12 Ιουλ 2015

Το τέλος της Μεταπολίτευσης ήταν αυτό το Δημοψήφισμα.Με Δημοψήφισμα "γεννήθηκε" η Μεταπολίτευση και με Δημοψήφισμα θα "πεθάνει".


  Αν το δημοψήφισμα για το Πολίτευμα ήταν αυτό, το οποίο αποτέλεσε την αρχή τής Μεταπολίτευσης, τότε το Δημοψήφισμα για το Μνημόνιο θα είναι το τέλος της. Ό,τι κατόρθωσαν μέχρι τώρα και έλεγχαν οι χαφιεδοηγεσίες των κομμάτων, το έχασαν μέσα σε μία εβδομάδα ...Ήταν που ήταν στραβό το κλίμα, το έφαγε κι ο γάιδαρος. Είχαν που είχαν αδυναμία να "μαντρωθεί" ο λαός με την μη εξασφάλιση ενός σίγουρου και απειλητικού ρώσικου "δράκου", ήταν ταυτόχρονα κι απρόβλεπτα ηλίθιοι αυτοί, οι οποίοι έκαναν τη μεθόδευση. Το αποτέλεσμα ήταν τραγικό ...Εκτέθηκαν τα "τζάκια" και καταστράφηκαν τα ιδιόκτητα κόμματα του δικομματισμού.

Ήταν δεδομένο ότι θα μιλάμε για μεγάλη καταστροφή σε περίπτωση αποτυχίας. Από τη στιγμή που δεν μπόρεσαν το "ΟΧΙ" να το ταυτίσουν με μια αντιευρωπαϊκή και φιλορωσική επιλογή, ώστε να πριμοδοτήσουν το "ΝΑΙ", τα πράγματα ήταν δύσκολα. Το "ΟΧΙ" σε αυτήν την περίπτωση θα πήγαινε στα Μνημόνια και στους δανειστές και η ήττα των δωσίλογων θα ήταν εκκωφαντική. Σε αυτήν τη νίκη του λαού, που θεωρητικά ηγείται ο σταλινικός Τσίπρας, τώρα υπάρχει "θρήνος". Δεν την θέλει τη νίκη ο Τσίπρας, γιατί στην πραγματικότητα καταστρέφει το πολιτικό περιβάλλον στο οποίο ανήκει ο ίδιος και καταστρέφει και τον ίδιο. Καταστρέφει τον πολιτικό "βιότοπο", όπου "ευδοκιμούν" ο ίδιος και οι όμοιοί του. Καταστρέφει ολόκληρο το μεταπολιτευτικό σκηνικό, μέσα στο οποίο οι σταλινικοί - μετά από "εντατικά" μαθήματα στον Περισσό και στα Πανεπιστήμια - ελέγχουν τα πάντα και προσαρμόζονται σε όλα τα αφεντικά.

Ο "βόθρος" τής Μεταπολίτευσης ο οποίος "τάιζε" παράσιτα και "βδέλλες" αρχίζει και καταστρέφεται εξαιτίας αυτού του Δημοψηφίσματος ...Του Δημοψηφίσματος αυτού, στο οποίο ο λαός έγραψε στα παλιά του τα παπούτσια τη γενιά τού Πολυτεχνείου, η οποία ταυτίστηκε με το "ΝΑΙ".
Με σταλινικούς "πατέρες" τους Τατούληδες, τους Λοβέρδους, τους Τσίμες, τους Ρουσόπουλους, τις Τρέμηδες, τις Δαμανάκισσες, τους Τσουμάκες, τους Λαζαρίδηδες, τους Θέμους, τους Μπίστες, οι οποίοι έπιασαν όλα τα πόστα "αριστερά" και "δεξιά", οι σταλινικοί είχαν δημιουργήσει μια κατάσταση ανίκητη ...Μια κατάσταση, η οποία τους επέτρεπε πάντα να επιβιώνουν και να "επιπλέουν" ...Μονά-ζυγά δικά τους.

Αυτόν τον ρόλο έπαιζε το ΚΚΕ. Το ΚΚΕ λειτουργεί ως ένα μόνιμα ερεθισμένο "απόστημα", το οποίο παράγει συνέχεια "πύον", που δηλητηριάζει τον ελληνικό πολιτικό "κορμό". Είναι ένα κόμμα, το οποίο παράγει σταλινικά στελέχη περισσότερα απ' ό,τι απαιτούν οι κομματικές του λειτουργίες και τα οποία στελέχη στη συνέχεια τα διοχετεύει σε όλες τις "παρατάξεις" ...Ένα πραγματικό "σούπερ μάρκετ" στελεχών, όπου όλοι "ψωνίζουν" απ' αυτό. Δεν είναι τυχαίο που ο σταλινικός Ρουσόπουλος για τον Καραμανλή ήταν ό,τι ο Λαζαρίδης για τον Σαμαρά ...Έμπειροι σταλινικοί συνωμότες και μυστικοσύμβουλοι. Αυτοί και οι όμοιοί τους ελέγχουν πίσω από τις "σκιές" τα πάντα στην Ελλάδα. Χρηματοδοτείται το ΚΚΕ γι' αυτήν την "παραγωγή". Ιδρύθηκε από τοκογλύφους, για να παράγει αυτούς τους ανθρώπους, οι οποίοι από την ιδεολογία τους είναι ανθέλληνες.

