευσης και του GRexit.
Θα "γκρεμίσουν" την Κυβέρνηση-Τσίπρα.
...Η Ευρώπη σε κίνδυνο.


Αυτό, το οποίο γίνεται σήμερα - με το δήθεν "θρίλερ" των διαπραγματεύσεων και με την απειλή ενός βίαιου GRexit - είναι ένα "θέατρο" ...Η επαπειλούμενη "αποτυχία" των διαπραγματεύσεων είναι μια "παράσταση" τρομοκρατίας όμοια μ' εκείνη, η οποία είχε "στηθεί" στις Κάννες από τον Σαρκοζί και την Μέρκελ εις βάρος τής Ελλάδας ...Ένα "θρίλερ" made in USA με "ακροατήριο" αυτής της "παράστασης" τρόμου να είναι και πάλι η Ευρώπη και οι λαοί της. Η "παράσταση" δηλαδή αυτή δεν γίνεται για να τρομάξουν οι Έλληνες - τους οποίους έτσι κι αλλιώς δεν τους υπολογίζουν—, αλλά για να τρομάξουν οι Ευρωπαίοι. Ποιος είναι ο στόχος τής τρομοκράτησής τους; ...Να δεχθούν ένα ΥΠΕΡΜΝΗΜΟΝΙΟ ως Ευρωπαϊκή Ένωση. Όπως κάποτε χρησιμοποίησαν τον Παπανδρέου με το "δημοψήφισμα", για να τρομάξουν τους Ευρωπαίους, προκειμένου να δεχθούν τον δανεισμό της Ελλάδας, έτσι χρησιμοποιούν και σήμερα τον Τσίπρα, για να δεχθούν το καταστροφικό "κούρεμα", το οποίο θα οδηγήσει αναγκαστικά σε έναν δικό τους δανεισμό.

Τότε ήταν ο Γάλλος Σαρκοζί, ο οποίος "πρωταγωνιστούσε", τώρα είναι η δική του υπουργός οικονομικών - και άρα μύστης τού σχεδιασμού - Γαλλίδα Λαγκάρντ. Τότε ήταν ο "ηλίθιος" Παπανδρέου, ο οποίος με την "ηλιθιότητά" του απειλούσε το Ευρώ, εμφανίζοντας τους Έλληνες σαν "ηλιθίους". Τώρα είναι ο "τρομοκράτης" Τσίπρας, ο οποίος με τις απειλές του για "κούρεμα" απειλεί τις εύθραυστες ευρωπαϊκές οικονομίες με χρεοκοπία, εμφανίζοντας τους Έλληνες σαν "τρομοκράτες". Τότε η λύση ήταν να δανείσουν οι Ευρωπαίοι τα χρήματά τους στους "ηλίθιους" Έλληνες, τώρα η λύση είναι να δανειστούν οι Ευρωπαίοι αμερικανικά χρήματα, για να γλιτώσουν από τις συνέπειες της "ηλιθιότητας" των Ελλήνων.

Ήδη άρχισαν τα "όργανα" για τον "τρομοκράτη" Τσίπρα ...Θα κάνουν μόνοι τους το "κούρεμα" - το οποίο απείλησε ο Τσίπρας - και θα το "χρεώσουν" στην Ελλάδα. Θα απειλήσουν όλες τις "ετοιμόρροπες" ευρωπαϊκές οικονομίες με χρεοκοπία, για να αρχίσουν να "χτίζουν" την επιχειρηματολογία του κοινού πανευρωπαϊκού δανείου. Από εκεί και πέρα, για να ξεφορτωθούν τις ευθύνες τους, θα "τιμωρήσουν" τους "ενόχους" ...Θα "πέσει" ο Έλληνας Πρωθυπουργός, ο οποίος "απείλησε" τους λαούς και θα υποφέρει ο ελληνικός λαός που τον εξέλεξε. Όπως "έπεσε" ο Παπανδρέου για "τιμωρία" που απείλησε τους Ευρωπαίους, έτσι θα "πέσει" και ο Τσίπρας σύμφωνα με το σενάριο.

