Κυριακή, 26 Ιουλίου 2015

Το "είδος" των "τζακιών" ξέρει να προστατεύει τα μέλη του και δεν τα αφήνει να χαθούν.

....Το ίδιο συμβαίνει και με τον καταστροφέα Καραμανλή, ο οποίος μας οδήγησε στο Μνημόνιο και τώρα τον "ανασύρουν" σαν "καθαρή" δύναμη, που αποτελεί "εγγύηση" για την Προεδρία της Δημοκρατίας.

Παραμένει ατιμώρητος για τα εγκλήματά του και απολαμβάνει των προνομίων του Βουλευτή.
Το ίδιο συμβαίνει και με τον μισητό εκλεκτό τής Goldman Sachs Γιώργο Παπανδρέου, ο οποίος ξεπούλησε τη χώρα, για να θησαυρίσουν οι τοκογλύφοι χορηγοί της οικογένειάς του.
Ως "ξεπλυμένος" σε κάποια μυστηριώδη κολυμπήθρα του Σιλωάμ, "επέστρεψε", για να διεκδικήσει ξανά το κόμμα "του" και να πρωταγωνιστήσει στην πολιτική ζωή του τόπου.

Το "είδος" των "τζακιών" ξέρει να προστατεύει τα μέλη του και δεν τα αφήνει να χαθούν.

Ο Παπανδρέου έσωσε τον Καραμανλή, ο οποίος είχε προηγουμένως σώσει τον Σαμαρά, ο οποίος με τη σειρά του έσωσε τον Παπανδρέου και βέβαια τη Ντόρα.

Ο ένας προστατεύει τον άλλο και δεν τον αφήνει να χαθεί. "Εχθροί" για τα μάτια του κόσμου, ο οποίος αρέσκεται να βλέπει "ντέρμπι" και φίλοι σε όλες τις "υπόγειες" διασυνδέσεις.

Με αυτόν τον τρόπο ποτέ και κανείς τους δεν μένει απροστάτευτος.

Πάντα - έστω και την τελευταία στιγμή - καταφέρνουν και σώζονται, "τρυπώνοντας" μέσα στη Βουλή τής ασυλίας και της ασυδοσίας, μετατρέποντάς την στο μεγαλύτερο "πλυντήριο" φασιστών και προδοτών.

Δεν χάνουν ποτέ μισθούς, δικαιώματα και βεβαίως ασυλία.

Δεν έχουν ζήσει ούτε μία στιγμή της ζωής τους χωρίς την οικονομική και νομική κάλυψη και προστασία του "ιδιόκτητου" κράτους τους.

Στη χώρα, η οποία "εφηύρε" τη Δημοκρατία, αυτοί καταφέρνουν και είναι πιο "ίσοι" απ’ ό,τι θα μπορούσε να φανταστεί και ο πιο φασίστας.

Πώς όμως τα καταφέρνουν; ...

Εκμεταλλευόμενοι την αδυναμία του Συνταγματικού Νόμου ...

Του Νόμου εκείνου, που, με βάση τον σχεδιασμό του πολιτεύματος, θα έπρεπε να εμποδίζει την εκδήλωση τέτοιων φαινομένων και όπως βλέπουμε δεν μπορεί να το κάνει ...

Του Νόμου εκείνου, που τους επιτρέπει να δημιουργούν συνενόχους και να αλληλοπροστατεύονται, "αλώνοντας" τα θεσμικά όργανα της Ελληνικής Πολιτείας.

Πώς να μην κυριαρχούν οι προδότες, όταν εξασφαλίζουν συνενόχους, οι οποίοι ψηφίζουν υπέρ ασυλιών και παραγραφών;

 Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