Όλα αυτά απειλούνται από το "ΟΧΙ". Όλοι αυτοί οι εκπαιδευμένοι σταλινικοί, οι οποίοι αποτελούσαν πολιτικά "δεκανίκια" των ισχυρών - και ισχυροποιούσαν τα "τζάκια" - χάνονται από αυτό το "ΟΧΙ" ...Το ίδιο και τα "τζάκια". Μέσα σε μία ημέρα υπέστησαν φθορά τέτοια, η οποία είναι μη αναστρέψιμη. Τι μπορεί να πει μία ημέρα μετά το Δημοψήφισμα ο Καραμανλής; ...Να παραστήσει το εθνικό κεφάλαιο; ...Να παραστήσει τον υπερκομματικό ενωτικό παράγοντα, ο οποίος επηρεάζει το σύνολο της ελληνικής κοινωνίας; Πώς; Μετά από χρόνια - και όπως συνήθως, υιοθετώντας την άποψη των ισχυρών - έσπασε τη "σιωπή" του και δεν τον υπολόγισε κανένας. Το ίδιο και με τους Μητσοτάκηδες. Η Ντόρα κάθε δύο μέρες απειλούσε με δραχμές και χρεοκοπίες. Ο Κούλης, νομίζοντας ότι κάνει "επένδυση", βαρούσε στα κανάλια "κουπί" για το "ΝΑΙ"...

...Κανένας δεν έπεισε κανέναν. Όλοι αυτοί χρεώθηκαν την ήττα τού "ΝΑΙ". Εκτέθηκαν, γιατί νόμιζαν ότι η νίκη είναι σίγουρη και βγήκαν για θριαμβευτικό περίπατο. Συνέχισαν την παράδοση του τζάμπα μάγκα. Όμως, δυστυχώς γι' αυτούς, ήρθε ανάποδα η κατάσταση. Κανένας απ' αυτούς, οι οποίοι δήθεν διέθεταν μεγάλο ειδικό "βάρος", δεν δικαιώθηκε στον αγώνα του ...Όλοι έπιασαν "κουβά", όπως θα έλεγαν οι "τζογαδόροι" ...Οι ίδιοι "τζογαδόροι", οι οποίοι στα μεγάλα γραφεία στοιχημάτων θεωρούσαν το "ΝΑΙ" ως σίγουρο ...Και όμως. Αυτοί, οι επώνυμοι υπερασπιστές τού "ΝΑΙ", πήγαν στα άχρηστα και στα σκουπίδια. Λίγες ώρες μετά το Δημοψήφισμα η ΝΔ βρέθηκε χωρίς ηγεσία και με έναν "μαγαζάτορα", ο οποίος, παρ' όλο που είναι χοντρός, δεν έχει πλέον καθόλου "βάρος". Για το ΠΑΣΟΚ τι να πούμε; ...Πιο κάτω δεν έχει ...Ο σύλλογος κομμωτριών, εξειδικευμένων στο οικολογικό ντεκαπάζ, έχει πιο καταρτισμένη ηγεσία.

Όλη αυτήν την καταστροφή την έκανε η οργή τού κόσμου, στον οποίο κάποιοι εντελώς εσφαλμένα έδωσαν τη δυνατότητα να την εκφράσει σε ένα ατυχές Δημοψήφισμα. Συμβαίνει πολλές φορές ένας καραγκιόζης να βγάλει σε φασαρία το δικό του μαχαίρι και με αυτό το μαχαίρι να τον κάνουν κομμάτια. Αυτό έπαθαν και οι δωσίλογοι ...Έβγαλαν αναίτια και βιαστικά το καλό τους "όπλο", χωρίς να έχουν υπολογίσει ούτε την οργή ούτε την απελπισία τού αντιπάλου τους ...Έβγαλαν βιαστικά την απειλή τού "εμφυλίου", τη στιγμή που δεν κατάλαβαν ότι η καταστροφή έχει αγγίξει το μεγαλύτερο μέρος του λαού και αυτό τον κάνει ενωμένο και άρα δύσκολο στον χειρισμό του.


Ο Τσίπρας μεταφέρει τώρα ένα "ΟΧΙ", το οποίο δεν του δίνει άλλοθι να πάρει νέο Μνημόνιο. Ο λαός αρνήθηκε να πάρει τον "μουτζούρη" που ήθελαν να του "φορτώσουν" και αυτό πρέπει να ληφθεί σοβαρά υπ' όψιν από όλους τους παράγοντες - ηλίθιους και μη - , οι οποίοι εμπλέχθηκαν. Βιάστηκαν ήδη κάποια "παπαγαλάκια" τού συστήματος να "μεταφράσουν" τη λαϊκή βούληση. Ο λαός, λέει, δεν έδωσε "εντολή ρήξης" με τους δανειστές. Ποιος το λέει αυτό; ...Η Σπυράκη ή μήπως η Φώφη; Όταν με απειλές, εκβιασμούς και τρομοκρατία προσπαθείς να εκμαιεύσεις από τον λαό το "ΝΑΙ" ως "εντολή υποταγής", πώς είναι δυνατόν το "ΟΧΙ" να μην είναι "εντολή ρήξης"; ...Αφού είναι τόσο απλοϊκό το "ΟΧΙ", τότε γιατί τρομοκρατήθηκαν όλοι στην Ευρώπη;

Όμως, το αναπάντεχο "ΟΧΙ" έχει και πλήθος άλλων παρενεργειών, τις οποίες δεν μπορούν να διαχειριστούν οι "αρχιτέκτονες" του εμφυλιοπολεμικού Δημοψηφίσματος. Δεν ξέρουν πώς να το διαχειριστούν και στην Ευρώπη. Περιμένοντας ένα σίγουρο "ΝΑΙ" τής ελληνικής υποταγής, ήθελαν να "διδάξουν" τους λαούς τους για τα επερχόμενα μεγάλα ευρωπαϊκά Μνημόνια. Το "ΟΧΙ" σε αυτήν την περίπτωση είναι καταστροφικό. Σε μια Ευρώπη, την οποία επιθυμούν υποταγμένη, εμφανίζεται από δικό τους λάθος ένας λαός ανυπότακτος. Σε μια Ευρώπη, την οποία προσπαθούν να πείσουν ότι πρέπει να "κουρέψει" το χρέος ενός "υποταγμένου" - στα όρια της ικεσίας - λαού, το "κούρεμα" αυτό εμφανίζεται πλέον σαν "λεία" ανυπότακτου επαναστάτη.

