Πέμπτη, 4 Ιουνίου 2015

Σήμερα οι πάντες είναι έτοιμοι για χρεοκοπία, αλλά μόνον η Ελλάδα θα "ματώσει" εξαιτίας τής χρεοκοπίας.

Σήμερα οι πάντες στην Ευρώπη είναι καταχρεωμένοι, αλλά μόνον η Ελλάδα είναι στοχοποιημένη. Οι πάντες είναι "λερωμένοι", αλλά μόνον η Ελλάδα "βρομιάρα". Σήμερα οι πάντες είναι έτοιμοι για χρεοκοπία, αλλά μόνον η Ελλάδα θα "ματώσει" εξαιτίας τής χρεοκοπίας. Αυτή είναι η διαφορά. Όλοι θα "ρυθμιστούν" με "Μνημόνια", έστω και εις βάρος των ελευθεριών τους, αλλά η Ελλάδα προβλέπεται να "ματώσει" εξαιτίας των "Μνημονίων". Αυτό, για να το καταλάβει ο αναγνώστης, θα πρέπει να το δει από την αρχή όπως εξελίχθηκε. Την Ελλάδα την οδήγησαν σε τεχνητή κρίση δανεισμού, για να την οδηγήσουν πρώτη στο Μνημόνιο.

  Ενώ δηλαδή βρισκόταν στην ίδια κατάσταση με όλους τους υπόλοιπους, της προκάλεσαν "τεχνητούς" πόνους, για να "γεννήσει" το πρόβλημα του χρέους πρώτη απ' όλους.

Αυτό το πρόβλημα, το οποίο θα οδηγούσε στο "Μνημόνιο", θα το χρησιμοποιούσαν, για να καταστρέψουν εκ των έσω την οικονομία της, προκειμένου να την φέρουν σε αδιέξοδο ...Να την οδηγήσουν στην "ασφυξία".

Γιατί; ...Για να την κάνουν να έχει διαφορετικές ανάγκες από τους υπόλοιπους ...Για να την ωθήσουν στη λάθος "επιλογή" ...Στη μονίμως ίδια λάθος ρωσική επιλογή. Αυτό ακριβώς ήταν το ζητούμενο της εισαγωγής τής Ελλάδας στο Μνημόνιο "μπροστά" απ' όλους. Η Ελλάδα θα καταστρεφόταν με πολύ μεγαλύτερες ταχύτητες, ώστε να "απομακρυνθεί" από όλους τους υπόλοιπους και ταυτόχρονα οι ίδιοι θα είχαν τη δυνατότητα να την συκοφαντήσουν στο παγκόσμιο κοινό. Μια Ελλάδα θύμα άπειρης συκοφαντίας θα έπεφτε εύκολα θύμα κανιβαλισμού, αν έκανε και την ολέθρια επιλογή ...Αν έκανε την ολέθρια επιλογή να μετατρέψει την "απομάκρυνσή" της από την Ευρώπη σε "προσέγγιση" με τη Ρωσία ...Τη "λάθος" επιλογή για τους Ευρωπαίους εταίρους της.

Θα την "πατήσουν" με την Ελλάδα τού 2015.

Αφού έκαναν τη δουλειά τους με τους δωσίλογους γόνους των παλιών τους συνεργατών και έβαλαν την Ελλάδα στο Μνημόνιο, στη συνέχεια επένδυσαν στη φτώχεια και την απελπισία τού ελληνικού λαού, για να περάσουν στην επόμενη "φάση". Άνοιξαν, μέσω της Ελλάδας, τον "δρόμο" του ΔΝΤ και για τους υπόλοιπους λαούς τής Ευρώπης και τώρα πρέπει να "σπρώξουν" την Ελλάδα στην καταστροφή, για να τους βάλουν όλους αυτούς σε Μνημόνιο. Για να μην "κάψουν" τους ντόπιους συνεργάτες τους, βγήκαν στη "γύρα" να ψάχνουν κορόιδο να πάρει τον "μουντζούρη" στα χέρια του. Έψαχναν έναν νέο "Ζαχαριάδη" για να τους κάνει τη δουλειά και να οδηγήσει την Ελλάδα στην "αγκαλιά" τής Ρωσίας.

Όπως καθημερινά πλέον φαίνεται, έχουν πρόβλημα ...Μεγάλο πρόβλημα. Αυτοί, οι οποίοι είχαν εμφανιστεί ως πρόθυμοι να ηγηθούν της Ελλάδας, έχουν αρχίσει να αντιλαμβάνονται πως ήταν οι "μελλοθάνατοι" ενός σχεδιασμού, τον οποίον αγνοούσαν. Έχουν καταλάβει ότι προορίζονταν για "Ιφιγένειες" στη γερμανική "εκστρατεία" και τώρα δεν προσέρχονται στον χώρο τής "θυσίας" οικειοθελώς. Ως εκ τούτου δεν φέρονται όπως προβλεπόταν από τον σχεδιασμό να φέρονται και άρα τους καθυστερούν. Αυτοί, οι οποίοι ξεκίνησαν με απειλές "κουρεμάτων", "τσαμπουκάδες" και "ζουρνάδες", που θα "χόρευαν" τις "Αγορές" στους ρυθμούς τους, άλλαξαν τακτική. Υπογράφουν ό,τι τους βάζουν μπροστά τους προκειμένου να "αγοράσουν" χρόνο ...Χρόνο, που, όπως φαίνεται, δεν έχουν οι κυρίαρχοι της Νέας Τάξης. Πώς άλλωστε να έχουν χρόνο, όταν "κάθονται" στην κυριολεξία πάνω σε μια "πυρηνική" βόμβα χρέους;

Είναι πλέον ορατό σε όλους ότι θέλουν επειγόντως ένα GRexit, το οποίο όμως να μην είναι φυσιολογικό ...Ένα GRexit, το οποίο να συνδέεται με μια "ανάρμοστη" σχέση με τη Ρωσία, ώστε να μην αποτελεί επιλογή για κανέναν άλλο στην Ευρώπη. Με το GRexit επιθυμούν να οδηγήσουν σε "ομηρία" την ευρωπαϊκή οικονομία, προκειμένου να της "πουλήσουν" ''σωτηρία" και ταυτόχρονα να καταστρέψουν ολοσχερώς την Ελλάδα, ώστε οι υπόλοιποι Ευρωπαίοι να βλέπουν το Μέγα Μνημόνιο της Ευρώπης σαν "ευλογία".

Με ένα "αιματηρό" GRexit θέλουν να αφαιρέσουν απ' όλους ως επιλογή την έξοδο από το ευρώ. Το GRexit σκοπεύουν να το κάνουν το αντίστοιχο του ελληνικού Εμφυλίου τής προηγούμενης εποχής.

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΡΘΡΟΥ
ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗ/ΦΩΤΟ:Α.Τ.