Τετάρτη, 8 Ιουλίου 2015

Φάτε τώρα 9- 10 δις μέτρα και μνημόνιο 2-3 χρόνια και χορέψτε στο Σύνταγμα. Το κερασάκι στην τούρτα θα είναι και ένα Αμερικάνικο κούρεμα. . Το ΟΧΙ ήταν νίκη του Σύριζα, του Καμμένου και της Χρυσής Αυγής, όχι όμως της πατρίδας....Για να περάσει ήσυχα το Τρίτο Μνημόνιο, ύστερα από κάμποσους μήνες με κλειστές τράπεζες, περιορισμούς στην κίνηση κεφαλαίων και μισοάδεια ράφια ώστε να καταλάβει ο Έλληνας της αξιοπρέπειας του γεμάτου στομάχου τί εστί εθνική ανεξαρτησία....και τρίχες κατσαρές...Η Χρυσή Αυγή χρειάζεται για να καρφώνει τους αντιδραστικούς πατριώτες....όταν βρε μαλάκα ελληνάκο μου βλέπεις δίπλα στο δήθεν πατριωτικό ΟΧΙ χρυσαυγίτες, gay οργανώσεις, Μ.Κ.Ο, Λατίνους και Αμερικανούς τι δεν καταλαβαίνεις;;;;; Το πραγματικό ΟΧΙ ήταν το ΝΑΙ...για αυτό και στο ΝΑΙ έβγαλαν μπροστά ΟΛΑ τα καθάρματα που μας έχωσαν στα μνημόνια.....

Δεχόμαστε συμφωνία ακόμη και ημερών. Η ελληνική κυβέρνηση θα καταθέσει απόψε ή έως το πρωί της Τετάρτης αίτηση για νέο δάνειο διετούς ή τριετούς διάρκειας από τον ΕSM.


Η Αθήνα θα ζητά και αναδιάρθρωση του χρέους, αλλά και μέριμνα για ένα αναπτυξιακό πρόγραμμα.

Ξανά στον αστερισμό των non papers.

Σύμφωνα με το Πρώτο Θέμα ενώ μέχρι την προηγούμενη εβδομάδα ο Αλέξης Τσίπρας και οι συνεργάτες του επέμεναν ότι δεν πρόκειται να αποδεχθούν μια συμφωνία «γέφυρα» με το επιχείρημα ότι δεν θα λύσει το χρηματοδοτικό πρόβλημα της Ελλάδας και απλώς θα μεταθέσει το πρόβλημα για τους επόμενους μήνες, σήμερα και προ του κινδύνου της χρεοκοπίας στις 20 Ιουλίου εφόσον δεν αποπληρωθούν τα 3,7 δισ. στην Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα, η κυβέρνηση φαίνεται ότι μεταβάλλει τις απόψεις της.

«Η πρόταση της ελληνικής πλευράς είναι
ρύθμιση μέχρι το τέλος το μήνα, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν «ακούμε» και άλλες προτάσεις σύντομου χρόνου, προκειμένου στο διάστημα αυτό να προετοιμαστεί η "μεγάλη βιώσιμη συμφωνία"» επισημαίνεται σε non paper της κυβέρνησης.

Διαβάστε τι αναφέρεται στο non paper που εκδόθηκε από το Μέγαρο Μαξίμου:

1.Η ελληνική κυβέρνηση αύριο θα παρουσιάσει το «κοινό έδαφος» για μια βιώσιμη συμφωνία, λαμβάνοντας υπόψη το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος, τις κοινές θέσεις των πολιτικών αρχηγών και τις προτάσεις των θεσμών.

2. Στην τετραμερή [Τσίπρας, Μέρκελ, Ολάντ, Γιούνκερ] συζητήθηκε ο «οδικός χάρτης» προκειμένου να υπάρξει αποτέλεσμα.

3. Η πρόταση της ελληνικής πλευράς είναι ρύθμιση μέχρι το τέλος το μήνα, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν «ακούμε» και άλλες προτάσεις σύντομου χρόνου, προκειμένου στο διάστημα αυτό να προετοιμαστεί η «μεγάλη βιώσιμη συμφωνία».

πηγή

"PRESS-GR"

Το γενικό συμπέρασμα της σημερινής ημέρας είναι ότι οι ηγέτες ''εταίροι'' απέρριψαν το αίτημα Τσίπρα για δάνειο-γέφυρα 2 δις για να πληρωθούν μισθοί και υποχρεώσεις.

Σύμφωνα με τον Γιώργο Σταθάκη, η Ελλάδα θα υποβάλει αίτημα για... νέο πρόγραμμα αύριο το πρωί. Συγκεκριμένα, όπως είπε στο CNBC, το αίτημα θα αφορά πρόγραμμα από 18 μήνες έως 2 χρόνια.