Αυτό, όμως, ξεσηκώνει τους λαούς με άγνωστα αποτελέσματα. Οι Ιταλοί ή οι Ισπανοί ήδη απαίτησαν "κούρεμα" και των δικών τους χρεών. Με μία διαφορά όμως. Αυτοί ακόμα χρωστάνε στους τοκογλύφους και άρα στα αφεντικά των ηλιθίων. Το "παιχνίδι", το οποίο έκαναν τα δουλικά τους, για να εκμεταλλευτούν το ελληνικό χρέος υπέρ των συμφερόντων τους, θα "γυρίσει" ανάποδα και θα τους κάνει ζημιά. Κάποιοι πολιτικοί, όπως η Λεπέν και ο Γκρίλο, έχουν αρχίσει να "ψήνουν" Δημοψηφίσματα ακόμα και για την παραμονή των χωρών τους στην ναζιστική Ευρωπαϊκή Ένωση.

Τώρα - εκ των υστέρων και υπό την πίεση του άγχους - προσπαθούν να εμφανίσουν τον "δράκο" του αποτυχημένου "παραμυθιού". Η αναπάντεχη ελληνική "αντίσταση" τους αιφνιδίασε και προσπαθούν να αποτρέψουν την περίπτωση αυτό να γίνει ένα κύμα θαυμασμού για την Ελλάδα και άρα και συμπάθεια. Και πάλι θα προσπαθήσουν να εμφανίσουν την Ελλάδα σαν απειλή για την Ευρώπη ..."Πέμπτη φάλαγγα" για την ευημερία της ..."Κερκόπορτα" για τη δημοκρατία της ...Δουλικό τής απειλητικής Ρωσίας. Χρησιμοποιούν όλα τα μέσα, προκειμένου να εμφανίσουν το ελληνικό ΟΧΙ σαν φιλορωσικό ή "κρυπτοκομμουνιστικό". Γι' αυτόν τον λόγο έβαλαν ξανά τον Πούτιν να πάρει ο ίδιος τηλέφωνο τον "επαναστάτη". Γι' αυτόν τον λόγο έβαλαν τους αδερφούς Κάστρο να σπεύσουν να τον συγχαρούν. Γι' αυτόν τον λόγο κάποιοι πολιτικοί και ΜΜΕ της Ευρώπης άρχισαν να αφήνουν "υπονοούμενα" για την Ελλάδα και τις "φιλίες" της.

Τα πράγματα στο εξής θα γίνουν ακόμα χειρότερα, γιατί τώρα αναγκαστικά - και μέσα στα πλαίσια της αμερικανικής πολιτικής - θα πρέπει ν' αναζητηθεί το "κούρεμα" του ελληνικού χρέους. Αναγκαστικά, όμως, θα πρέπει ν' ανοίξει και η κουβέντα για τη βιωσιμότητα αυτού του χρέους. Όμως, αυτό είναι επικίνδυνο και μάλιστα τη στιγμή που η κουβέντα - καθώς αφορά όλους τους Ευρωπαίους - θα πρέπει να γίνει δημοσίως. Γιατί είναι επικίνδυνο; ...Γιατί το πρώτο ερώτημα, το οποίο θα προκύψει, μετά την έτοιμη έκθεση του ΔΝΤ πως το χρέος αυτό δεν είναι "Βιώσιμο", θα είναι το ...ΠΟΤΕ το κατάλαβαν.

Αυτό θα είναι μια "πυρηνική βόμβα" στα θεμέλια της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Γιατί; ...Γιατί θα αποδειχθεί ότι οι λαοί τής Ένωσης προδόθηκαν από τις ηγεσίες τους. Οι λαοί τής Ευρωπαϊκής Ένωσης προδόθηκαν από τα ευρωπαϊκά όργανα των Βρυξελών. Το ελληνικό χρέος ήταν γνωστό πως δεν ήταν βιώσιμο πολύ πριν αναγκαστούν να το φορτωθούν οι Ευρωπαίοι. Προδότες και εγκληματίες ήταν οι "ηγέτες" τής Ευρώπης, οι οποίοι ανάγκασαν τους Ευρωπαίους να πληρώσουν ένα χρέος, το οποίο δεν μπορεί ποτέ ν' αποπληρωθεί. Προδότες και εγκληματίες ήταν οι "ηγέτες", οι οποίοι, αντί να ενθαρρύνουν την Ελλάδα να "κουρέψει" τα χρέη της απέναντι στους τοκογλύφους, έκρυψαν την αλήθεια και "φόρτωσαν" τον λογαριασμό στους λαούς τής Ευρώπης. Κάποιοι ρίσκαραν τις συντάξεις ολόκληρων γενιών, για να κάνουν "μπίζνες" με τα δάνεια των τοκογλύφων στην Ελλάδα.

