Τετάρτη, 17 Ιουνίου 2015

Ευρωκράτες ή ψηλά καπέλα και ξυπόλυτοι.

 ΜΕΡΟΣ ΠΡΩΤΟFrom HEIL GAP ( or mind the GAP).

Ο επί σειρά ετών συνδαιτυμόνας της μυστικής λέσχης Bilderberg Αυστριακός καγκελάριος και πρόεδρος από το 2008 του Σοσιαλδημοκρατικού Κόμματος κύριος Βέρνερ Φαϊμάν έρχεται την τρίτη το βράδυ στην Αθήνα και την τετάρτη συναντά τον πρωθυπουργό κύριο Αλέξη Τσίπρα.
Πέντε μήνες μετά την έναρξη της διακυβέρνησης από τον ψευδοαριστερό ΣΥΡΙΖΑ ο Werner Faymann θα είναι ο πρώτος Ευρωπαίος επικεφαλής κυβέρνησης που επισκέπτεται την Αθήνα


Είτε ο Αυστριακός καγκελάριος έρχεται ως εξωτερικός πολιτικός πυροσβέστης στη διαμάχη μεταξύ της Αθήνας και των πιστωτών της, είτε όχι … ο Φέϊμαν είναι ένας Μπίλντερμπεργκ και μια ελεγχόμενη μαριονέτα των banksters που σχετίζονται με τις διαπραγματεύσεις.

Μπορεί ο Faymann να προειδοποιεί με μεγάλα γράμματα σε συνέντευξή του την Κυριακή στην ελληνική εφημερίδα Real News ότι: «Μια έξοδος από το ευρώ θα έχει απρόβλεπτες συνέπειες», αλλά η Αυστρία και επίσης η Ολλανδία είναι οι μεγαλύτερες από μια χούφτα των χωρών που είναι αμείλικτες σε ότι αφορά την επιβολή της δουλείας χρέους για τον Ελληνικό λαό, σύμφωνα με τον Πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Jean-Claude Juncker.


Η ανακοίνωση ότι ο αυστριακός καγκελάριος Werner Faymann θα πετάξει για να επισκεφθεί τον "καλό του φίλο" Αλέξη Τσίπρα στην Αθήνα την Τρίτη για να βοηθήσει με τις διαπραγματεύσεις για το χρέος … είναι άσχημα νέα για την Ελλάδα.


Ο δεδηλωμένος στόχος του Φέϊμαν είναι να βοηθήσει να επιτευχτεί μια συμφωνία χρέους, αλλά μπορεί επίσης να τον ενδιαφέρει να εκτιμήσει το αν οι παγκοσμιοποιητές μπορέσουν να ελέγξουν το κοινωνικό χάος που θα προκύψει από την οικονομική κατάρρευση της Ελλάδας.


Ο Βέρνερ Φέϊμαν θέλει να πάρει μια εικόνα της κοινωνικής κατάστασης στην Ελλάδα, λένε …. διευκρινίζοντας πως ο Βέρνερ Φάιμαν, κατά την παραμονή του στην Αθήνα θα σχηματίσει μια εικόνα για την κατάσταση στην Ελλάδα, επισκεπτόμενος κοινωνικές εγκαταστάσεις, σχολεία και νοσοκομεία …

Χμ, καθώς το ελληνικό αδιέξοδο τραβά σε μάκρος η Ευρώπη προειδοποιεί για «κατάσταση έκτακτης ανάγκης»… Χμ, ενώ η ελληνική οικονομία παραπαίει … είναι ξεκάθαρο ότι επήλθε πλέον η κατάρρευση, και ανεξάρτητα από το μετά πόσο καιρό οι πολιτικοί και από τις δύο πλευρές θα είναι πρόθυμοι να επαναπροσδιορίσουν τις ιδικές τους ευθύνες, μια κρίση εμπιστοσύνης σε Ελληνικό έδαφος θα μπορούσε να βυθίσει τη χώρα σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης πριν οι αξιωματούχοι της ΕΕ έχουν το χρόνο να παρέμβουν …


Χμ, να παρέμβουν πως όμως ;;; όταν η κατάρρευση επήλθε ύστερα κατόπιν της ιδικής τους παρέμβασης στην Ελλάδα ;;;
Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή θα πρέπει να κάνει σχέδια για μια «κατάσταση έκτακτης ανάγκης» στην Ελλάδα από την 1η Ιουλίου εάν η Αθήνα δεν καταλήξει σε συμφωνία με τους πιστωτές της, δήλωσε στο Βερολίνο ο Επίτροπος της Γερμανίας στην ΕΕ Γκίντερ Έτινγκερ (Oettinger).


