Τρίτη, 14 Ιουλίου 2015

Από τη στιγμή που "μάντρωσαν" την ευρωπαϊκή "γειτονιά", ήταν θέμα χρόνου να της επιτεθούν με στόχο να της τα πάρουν όλα. Αυτοί, οι οποίοι κατέστρεψαν τους Αμερικανούς, τους Γερμανούς ή τους Ρώσους με συνοπτικές διαδικασίες ήταν αδύνατον να αφήσουν τους υπόλοιπους Ευρωπαίους με "ίχνη" εθνικής ανεξαρτησίας και βεβαίως με ένα αντίστοιχο εθνικό κεφάλαιο. Απλά περίμεναν να "ωριμάσουν" οι καταστάσεις μέχρι να "ξαναχτυπήσουν"...

Οι ΗΠΑ ποτέ δεν ξεκινάνε πόλεμο εναντίον των Ευρωπαίων. Ίσα-ίσα που μπαίνουν με καθυστέρηση στον πόλεμο, γιατί δεν τους "αφορά". Μπαίνουν, επειδή τους "παρακαλάνε" τα θύματα του πολέμου. Αυτό γίνεται πάντα. Την ώρα που οι ΗΠΑ έχουν εξασφαλισμένο "άλλοθι", στέλνουν έναν Γερμανό "μπράβο" να κάνει ένα "τουρ" καταστροφής και ολέθρου στην Ευρώπη. Όταν κρίνουν ότι οι Ευρωπαίοι έχουν φτάσει στα όρια της απελπισίας, τότε εμφανίζονται σαν το "ιππικό" που σώζει...

Τότε "σαλπίζουν" την επίθεση της "απελευθέρωσης", η οποία στην ουσία είναι η επίθεση της "υποδούλωσης".

Κατάλαβε ο αναγνώστης πώς λειτούργησε ο Δεύτερος Παγκόσμιος Πόλεμος; ...Οι Σιωνιστές, οι οποίοι είχαν χρηματοδοτήσει τον εθνικισμό και άρα τη δημιουργία των ανεξάρτητων εθνικών κρατών τής Ευρώπης, μέσω αυτού του Πολέμου κατόρθωσαν κι "επέστρεψαν". Οι ίδιοι, δηλαδή, που με τα δάνειά τους και την επένδυσή τους στον εθνικισμό δημιούργησαν μια "γειτονιά" με ομοιόμορφα χαρακτηριστικά - τα οποία γνώριζαν - , "επέστρεψαν" για τις εισπράξεις. "Έφυγαν" από την Ευρώπη των εθνικιστικών συγκρούσεων και της "γεννήσεως" των εθνικών κρατών και μετά από έναν σχεδόν αιώνα "επέστρεψαν" ως δανειστές και επικυρίαρχοι των εθνών.

Αυτή ήταν η πρώτη μεγάλη νίκη τους, αλλά όχι η τελική. Μπήκαν στην Ευρώπη σαν "προστάτες" των ευρωπαϊκών λαών και κρατών απέναντι στη ρωσική απειλή, την οποία εξέφραζε η Σοβιετική Αυτοκρατορία. "Ψαλίδισαν" τις ελευθερίες όλων των κρατών. Πήραν "μερίδιο" από όλες τις εθνικές παραγωγές, υποδομές και λειτουργίες. Συναποφάσιζαν σε επίπεδο κορυφής με όλες τις ηγεσίες όλων των κρατών για τις δικές τους επιλογές. Από τη στιγμή που είχαν "λόγο" στην Ευρώπη, ήταν θέμα χρόνου να προχωρήσουν στην ολοκλήρωση του σχεδιασμού τους ...Στην απόλυτη κατάκτησή της ...Στην μετατροπή της σε "ΗΠΑ", προκειμένου να επαναλάβουν τον αμερικανικό "θρίαμβό" τους.

Από τη στιγμή που "μάντρωσαν" την ευρωπαϊκή "γειτονιά", ήταν θέμα χρόνου να της επιτεθούν με στόχο να της τα πάρουν όλα. Αυτοί, οι οποίοι κατέστρεψαν τους Αμερικανούς, τους Γερμανούς ή τους Ρώσους με συνοπτικές διαδικασίες ήταν αδύνατον να αφήσουν τους υπόλοιπους Ευρωπαίους με "ίχνη" εθνικής ανεξαρτησίας και βεβαίως με ένα αντίστοιχο εθνικό κεφάλαιο. Απλά περίμεναν να "ωριμάσουν" οι καταστάσεις μέχρι να "ξαναχτυπήσουν". Τι "περίμεναν";

...Να πιάσουν "τόπο" τα δάνειά τους και η Ευρώπη να "ξαναχτιστεί" ...Να ξαναγίνει πάλι μια τεράστιας αξίας περιουσία, που άξιζε τον κόπο να αρπαχθεί. Στόχος τους ήταν να αποκτήσουν "Παλάτια" και όχι "συντρίμμια". Τα θύματά τους θα εργάζονταν σκληρά όχι μόνον για να ξαναχτίσουν αυτά τα οποία οι συνωμότες είχαν γκρεμίσει, αλλά και να τους επιστρέψουν τα τοκογλυφικά δάνεια.