Αυτοί οι κάποιοι, που είναι οι γνωστοί μας "θεσμοί", είναι εκείνοι που λεηλάτησαν τους λαούς και θέλουν τα να "φορτώσουν" όλα στην Ελλάδα. Με το Μνημόνιο θέλουν να "λιώσουν" στην κυριολεξία την Ελλάδα, για να πείσουν τους Ευρωπαίους ότι τιμωρούν αυτόν, ο οποίος ρίσκαρε την πρόοδό τους. Οι "καλοί", δηλαδή, τιμωρούν σκληρά τους "κακούς", οι οποίοι "έφαγαν" τα χρήματα των Ευρωπαίων. Σε αυτό τους το παιχνίδι τούς βοηθά ο Τσίπρας, εφόσον δεν κάνει αγώνα υπέρ των Ελλήνων. Δεν κάνει αγώνα ν' αποδείξει ότι τόσο η Ελλάδα όσο και η Ευρώπη είναι θύματα των ίδιων παραγόντων...

...Μας "δούλεψε" κανονικά ο προδότης και η απόδειξη είναι το Μνημόνιο που φέρνει για υπογραφή ...Ένα Μνημόνιο, το οποίο για την Ελλάδα σημαίνει ότι η ίδια αποδέχεται όλες τις "κατηγορίες" εναντίον της και άρα και την τιμωρία της. Επιμένει να μας "δουλεύει" και να μας υποτιμά ταυτόχρονα ο σταλινικός. Μας πετάει κάτι από τα γνωστά κομμουνιστικά "τσιτάτα" - ότι θα "πληρώσουν" οι πλούσιοι και οι έχοντες - , νομίζοντας ότι θα "τσιμπήσει" ο κόσμος. Το γεγονός ότι οι πλούσιοι τα έχουν βγάλει εκτός Ελλάδας τα πλούτη τους δεν τον απασχολεί. Το γεγονός ότι οι περισσότερες επιχειρήσεις στις οποίες αναφέρεται έχουν βάλει "λουκέτο" δεν τον ενδιαφέρει. Ως γνήσιος σταλινικός προσπαθεί να ενεργοποιήσει ένστικτα ..."Οι "πλούσιοι" θα πληρώσουν" ...Το λέει και νομίζει ότι κανένας δεν βλέπει πως έχει "υπογράψει" τη λεηλασία τού συνόλου τού δημοσίου πλούτου.

Σύντομα θα καταλάβει ο Τσίπρας τι θα πει μίσος. Τώρα, που ισχυροποιήθηκε ο λαός - λόγω της ηλιθιότητας της επιλογής τού Δημοψηφίσματος - θα εμφανιστεί και το αποτέλεσμα της βλακείας της ίδιας επιλογής. Δεν μπορείς να "ξεπλυθείς" από τις "αμαρτίες" των Μνημονίων, όταν συνεχίζεις να μπαίνεις σ' αυτά, χωρίς να υπάρχει ούτε η θεωρητική πιθανότητα για μελλοντική ανάπτυξη. Τώρα θα αποδειχθεί αυτό, το οποίο από την αρχή τού κειμένου θεωρήσαμε στρατηγικό λάθος ...Δεν έπρεπε να επαναλάβουν το κόλπο του Εμφυλίου, γιατί δεν ήταν σίγουρο ότι θα μπορούσαν να σώσουν το πολιτικό προσωπικό της χώρας....Δεν μπορείς να παίξεις θέατρο "σκιών" σε έναν χώρο όπου υπάρχει φως ...Δεν μπορείς να απαλλαγείς από τα εγκλήματά σου, όταν δεν μπορείς να πιστωθείς μια μελλοντική ανάπτυξη ...

Σταλινικοί, δωσίλογοι και ταγματασφαλίτες μετά από το "φιάσκο" τού σημερινού "εμφυλίου" δεν έχουν ούτε την πολυτέλεια να "πουλήσουν" μια ανοικοδόμηση της χώρας. Σε κάποια άλλη εποχή ίσως ο Τσίπρας κατάφερνε να προδώσει τον λαό και να "δραπετεύσει" ...Να "ηττούνταν" κι αυτός σαν τον συνάδερφό του Ζαχαριάδη ...Να "ηττούνταν", εισπράττοντας το σωτήριο γι' αυτόν "ΝΑΙ", για να δραπετεύσει ...Να παραδώσει την Κυβέρνηση στους "ξεπλυμένους" δωσίλογους, έχοντας αυτοί μπροστά τους μια βέβαιη ανάπτυξη ...Να αναλάμβανε ένας δοτός Στουρνάρας επικεφαλής μιας "οικουμενικής" Κυβέρνησης του δημοκρατικού "τόξου" και να περίμενε τα σχέδια Μάρσαλ, τα οποία θα "ξέπλεναν" όλα τα εγκλήματα. Θα πήγαιναν οι σταλινικοί στην "άκρη" ...και από εδώ πάνε κι οι άλλοι. Οι φασίστες θα φώναζαν για "πραξικοπήματα". Οι ίδιοι άνθρωποι, οι οποίοι πρόδωσαν, θα φώναζαν για προδότες. Οι ίδιοι άνθρωποι, οι οποίοι θα μας φόρτωναν το τελευταίο Μνημόνιο, θα παρίσταναν τους αντιμνημονιακούς.

Οι Αμερικανοί σχεδιαστές θα ήταν ευτυχείς. Οι δικοί τους δωσίλογοι θα ήταν οι "καθαροί", που με την προοπτική τής ανάπτυξης θα μονοπωλούσαν την εξουσία και οι επίσης δικοί τους σταλινικοί θα "καπέλωναν" ολόκληρη τη λαϊκή αντίδραση ...Μονά-ζυγά και πάλι δικά τους. Τα "τζάκια" τής Μεταπολίτευσης θα είχαν "σωθεί" όλα και ο Τσίπρας θα παρίστανε τον επόμενο "γέρο" των "ανένδοτων", τον οποίο δυστυχώς οι "κακοί" δεν τον άφησαν να κυβερνήσει, ενώ ο λαός τον ήθελε. Σε λίγους μήνες, δηλαδή, θα εκτελούσε όλο το "ρεπερτόριο" των Παπανδρέου. Θα έπαιρνε την εξουσία με ψέματα σαν τον Ανδρέα, θα έκανε τα ίδια με τον Γιωργάκη και θα κατέληγε σαν τον "γέρο", ο οποίος προκάλεσε τον Εμφύλιο και παρίστανε εκ του πονηρού τον τιμητή των πάντων.