Είναι καταδικασμένος ο Τσίπρας. Τώρα τον πηγαινοφέρνουν στις Βρυξέλες για να τον εξευτελίσουν, προκειμένου να "αναδείξουν" τη "σοβαρότητα" και την αξία των τοπικών δωσίλογων. Δεν μπορεί να συνεχίσει κανέναν αγώνα με τη στήριξη του λαού, γιατί αυτή η στήριξη δεν φτάνει όταν το υπόλοιπο πολιτικό προσωπικό είναι προδοτικό. Μιλάμε για πραγματικούς προδότες. Ποιος Πρωθυπουργός μπορεί να διαπραγματευτεί, όταν οι συμπατριώτες του πολιτικοί του αντίπαλοι διαμαρτύρονται στους "απέναντι" για τις επιτυχίες του; Πώς θα διαπραγματευτεί ο Τσίπρας, όταν αυτό το οποίο μπορεί να επιτύχει θυμώνει τον Σαμαρά και τον κάνει να σηκώνει το τηλέφωνο, προκειμένου να διαμαρτυρηθεί; Αυτό κάνει ο Σαμαράς ως αρχηγός τής αντιπολίτευσης. Συγκρίνει τα όσα επιδιώκει ο Τσίπρας με τα όσα προδοτικά είχε υπογράψει ο ίδιος και τα καταγγέλλει ως "αδικία" που υπέστη ο ίδιος από τους δανειστές. Αναγκαστικά πρέπει να το κάνει αυτό, προκειμένου να μην αποκαλυφθεί η προδοσία του.

Δεν μπορείς να στήνεις ένα εθνικό "φράγμα" άμυνας, όταν από πίσω σου ο άλλος στήνει ενδοτική "αντλία", για να καλύπτει την προσωπική του προδοσία. Αυτό κάνει ο Σαμαράς εις βάρος των προσπαθειών τού Τσίπρα και για την ασφάλειά του έχει "παραδοθεί" εξ' ολοκλήρου στο "έλεος" των τοκογλύφων. Σαμποτάρει συνειδητά τις εθνικές προσπάθειες, για να εξασφαλίσει την προσωπική του επιβίωση. Ήδη άρχισε να αποκαλύπτει τις "σκέψεις" του περί Κυβέρνησης Εθνικής Σωτηρίας, όμοια με αυτήν του τραπεζίτη Παπαδήμου ...Ήδη ακούγεται το όνομα του διαδόχου του Στουρνάρα. Δικές του είναι αυτές οι σκέψεις; ...Όχι βέβαια ...Απλά ανέλαβε να μεταφέρει σαν ελληνική "ιδέα" αυτά, τα οποία οι τοκογλύφοι τής Λέσχης Μπίλντερμπεργκ σχεδιάζουν για την Ελλάδα και προετοιμάζουν το "έδαφος". Γι' αυτόν τον λόγο μαζεύτηκε στις Βρυξέλες όλο το προδοτικό χαφιεδαριό τής Ελλάδας. Ανέβηκαν, για να διαβεβαιώσουν τους τοκογλύφους ότι μπορούν από κοινού να παραλάβουν το πολιτικό "πτώμα" τού Τσίπρα, χωρίς να παρουσιαστεί κενό εξουσίας ...Θα υπογράψουν τα "πάντα" για τα "πάντα".

Η Ευρώπη αυτήν τη στιγμή κινδυνεύει ...Κινδυνεύει η Δημοκρατία της ...Κινδυνεύει η ανεξαρτησία της ...Κινδυνεύει η ελευθερία των λαών της ...Κινδυνεύουν τα δικαιώματα των πολιτών της. Έχει πέσει στα "χέρια" προδοτών, οι οποίοι δεν διστάζουν να "ρίχνουν" δημοκρατικά εκλεγμένες Κυβερνήσεις ...Στα "χέρια" τοκογλύφων, οι οποίοι δεν διστάζουν να "ξεκοκαλίζουν" ολόκληρα κράτη ...Στα "χέρια" μπρόκερ, οι οποίοι "πουλάνε" δάνεια, προφανώς με ποσοστά. Μπορεί κάποιος έστω να φανταστεί για τι κέρδη μπορούμε να μιλάμε για ανθρώπους σαν την Λαγκάρντ, τον Γιούγκερ ή τον Μοσκοβισί σε περίπτωση που μπορέσουν και "φορτώσουν" την Ευρωπαϊκή Ένωση με ένα ΜΝΗΜΟΝΙΟ αξίας άνω των δέκα τρισεκατομμυρίων ευρώ; ...Μιλάμε για δάνειο πάνω από 10,000 δισεκατομμύρια, το οποίο θα το φέρουν στην Ευρώπη τα λαμόγια τύπου Λαγκάρντ και Γιούγκερ. Είναι δυνατόν τέτοιο έγκλημα, το οποίο θα ταλαιπωρεί γενιές ολόκληρες Ευρωπαίων, να το κάνουν τζάμπα; Η Ευρώπη θα παραδοθεί στις ΗΠΑ σαν "σφάγιο" και κάποιοι από τώρα τρίβουν τα χέρια τους για τα πρωτοφανή τους κέρδη. Πέρασαν οι εποχές που οι μεγάλες προδοσίες γίνονταν για τριάντα αργύρια. Τώρα οι προδότες μετράνε δισεκατομμύρια και χρεώνουν και στα θύματά τους τη φύλαξή τους.