"Θα πρέπει να επεξεργαστούμε ένα σχέδιο έκτακτης ανάγκης, διότι η Ελλάδα θα πέσει σε μια κατάσταση έκτακτης ανάγκης", ειπε ο Oettinger, ο οποίος είναι επίσης ανώτερο στέλεχος των Χριστιανοδημοκρατών της καγκελαρίου Άνγκελα Μέρκελ, επικαλούμενος την ανάγκη να εξασφαλιστεί η πρόσβαση στην ενέργεια και την ιατρική στην Ελλάδα.


Τώρα … που το ελληνικό ζήτημα έχει τελειώσει για τους Τεντέσκους αφού έγινε πλέον γνωστό ότι οι γερμανοί βουλευτές δεν επρόκειτο να ψηφίσουν μια νέα βοήθειαθέλουν να κρύψουν την καταστροφή που επέφεραν στην πατρίδα μας … και να που ξαφνικά τους έπιασε και ο πόνος για τους Έλληνες …

Αυτοί που έχουν σκοτώσει τη δημοκρατία στην Ελλάδα … όταν σύμφωνα με τους όρους της λιτότητας που επιβάλλονται από τους Ευρωπαίους γραφειοκράτες κατά του ελληνικού έθνους, οι αυτοκτονίες αυξήθηκαν κατά 35% , η ανεργία είναι σχεδόν 30% συνολικά - σχεδόν το 60% για όσους είναι κάτω των 25 ετών, έχοντας διπλασιαστεί από τα επίπεδα του 2010 - ενώ οι μισθοί έχουν μειωθεί σχεδόν κατά 40%.Είναι να απορεί όμως κανείς τον ελληνικό λαό … καίμε σημαίες της ΕΕ καίμε και σβάστικες, αλλά συνεχίζουμε να παραμένουμε αυτή την οικονομική και πολιτική φυλακή, δίχως να έχουμε επαναστατήσει … περιμένουμε σαν βλάκες τους γερμανούς να καταστρέψουν εντελώς την πατρίδα να μας παραλύσουν και να μας οδηγήσουν στην καταστροφή και το χάος !!


Μου φαίνεται ότι αυτό λέγεται ραγιαδισμός …Σημειώνεται ότι η άνοδος του ΣΥΡΙΖΑ ευθυγραμμίζεται πολύ καλά με τη μείωση της απασχόλησης και των μισθών … γιατί διαφορετικά ποιος Έλληνας θα ψήφιζε ποτέ την λαθρολάγνα υπουργό την Τα-cia ή μια πρόεδρο κοινοβουλίου που χαριεντίζεται στο σύνταγμα με τραβεστί και λεσβίες.


Ενώ λοιπόν η Ελλάδα είναι ένα μικρό (1%), της οικονομίας της ΕΕ το γεγονός ότι τώρα που επιτέλους αποκαλύφθηκε η αλήθεια για τα διαλυμένα οικονομικά της … είναι κάτι που είναι πολύ επικίνδυνο για την παρούσα στιγμή.


Γιατί;

Επειδή το μεγαλύτερο μέρος της Ευρώπης μοιράζεται με την Ελλάδα τα ίδια ανεφάρμοστα μαθηματικά.

Όλοι στην εξουσία της ΕΕ φοβούνται το τι πρόκειται να συμβεί εαν το σύνολο των ανεξόφλητων αξιώσεων «εξατμιστούν ξαφνικά» … καλά η Ελλάδα, για σκεφτείτε όμως την Γαλλία και το χρέος της !!!!

Και όσοι ζουν στην ΕΕ, θα πρέπει να μας παρακολουθούν στενά για να δουν ποιες μπορεί να είναι οι μεγαλύτερες επιπτώσεις της ελληνικής κρίσης για την Ευρωζώνη.
Αλλά θα πρέπει αυτό το ελληνικό δράμα να αφορά τους υπόλοιπους ευρωπαϊκούς λαούς ;;;


Απολύτως!!!


Το κυρίαρχο αφερεγγυότητας στο επίκεντρο της κρίσης στην Ελλάδα στο δεν κατι το μοναδικό ούτε κάτι απομονωμένο.
Οι περισσότερες χώρες σε όλο τον κόσμο τελικά μοιράζονται την ίδια κατάσταση … έχουν πάρα πολύ χρέος … απλά η Ελλάδα, είναι ένας μικρός παίκτης και υποκύπτουμε νωρίτερα από ό, τι οι υπόλοιπες.