Όλα αυτά, όμως, δεν πρόκειται να γίνουν, γιατί ο λαός αντέδρασε σωστά. Τους την έκανε τη ζημιά. Με το "ΟΧΙ" στέρησε τη δυνατότητα από τον Τσίπρα να φύγει με ελαφρά "πηδηματάκια". Του στέρησε τη δυνατότητα να περάσει στην ιστορία ως ο πιο νεαρός Πρωθυπουργός, που χωρίς καθόλου κόστος πρόδωσε και έφυγε. Πιάστηκε ο ίδιος στην "παγίδα" που έστηνε για τον λαό. Ο λαός έδωσε τη "νίκη" στον "Ζαχαριάδη" και τώρα δεν υπάρχει δίοδος διαφυγής γι' αυτόν. Θα καθίσει εκεί όπου βρίσκεται και θα στηρίξει το ΜΝΗΜΟΝΙΟ, το οποίο ήθελε εξ αρχής να μας "φορτώσει". Καμία "οικουμενική" δεν θα τον απαλλάξει για να του δώσει "άλλοθι" να βγει για "ανένδοτους" στις πλατείες. Θα το πιει το πικρό "ποτήρι" της προδοσίας και θα αποκαλυφθεί. Μαζί του στο "τέλος" θα τον ακολουθήσουν και τα "τζάκια" που "κάηκαν" με το Δημοψήφισμα.

Ο Τσίπρας τώρα θα καταλάβει ότι το μεγάλο μίσος προκύπτει από το μεγάλο "δούλεμα" ...και αυτός επιχείρησε να "δουλέψει" τον λαό ακόμα και για εκείνα, τα οποία οι δωσίλογοι - όταν τα έκαναν - τα έκαναν με φόβο και δισταγμό. Υποτίμησε τόσο πολύ τον κόσμο, που ούτε καν τον φόβο απέναντί του δεν θέλησε να του "χαρίσει". Γι' αυτόν τον λόγο κάνει πράγματα, τα οποία ούτε ο κρετίνος Παπανδρέου ή ο αδίστακτος Βενιζέλος θα τολμούσε να κάνει ...Ο σταλινικός Τσίπρας περνάει πρώτα από την Ελληνική Βουλή το Μνημόνιο πριν το πάει για διαβούλευση και τελική έγκριση από τους "θεσμούς". Μέχρι τώρα οι ξένοι μας έστελναν Μνημόνια και μας παρακαλούσαν να τα "περάσουμε" από τη Βουλή. Με τον "ήρωα"-Τσίπρα περνάμε τα Μνημόνια από τη Βουλή και τους παρακαλάμε να τα δεχθούν.

Όπως εύκολα αντιλαμβανόμαστε, όλα είναι στημένα. Δεν θα μπορούσαν να είναι διαφορετικά. Σε μια διαπραγμάτευση, όπου μας έχουν "πείσει" ότι τα πάντα μπορούν να ανατραπούν ακόμα και για μία ποσοστιαία μονάδα του ΦΠΑ στον φραπέ, πώς ψηφίζουν στη Βουλή Μνημόνια, χωρίς να είναι σίγουροι ότι οι δανειστές θα τα κάνουν αποδεκτά; Άρα; ...Άρα, μας "δουλεύουν" κανονικά. Για να μην δει ο κόσμος τα ευχαριστημένα "μούτρα" των δανειστών με αυτά που θα μας δώσουν, προκειμένου να τα ψηφίσουμε με "φασαρία" στη Βουλή, κάνουν το ακριβώς αντίθετο. Έδωσαν τις προτάσεις τους στον σταλινικό Τσίπρα, ώστε να τις "ψηφίσει" αυτός σαν ελληνικές θέσεις, οι οποίες θα χρειαστούν ευρωπαϊκή έγκριση ...Μόνον οι γύφτοι κάνουν τέτοια κόλπα ..."Δοκίμασέ το, και, αν δεν σου αρέσει, μην το πληρώνεις" ...Το εννοεί ποτέ αυτό ο γύφτος; ...Όχι βέβαια. Το ίδιο δεν το εννοούν και οι "θεσμοί" των γύφτων.

Το θέμα είναι ότι βρισκόμαστε σε μια πολύ δύσκολη περίοδο. Μία "σταγόνα" είναι αρκετή, για να ξεχειλίσει το "ποτήρι". Η κατάσταση είναι όμοια μ' αυτήν που ο ΓΑΠ έφερε το πρώτο Μνημόνιο. Με μία διαφορά όμως ...Ο κόσμος είναι πολύ πιο φτωχός, πολύ πιο απελπισμένος και πολύ πιο κουρασμένος απ' ό,τι την πρώτη φορά ...Τόσο φτωχός, τόσο απελπισμένος και τόσο κουρασμένος, που νιώθει ότι δεν έχει πλέον να χάσει τίποτε αν αντιδράσει. Αυτό άλλωστε το απέδειξε και με το πρόσφατο Δημοψήφισμα. Αυτό το Δημοψήφισμα - με "κρυφό" ερώτημα το ευρώ - , αν γινόταν πέντε χρόνια νωρίτερα, θα έπαιρνε το "ΝΑΙ" με πάνω από 90%. Όμως, δυστυχώς γι' αυτόν, τα πράγματα δεν είναι έτσι.