Η Ελλάδα, όσο κι αν αυτό φαίνεται παράξενο - υπό τις δυσμενείς σήμερα συνθήκες για την ίδια—, είναι η μόνη δύναμη που μπορεί να σώσει την Ευρώπη. Μπορεί να την σώσει, γιατί είναι η μόνη που μπορεί να "διασπάσει" την Τρόικα και ταυτόχρονα να "στείλει" το ΔΝΤ από εκεί που "ήρθε". Αν δεν το κάνει η Ελλάδα, δεν μπορεί να το κάνει κανείς άλλος. Το ΜΕΓΑΔΑΝΕΙΟ, το οποίο θα καταστρέψει για πάντα την Ευρώπη και θα την παραδώσει ως αποικία χρέους στις ΗΠΑ είναι έτοιμο να υπογραφεί. Η "παράσταση" με τον Τσίπρα και με την Ελλάδα να "ματώνει" - προς γνώση και συμμόρφωση όλων των αντιδραστικών λαών - είναι έτοιμη να ολοκληρωθεί. Ήδη το "ψέλλισε" ο Γερμανός Χέλμουτ Σμιτ - σαν "Νέστορας", που έχει τη "σοφία" να "βλέπει" πράγματα - ..."Η Ευρώπη έχει "ανάγκη" ένα δάνειο, για να σώσει την οικονομία της".

Οι Ευρωπαίοι δεν θα έχουν πολλές ευκαιρίες να σωθούν από την αμερικανοσιωνιστική τοκογλυφική λαίλαπα, αν δεν συστρατευτούν με τους Έλληνες. Εξαιτίας τής "παγιδευμένης" Ελλάδας τούς "έφαγαν" ήδη ένα τρισεκατομμύριο ευρώ και εξαιτίας και πάλι της Ελλάδας θα τους φορτώσουν ένα ΥΠΕΡΔΑΝΕΙΟ, του οποίου το "κοντέρ" κανένας δεν ξέρει πού θα σταματήσει. Πρέπει η Ελλάδα να εξασφαλίσει τη συμμαχία των ευρωπαϊκών λαών, για να σωθεί η Ευρώπη από τις αμερικανικές "ερπύστριες" του χρέους. Αντί οι "χρεοκοπημένοι" λαοί να γλείφουμε τους "δολοφόνους" μας για να μας "σώσουν" με δανεικά, πρέπει να τους πάμε στα δικαστήρια ως συνεργούς σε έγκλημα τοκογλυφίας με διαστάσεις εγκλήματος κατά της ανθρωπότητας, εφόσον έχουμε χιλιάδες νεκρούς, εξαιτίας των συνεπειών αυτού του εγκλήματος.


Η ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΝΙΚΗΣΕΙ, ΓΙΑΤΙ Η ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΠΙΒΙΩΣΕΙ.


ΛΑΘΟΣ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΔΩΣΑΝ ΣΤΗΝ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ ΕΛΛΑΔΑ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ ΥΠΕΡΔΥΝΑΜΗΣ.
Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ, ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ ΚΙΟΛΑΣ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΕΙΛΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΕΙ ΤΟΥΣ ΣΥΜΜΟΡΙΤΕΣ, ΩΣ ΑΤΟΜΑ, ΟΤΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΣΤΕΙΛΕΙ ΣΤΑ ΔΙΕΘΝΗ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ.


ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΤΑ "ΑΤΟΥ".


Τραϊανού Παναγιώτης

Εθνικό Απελευθερωτικό Μέτωπο Β’


Υ.Γ.

"Τζακ Ποτ" με Καραμανλή.
...Ο Καραμανλής μπορεί να "δώσει"
τον Μπαρόζο, τον Τρισέ και την Μέρκελ.

Όλα όσα αναφέραμε μέχρι τώρα έχουν σχέση με τη διαχείριση του χρέους ...Τη διαχείριση ενός χρέους το οποίο παραλάβαμε και το οποίο δεν μπορούμε και δεν πρέπει να πληρώσουμε. Σ' ό,τι αφορά την προδοσία τού ίδιου του χρέους, τα πράγματα αλλάζουν. Σε αυτήν την περίπτωση χρειάζονται άλλα στοιχεία να συγκεντρώσει η Πρόεδρος της Βουλής, προκειμένου να βρει την αλήθειά του. Το δύσκολο σε αυτήν την περίπτωση είναι ότι υπήρχε μια ιδιόμορφη προσπάθεια απόκρυψης του εγκλήματος μεταξύ συνενόχων, οι οποίοι δημοσίως παρίσταναν τους πολιτικούς αντιπάλους, ενώ ήταν "συνάδερφοι" σε Λέσχες τύπου Μπίλντερμπεργκ. Προκειμένου δηλαδή να αποφύγουν τις ευθύνες τής προδοσίας, τις "μοίρασαν" μεταξύ τους και αυτό έγινε με μια "σαλαμοποίηση" του εγκλήματος.

