Πέμπτη, 4 Ιουνίου 2015

Ν. Μπακογιάννη: Μετά το ξεπούλημα...ώρα για κοινοβουλευτική συσπείρωση...

https://olympiada.files.wordpress.com/2015/06/wpid-20150602032401.jpgΣύγκληση του συμβουλίου πολιτικών αρχηγών και ''συναίνεση'' σε αυτήν την κρίσιμη στιγμή για τη χώρα ζήτησε πριν λίγα λεπτά, με δήλωσή της, η βουλευτής της Ν. Δ. Ντόρα Μπακογιάννη.

«Έστω και την ύστατη στιγμή, οφείλουμε να αντιληφθούμε όλοι ότι ΤΩΡΑ είναι η ώρα της εθνικής συσπείρωσης και της εθνικής διαπραγμάτευσης. Το θέμα δεν είναι η σύγκληση των κομματικών οργάνων του 36,5%. Το ζητούμενο είναι η σύγκληση όλων των πολιτικών δυνάμεων υπό τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, ώστε η Ελλάδα να εμφανιστεί με μία δυνατή φωνή», τόνισε.

Η μεγαλύτερη "επιτυχία" των Μακκαβαίων θα πρέπει να περάσει από την "κρίση" των παιδιών τού Αντιόχου, για να ολοκληρωθεί......Τι "κρίμα" ...Έκαναν τον "γύρο" του κόσμου, για να πέσουν πάλι πάνω στους διώκτες τους ...Τι "κρίμα"


Από την Ελλάδα και τις επιλογές της εξαρτάται η τύχη ενός έξυπνου σχεδιασμού, που στόχο είχε την παγκόσμια κυριαρχία.

Για όσο διάστημα η Ελλάδα καθυστερεί, ζητώντας παρατάσεις, το σύστημα κλονίζεται, γιατί δεν έχει επιπλέον χρόνο.

Τα χιλιάδες δισεκατομμύρια των χρεών

των ΗΠΑ και της Ευρώπης "πιέζουν" και αναπόφευκτα δημιουργούν διασπαστικές τάσεις, οι οποίες στο τέλος δεν θα είναι διαχειρίσιμες.
Πώς άλλωστε θα είναι διαχειρίσιμες, όταν μιλάμε για εξωφρενικά πράγματα, που μόνον στα μυαλά των άπληστων τοκογλύφων μπορούν να υπάρξουν;

Από τότε που οι Σιωνιστές Εβραίοι κατάκτησαν τις ΗΠΑ, μόνον "τυπώνουν" χρήμα, για να αγοράζουν ό,τι τους ενδιαφέρει. Παρέλαβαν την αμερικανική οικονομία την εποχή που η πιο πλούσια οικογένειά της - η Γκούγκενχαιμ - είχε περιουσία κοντά στα 250 εκατομμύρια δολάρια και τώρα αυτό το ποσό το έχουν κάνει "ρέστα" από έναν πίνακα ζωγραφικής και μια μπερζιέρα. Μόνον τα κρατικά χρέη των ΗΠΑ και της Ευρωπαϊκής Ένωσης υπερβαίνουν τον αστρονομικό αριθμό των 30.000 δισεκατομμυρίων δολαρίων...
 
...Για όσους δεν το κατάλαβαν, μιλάμε για τριάντα χιλιάδες δισεκατομμύρια δολάρια ...Τόσα χρωστάνε οι "γάτες", που τολμάνε να κατηγορούν την Ελλάδα για κακοδιαχείριση ...Τόσα χρωστάνε αυτοί, οι οποίοι "πανικοβάλλονται" μήπως και επαναπροσληφθούν οι καθαρίστριες στο ελληνικό δημόσιο.

Αυτά τα ποσά πρέπει να διαχειριστούν οι Σιωνιστές και δεν έχουν χρόνο να το κάνουν, αν δεν "ξεφορτωθούν" το πρόβλημα μέσω Ελλάδας σε κάποιου πολεμικού τύπου "κρίση" μεταξύ των γιγάντων της στρατιωτικής ισχύος. Πρέπει να επαναλάβουν τη μέθοδο του New Deal, για να "διοχετεύσουν" τις "τάσεις" του σε μια κούρσα εξοπλισμών, η οποία θα "ανακουφίσει" τις πιέσεις των χρεών. Όμως, αυτή η "κούρσα" δεν μπορεί να γίνει, αν δεν βρεθεί το "σημείο "τριβής" μεταξύ των Υπερδυνάμεων.

 http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2015/04/casino-europe.html