Όταν ολόκληρο καθεστωτικό ΠΑΣΟΚ διέλυσε στην κυριολεξία, για να εφαρμόσει Μνημόνια αναλογικά πιο μαλακά, τι θα πάθει το "χάρτινο" ΣΥΡΙΖΑ; Όταν η "δεξιά" ΝΔ κατέστρεψε τα "τζάκια" της γι' αυτό το Μνημόνιο, τι θα πάθει η σταλινική "φουφού" με το όνομα Τσίπρας; Τι θέλουμε να πούμε; ...Ότι, ακόμα κι αν όλα δουλέψουν όπως τα έχουν σχεδιάσει οι συνωμότες, τίποτε δεν θα λειτουργήσει. Από τη επόμενη ημέρα, που θα πρέπει να εφαρμοστεί το Μνημόνιο της προδοσίας και του ξεπουλήματος, θα αρχίσουν αντιδράσεις απρόβλεπτες. Αντιδράσεις πρωτοφανείς ενός λαού, ο οποίος είναι πολύ εκνευρισμένος και το έδειξε στο τελευταίο Δημοψήφισμα.

Την επόμενη φορά, δηλαδή, που θα βγουν οι "αγανακτισμένοι" στο Σύνταγμα, θα είναι πολύ δύσκολα τα πράγματα για το χαφιεδοτσουρλό των ταγματασφαλιτών και των σταλινικών που κυβερνάνε.

Δεν υπάρχουν πλέον τα δεδομένα εκείνα, τα οποία επέτρεπαν σε όλους αυτούς να παίζουν τον ρόλο τού καλού και του κακού και να "τρυπώνουν" ανάμεσα στους "αγανακτισμένους". Τώρα όλοι έχουν μπει στο ίδιο "τσουβάλι" ...Τόσο η "τελευταία φορά Δεξιά" όσο και η "πρώτη φορά Αριστερά" στο ίδιο "στρατόπεδο" ανήκουν ...Έχουν περάσει "απέναντι". Τώρα τον σταλινικό Τσίπρα, αν αντιδράσει ο λαός, δεν θα τον σώσουν οι ομοϊδεάτες του από την ΚΝΕ, όπως έκαναν με τον Γιωργάκη.

Η Ελλάδα "απασφάλισε" και τίποτε πλέον δεν θα είναι το ίδιο. Από τη στιγμή που μπήκε στην "Κόλαση" των απειλών και των επιθέσεων και άντεξε, άρχισε πλέον να παίρνει το "κράμα" που την έκανε πάντα φημισμένη. Η Ελλάδα, η οποία μετά από πολλά χρόνια προσβολών και συκοφαντιών ένιωσε ξανά την αγάπη και τον θαυμασμό των ξένων, δεν θα το αφήσει να περάσει έτσι. Η Ελλάδα "μεθά" από τέτοιες συμπεριφορές. Αυτό πρέπει να το λάβει σοβαρά υπ' όψιν του ο σταλινικός Τσίπρας, που, ως τέτοιος, έχει την τάση να μισεί και να απεχθάνεται οτιδήποτε ελληνικό.

Όποιος τολμήσει να της κάνει το ηρωικό "ΟΧΙ" ένα ταπεινό λογιστικό "όχι", θα κλάψει με μαύρο δάκρυ. Η Ελλάδα είναι η πρώτη χώρα που πέρασε "απέναντι" από τους τοκογλύφους, αγνοώντας τους εκβιασμούς και τις απειλές τους. Αν διαπιστώσει ότι την έχουν προδώσει οι ηγέτες της, απλά θα τους "προσπεράσει" και θα δημιουργήσει νέους από αυτούς οι οποίοι πορεύονται μαζί της. Τίποτε δεν θα είναι πλέον το ίδιο από τη στιγμή που οι σταλινικοί θα επιχειρήσουν να φέρουν και να εφαρμόσουν νέο Μνημόνιο και να επιχειρήσουν να πετάξουν στα "σκουπίδια" το "ΟΧΙ" των Ελλήνων.


Όπως σύντομα θα αντιληφθούν όλοι αυτοί οι σφετεριστές και "μνηστήρες" τού ελληνικού Οίκου, τα πράγματα έχουν αλλάξει τραγικά γι' αυτούς. Έχουν απομονωθεί από τον κόσμο και οι "πόρτες" έχουν αρχίσει να κλείνουν ερμητικά πίσω τους. To "ΟΧΙ" τού Δημοψηφίσματος ήταν τραγικό γι' αυτούς, γιατί τους ομαδοποιεί "απέναντι" σε έναν κόσμο, ο οποίος, είτε ξέρει τι συμβαίνει είτε όχι, δεν μπορεί να τους βοηθήσει ακόμα κι αν το θέλει. Ο Τσίπρας είναι ο τελευταίος που σηκώνει το "τόξο" τής επίλυσης των προβλημάτων μας και μετά απ' αυτόν κανένας δεν ξέρει ποιος έχει σειρά.


Εδώ καταλαβαίνει κάποιος και τον λόγο που μιλάμε για καθαρή ηλιθιότητα, η οποία ξεφεύγει από τα πλαίσια τής απλής βλακείας. Οι άνθρωποι, οι οποίοι προκάλεσαν το Δημοψήφισμα, νομίζοντας ότι έχουν την απόλυτη λύση στα χέρια τους, είναι προφανές ότι έχουν "θολωμένο" νου ...Είναι προφανές ότι οδηγούνται σε ένα αδιέξοδο, το οποίο μπορεί να είναι θανάσιμο. Εξ ου και ο τίτλος τού κειμένου μας ..."Μωραίνει Κύριος ον βούλεται απολέσαι".

