Σάββατο, 13 Ιουνίου 2015

Η Περιφέρεια Αττικής ( Μ.Κ.Ο πλέον) φωταγωγήθηκε με τα χρώματα του Gay Pride.......Χαρές και πανηγύρια! Με "ξένες πλάτες" γινόμαστε και ΕΜΕΙΣ Περιφερειάρχες....εδώ μιλάμε για σχέδιο πανούργο. . Η κοινωνία θα πρέπει ν' ανοίξει τα "μάτια" και τα "αυτιά" της και να δει μόνη της ποιοι είναι οι εχθροί της. Ο κόσμος πρέπει να σταματήσει να πέφτει θύμα της "προοδευτικής" προπαγάνδας των αθλίων. Δεν είναι δυνατόν 5 χρόνια να αυτοκτονεί κόσμος, και κάποιοι να ζουν το δικό τους όνειρο...με άνωθεν υποδείξεις...


Με τα χρώματα του ουράνιου τόξου φωταγωγήθηκε το κεντρικό κτίριο της Περιφέρειας Αττικής, ενόψει του Φεστιβάλ Υπερηφάνειας (Athens Pride). Στα ίδια χρώματα βάφονται και διαβάσεις στο κέντρο της πρωτεύουσας, το οποίο θα υποδεχθεί και την αυριανή πορεία.

Σε ανακοίνωση της Περιφέρειας Αττικής, αναφέρεται πως «είναι η πρώτη φορά που ένα δημόσιο κτίριο στη χώρα μας φωταγωγείται στα χρώματα του ουράνιου τόξου, για να δηλωθεί η υποστήριξη των ανθρώπινων δικαιωμάτων και να εκφραστεί η δέσμευση της Περιφέρειας για καταπολέμηση των διακρίσεων λόγω σεξουαλικού προσανατολισμού και ταυτότητας φύλου. Το ουράνιο τόξο αποτελεί τη σημαία του διεθνούς κινήματος κατά των διακρίσεων λόγω σεξουαλικού προσανατολισμού και ταυτότητας φύλου και χρησιμοποιείται ως επίσημο έμβλημα σε κάθε σχετική εκδήλωση (rainbow flag)».

Στην ανακοίνωση υπενθυμίζεται πως η υποχρέωση των φορέων της τοπικής αυτοδιοίκησης να συμβάλλουν ενεργά στην καταπολέμηση αυτών των κατηγοριών διακρίσεων, αποτυπώθηκε πρόσφατα στο Ψήφισμα του Συμβουλίου της Ευρώπης, με τίτλο «Διασφαλίζοντας τα δικαιώματα των λεσβιών, ομοφυλόφιλων, αμφιφυλόφιλων και διεμφυλικών (ΛΟΑΔ) ανθρώπων: μια υποχρέωση των πόλεων και Περιφερειών της Ευρώπης» (26.3.2015).

Τέλος, σημειώνεται ότι η Περιφέρεια, γνωρίζοντας τα ενδο-κοινοτικά προβλήματα που έχουν αναδειχθεί από την κοινότητα των Διεμφυλικών (τρανς) συμπολιτών μας, σε σχέση με τη διοργάνωση του φετινού Athens Pride και τις σχετικές ενστάσεις, συμμετέχει με το συμβολικό αυτό τρόπο, στο Φεστιβάλ Υπερηφάνειας 2015.

Με την προσδοκία τον επόμενο χρόνο η ΛΟΑΔ κοινότητα να συμμετέχει ενιαία και να συνεχίζει τις διεκδικήσεις της για την ενδυνάμωση των ανθρώπινων δικαιωμάτων χωρίς διακρίσεις.


coolnews απο majestic