Καραμανλής, Παπανδρέου και Σαμαράς ήταν οι εκλεγμένοι Πρωθυπουργοί, οι οποίοι εν γνώση τους - και υπό τις εντολές τής Νέας Τάξης και της Λέσχης Μπίλντερμπεργκ - πρόδωσαν τον ελληνικό λαό. Για να αποκαλύψει κάποιος αυτήν τη συνωμοσία, θα πρέπει να ξεκινήσει από το σωστό "σημείο", γιατί σε διαφορετική περίπτωση θα "χαθεί" μέσα στις άπειρες πτυχές αυτής της τεράστιας προδοσίας...Τεράστιας, γιατί είναι πρωτοφανές να παραδοθεί η εθνική κυριαρχία ενός ανεξάρτητου κράτους από τους ηγέτες του ...Είναι πρωτοφανές να παραδοθεί ένα ελεύθερο κράτος ως λεία τοκογλύφων ...Στον Καραμανλή βρίσκεται η αρχή τού "μίτου" τής προδοσίας. Γι' αυτόν τον λόγο βρίσκεται μονίμως στο απυρόβλητο. Γι' αυτόν τον λόγο απολαμβάνει μια μυστηριώδη και ανεξήγητη προστασία. Μέχρι και απόπειρα δολοφονίας τού "χάρισαν", προκειμένου να του εξασφαλίσουν το "άλλοθι" να μην μιλάει.

Τώρα, που άρχισε η Πρόεδρος της Βουλής να κάνει "τραπέζι" με τις "μαρίδες", καλό είναι να περάσουμε και στο κυρίως "πιάτο" με τα μεγάλα "ψάρια" ..."Μαρίδα" είναι ο Γεωργίου ή ο Προβόπουλος στην υπόθεση ...Υπάλληλοι, οι οποίοι "διευκόλυναν" έναν σχεδιασμό, τον οποίο επέβαλαν οι "μεγάλοι" τής εξουσίας. Ποιος είναι ο πιο "μεγάλος", που μπορεί να κληθεί, προκειμένου να αρχίσει να ξετυλίγεται το "κουβάρι" τής προδοσίας; ...Ο Καραμανλής. Δεν φαίνεται παράξενη - στην κατά τα άλλα πανέξυπνη Πρόεδρο της Βουλής - η "προστασία" που απολαμβάνει ο Καραμανλής; Δεν της φαίνεται παράξενο που του έδωσαν το δικαίωμα της "σιωπής" και της βουλευτικής "ασυλίας"; Όλοι πλέον μιλάνε για προδοσίες, αλλά για έναν περίεργο όσο και ανεξήγητο λόγο τα σχόλια δεν αγγίζουν ποτέ τον Καραμανλή. Μιλάνε για τον Σημίτη, τον Παπανδρέου ή τον Παπαδήμο και πρόσφατα για τον Σαμαρά, αλλά για τον Καραμανλή, ο οποίος ήταν Πρωθυπουργός στο πιο κρίσιμο διάστημα της μεγιστοποίησης του χρέους, δεν μιλάει κανένας.

Δεν είναι παράξενο αυτό; Αν οι Ολυμπιακοί Αγώνες και τα Swaps των στρατιωτικών εξοπλισμών διόγκωσαν το χρέος, δεν είναι υπεύθυνος ο Καραμανλής γι' αυτά που τα παρέλαβε χωρίς έλεγχο; ...Ο Καραμανλής δεν ήταν αυτός, ο οποίος "θωράκισε" νομικά τους εγκληματίες των Ολυμπιακών Αγώνων, προκειμένου το μέγα έγκλημα - που μας βύθισε στα χρέη - να μην ερευνηθεί ποτέ; ...Ο ίδιος Καραμανλής δεν ήταν αυτός, ο οποίος δέχθηκε - χωρίς καμία αντίδραση - όλα τα παράνομα swaps τού Σημίτη; ...Ο Καραμανλής δεν ήταν αυτός, ο οποίος με μια πρωτοφανή για τα παγκόσμια χρονικά πράξη "βύθισε" το ελληνικό "καράβι" στα χρέη; Πότε και πού στον κόσμο πήρε ένας ηγέτης δημόσιο χρήμα, για να σώσει ιδιωτικές τράπεζες, οι οποίες ήταν χρεοκοπημένες λόγω παρανομιών;



Με δύο ερωτήσεις μπορεί να "καεί" στην "κόλαση".
Δεν χρειάζεται καν να "ανακριθεί".