Σήμερα - περισσότερο από ποτέ - καταλαβαίνει κάποιος αυτό, το οποίο περιγράφει στους στίχους του ο Σοφοκλής (Αντιγόνη στιχ. 620-623) "...τὸ κακὸν δοκεῖν ποτ᾽ ἐσθλὸν τῷδ᾽ ἔμμεν' ὅτῳ φρένας θεὸς ἄγει πρὸς ἄταν (...το κακό φαίνεται για καλό σ' αυτόν του oποίου το μυαλό ο θεός οδηγεί προς την άτη).

Αυτό είναι που βλέπουμε σήμερα και αυτό ταυτίζεται και με την περίφημη ομηρική "προφητεία" τού Θεοκλύμενου:

«Αχ δύστυχοι τι συμφορά σάς καρτερεί. Σκοτάδι
κυκλώνει τα κεφάλια σας, τα πρόσωπα, τα πόδια.
Άναψε ο θρήνος, δάκρυα, να, στα μάγουλά σας τρέχουν
και τα ωραία μεσόστυλα κι οι τοίχοι στάζουν αίμα,
Γεμάτο είναι το πρόσπιτο κι όλη η αυλή από ίσκιους
νεκρών, που μες στ' ανήλιαγο σκοτάδι όλο και τρέχουν.
Χάθηκε ο ήλιος, πλάκωσε παντού πηχτή θολούρα».
Έτσι είπε κι όλοι απ' την καρδιά γελάσανε οι μνηστήρες.
(Όμ., Οδ., υ 350-358, Ζ. Σίδερης)

Η Αμερικανική Τάξη Πραγμάτων βαδίζει προς το τέλος της...
...και γι' αυτόν τον λόγο θα δούμε κι άλλα πολλά λάθη να ακολουθούν.
Το "θολωμένο" τους μυαλό, γεμάτο από την αλαζονεία,
η οποία δεν σταματά ούτε μπροστά στην ύβρη,
έχει αρχίσει να φλερτάρει με την καταστροφή.


  • Κίνηση πολιτών για την απαλλαγή μας από το χρέος.
  • Το "ΟΧΙ" των Ελλήνων πρέπει να γίνει "ΟΧΙ" των Ευρωπαίων...
    ..."ΟΧΙ" όλων των ανθρώπων.

     

     

     

Οι Έλληνες πολίτες απέδειξαν σε ολόκληρο τον κόσμο ότι έχουν τη δύναμη να αντισταθούν. Έχοντας απέναντί τους ολόκληρη τη δύναμη του ιμπεριαλισμού τού Πλανήτη, αντιστάθηκαν και είπαν "ΟΧΙ". Αυτό το "ΟΧΙ" δεν πρέπει να πάει χαμένο. Δεν πρέπει να αφήσουν τους χαφιέδες να το "τακτοποιήσουν" κι αυτό μέσα στα "συρτάρια" τους. Οι Έλληνες πρέπει να συνεχίσουν τον αγώνα ακόμα και τώρα, που είναι φανερό ότι τους έχει προδώσει η ηγεσία τους. Οι Έλληνες δεν είναι αδύναμοι πολίτες μιας τριτοκοσμικής "Μπανανίας". Οι Έλληνες πολίτες είναι πολίτες τής Ευρώπης και Ευρωπαίοι και οι ίδιοι. Τι σημαίνει αυτό; ...Ότι μπορούν συλλογικά να κάνουν αυτό, το οποίο δεν κάνει καμία Κυβέρνηση.

...Πρέπει, ως Ευρωπαίοι, να κινηθούν νομικά εναντίον όλων εκείνων, οι οποίοι "φόρτωσαν" στην Ευρώπη ένα χρέος ΜΗ ΒΙΩΣΙΜΟ και θα την "ξαναφορτώσουν" με ένα ακόμα μεγαλύτερο. Όλοι αυτοί οι δικαίως αγανακτισμένοι, που γέμιζαν τις πλατείες, πρέπει την οργή τους να την κάνουν "εργαλείο". Αντί να γεμίζουν πλατείες, να γεμίζουν λίστες με υπογραφές ...Να παραπέμψουν στο Διεθνές Δικαστήριο της Χάγης τους εγκληματίες τής Ευρώπης ...Εγκλήματα πολέμου διαπράττουν τα κτήνη των Βρυξελών ...Εγκλήματα κατά της ανθρωπότητάς είναι αυτά, τα οποία κάνουν υπό τις εντολές των τοκογλύφων...

...Εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας είναι οι μεθοδεύσεις αυτές, οι οποίες οδηγούν τις εθνικές οικονομίες στην καταστροφή ...Εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας είναι οι μεθοδεύσεις αυτές, οι οποίες οδηγούν τα κράτη στην υποταγή ...Εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας είναι οι μεθοδεύσεις αυτές, οι οποίες οδηγούν τις κοινωνίες σε ανθρωπιστικές κρίσεις ...Εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας είναι οι μεθοδεύσεις αυτές, οι οποίες οδηγούν χιλιάδες συνανθρώπους μας στην επιλογή τής αυτοκτονίας. Όλα αυτά εύκολα αποδεικνύονται, εφόσον συνδέονται με τη σημερινή οικονομική κρίση, η οποία είναι μια κρίση τεχνητή και την οποία την προκάλεσαν οι τοκογλύφοι, για να κατακτήσουν την Ευρώπη και να διαλύσουν τους λαούς της.

