Σάββατο, 11 Ιουλίου 2015

Σου έκλεισαν τις Τράπεζες για να βγάλουν αυτόκλητα το ''συμπέρασμα'' οτι ''θέλεις πάση θυσία'' ευρώ και ευρωπα'ι'κή ένωση...Ποιοι θα υποστούν τη ζημιά τής "επανάστασης", την οποία κήρυξαν οι "αριστεροί" συνεπενδυτές τής Black Rock και της JP Morgan; Ποιοι θα πάθουν ζημιά όμοια μ' αυτήν που έπαθαν τα ελληνικά ασφαλιστικά ταμεία με το "κούρεμα" των αποθεματικών και άρα των "επενδύσεών" τους; Ποιοι θα είναι αυτοί, οι οποίοι θα "χορεύουν" τώρα με το "νταούλι" τού Σταθάκη και το "κλαρίνο" του Μηλιού; ...ΟΙ ΛΑΟΙ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ είναι αυτοί, οι οποίοι απειλούνται με ζημιές από την επίθεση των υπαλλήλων τού Ρότσιλντ. ΟΙ ΛΑΟΙ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ θα "χορέψουν" στους ρυθμούς που υπόσχονται οι τοπικοί "κλαριντζήδες".

Ο Τσίπρας και το κόμμα του, δεν έχει την "πίστωση" που είχαν οι μεγάλες εγκληματικές οργανώσεις τού δικομματισμού.

Ο Τσίπρας είναι πάντα ηγέτης ενός κόμματος τού 2,5%, που απλά, λόγω συγκυριών, θα το ψηφίσουν πολλοί Έλληνες. Η πραγματική δύναμή του όμως δεν παύει να είναι αυτό το μικρό ποσοστό. Αν "παίξουν" δηλαδή αυτοί οι ομοϊδεάτες με θέματα όπως το Μακεδονικό ή το μεταναστευτικό και το μειονοτικό, θα φάνε πραγματικά ξύλο στους δρόμους. Θα τους λιντσάρει ο ίδιος κόσμος που τους ψήφισε. Θα αντιδράσει ο ίδιος ο κρατικός μηχανισμός, αρνούμενος να συμπράξει σε αντεθνικές μεθοδεύσεις. "Λευκές επιταγές" για τους ηγέτες δεν υπήρχαν ποτέ και δεν θα υπάρξουν και τώρα.

Μέσα σε ελάχιστο χρόνο θα έχουμε πολιτικό πρόβλημα ...
Με μια κυβέρνηση, η οποία δεν θα μπορεί να λύσει κανένα οικονομικό πρόβλημα και ταυτόχρονα θα ερεθίζει τον πληθυσμό σε θέματα που άπτονται των ακραίων "συνιστωτικών" ιδεοληψιών της, είναι θέμα ελαχίστου χρόνου να έρθουμε σε ένα τρομερό πολιτικό αδιέξοδο. Ο Τσίπρας θα έρθει αντιμέτωπος με μια αδιέξοδο πολιτική κρίση πολύ γρηγορότερα από τον χρόνο που θα ήθελαν οι τοκογλύφοι, προκειμένου να παρουσιάσουν την Ελλάδα σαν πρόβλημα.

Αυτό είναι το ζητούμενο. Γιατί; ...Γιατί ο σχεδιασμός των τοκογλύφων, που θέλει την Ελλάδα θύτη, απαιτεί απ’ αυτήν σταθερότητα στον ρόλο της, για να μπορεί να την παρουσιάσει σαν τέτοια ...Απαιτεί ένα μίνιμουμ χρόνου να παριστάνει η Ελλάδα τον θύτη, ο οποίος με το "θράσος" του απειλεί τους Ευρωπαίους ...Απαιτεί πρωτίστως να "ζει" ο θύτης, για να παριστάνει τον προκλητικό. 

 Μια Ελλάδα, η οποία υπό την διακυβέρνηση Τσίπρα θα καταρρεύσει πολιτικά και κοινωνικά, δεν τους είναι χρήσιμη. Μια Ελλάδα, η οποία "πεθαίνει" από τη φτώχεια της, δεν μπορεί να εμφανιστεί σαν θύτης τής Ευρώπης και άρα δεν μπορεί να επωμιστεί τον προκλητικό ρόλο που της έχουν προετοιμάσει.

Η επιλογή του ΣΥΡΙΖΑ είναι καθοριστική και για το μέλλον της ίδιας της Ελλάδας. Με τον Τσίπρα στην πραγματικότητα "τελειώνουν" τα "χαρτιά" που έχει στη διάθεσή του το σύστημα των τοκογλύφων, για να ελέγχει την ελληνική ηγεσία ...Τελειώνει το πολιτικό του προσωπικό...

