Δευτέρα, 22 Ιουνίου 2015

Στόχος είναι να σπείρουν την διχόνοια στον ελληνικό λαό , προκειμένου να αρθεί και η παραμικρή περίπτωση παλλαϊκής αντίστασης ενάντια στην επικυριαρχία της Γερμανίας και της Ε.Ε.

Δεν είναι δύσκολο, να στήσουν και στη χώρα ένα τηλεσκηνικό αλά Ουκρανία και το ''μακελειό'' δικαιώνει απόλυτα το όνομά του...

H συγκέντρωση της Πέμπτης, κάθε άλλο παρά αυθόρμητη ήταν. Δεν έχει κανείς παρά να δώσει την αρμόζουσα προσοχή στα περίτεχνα και επαγγελματικά πλακάτ, όλα ομοιόμορφα φτιαγμένα. Είναι προφανές πως κάπου κεντρικά κατασκευάστηκαν και μοιράστηκαν στο συγκεντρωμένο πλήθος. Το ίδιο και οι αναρρίθμητες δωδεκάστερες σημαίες.

Ξέρετε πολλούς να διατηρούν εύκαιρη στο σπίτι τους μια "σημαία" της Ευρωπαϊκής Ένωσης;
Και μάλιστα όλες ισομεγέθεις και αγορασμένες από τον ίδιο προμηθευτή;

Δεν είναι δύσκολο, να στήσουν και στη χώρα ένα τηλεσκηνικό αλά Ουκρανία.

Καθ’ ότι, εκτός από την ευδοκιμούσα βλακεία, η οποία εύκολα επικάθεται σαν σκουριά στα τηλεορασόπληκτα απαίδευτα πλήθη, κινητοποιούνται μαζί τους και κάθε λογίς κομματόσκυλα και παρατρεχάμενοι των δοσιλογικών κομμάτων.

Πολύ περισσότερο που μερικές δεκάδες ευρώ το κεφάλι, ψίχουλα για τους μεγολοκαρχαρίες χρηματοδότες, αποτελούν για τους εξαχριωμένους ένα σοβαρό ποσό για τη κάλυψη των ιδιοτελών αναγκών τους...

ΠΗΓΗ
ΦΩΤΟ:ΜΑΚΕΛΕΙΟ...
ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗ:Α.Τ.

ΟΣΟ ΣΕ ΚΛΟΝΙΖΟΥΝ,ΤΟΣΟ ΣΕ ''ΔΑΝΕΙΖΟΥΝ''...