Και καθώς η Ελλάδα αποδεικνύει ότι δεν μπορεί να πάρει άλλο αίμα από τους έλληνες για να θρέψη τους τοκογλύφους με τους έντιμους συμβιβασμούς που ονειρεύεται ο κύριος τσιπρας της casa ambrosetti … έτσι και οι υπόλοιπες χώρες με παρόμοια χρέη τους δεν θα μπορέσουν να τα επιστρέψουν στο τέλος.
Και απώλειες τελικά … είναι αναπόφευκτες !!!!


Και όταν συμβεί αυτό, προσέξτε:

Είναι σαν να είσαι σε ένα γεμάτο κινηματογράφο, όταν ξεσπά μια πυρκαγιά. Οι πρώτοι λίγοι άνθρωποι που θα σηκωθούν δειλά-δειλά να βγουν έξω θα απομακρυνθούν ήρεμα από την εστία της πυρκαγιάς και δίχως εγκαύματα !!!
Αλλά από την στιγμή που γίνει «αποδεκτό» από το σύνολο των θεατών ότι πρέπει να εξέλθουν … γιατί διαφορετικά θα καούν … τότε αρχίζει ένα τρελός αγώνας προς τις εξόδους και ακολουθεί πανδαιμόνιο.


Έτσι μπορούμε να αντιληφτούμε και την επιθυμία των αξιωματούχων της ΕΕ για να αποφευχθεί ένας τέτοιος πανικός. Αλλά την ίδια στιγμή, η επί χρόνια τώρα απόλυτη αδυναμία τους να αναγνωρίζουν τους καπνούς … είναι μια πολύ επιβλαβής μορφή μ@λ@κι@ς.

Όταν οι αγανακτισμένοι φωνάζαμε «φωτιά!», τότε η γραφειοκρατία της ΕΕ μαζί με τους εθνοπροδότες Κουρουπληδες Λοβερδους Καρατζαφεριδες τον ελεεινότατο τον GAP και σια μας θεωρούσαν παραλόγους και έβγαιναν μέσω των κυβερνητικών εκπροσώπων τους να μας διαψεύσουν με την ελπίδα ότι δεν θα μας πάρει κανένας Έλληνας στα σοβαρά – χμ, πράγμα που τελικά το κατάφεραν. –

Τώρα ;;;;


Ωχ !!!! Τώρα είναι πολύ αργά:


Η συνεχής άρνηση των Βρυξελλών να αναγνωρίσει τη θέληση των λαών της Ευρώπης ήταν σίγουρο ότι θα έφερνε αντίδραση … Η επιθετική αποθάρρυνση της εθνικής μας υπηρηφάνειας … η με το έτσι θέλω π%υστοποίηση των ευρωπαϊκών κοινωνιών … η κατάληψη των πατρίδων των παππούδων μας από τριτοκοσμικούς λαθροεισβολείς στο όνομα της δημοκρατίας και της ανεκτικότητας, ενώ παράλληλα απαγορευόταν δια ροπάλου να εκφράσουμε την γνώμη μας μέσω εθνικών δημοψηφισμάτων, μας έκανε αντιευρωπαϊστές, και, αυτό όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά σε ολόκληρη την γηραιά ήπειρο


Όταν η βούληση του λαού, ανατρέπεται έτσι κατάφωρα και εξουδετερώνεται την κάθε στιγμή τι καλό θα μπορούσε ποτέ να προέλθει από το πρόγραμμα της ΕΕ;

Μόνο διάλυση περιμένει πλέον αυτή τη τυραννική μετασοσιαλιστική δικτατορία των τοκογλύφων.

HEIL GAP ( or mind the GAP)

Υ.Γ.

Μόλις διάβασα σε the telegraph ένα παρεμφερές άρθρο του Ambrose Evans-Pritchard το οποίο σε μετάφραση google λέει:

Η Ελλάδα έχει καταρτίσει ένα τελεσίγραφο στο οποίο κατηγορεί την Ευρώπη ότι συνωμοτεί με πιστωτές για την αλλαγή του καθεστώτος.


Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή προετοιμάζεται για μια "κατάσταση έκτακτης ανάγκης" στην Ελλάδα, φοβούμενη τις κοινωνικές αναταραχές και έλλειψη των βασικών προμηθειών.