...Και μετά; ...Νέα δάνεια, τα οποία πλέον θα "υποθήκευαν" τα "Παλάτια". Και πάλι έπρεπε να "στηθούν" οι "παίκτες", προκειμένου να γίνει το παιχνίδι τού "νταβατζή". Όμως, αυτήν τη φορά δεν θα παιζόταν το παιχνίδι τής "φασαρίας", αλλά το παιχνίδι τού "παπά". Δεν θα παιζόταν το παιχνίδι του πολέμου και των όπλων, αλλά το "παιχνίδι" τής δήθεν οικονομίας και του "υγιούς" ανταγωνισμού. Θα τους ξεγελούσαν σε ένα παιχνίδι με "σημαδεμένα" χαρτιά και έναν "στημένο" παίκτη. Αυτήν τη φορά ο "νταής" δεν θα ήταν ο βίαιος ψυχοπαθής καταστροφέας, αλλά ο "πετυχημένος" "χαρτοπαίκτης" ...Ο "χαρτοπαίκτης", ο οποίος θα έπαιζε ένα "παιχνίδι", που τελικός κερδισμένος δεν θα ήταν ο ίδιος, αλλά τα "αφεντικά" του ...Οι "καλοί", που δεν "χαρτοπαίζουν" οι ίδιοι, αλλά που - ως "καλοί" - είναι διατεθειμένοι να χρηματοδοτήσουν ακόμα και τις "ζημιές" των "αφελών".

...Οι πάντες έτοιμοι να ενσαρκώσουν τον ρόλο τους. Η Ρωσία, ως ο "κακός" Μόσκοβος, ήταν και πάλι εμφανής σαν απειλή για την Ευρώπη. Με την απειλητική του "ύπαρξη" θα ανάγκαζε την ευρωπαϊκή "γειτονιά" να "ενωθεί" και να φτιάξει ένα κοινό "μαγαζί", προκειμένου να μπορεί να του αντισταθεί σε περίπτωση απειλής. Η Γερμανία, ως ο πρώην ψυχοπαθής "νταής" και νυν φανατικός "νοικοκύρης" τού Ρήνου, θα εμφανίζεται σαν αγγελιοφόρος τής "ειρήνης" και λάτρης τής νέας "κοινής" ευρωπαϊκής προοπτικής ...Το κράτος τού Αντενάουερ με τους Ναζί συμβούλους ...Ο "οραματιστής" ενός κοινού μέλλοντος, ο οποίος βέβαια θα τους φέρνει όλους σε ένα κοινό οικονομικό πεδίο για το "καλό" όλων ...όπως βέβαια το φαντάζονται οι Σιωνιστές ...Ένα πεδίο, το οποίο φρόντισαν οι τοκογλύφοι να είναι όμοιο με ένα "τραπέζι" τής "χαρτοπαιξίας".

Αφού με τον "κακό" είχαν "μαντρώσει" τα ευρωπαϊκά κράτη, στη συνέχεια θα τα έβαζαν να παίξουν ένα παιχνίδι "στημένο" ...Θα τα έβαζαν να παίξουν το "παιχνίδι" τής οικονομίας με όρους "πόκερ". Η Γερμανία, ως πρώην "νταής" - και επειδή αυτό εξυπηρετεί το σενάριο - , θα ήταν ο πιο "ενθουσιώδης" υποψήφιος "παίκτης", που θα "πόνταρε" ολόκληρη την περιουσία του στο "κοινό" ευρωπαϊκό "τραπέζι" τού "πόκερ". Επειδή βέβαια τα "νταηλίκια" δεν ξεχνιούνται, θα ήταν ιδιαίτερα "πιεστικός" και επίμονος εις βάρος και πάλι της Ελλάδας ...Εις βάρος αυτής, που θα πρέπει στο τέλος να "εξωθηθεί" στο σφάλμα, του οποίου οι συνέπειές θα είναι και πάλι "διδακτικές" για όλους.

Αυτό το "κλαμπ", όπως ήταν φυσικό, δεν μπορούσε να έχει πραγματικό νόμισμα ...Το Ευρώ δεν είναι πραγματικό νόμισμα ...Είναι ένα νόμισμα-"μάρκα" ...Η ΕΚΤ δεν εκδίδει ευρωπαϊκό νόμισμα ...Η ΕΚΤ τυπώνει "μάρκες". Δουλειά της είναι να μοιράζει "μάρκες" στους παίκτες και να πουλάει "μάρκες" ...Η ΕΚΤ είναι μια ιδιωτική τράπεζα, εβραιοπροτεσταντικής ιδιοκτησίας, που ελέγχει το "καζίνο" τής Ευρωπαϊκής Ένωσης ...Είναι η "μάνα", που κάνει ένα "παιχνίδι", το οποίο μοιάζει με οικονομικό, αλλά στην πραγματικότητα είναι "τζόγος".


ΠΗΓΗ
ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗ : Α.Τ.