Πρώτη Ερώτηση.

Ας καλέσουν τον Καραμανλή και ας τον ρωτήσουν ΓΙΑΤΙ και με ποιο σκεπτικό αποφάσισε να πάρει τα δημόσια χρήματα και να καλύψει τις "τρύπες" των τραπεζικών επιχειρήσεων των τοκογλύφων.
ΓΙΑΤΙ και με ποιο σκεπτικό έκανε κάτι μοναδικό στον κόσμο. ΓΙΑΤΙ και με ποιο σκεπτικό έβαλε χρήματα του λαού, για να καλύψει εγκλήματα και παραβλέψεις τής ΕΚΤ, που ήταν καθήκον της να καλύψει με τα δικά της χρήματα. Είχε πρόθεση να ξεγελάσει τον λαό, όταν του "υποσχόταν" την ασφάλεια των καταθέσεών του μέχρι 100.000 ευρώ τη στιγμή που αυτό ήταν "εγγύηση" της Ευρωζώνης και την απολάμβαναν όλοι οι Ευρωπαίοι πολίτες δωρεάν;


Δεύτερη Ερώτηση.

ΓΙΑΤΙ και με ποιο σκεπτικό, όταν κάποιοι "εξευτέλιζαν" τα ελληνικά ομόλογα, το ελληνικό κράτος δεν βγήκε να αγοράσει "σκουπίδια" από τη δευτερογενή αγορά. Να πάρει χρήματα, τα οποία "χάθηκαν" εκ των υστέρων στο PSI και να βγει να αγοράσει με ελάχιστα χρήματα ένα μεγάλο μέρος τού χρέους. ΓΙΑΤΙ, ενώ υπήρχε ήδη το "προηγούμενο" της πετυχημένης πρακτικής τού Εκουαδόρ, δεν το μιμήθηκε, ασκώντας τα δικαιώματα του ως ηγέτης κυρίαρχου κράτους;

Υπήρχε μήπως "απαγόρευση" από τον Τρισέ; Με ποια ιδιότητα ένας "υπάλληλος" του τραπεζικού τομέα - ο οποίος μάλιστα εκείνη την ώρα θα έπρεπε να ελέγχεται για την ανεπάρκειά του - "απαγόρευσε" σε έναν Πρωθυπουργό ανεξάρτητου κράτους να βγει στην αγορά και να υπερασπιστεί τα συμφέροντα του λαού του; Ο Υποδιοικητής τής ΕΚΤ - και εν συνεχεία δοτός Πρωθυπουργός Παπαδήμος - έπαιξε ρόλο σε αυτές τις επαφές; Αν καταλάβει η Εξεταστική Επιτροπή για το χρέος τον ρόλο τού Καραμανλή, όλα τα άλλα είναι εύκολα ...Εύκολα καταλαβαίνει κάποιος ποιος ήταν ο ρόλος τού Παπανδρέου και τι συζήτησαν με τον Διοικητή τής Goldman Sachs στο Πεντελικό ...Εύκολα καταλαβαίνει τον λόγο που η ΕΛΣΤΑΤ "διόγκωνε" το δημόσιο έλλειμμα ...Εύκολα καταλαβαίνει τον λόγο που η Τράπεζα της Ελλάδας άφησε να παίξουν "αέρα" τα ελληνικά ομόλογα και να τα "εξευτελίσουν". Δεν έγινε τυχαία το Τ3 εκείνες τις ημέρες Τ10. Το έγκλημα ήταν καλά στημένο, γιατί είχε "σαλαμοποιηθεί". Στην εποχή του δικομματισμού τα δύο μεγάλα κόμματα είχαν μοιραστεί στη "μέση" το έγκλημα της προδοσίας. Όποιος τολμούσε να "κατηγορήσει" τον άλλον, θα άνοιγε τον "τάφο" του, εφόσον ήταν συνένοχοι ...Γεωργίου, Προβόπουλος, Παπαδήμος - και όλο το κακό "συναπάντημα" - συνεργάστηκαν, για να εξευτελιστεί ένας λαός και ένα κράτος. Σε άλλες εποχές αυτοί οι άνθρωποι θα αντιμετώπιζαν την τιμωρία τής κρεμάλας.