Ο Έλληνας πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας κατηγόρησε τις αρχές των πιστωτή της Ευρώπης ότι προσπαθούν να ανατρέψουν την εκλεγμένη κυβέρνηση στην Ελλάδα μετά από πέντε χρόνια «λεηλασίας», και προειδοποιεί σε επίσημη τόνο ότι η χώρα του θα προασπίσει τα κυριαρχικά της αξιοπρέπειάς της , ανεξάρτητα από τις συνέπειες.

Η προκλητική στάση έγινε πράξη όταν η Ευρωπαϊκή Επιτροπή επιτέθηκε κατά των Ελλήνων και προειδοποίησε ότι η χώρα θα καταρρεύσει σε μια "κατάσταση έκτακτης ανάγκης" , εκτός αν υπάρχει μια συμφωνία για να αποφευχθεί μια χρηματοπιστωτική κατάρρευση.

Ο Επίτροπος της ΕΕ Γκίντερ Oettinger της Γερμανίας δήλωσε ότι οι δυνάμεις των πιστωτικών φορέων πρέπει να καταρτίσουν επειγόντως σχέδια για να αντιμετωπίσουν την κοινωνική αναταραχή στην Ελλάδα, τα ελλείμματα του ενεργειακού εφοδιασμού και της ιατρικής, το συντομότερο μέχρι τον Ιούλιο.

Σε μια λακωνική δήλωση, ο κ Τσίπρας κάλεσε τα θεσμικά όργανα της ΕΕ και το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο για να "συμμορφωθούν με τον ρεαλισμό".

Κατηγόρησε τους πιστωτές για "πολιτικά κίνητρα" για τους απαιτητικές περαιτέρω περικοπές συντάξεων, υπονοώντας ότι πραγματικός στόχος τους είναι να καταστρέψουν την αξιοπιστία της ριζοσπαστικής Αριστεράς του ΣΥΡΙΖΑ την αλλαγή της κυβέρνησης και του καθεστώτος του.


"Δεν είμαστε μόνο για να μεταφέρουμε ένα ιστορικό παρελθόν αγώνων υπογράμμισε. Είμαστε για να μεταφέρουμε την αξιοπρέπεια του λαού μας, καθώς και τις προσδοκίες όλων των Ευρωπαίων. Δεν μπορούμε να αγνοήσουμε αυτήν την ευθύνη. Έχει να κάνει με τη δημοκρατία », είπε.

Ο Γερμανος Süddeutsche Zeitung ανέφερε ότι οι πιστωτές έχουν καταρτίσει ένα τελεσίγραφο προς τους Έλληνες, απειλώντας να κόψουν την πρόσβαση των Ελλήνων στο ευρωπαϊκό σύστημα πληρωμών και εξαναγκάζοντας σε έλεγχο στην κίνηση κεφαλαίων από τη χώρα το συντομότερο αυτό το Σαββατοκύριακο. Το σχέδιο θα οδηγήσει στο προσωρινό κλείσιμο των τραπεζών, που ακολουθείται από αναλήψεις μετρητών με δελτιο.

Πηγές του ΣΥΡΙΖΑ δήλωσαν στην Telegraph ότι η Ελλάδα μπορεί να ζητήσει τη λήψη προσωρινών μέτρων από το Δικαστήριο των Ευρωπαϊκών Κοινοτήτων για να σταματήσει τους πιστωτές και τα θεσμικά όργανα της ΕΕ που ενεργούν κατά τρόπο που παραβιάζει τα δικαιώματα Ελλήνων . Αυτό θα είναι μια άνευ προηγουμένου κίνηση, περιπλέκοντας κατά πολύ την εικόνα.

Οι μετοχικές αγορές υποχώρησαν σε όλη την Ευρώπη και τα ομόλογα πωλούνται απότομα σε τιμές υψηλού χρέους των μελών της Λατινικής, καθώς οι επενδυτές αρχίζουν να σκέφτονται μέσα από τις δραματικές επιπτώσεις μιας ελληνικής χρεοκοπίας , που ακολουθείται από ρήξη της ΟΝΕ. «νομίζουμε ότι το ελληνικό έπος τελικά φθάνει στο αποκορύφωμά του..." δήλωσε ο Hans Redeker από την Morgan Stanley.


Ξέρετε … υπάρχει πρόβλημα στην ευρωζώνη όταν το γερμανικό παιδικό τηλεοπτικό κανάλι KIKA εξηγεί στα παιδιά τι σημαίνει η λέξη «Grexit»

From HEIL GAP (or mind the GAP)