Εύκολα όλα αυτά αποδεικνύονται, αν όλοι αυτοί οδήγησαν στη χρεοκοπία την Ελλάδα, για να τη χρησιμοποιήσουν, προκειμένου να χρεοκοπήσουν και την υπόλοιπη Ευρώπη. Αν αποδειχθεί σε Διεθνές Δικαστήριο ότι το ελληνικό χρέος είναι από χρόνια γνωστό πως ήταν ΠΑΡΑΝΟΜΟ και ΜΗ ΒΙΩΣΙΜΟ, εύκολα κάποιοι πρέπει να μπουν στη φυλακή, επειδή ανάγκασαν τους ανύποπτους Ευρωπαίους να αποπληρώσουν το χρέος αυτό με τα χρήματα των συνταξιούχων τους ...Ειδικά τώρα, που οι Αμερικανοί αναγκαστικά θα πρέπει να ξεκινήσουν την κουβέντα για τη βιωσιμότητα του ελληνικού χρέους, προκειμένου να το "κουρέψουν".

Τώρα, λοιπόν, που οι ισχυροί θα αναγκαστούν να αποδείξουν μόνοι τους - για τα δικά τους συμφέροντα - ότι το ελληνικό χρέος είναι ΜΗ ΒΙΩΣΙΜΟ, είναι η μεγάλη μας ευκαιρία ...Ευκαιρία, γιατί το μόνο που πρέπει να αποδείξουμε είναι το ...από ΠΟΤΕ αυτό είναι γνωστό. Αν η μη βιωσιμότητα του ελληνικού χρέους ήταν γνωστή σ' αυτούς που ανάγκασαν τους Ευρωπαίους να πληρώσουν αυτό το χρέος πριν αυτό συμβεί, τότε μιλάμε για το μεγαλύτερο οικονομικό έγκλημα του αιώνα. Φυλακή πρέπει να πάνε οι Μέρκελ, Σαρκοζί, Σόιμπλε, Μπαρόζο, Στρος Καν, Λαγκάρντ, Τρισέ, Αλμούνια κλπ.. Μαζικές καταγγελίες για εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας πρέπει να τους γίνουν. Να προλάβουν οι λαοί να τους τιμωρήσουν πριν ολοκληρώσουν το έγκλημά τους και "φορτώσουν" τους Ευρωπαίους με ένα χρέος καταστροφικό για την ίδια τους την ύπαρξη.

Πρέπει λοιπόν οι αγανακτισμένοι Έλληνες ν' αρχίσουν ως Ευρωπαίοι να μαζεύουν υπογραφές, για να δρομολογήσουν τις καταγγελίες τους ...Εκατομμύρια υπογραφών. Να φύγουν οι λίστες και να υπογραφούν και από τους υπόλοιπους Ευρωπαίους ...Ιταλοί, Ισπανοί, Γερμανοί, Γάλλοι, Πορτογάλοι και όλοι οι υπόλοιποι. Πρέπει οι πολίτες να καταλάβουν επιτέλους τη δύναμη που τους δίνει η Δημοκρατία και να προστατεύσουν τους εαυτούς τους και τα παιδιά τους. Η Δημοκρατία δεν δίνει δύναμη μόνον στα αξιώματα και στους κατόχους τους ...Η Δημοκρατία δίνει δύναμη σε όλους τους πολίτες.

Αυτήν τη δύναμη πρέπει να εκμεταλλευτούν οι πολίτες και να "στριμώξουν" τα κτήνη των Βρυξελών ...Τα κτήνη, τα οποία παίζουν με τις τύχες ολόκληρων λαών ...Τα κτήνη τύπου Λαγκάρντ, που για τον "ανώτερο" εαυτό της απαιτεί μισθό δεκάδων χιλιάδων ευρώ και την ίδια ώρα κρίνει πως οι "κατώτεροι" Έλληνες πρέπει να μάθουν να ζουν με 300 ευρώ, γιατί οι Λετονοί ζουν με ακόμα λιγότερα. Πρέπει να τιμωρηθούν τα κτήνη και αυτή η προσπάθεια πρέπει να ξεκινήσει από την Ελλάδα, η οποία πρώτη φτάνει στο "σφαγείο". Πρέπει να τιμωρηθούν τα κτήνη, τα οποία αντιλαμβάνονται τους εαυτούς τους σαν "ανώτερους" ανθρώπους με "ανώτερες" ανάγκες, τις οποίες όμως καλύπτουν με τη λεηλασία των πόρων των "κατώτερων". Πρέπει οι Ευρωπαίοι να βοηθήσουν την Ελλάδα να νικήσει τους τοκογλύφους και οι τοκογλύφοι να επιστρέψουν στους ευρωπαϊκούς λαούς τα χρήματα που πήραν από αυτούς στο όνομα της Ελλάδας.


Ένα "μήνυμα" πρέπει να φύγει προς τους ευρωπαϊκούς λαούς από την Ελλάδα:

  • Ένα τεράστιο "ΟΧΙ" σε όλες τις μεθοδεύσεις εις βάρος των λαών.
  • "ΟΧΙ" στο "κούρεμα" του ελληνικού χρέους.
  • "ΟΧΙ" στην αποπληρωμή τού χρέους από τους Έλληνες.
  • "ΟΧΙ" στη ζημιά των ευρωπαϊκών λαών από αυτό το χρέος.
  • "ΟΧΙ" στην ατιμωρησία των προδοτών και των διεφθαρμένων.
  • "ΟΧΙ" στη ναζιστική Ευρώπη των Γερμανών.
  • "ΟΧΙ" στην κηδεμονία των Αμερικανών...


  • ..."ΟΧΙ" σε όλα τα "ΝΑΙ" των δούλων.


...Η ΝΙΚΗ απέναντι στο θηριώδες σύστημα θα είναι μεγαλειώδης
και θα ανήκει στον άνθρωπο.
...Η ΝΙΚΗ των Ελλήνων θα είναι νίκη της ανθρωπότητας στο σύνολό της.


ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