 Τελειώνουν οι επιλογές του σ’ ό,τι αφορά τα πρόσωπα. Μιλάμε πάντα για πολιτικά πρόσωπα και όχι για τα πολιτικά "γκαρσόνια" τού Μπόμπολα, σαν τον Θεοδωράκη. Ο Τσίπρας είναι ο τελευταίος που μπορεί να δοκιμάσει να "δουλέψει" τον λαό με υποσχέσεις σωτηρίας ...Ο τελευταίος που θα επιχειρήσει να τεντώσει το "τόξο", που θα λύσει τα προβλήματα του λαού. Μετά απ’ αυτόν δεν υπάρχει κανένας νόμιμος "μνηστήρας" να επιχειρήσει να κάνει το ίδιο. Μετά απ’ αυτόν κανείς δεν ξέρει τι θα συμβεί.

Μετά μπορεί να εμφανιστεί κάποιος, που θα δώσει στους προδότες το "τόξο" να το "φάνε"[...]

Μετά από αυτές τις εκλογές η Ελλάδα δεν θα είναι ποτέ ξανά η ίδια. Μετά τον Τσίπρα δεν έχουν τα "τζάκια" άλλον δικό τους άνθρωπο να τους εξασφαλίσει τον χρόνο που έχουν ανάγκη για την "αποθεραπεία" τους, εξαιτίας τής τελευταίας προδοσίας ...Αλλάζει "σελίδα" η Ελλάδα, είτε το θέλουν κάποιοι είτε όχι ...Ούτε ο ίδιος ο νικητής Τσίπρας θα "περάσει" στην επόμενη "ημέρα". Έτσι κι αλλιώς ένα τυπικό "κατασκεύασμα" της Μεταπολίτευσης είναι κι αυτός ...Ένας ιδεολογικός "μάρτυρας", ο οποίος "βαπτίστηκε" στην "κολυμπήθρα" των χαφιέδων τής ΚΝΕ ...Μελλοντικός "άγιος" από γνωστό "τζάκι" τού Παρακράτους ...Ο πιο νεαρός από τους κομματικούς "δεινόσαυρους", που όμως, παρά το νεαρό της ηλικίας του, δεν παύει να ανήκει στο "είδος" τους ...Άλλο ένα παιδί των "τζακιών", των παρασκηνίων, των μυστικών υπηρεσιών και των κομματικών "στανών"...

Αυτός θεωρούμε ότι με τη νίκη του δεν θα φέρει την "Ελπίδα" για τον λαό, όπως υπόσχεται ...αλλά το τέλος μιας ιστορικής περιόδου για την πατρίδα μας. Με τη σίγουρη αδυναμία να τηρήσει τις υποσχέσεις του και να διαιωνίσει την κατάσταση που τον "γέννησε", στην πραγματικότητα θα είναι ο διαχειριστής τής ήττας και της πτώσης τής Μεταπολίτευσης ...Της Μεταπολίτευσης, που τεχνητά δίχαζε τον λαό σε - καθ’ υπόδειξη των Προτεσταντών - τεχνητά δίπολα "Αριστεράς" και "Δεξιάς", προκειμένου να τον "δουλεύουν" οι ιδιοκτήτες των κομμάτων.

Ο Τσίπρας, ως συνεχιστής αυτής της πολιτικής απάτης, που αποτέλεσε το θεμέλιο τής Μεταπολίτευσης, θα είναι αυτός ο οποίος θα κλείσει την "πόρτα" τής προηγούμενης εποχής, αλλά από τη "μέσα" μεριά ...Από τη μεριά που επιμένει να κάθεται, διαιωνίζοντας όσο μπορεί τον αρχικό διχασμό και διακηρύσσοντας σε όλους τους τόνους και προς πάσα κατεύθυνση ότι θα είναι ο πρώτος δήθεν "αριστερός" Πρωθυπουργός της πρώτης δήθεν "αριστερής" Κυβέρνησης. Προφανώς δεν κατάλαβε ότι τόσο ο λαός όσο και οι καταστάσεις άλλαξαν και επιμένει να εκτελεί έναν πολιτικό "ρόλο" μιας "παράστασης", η οποία ετοιμάζεται - ελλείψει θεατών - για ταπεινωτική "αυλαία". Αν σήμερα παίζεις τον ρόλο τού επαναστάτη "Ανδρέα", που σχεδιάζει "αλλαγές" στο γόνατο, είναι σίγουρο ότι θα σε ξεπεράσει η ιστορία. Ως εκ τούτου θεωρούμε δεδομένο ότι ο Τσίπρας δεν θα είναι ο πρώτος τής επόμενης ημέρας, αλλά ο τελευταίος τής προηγούμενης...

...Ο τελευταίος των ηγετών τού κομματικού "σωλήνα", οι οποίοι "κατασκευάζονταν" καθ’ υπόδειξη των πρεσβειών και του Παρακράτους, και με Αλαβάνους και Παναγιωταρέες πλασάρονταν στον κόσμο σαν "φρέσκιες" και σχεδόν "επαναστατικές" επιλογές. Μαζί με τους ομοίους του θα καταταγεί και θα περιμένει κι αυτός τις εξελίξεις, οι οποίες θα γίνουν ερήμην του.

Το μεγάλο "φαγοπότι" τελειώνει και έρχεται ο λογαριασμός σ' αυτούς που πρέπει να πληρώσουν...

Je suis Rothschild